secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään grilli tai pikaruokapaikka

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Grillit ja pikaruoka
45 000 €

Myydään tai vuokrataan grillikioski

Lohjalla keskellä asutusta sijaitseva täysin remontoitu grillikioski, jossa sisällä 12 asiakaspaikkaa. Täydellinen uudehko varustus. Ulkona terassi, jossa 14 istumapaikkaa. Grillikioski sijaitsee kaupungin vuokratontilla. Hyvät paikoitusmahdollisuudet. 
Myydään
Grillit ja pikaruoka

Kauhajoen Autogrilli

Myydään erinomaisella sijainnilla oleva Kauhajoen Autogrilli. Grillikioski on toiminut 1990-luvulta lähtien ja nykyisellä paikalla se on ollut vuodesta 2013. Hyvä ja vakiintunut asiakaskunta. Loistava, keskeinen sijainti kunnan paraatipaikalla, aivan olutravintolan vieressä. Grillille helppo tulla sekä autolla että jalan. Purtavat voi hakea autolla mukaan tai ruokailla terassilla.  Myydään liiketoimintakauppana, joka sisältää liiketoiminnan, hyväkuntoisen kaluston ja laitteiston sekä oman, vuokratontilla sijaitsevan grillirakennuksen. Yritys työllistää yrittäjän lisäksi tällä hetkellä 3-5 henkilöä. Hyvä ja kasvava liikevaihto.  Ota yhteyttä neuvottelujen käynnistämiseksi!   
Myydään
Grillit ja pikaruoka

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN KALUSTETTU GRILLIKIOSKI

Nyt on hieno mahdollisuus aloittaa helposti yrittäminen! Tarjolla on Lahden alueella valmiiksi kalustettu grillikioski. Haluttaessa on mahdollista jatkaa Veikkauksen asiamiehenä ja myymään grillituotteita tunnetun ketjun alla. Liiketila vuokrataan tai myydään kalustettuna.
Myydään
Grillit ja pikaruoka

Ravari grilli

Lähes 20 vuoden yrittäjäura alkaa lähestymään loppuaan ja omistajan olisi tarkoitus siirtyä ansaituille eläkepäiville! Nyt on loistava mahdollisuus, ostaa suosittu, tunnettu ja pidetty Ravari grilli Hämeenlinnasta. Sijainti erinomaisella paikalla Pullerin urheilupuiston vieressä, loistavilla pysäköintimahdollisuuksilla. Yrityksellä on uskollinen, vakiintunut, koko ajan kasvava asiakaskunta ja tuottava liiketoiminta, kiinteistö sekä toimintaa varten tarvittavat koneet, laitteet ja kalusteet. Ravari grilli on palvellut asiakkaittaan lähes 30 vuoden ajan ja nykyisen omistajan toimesta 7 vuoden ajan Hämeenlinnan ja lähikuntien asukkaita. Vakiintunut asiakaskunta koostuu niin työmiehistä, ammattikuljettajista, perheistä, futareista, kuin lomailijoista. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän liiketoimintaan ja asiakaskuntaan erillisen sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi sähköpostitse jolly.burger.oy@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 0400-618370, niin yrittäjä Tarja Järvinen on yhteydessä neuvottelujen käynnistämiseksi!
Hämeenlinna
Myydään
Grillit ja pikaruoka
49 500 €

40 vuotta Vaasassa toimineen grilli-kahvilan osakekanta

Ilmeisesti Vaasan pisimpään toimineen hyvämaineisen grilli-kahvion osakkeet, koneet ja kalusto. Meillä on hyvä vakiintunut asiakaskunta sekä tuotteet. Yrityksellä kannattava liiketoiminta. Myydään yrittäjän eläköitymisen johdosta. Erinomainen mahdollisuus esim. yrittäjäpariskunnalle. Grillillä on mahdollisuus ruokailla myös sisätiloissa, joissa on noin 15-20 asiakaspaikkaa. Grilli sijaitsee keskustassa, vilkkaan tien varrella. Luopuja valmis opastamaan uutta yrittäjää alkuun. Tästä pääsee helposti ja nopeasti toteuttamaan unelmia yrittäjyydestä! Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää.
Myydään
Grillit ja pikaruoka

Menestyvä Pikaruokaravintola Tuurissa

Tartu tilaisuuteen ja ryhdy jatkamaan suositun pikaruokaravintolan yritystoimintaa Tuurissa!   Nykyinen yrittäjä myy kolme pikaruokaravintoloistaan panostaakseen henkilökohtaiseen elämäänsä kotikaupungissaan Oulussa. Tuurin ravintola on valmis ja toimiva. Tulevan yrittäjän on helppo jatkaa liiketoimintaa.Ravintola sijaitsee Tuurissa Onnentien kauppakadulla Tuurin kyläkaupan välittömässä läheisyydessä. Tuurin kyläkauppa on maankuulu nähtävyys ja kesänviettopaikka. Alueella on myös karavaanarialue, esiintyjiä ja lapsille ilmainen tivoli. Myytävä ravintola onkin sesonkipaikka ja kesäisin Tuurissa vierailijat löytävät ravintolaan erittäin hyvin. Edellisenä kesänä teimme ennätysmyynnit!!  Ravintolassa työskentelee osaavaa henkilökuntaa. Ketjun tuki, valmis franchising-konsepti ja ketjumarkkinointi edesauttavat uuden yrittäjän toimintaa. Toimintaa voidaan edelleen kehittää omalla paikallismainonnalla ja esim. kuljetuspalveluilla.  Lähde mukaan maailman suurimpaan pikaruokaketjuun. Ravintola-alan kokemus tai kokemus yrittäjyydestä ei ole pakollista, sillä ketju  tarjoaa kattavan koulutuksen aloittavalle yrittäjälle.   Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!Yrittäjä Jari Harju, puh. 050 517 0871, jari.harju@subway.fi tai jari.harju@live.com  
Myydään
Grillit ja pikaruoka

Kesäkioski Pohjois-Savossa Suonenjoella

Ysitien varressa, Suonenjoen ja Kuopion välissä sijaitsevalla levähdysalueella kesäisin avoinna oleva hirsirakenteinen kesäkioski Ysipirtti etsii uutta omistajaa. Samalla paikalla on toiminut kesäisin grillikioski ja kahvila yli 40 vuotta. Nykyisellä yrittäjällä kioski on ollut 6 vuotta. Kesäkioski sijaitsee kauniilla paikalla järven rannalla. Kioski on ollut avoinna huhtikuusta syyskuun alkuun asti päivittäin aamusta iltaan. Ulkoterassilla on noin 35 asiakaspaikkaa. Kioskilla pysähtyy paljon ohikulkijoita ja alueen asiakkaiden keskuudessa se on hyvin tunnettu. Hampurilaisten ja muiden grilliannosten lisäksi kesäkioskista saa myös jäätelöä, kahvia ja eväsleipiä sekä savolaisia herkkuja: kalakukkoa ja muurinpohjalettuja. Myynnissä on myös savustettua kalaa. Kioskin nykyisellä omistajalla on oikeudet sekä oluen ulosmyyntiin että anniskeluun terassialueella. Yrittäjän lisäksi yritys työllistää kesätyöntekijöitä osapäiväisesti. Kauppaan kuuluvat grillikioskirakennus laitteineen ja tarvikkeineen, mukaan lukien kaksi varastokonttia säilytykseen. Tontilla on vesi- ja viemäriliittymät sekä sähköliittymä. Yrittäjä vastaa levähdysalueen yleisestä siisteydestä. Toisaalta levähdysalueen ulkokäymälöiden siisteydestä huolehtii ELY-keskus. Tämänhetkinen tontin vuokrasopimus on voimassa vuoteen 2023 asti. Tule jatkamaan kesäkioskin toimintaa luonnonkauniille paikalle! Vilkasta kesäkautta 2022 odotellessa ensiyhteydenotot pyydetään yhteydenottolomakkeen kautta.
Suonenjoki
Myydään
Grillit ja pikaruoka

Menestynyt Grilli Ilmajoen keskustassa

Grillisepät sijaitsee erinomaisella liikepaikalla, uuteen kukoistukseen remontoidun liikekiinteistö Nuijakeskuksen yhteydessä, Ilmajoen keskustassa.Kun grilli avattiin Ilmajoen keskustaan kolme vuotta sitten, oli omistajien tarkoituksena tehdä samalla keskustan alueelle kulttuuriteko perinteisen grillin muodossa. Tehtävä on suoritettu, joten omistajat ovat valmiina antamaan viestikapulan uudelle yrittäjälle. Grillisepät tarjoaa mitä maittavimmat grilliherkut kaikilla mausteilla. Suosittu ja vilkkaiden asiakasvirtojen varrella sijaitseva grilli tunnetaankin tänä päivänä alueella laajasti maukkaista annoksistaan. Grillin annoslista on suunniteltu siten, että tarjolla on grilliherkkuja jokaiseen makuun. Ruokalistassa on panostettu annosten selkeyteen ja laatuun. Grillillä asioivatkin niin tuhteja lounasannoksia arvostavat työporukat kuin grilliherkuista ja kahvikupposesta nauttiva väki nuorisosta eläkeläisiin. Omistajat ovat panostaneet Grillin markkinointiin ja näkyvyyteen mm. sosiaalisen median kampanjoinnilla.Grillin perustajat ja omistajat eivät itse työskentele grillissä. Grillin henkilökuntana toimii muutama vakituinen työntekijä ja luotettava opiskelijoista koostuva porukka, joka on hoitanut vastuullisesti grillin päivittäistä toimintaa. Grillin liiketoiminta on täysin valmiina jatkettavaksi heti kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen. Grillin myyntiä on mahdollista kasvattaa esim. aukioloaikoja laajentamalla. Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti ja tarjoaa hyvän ansaintamahdollisuuden esim. yrittäjälle tai yrittäjäpariskunnalle, joka haluaa työllistää itsensä grilliyrittäjänä. Grillin kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana. Kauppaan kuuluu mm. Grillikontti (n.20 m2) ja grillin toiminnassa tarvittavia koneita, kalustoa ja tarvikevarastoa. Lähes kaikki koneet ja kalusteet on hankittu uutena kolme vuotta sitten. Liiketoimintakauppaan kuuluu lisäksi Grillisepät -markkinointimateriaalit, verkkosivut ja sosiaalisen median kanavat (FB,IG).   Grillisepät on lisäksi vuokrannut lähellä (n.100 m) sijaitsevan varastotilan (n.60 m2) käyttöönsä. Varastotilassa on mm. kylmäkalustoa ja ammattilaistiskikone, jotka kuuluvat myös liiketoimintakauppaan. Tartu nyt tähän hienoon tilaisuuteen ja aloita uusi vuosi menestyneen grillin yrittäjänä! Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja neuvottelujen käynnistämiseksi. Lisätiedustelut sähköpostilla: samppa@aholasamppa.fi tai jani.mansikkamaki@taksari.net  Voit lähettää tiedustelusi myös oheisella yhteydenottolomakkeella.  Grillisepät FacebookissaGrillisepät Instagramissa
Myydään
Grillit ja pikaruoka

Pikaruokaravintola Kalajoki Hiekkasärkät

Tartu tilaisuuteen ja ryhdy jatkamaan pikaruokaravintolan –ravintolan yritystoimintaa Kalajoen Hiekkasärkillä! Nykyinen yrittäjä myy kolme pikaruokaravintoloistaan panostaakseen henkilökohtaiseen elämäänsä kotikaupungissaan Oulussa. Kalajoen ravintola on valmis ja toimiva sekä ketjun uuden konseptin mukainen. Tulevan yrittäjän on helppo jatkaa liiketoimintaa.Ravintola sijaitsee Kalajoen Hiekkasärkillä Kauppakeskus Loistossa, vilkkaan 8-tien varrella. 8-tieltä on suora näkymä Loistoon eivätkä ravintolan mainoksetkaan jää huomaamatta. Autoja kauppakeskuksen ohi kulkee keskimäärin 5450 autoa/vrk.Ravintola on toiminut Kauppakeskus Loistossa kauppakeskuksen avaamisesta alkaen. Kauppakeskukselle löytyi keväällä 2021 uusi omistaja ja kauppakeskuksen toiminta on sen ansiosta vilkastunut merkittävästi. Ravintola on sesonkipaikka ja kesäisin Hiekkasärkillä vierailijat löytävät ravintolaan erittäin hyvin. Edellisenä kesänä teimme ennätysmyynnit. Hiekkasärkkien matkailualuetta kehitetään myös jatkuvasti ja alueessa on jatkossa paljon potentiaalia. Ravintolassa työskentelee osaava henkilökunta. Ketjun tuki, valmis franchising-konsepti ja ketjumarkkinointi edesauttavat uuden yrittäjän toimintaa. Toimintaa voidaan edelleen kehittää omalla paikallismainonnalla ja esim. kuljetuspalveluilla.  Lähde mukaan maailman suurimpaan pikaruokaketjuun. Ravintola-alan kokemus tai kokemus yrittäjyydestä ei ole pakollista, sillä ketju tarjoaa kattavan koulutuksen aloittavalle yrittäjälle. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!Yrittäjä Jari Harju, puh. 050 517 0871, jari.harju@subway.fi tai jari.harju@live.com
Kohteet 1 - 9 hakutuloksista
loder image