JÄTÄ ILMOITUS

Myydään kahvila

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kahvila

Myytävänä Niemitalon kahvila- ravintolan toiminta

Pudasjärvellä toimiva Niemitalon kahvila-ravintolan toiminta on nyt myynnissä! Liiketilat on Kuusamontien varressa, joten asiakasvirran on helppo pysähtyä nauttimaan kahvit ja ostamaan juustot. Paikka on tunnettu hyvästä palvelustaan ja ruuasta, joten ostajalla on hyvä pohja lähteä viemään liiketoimintaa eteenpäin. Liiketilat on tällä hetkellä vuokralla, mutta ne voi halutessaan myös ostaa. Tiloissa voi tuottaa hyvin erilaisia palveluja kuten kahvila-ravintolaa täydentävälle leipomolle tila soveltuu erinomaisesti. Myyjä on ostajan tukena, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!    
Ei hinnoiteltu
Myydään
Kahvila

Ihastuttava torikahvila Iisalmen sydämessä

Myydään kaupungin sydämessä sijaitseva Iisalmen torikahvila. Kahvila on Iisalmen kesäsesongin vetonauloja, mutta toimintaa voi pyörittää ympäri vuoden. Kahvilassa on 200 asiakaspaikkaa ja se tarjoaa ympärivuotisen mahdollisuuden hyvän liiketoiminnan pyörittämiseen. Kahvilalla on A-oikeudet ja tarjontaan kuuluu tällä hetkellä kahvila- ja grillituotteet sekä olut ja siiderit. Toimintaa on mahdollista kasvattaa aukioloaikoja ja tuotevalikoimaa laajentamalla, esimerkiksi ottamalla mukaan catering-toiminnan.   Liiketila on vuokrattu ja hyvässä kunnossa. Siihen on vuonna 2015 toteutettu täydellinen remontti. Tilasta löytyy uudet Metoksen keittiökalusteet, kiertoilmauuni, vitriini, kylmävetolaatikostot, parila, rasvakeitin, pakkaset ynnä muu kahvilatoimintaan tarvittava laitteisto. Viihtyisä lasitettu terassi sekä ulkoalueen pöydät. Kiinteistön omistaa Iisalmen Kaupunki, vuokrasopimus 2025 asti. Tässäpä oiva mahdollisuus ryhtyä kahvilayrittäjäksi Iisalmen torille.  HP. 58 500 eur / tarjous Lisätietoja: Jarmo Mäkäräinen puh. 050 517 3428  
58 500 €
Myydään
Kahvila

Myydään tunnelmallinen kahvila

Myydään tunnelmallinen ja viihtyisä kahvila Porin ydinkeskustassa. Kauppaan kuuluu liiketoiminta ja irtaimisto. Tässä valmis kahvila laitteineen. Kyseisessä paikassa ollut kahvilatoimintaa viimeiset 30 vuotta. Rakennus on Porin vanhimpia liikerakennuksia.  Sijaitsee esiintymislavan vieressä, jossa erilaisia tapahtumia. esim. Jazz-viikon areena keskustelut. Asiakaspaikkoja sisällä 20-25. Mahdollisuus kesällä terassiin, jossa paikkoja ollut 12-15. Kalusteet kuuluvat kauppaan. Terassi on Porin aurinkoisin. Aurinko paistaa koko päivän. Kalusteina vanhaa aikaa huokuvat pöydät ja tuolit. Myös leikkipaikka lapsille. Kahvilassa hyvät laitteet, mm. erikoiskahvikone/mylly, iso vitriini, metoksen pesukone, kaksipuolinen rasvakeitin, paninirauta ym.  Ilprimon jäätelökone ja jäätelöpakastin. Herkullista italialaista jäätelöä ainoana Porissa. Putkiremontti tehtiin keväällä -19 sukittamalla.  Voit kehittää kahvilaa oman makusi mukaan, vain mielikuvitus on rajana.
25 000 €
Myydään
Kahvila

KAHVILA-RAVINTOLAN LIIKETOIMINTA

Yrittäjän eläköitymisen vuoksi myydään yli 18 vuotta toimineen kahvila-ravintolan ja pitopalvelun liiketoiminta ja irtaimisto. Yritys sijaitsee vilkkaan tien ja työpaikkojen läheisyydessä.  Tässä on monien mahdollisuuksien paikka, joka tarjoaa mahdollisuudet välittömään liiketoiminnan jatkamiseen ja kasvattamiseen. Pitopalvelutoimintaa on mahdollista laajentaa.  Monipuoliset ja hyväkuntoiset keittiö- ja varastotilat tarjoavat mahdollisuuden esim. leipomotoiminnan käynnistämiseen.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Kahvila

Siirrettävä Frozen Yogurt -kioski / kesäkahvila

Jäägurtti Oy myy Vuonna 2017 valmistunutta siirrettävää Frozen Yogurt -kioskia / kesäkahvilaa. Kioski on erittäin tyylikäs ja uusilla kalusteilla varustettu ja se soveltuu käyttöön joko omana yksikkönään tai nykyisen bisneksen lisämyyntipisteeksi. Kioskista voi myydä myös perinteistä jäätelöä pehmiksenä tai irtojäätelönä. Tuotteen kateprosentti on yli 80 % ja kesäkauden myynti on Turussa vaihdellut vuokrapaikasta riippuen 50.000 - 110.000€.  Kioskeja on saatavilla kaksi kappaletta, 20 000 €/kpl ilman jäätelökonetta.
20 000 €
Myydään
Kahvila

Lappeenrannan keskustassa viihtyisä kahvila

Myydään hieno ja viihtyisä kahvila Lappeenrannan ydinkeskustassa. Kahvilassa on 40 asiakaspaikkoja ja terassilla 30. Kahvila on toiminut 8v. Täysin remontoitu vuonna 2018.  Ota yhteyttä ja kysy lisää. 
Ei hinnoiteltu
Myydään
Kahvila

Myydään hieno ja tuottava kahvila Tampereen keskustasta

Sinulle joka olet haaveillut omasta kahvilasta. Tässä hyvä tilaisuus. Pääset valmiiseen konseptiin. Kahvila on toiminut n 15v. Remontoitu 2017. Kahvilassa myös lounas ja leipomo. Myydään kahvilan liiketoiminta ja irtaimisto.
120 000 €
Myydään
Kahvila

Myydään leipomon ja lounaskahvilan koneet ja liiketoiminta

Myydään toimivan ja kannattavan leipomon ja lounaskahvilan koneet ja liiketoiminta.  Liiketoiminta koostuu lounas- ja kahvitarjoilusta, ulosmyyntinä mm. kakut sekä ruoka- ja kahvileivät. Vuokrattavat toimitilat (n. 200m2 / 40 asiakaspaikkaa) sijaitset erittäin keskeisellä, vilkkaalla ja jatkuvasti kehittyvällä liikepaikalla. Tilat koostuvat kahvilatiloista, keittiöstä ja leipomotilasta ja terassista.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Kahvila

Nautiskelijan kahvipaikka

Erinomaisella sijainnilla, nykyaikaisilla laitteilla varustettu siisti ja viihtyisä kahvila. Kahvila kuuluu valtakunnalliseen ketjuun ja mahdollisuuksia toiminnan kehittämiseen on paljon. Sijainti kauppakäytävän varrella houkuttelee asiakkaita nauttimaan virvokkeita ja viihtymään. Myynnissä esim. erikoiskahvit, leivokset, suolaiset syötävät ja itse tehty jäätelö. Yritys myydään paikkakunnalta poismuuton takia. Tee tästä oma ja asiakkaiden olohuone.    
Ei hinnoiteltu
Myydään
Kahvila

Myydään hieno Kahvila (Etelä-Karjala)

ETSITKÖ OMAA TOIMIVAA KAHVILAA? Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus saada keskeiseltä liikepaikalta moderni ja trendikäs kahvila-ravintola. Tämä erinomainen myyntikohde omaa pitkän historian, paikka on palkittu useasti ja onkin asiakkaiden suosiossa ottavalla sijainnillaan ja monipuolisella tarjonnalla.Paikka on ammattilaisen suunnittelema, joka on toimivuudeltaan tehty sujuvaan palveluun ja tarjoiluihin toimivaksi kokonaisuudeksi myös isompiin tilaisuuksiin sekä cateringpalveluun.Alan ammattilainen nyt sinulla on loistava mahdollisuus päästä pyörittämään kahvilan liiketoimintaa jos intohimonasi on konditoria tuotteet sekä ruoanvalmistus ja olet ideologinen kehittäjä. Jos pidät työskentelystä vauhdikkaassa työympäristössä, sinulla on taattu elinkeino ja tuloksellinen liikepaikka saatavilla. Myytävä kohde sisältää liiketoimintakaupan, pitkän vuokrasopimuksen, koneet ja kalustuksen, varaston sekä ammattitaitoisen henkilöstön. Tämä upea kokonaisuus on paikanpäällä nähtävä ja ennen kaikkea kohde on tutustumisen arvoinen jollaista harvoin markkinoilla onkaan saatavilla. Jos sinulla on luottotiedot ja talousasiat kunnossa niin ota ihmeessä yhteyttä, kerron lisää ja tutustutaanainutlaatuiseen kohteeseen.Luottamuksellisten tietojen lähettäminen edellyttää salassapitosopimusta. Voit pyytää salassapitosopimuksenyritysvälittäjältä:Suomen Liiketoimintakaupat, vesa.leppanen@wbl.fi
Ei hinnoiteltu
Myydään
Kahvila

Aktiivisen kylän olohuone

Metsän tuoksua, loraus moponketjuöljyä, rutkasti rokkenrollia ja koko kahvilallinen hyvää yhteisöllistä menoa. Haluaisitko työllistää itsesi ja mahdollisesti puolisosikin aktiivisen ja rempseän kylän yhteisessä olohuoneessa? Kahvila-ravintola EloTähkä Pälkäneen Rautajärvellä etsii jatkajaa. Olen toiminut kahvilayrittäjänä melkein 20 vuotta, nykyisissä viihtyisissä ja tunnelmallisissa tiloissa kylän keskustassa vuodesta 2012 lähtien. Työni on minulle rakas, mutta joudun luopumaan siitä terveydellisistä syistä. Kahvilassa kun tarvitaan ripeitä jalkoja ja nopeita käänteitä. Nyt on loistava tilaisuus uudelle energialle ja kehitykselle! Kahvilani on kylän sydän ja oman kylän palveluita halutaan aidosti käyttää jatkossakin. Tässä kahvilassa jokainen päivä on ihanien asiakkaiden ansiosta hauska, erilainen, antoisa ja työntäyteinen. Rautajärvellä on omaleimainen tunnelma, johon mahtuvat mukaan niin lapset kuin aikuisetkin. Minulla on vakaa ja uskollinen asiakaskunta, joka koostuu oman kylän ja muiden Kukkian kylien vakituisista ja vapaa-ajan asukkaista, erilaisista harrastajaporukoista ja lukuisista ohikulkijoista. Toiminta on hyvin kannattavaaa, liikevaihto vuonna 2018 oli 160 000€. Kahvilassani on tarjolla tuoreen kahvin kanssa päivittäin itse leivottuja munkkeja ja muita leivonnaisia, suolaisia leipiä, sämpylöitä, piirakoita sekä maistuvia X-Meal -hampurilaisia. Keittolounasta tarjotaan arkipäivisin ja sen suosio on kestänyt jo 19 vuotta! Kahvilassa on A-oikeudet. Järjestän karaoke-, bändi - ja muita tapahtumailtoja, esim. lasten halloween- ja vappubileitä. Teen myös suolaisia ja makeita kakkuja ja ruokatilauksia. Myyn myös jonkin verran elintarvikkeita, erityisesti lähituottajien vihanneksia ja muita tuotteita. Veikkauksen ja Matkahuollon palvelut tuovat lisää asiakkaita, kuten myös kyläyhdistyksen Smartpost-pakettiautomaatti. Kahvilani toimii vuokratiloissa ja suurin osa kahvilan laitteista ja kalusteista kuuluu kiinteistöön. Myydään liiketoiminta ja vaihto-omaisuus, sis. Veikkauksen ja Matkahuollon takuut kaupantekohetkellä inventoituna, toimivana valmiina kokonaisuutena.     Uuden yrittäjän on näin vaivattomampaa jatkaa, koska kaikkea ei tarvitse hankkia alusta alkaen. Tarjolla hyvä perehdytys tehtäviin! Toivottavasti kiinnostuit, ota yhteyttä!
15 000 €
Myydään
Kahvila

Suosittu lounaskahvila Helsingin Munkkiniemessä

Myydään suositun lounaskahvilan liiketoiminta Munkkiniemen puistotien varrelta.   Sinulle, joka haluat päästä yrittäjäksi valmiiseen hyvin menestyvään ja toimivaan konseptiin. Lounaskahvilalla on laaja vakituinen asiakaskunta ja lisäksi läheisyydessä sijaitsevat museot tuovat säännöllisen tasaisesti turisteja asiakkaaksi.   Lounaskahvilan viihtyisä ja valoisa tila on lämminhenkisen boheemi ja sisustuksen viimeistelee käsityönä tehdyt puiset yksityiskohdat. Asiakaspaikkoja on 35 ja lisäksi kadulle päin avautuva tilava aurinkoinen terassi.   Myydään liiketoimintakauppana, eli lounaskahvilan liiketoiminta, kalusto ja vuokraoikeus siirtyvät ostajalle. Liiketilan vuokra on 1080€/kk (sisältää vesimaksun ja terassin vuokran).    Yhteydenotot englanniksi seuraavaan numeroon: 0458627008
Ei hinnoiteltu
Kohteet 1 - 12 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image