secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään grilli tai pikaruokapaikka

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tämä ilmoitus on nostettu hakutulosten kärkeen.
Lisää ilmoituksesi katselukertoja ja kontaktimääriä nostamalla se tähän. Viikko hakutulosten kärjessä 50 € + alv 24% ja kuukausi 150 € + alv 24 %
Grillit ja pikaruoka
45 000 €

Myydään grillikioski ja sen liiketoiminta Iisalmesta

Myydään Iisalmen torilla keskeisellä paikalla oleva grillioski. Grilli on hyvästä ruuastaan tunnettu ja toiminut menestyksekkäästi jo 15 vuotta grillinä Iisalmen keskustassa. Grillivaunulla on pitkäaikainen vuokrasopimus Iisalmen kaupungin kanssa toripaikasta ja sille on rakennettu torille kiinteät vesi-, viemäröinti- ja sähköliitännät.  Asiakaspaikat ovat ulkotiloissa ja kesäaikaan vaunun edustalla on katoksen alla n. 20 asiakaspaikkaa. Vaunu itsessään on vuodelta 2007 ja sitä on säännöllisesti huollettu ja remontoitu 2022 (lattiaremontti). Viimeisimmän vuoden aikana vaunuun on päivitetty monia koneita kuten parila ja pakastimia. Kauppaan kuuluu kattava grillivaunun laitteisto, joista valtaosa on Metoksen laitteita: Rasvakeitin, parila, kylmävetolaatikoita, sämpyläkone, astianpesukone, jääkaapit ja pakastimet, tuplakahvinkeitin, ilmanvaihtokone, ilmalämpöpumppu, kassakone, mikroaaltouuni plus muu astiasto/irtaimisto. Löydät meidät facebookista: www.facebook.com/Ellin-Grilli-190210918756 Hinta sisältää vaunuun liittymineen, laitteet ja liiketoiminnan. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut, annan mielelläni lisätietoja.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Grillit ja pikaruoka

Kunnon ”Wanhan ajan Grilli” Pihtiputaan keskustassa.

Muutapa maalle. NYT ainutlaatuinen tilaisuus jatkaa menestyvän Grilli-Keitaan liiketoimintaa. Grilli on toiminut keskellä Suomea, melkein valtatie E75:n varrella (400m), saman yrittäjäparin hoitamana, jo 33 vuotta. Jotka haluaisivat siirtyä jo ansaituille eläkepäiville.   Keidas tunnetaan läpi Suomen, maan maittavasta ruuasta, mm. erittäin suosituista makkaraperunoista, ”sen sadasta” eri- hampurilaisesta, jätti-lihiksestä, puttaalaisesta, möttösestä, kebapista, nyhtöpossusta, täysin paikalla leivotusta PIZZASTA, aidosta-PEHMIKSESTÄ, joka-aamuisista tuoreista kahvileivistä, siisteistä sisätiloista, persoonallisesta ulkoasusta, jopa mahtavista kesäkukista ja suorastaan legendaarisesta – asiakaslähtöisestä palvelusta. Kaupassa myydään liiketoiminta viihtyisine kiinteistöineen. Johon kuuluu sisätila, (kahvila) 18 pöytäpaikkaa + kesäkeleillä 20 terassipaikkaa. Kaikki kalustot, koneet, grillilaitteet, varastot, kylmävarastot, pizzauuni, aito pehmiskone, verkkosivut, tienvarsimainokset, jne. Mahdollisuus ostaa edullisesti myös viereinen 300 m2 liiketila-asuintalo. Eli tämä harvinainen tilaisuus sopii loistavasti esim. asiakaspalvelussa ja kauniin luonnon parissa, vilkkaan- toiminnan kunnassa viihtyvälle yrittäjäperheelle.   Pikaruokatuotteissa ja -tiloissa on myös kehittämismahdollisuuksia. Samoin pitkän kokemuksen omaava ”paikan henki” on valmis perehdyttämään uutta yrittäjää. Tule tutustumaan – tee tarjous – kaikesta aina neuvotellaan… Lisätietoja puh. 0400646266. tai oheisella viestilomakkeella. Tutustu Facebookissa: Pihtiputaan Grilli-Keidas
Pihtipudas
Myydään
PÖRSSINOSTO
Grillit ja pikaruoka

Gluteenittomia grilliherkkuja tarjoava yritys

Sinustako yrittäjä liikkuvaan gluteenittomaan grilliautoon? Nyt etsinnässä valmiille asiakaskunnalle hyvä jatkaja.   Myytävänä Iloiset Ässät Oy:n enemmistö osakkuus tai koko osakekanta. Yritys tarjoaa kotimaisia, tuoreita ja laadukkaita gluteenittomia grilliherkkuja. Annokset ovat luontaisesti gluteenittomia, täysin kananmunattomia sekä suurin osa myös maidottomia. Yritys on valittu vuoden 2021 Gluteenittomaksi Yritykseksi. Liikkuva myyntiauto mahdollistaa myynnin missä päin maata tahansa esim. festareilla, yksityisjuhlissa, toreilla jne.   Toimintaa on mahdollisuus kasvattaa esimerkiksi Franchisingin tai kansainvälistymisen voimin. Kyselyjä onkin tullut jo mm. Saksasta ja Ruotsista. Vuoden 2023 kalenteri on jo huhti-lokakuun osalta melkein täynnä, mutta uudella ahkeralla yrittäjällä on mahdollisuus ottaa vielä lisäkeikkoja. Näin yritystoiminnassa pääsee hyvin ja turvallisesti alkuun.   Kauppaan kuuluu yrityksen valmis liiketoiminta, vakiintunut asiakaskunta, myyntiauto, laitteet, tarvikkeet ja kaikki toiminnan jatkamiseen tarvittavat elementit. Hintapyyntö on neuvoteltavissa myytävän kokonaisuuden mukaan.   Yrityksellä ei ole tällä hetkellä omia varastotiloja, mutta sellaiset olisi suositeltavat uudelle yrittäjälle. Toiminta on työllistänyt yrittäjän lisäksi harjoittelijoita sekä festareilla ja isommilla keikoilla vuokratyövoimaa.   Myydään yrittäjän elämäntilanteen muutoksen vuoksi.   Kiinnostuitko? Luottamukselliset lisätiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Grillit ja pikaruoka
25 000 €

PERINTEINEN JERIKON GRILLI, SEINÄJOKI

Perinteinen JERIKON GRILLI on toiminut tuottavasti Seinäjoen keskustassa jo 18 vuotta. Tuloslaskelma- ja tase on käytettävissä monelta tilivuodelta. Tuottanut voittoa joka vuosi. Omistajat nostaneet myös palkkaa yhtiöltä ja lisäksi osinkotuloja.  Myydään yhtiön LIIKETOIMINTA: 1. GRILLIRAKENNUS LIITTYMINEEN 2. KALUSTO ja KONEET luettelon mukaan 3. GOODWILL- ARVO 4. VUOKRAOIKEUS (SEINÄJOEN KAUPUNKI)  GRILLIRAKENNUKSESSA on myös SISÄTILAT, JOHON VOIDAAN LAAJENTAA ESIM, PIZZERIA/KEBAB- MYYNTI. Rakennuksessa on ollut myös LOUNASTOIMINTAA. Yritys on ollut nykyisillä omistajilla (2 henkilöä) 8 vuotta. Grillissä on ULKOMYYNTI (AUTOLUUKKU) ja MYYNTI SISÄTILOIHIN. Grillissä on hyvä maine niin tuotteissa kuin maksukyvyssä.  Henkilökuntaa on 2 omistajan lisäksi vakituisia tuntityöntekijöitä, jotka tulevat töihin tarvittaessa. Grilli avataan arkisin klo 11.00 ja sunnuntaisin klo 12.00.  Grillillä on hyvä maine Seinäjoella ja maakunnassa. Grilli sijaitsee näkyvällä paikalla keskustan tuntumassa. Hyvät parkkipaikat. Ahkerille yrittäjille "rahantekopaja". Myydään edulliseen hintaan. Kannattaa tulla tutustumaan ja tekemään kauppaa kannattavasta toiminnasta.
Seinäjoki
Myydään
PÖRSSINOSTO
Grillit ja pikaruoka

Subway Hamina

Myydään Haminan Subwayn liiketoiminta yrittäjän siirtyessä elämässään eteenpäin. Mahdollisuus myöhemmin myös useamman Subwayn ostoon, esim Kotkasta. Uusi yrittäjä ei tarvitse aiempaa kokemusta, sillä ketju kouluttaa kaikki uudet yrittäjät. Liiketoiminta myydään tarjousten perusteella. Liity mukaan maailman suurimpaan pikaruokaravintola -ketjuun franchising yrittäjänä!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Grillit ja pikaruoka

Angelica’s

Angelica's is a well known burger place in Pietarsaari. We have a lot of customers all year round and also customers from both Vaasa and Kokkola. There is every possibility to franchising! Angelica's started in 2017 and have been growing for every year. It's very important for us that the food is made of quality. The buns are from a local bakery, and we make the patties ourselves. All of our mayonnaises are also house made. We serve food for everyone. Vegetarian, vegan, traditional finish Fastfood, Keto and so on. It is a drive-in place so no sitplaces inside. We are also one of the biggest restaurants in Pietarsaari using Wolt & the local company Zump. Instagram: Angelicasdrivein facebook: Angelica's    For more information, please take contact. 
Pietarsaari
Myydään
PÖRSSINOSTO
Grillit ja pikaruoka
40 000 €

40 vuotta Vaasassa toimineen grilli-kahvilan osakekanta

Ilmeisesti Vaasan pisimpään toimineen hyvämaineisen grilli-kahvion osakkeet, koneet ja kalusto. Meillä on hyvä vakiintunut asiakaskunta sekä tuotteet. Yrityksellä kannattava liiketoiminta. Myydään yrittäjän eläköitymisen johdosta. Erinomainen mahdollisuus esim. yrittäjäpariskunnalle. Grillillä on mahdollisuus ruokailla myös sisätiloissa, joissa on noin 15-20 asiakaspaikkaa. Grilli sijaitsee keskustassa, vilkkaan tien varrella. Luopuja valmis opastamaan uutta yrittäjää alkuun. Tästä pääsee helposti ja nopeasti toteuttamaan unelmia yrittäjyydestä! Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Grillit ja pikaruoka

Pikaruokaravintola Pietarsaaressa

Tartu tilaisuuteen ja ryhdy jatkamaan suositun pikaruokaravintolan yritystoimintaa Pietarsaaressa!   Nykyinen yrittäjä myy kolme pikaruokaravintoloistaan panostaakseen henkilökohtaiseen elämäänsä kotikaupungissaan Oulussa. Pietarsaaren ravintola on hyvä ja toimiva. Tulevan yrittäjän on helppo jatkaa liiketoimintaa.Ravintola sijaitsee hyvällä paikalla Pietarsaaren keskustassa.   Ravintolassa työskentelee osaavaa henkilökuntaa. Ketjun tuki, valmis franchising-konsepti ja ketjumarkkinointi edesauttavat uuden yrittäjän toimintaa. Toimintaa voidaan edelleen kehittää omalla paikallismainonnalla ja esim. kuljetuspalveluilla.  Lähde mukaan maailman suurimpaan pikaruokaketjuun. Ravintola-alan kokemus tai kokemus yrittäjyydestä ei ole pakollista, sillä ketju  tarjoaa kattavan koulutuksen aloittavalle yrittäjälle.   Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!Yrittäjä Jari Harju, puh. 050 517 0871, jari.harju@subway.fi tai jari.harju@live.com  
Pietarsaari
Kohteet 1 - 8 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image