secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään kahvila

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tämä ilmoitus on nostettu hakutulosten kärkeen.
Lisää ilmoituksesi katselukertoja ja kontaktimääriä nostamalla se tähän. Viikko hakutulosten kärjessä 50 € + alv 24% ja kuukausi 150 € + alv 24 %
Kahvila
40 000 €
PÄIVITETTY

KESÄKAHVILA

Myynnissä Jäätelökahvila Konttinenttaalin liiketoiminta. Hyvällä liikepaikalla, valtatie 23:n levähdysalueella Keski-Suomessa Petäjävedellä toimivan kesäkahvilan liiketilat, liiketoiminta, koneet ja kalusto tarjolla uudelle yrittäjälle. Liiketoimintakauppaan sisältyy kaksi konttia, 20' ja 10', joihin on rakennettu erittäin toimivat myynti- ja keittiötilat. Lisäksi katettu terassialue sekä kaikki tarvittava kalusto kahvilatoiminnan aloittamiseen sekä sähköliittymä. Voimassa-oleva myyntipaikkasopimus ELY-keskuksen kanssa on siirrettävissä uudelle yrittäjälle. Nykyinen sopimus on voimassa 31.12.2030 asti, jonka jälkeen sopimus on mahdollista uusia viiden vuoden jaksoissa. Ely-keskus ei peri myyntipaikasta vuokraa, joten yrityksen kulupuoli on varsin maltillinen. Myydään eläkkeelle siirtymisen vuoksi.
Petäjävesi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila
35 000 €

Konditoriakahvila Puustinna Oy etsii uutta jatkajaa

Puustinna hurmaa itseleivotuilla suolaisilla ja makeilla herkuilla ja valikoimaan kuuluu myös gluteenittomia vaihtoehtoja sekä erikoiskahveja ja -teetä.Kahvila sijaitsee keskellä kylää, kauniin puiston reunalla. Kahvilassa voi viettää kiireettömän hetken kahvikupposen ja leivonnaisen parissa tai soitella vaikka ukulelea, joita kahvilan seinällä on 3 kpl.Puustinnan pitopalvelu loihtii juhliin herkulliset täyte-, erikois- ja voileipäkakut sekä suolaiset piirakat ja monet muut juhlaherkut.Kahvilan tiloissa onnistuu järjestää pienimuotoisia juhlia ja tilaisuuksia. Tunnelmallinen tila soveltuu n. 25 henkilön tilaisuuksiin ja tarjoilusta vastaa Puustinna.Yrittäjän jäädessä eläkkeelle on aika löytää uusi jatkaja kahvilalle ja juhlapalvelulle!Hintapyynnön perustelutKaupan rahoituksen takaisinmaksuaika on 3,0 vuotta arviolta. Se on aika, jonka kuluessa liiketoiminnan ostoon hankittu rahoitus on korkoineen maksettu rahoittajille takaisin liiketoiminnan kassavirralla. Laskelmassa perusteena oleva vuotuinen käyttökate on takaisinmaksuaikana n. 17 000 €. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila
59 000 €

Myytävänä jäätelökahvilan liiketoiminta

Turussa, vilkkaalla liikepaikalla sijaitsevan suositun jäätelökahvilan liiketoiminta koneineen ja laitteineen.   Hyvä brändi, tunnetut tuotteet ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä sijainti runsaiden asiakasvirtojen äärellä antaa uudelle yrittäjälle mahdollisuuden kasvattaa ja kehittää toimintaa. Asiakaspaikkoja 45 + sisäterassilla noin 20 Neliöitä 170 Vuokra nyt 5500,00 (+alv) / kk
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila
159 000 €

Myytävänä kahvila-ravintola / pizzeria Uudessakaupungissa

Toimiva kahvila-ravintola / Pizzeria etsii yritystoiminnan jatkajaa. Lokalahden keskustassa sijaitseva monien mahdollisuuksien yritys, jossa 130 asiakaspaikkaa sekä 100-paikkainen uusittu terassi. Yrityksen omissa tiloissa toimii tällä hetkellä lounaskahvila, pizzeria, vanhusten ruokapalvelu, juhla- ja kokoustilat sekä catering (mahdollisuus käyttöomaisuuden ostamiseen). Rakennuksen yläkerrassa on lisäksi asunto, joka on tällä hetkellä vuokrattuna. Rakennuksen alakerrassa on runsaasti varastotilaa sekä toimiva saunaosasto. Yrityksellä usean vuoden kokemus sekä vakiintunut asiakaskunta. Upea kokonaisuus lämminhenkisessä maalaismiljöössä lähellä kaupunkia.  
Uusikaupunki
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila
45 000 €

Myytävänä Pasilassa sijaitsevan kahvilan liiketoiminta

Itä-Pasilassa hyvin varusteltu, kaunis ja hyvät arviot saanut kahvila jolla anniskelulupa.   Myydään liiketoiminta koneineen ja laitteineen.   Harvinaisen tyylikkäässä tilassa kahvilan esivalmistelukeittiö, sali ja parvi. Koneet ja laitteet uudenveroisia, laadukas kahvilait. Asiakaspaikat 24 + terassilla 8 Neliöt 49 Vuokra 1120,00 (+alv) /kk  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila

Kahvila unelmapaikalla

Kahvilatoiminnalla on lähes 10 vuoden perinteet ja vakiintunut asiakaskunta. Yhtiöllä on myös täydet anniskeluoikeudet ja se sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla. Toimintaa kuvaa laadukas maine ja asiakaspalaute on poikkeuksetta hyvää. Kesäaikaan on käytössä 50 hengen terassi kaupungin huippupaikalla. Yhtiö on velaton ja hyvin hoidettu. Hyvä ja vakiintunut sijainti sekä laadukas toiminta antavat myös hyvät lähtökohdat liiketoiminnan kasvattamiseen.
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila
30 000 €

Kahvila torin kulmalla Hämeenlinnassa

Myynnissä 30 vuotta samalla paikalla Hämeenlinnan torin kupeessa sijainneen kahvila + kotileipomon liiketoiminta. Noin 30 asiakaspaikkaa. Tiloissa hyvin varustettu keittiö leivontaa ja kahvilatoimintaa varten. Valmiit toimivat reseptit ja mukavat kanta-asiakkaat. Toimintaa mahdollista kasvattaa. Toivotaan jatkajaa kahvila/kotileipomolle.  Ole rohkeasti yhteydessä! 
Hämeenlinna
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila
65 000 €

Tunnettu Kahvila-konditoria Kirkkonummelta

Myydään vuodesta 2015 saakka toiminut Kahvila Rosta Kirkkonummelta. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja kahvila on tunnettu koko lähialueella. Liiketoiminnassa hyvät kehittämismahdollisuudet uudelle yrittäjälle. Toiminta on keskittynyt Kirkkonummelle ja lähialueelle, asiakkaita tulee Kirkkonummen lisäksi mm. Espoosta ja Siuntiosta. Suurin osa asiakkaista on kuluttaja-asiakkaita, mutta n. 10% myynnistä tulee yritysasiakkaiden kautta. Kahvilatoiminnan lisäksi myydään tilauskakkuja, tilauskakkumyynti muodostaa n. 35% liikevaihdosta. Liiketoimintaa on helppo kehittää esim. yritysmyyntiin panostamalla, A-oikeuksien hyödyntämisellä kahvilatoiminnassa, järjestämällä tilaisuuksia omissa tiloissa ja aloittamalla jo olemassa olevan verkkokaupan toiminta.  Nykyisen henkilöstön toivotaan voivan jatkaa yrityksen palveluksessa yrityskaupan jälkeen ja nykyinen yrittäjä on valmis sitoutumaan uuden yrittäjän perehdyttämiseen sopimuksen mukaan. Yritys työllistää nykyisellään 4 henkilöä kokopäiväisesti. Uuden yrittäjän olisi hyvä olla myyntihenkinen ja omata kokemusta konditoria-alalta. Kaupat tehdään liiketoimintakauppana. Kahvila-konditoriatoimintaan tarvittava laitteisto kuuluu kauppaan mukaan.  Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Kirkkonummi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila

Kahvila Mäyrä etsii yrittäjää

Raudanmaan kylätalon kahvila Mäyrä etsii yrittäjää. Lounaskahvila on ollut Kyläosuuskunnan ylläpitämänä toiminnassa vuoden. Liikevaihto on osoittanut, että lounaskahvila toiminta on kannattavaa. Alueen potentiaalia ja lisämyynnin mahdollisuutta ei vielä ole täysin pystytty käyttämään. Raudanmaan kyläosuuskunta auttaa yrittäjää toiminnan markkinoinnissa ja antaa tämän käyttöön jo olemassa olevat verkostonsa sosiaalisessa mediassa ja verkkosivuilla. Paikan sesonkia on touko-heinäkuu, jolloin kävijät ovat pääsääntöisesti lastenmaatila Pikkupihalla vierailevia lapsiperheitä. Muuna aikana viikonloppujen erikoislounaat tai brunssit, ovat vetäneet kävijöitä 80-150 hlö / päivä. Kahvilalta on toivottu pitopalvelutoimintaa, sekä ruuantoimitusta, esimerkiksi läheiseen Vahderpään vapaa-aikakeskukseen. Lounaskävijöitä houkuttaa lähiruoka ja lähiraaka-aineet. Kokoustila tarjoilut tuovat lisäansiota. Taloa, sen ympäristöä ja piha-aluetta hoitaa ja kehittää Kyläosuuskunta, jonka kanssa yhdessä yrittäjän toivotaan suunnittelevan tulevia tapahtumia, jotka nyt ovat vakiintuneet, pääsiäinen, joulu, Halloween ja kesällä kulttuuriviikko. Kävijöitä tapahtumissa on yleensä 200 - 2000 henkilöä. Keittiötila ja laajennettavissa oleva ruokailutila vuokrataan yrittäjälle, tilana, jossa alkuun pääsee olemassa olevilla laitteilla. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila
39 000 €

Kahvilan / grillin liiketoiminta Paraisilla

Myytävänä Tmi K.Grönqvistin liiketoiminta. Yrityksen toimintaan on kuulunut kahvila- / grillipalvelut sekä pienimuotoinen lounastoiminta. Sijainti isontien varrella on todella hyvä. Lähelle pääsee myös veneellä. Toimintaan kuuluu myös Matkahuollon palvelut.   Kauppaan kuuluu yrityksen valmis liiketoiminta, vakiintunut asiakaskunta, kalusteet, laitteet, tarvikkeet ja kaikki toiminnan jatkamiseen tarvittavat elementit.    Yritys toimii vuokratiloissa, kaupungin tontilla. Vierestä löytyy Nesteen kylmäasema. Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjän lisäksi kaksi työntekijää.   Myydään yrittäjän elämäntilanteen muutoksen vuoksi.   Kiinnostuitko? Luottamukselliset lisätiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila
40 000 €

Tuusan Tuvan kahvilatoiminta myynnissä!

Tunnettu ja tunnelmallinen lounas-kahvila etsii uutta yrittäjää! Keskeinen sijainti, hyvä terassialue, uniikki miljöö ja ihana vakioasiakaskunta odottavat sinua. Kahvilassa on 25 asiakaspaikkaa ja terassilla 40 paikkaa, neliöt 57 m2. Koneet ja kalusto sisältyvät kauppahintaan. Valmis kahvilakonsepti kaikilla herkuilla ja alkuun saat halutessasi apuja! Kahvilan liiketoiminta myydään yrityksen suuntautuessa vahvemmin catering-toimialaan.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila
40 000 €

Myytävänä suosittu töölöläinen kahvila

Yhdellä Töölön kauneimmista kaduista, jolla paljon kivijalkaliiketiloja ja jalankulkuliikennettä, viehättävän kahvilan liiketoiminta koneineen ja laitteineen. Ei ruuanvalmistuskeittiötä, anniskelulupa on. Neliöt 35Asiakaspaikat 16 + terassimahdollisuus noin 10 hlö Vuokra 670,00 (+alv) / kk Mahdollisuus vuokrata erikseen varasto noin 20m2 toisessa osoitteessa. Kahvikoneen leasingsopimuksen siirto neuvoteltavissa erikseen
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila
35 000 €

Kahvila kauppakeskuksessa Espoossa

Myydään cafe-bar liiketoiminta kauppakeskuksessa Espoossa. Kauppaan sisältyy kahvilan liiketoiminta, kalusto ja vuokraoikeus. A-oikeudet.  Vuokratila 98 m2, jossa asiakaspaikkoja 52 salissa ja 48 terassilla. Vuokra 2401 € + alv 24 % / kk. Työllistää omistajan + 2 henkilöä.  Hintapyyntö 35.000 € / tarjous. Kysy osoitetta! 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila
45 000 €

Myydään kahvilan liiketoiminta länsivantaalaisessa ostoskeskittymässä.

Uudenveroiset koneet, laitteet ja kalusteet, valmis paketti tai uuden yrittäjän myötä aivan uusi konsepti. Ei paistamismahdollisuutta. Asiakaspaikat 30 Neliöt 102 Vuokra 3300,00 (+alv) / kk
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila

Lounaskahvila hyvällä liikepaikalla Pirkanmaalla

Upea tilaisuus jatkaa pitkään toiminutta kahvilan liiketoimintaa hyvällä liikepaikalla maaseututaajamassa Pirkanmaalla. Kahvila on toiminut 17 vuotta ja yrittäjä on sinä aikana laajentanut toimintaa ja liiketiloja. Kahvilan lisäksi palveluihin kuuluu lounas, oman leipomon tilaustuotteet ja pitopalvelu. Yrityksen tilat palvelevat myös  juhla- ja kokoustiloina.  Yrityksellä on vakaa asiakaskunta, se on paikkakunnan viihtyisä lounas- ja kahvipaikka. Asiakaskunta koostuu pääosin paikkakuntalaisista ja vapaa-ajan asukkaista.  Kahvila sijaitsee hyvällä paikalla kunnan keskustaajamassa torin laidalla, kauppojen ja palveluiden ja valtatie 24:n vieressä, josta on helppo poiketa tänne. Yritys toimii omissa noin 120 m2 tiloissa, jotka on yhdistetty kahdesta eri tilasta. Kesällä on käytössä lisäksi ulkoterassi. Tilat ovat siistissä kunnossa ja niissä on hyvä varustus.  Yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjän lisäksi yhden henkilön vakituisesti sekä tarpeen mukaan henkilöitä pitopalveluun. Myynnissä on yrityksen liiketoiminta irtaimistoineen sekä liiketila. Myydään ensisijaisesti kokonaisuus, mutta on mahdollista neuvotella alkuvaiheessa tilojen vuokrauksesta jatkajalle.  Mikäli kiinnostuit, niin ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.    Paikkakunta: Pirkanmaa/Kuhmoinen    
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila
10 000 €

Kahvila Vaasan Kauppahallissa

Legendaarinen kahvila jolla on pitkä perinne kaupungin hienossa Kauppahallissa. Kahvilalla on vakituinen asiakaskunta joka käsittää myös yritysasiakkaita. Kahvilassa on noin 45 asiakaspaikkaa, mutta suuri osa asiakkaista ostaa tuotteita mukaan.  Noin 20 prosenttia on tilausmyyntiä, varsinkin joulu-, ylioppilasjuhla-, rippijuhla-aikoihin. Kahvilassa on hyvät mahdollisuudet pienimuotoiseen lounastarjoiluun. Kahvila suljetaan 23.12.22. Hintaan sisältyy irtaimisto sekä aineettomat hyödykkeet.Liikevaihto 328.000 (2021) Legendariskt café med långa anor i stadens stämningsfulla Saluhall. Stadig kundkrets som också inbegriper företagskunder. Ca 45 kundplatser, men stor del köper bakverk med sig hem. Ca 20% av omsättningen är beställningsförsäljning, speciellt vid jul, till student- och konfirmationsfester etc. Bra möjligheter för småskalig lunchservering. Konditoriet stänger 23.12.22. Priset innehåller lösöre och immateriella tillgångar. Omsättning 328.000 (2021)
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila
70 000 €

Bär Bar Tampere

Myydään toimiva Bär Bar smoothie baari Tampereen ydinkeskustassa! Hyvällä ja keskeisellä sijainnilla oleva Franchising yritys.   Liikkeellä hyvä, vakaa asiakaskunta, toimiva konsepti ja raikkaat tuotteet.   Tuotteina mm. sandwichit, smoothie bowlit ja smoothiet, joissa käytetään suomalaisia marjoja.  Markkinointi tapahtuu ketjun puolesta samoin kuin tuotekehittely.    Liiketila on 33,5 neliötä, vuokra noin 980€/kk. Liiketila remontoitu 2021 ja kaikki laitteet ostettu uusina ja huollettu asianmukaisesti. 6 asiakaspaikkaa sisällä, ja terassille tila liikkeen ikkunoiden edessä kesällä.  Myydään elämän tilanteen vuoksi.  Kysy lisätietoja sähköpostilla. Myös tarjoukset huomioidaan. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila
35 000 €
PÄIVITETTY

Haaveena oma kahvila?

Oletko haaveillut omasta kahvilasta? Nyt on loistava mahdollisuus ostaa tai vuokrata kahvila / kahvilan liiketoiminta.  Loistava sijainti pääkadun varrella Kotkansaarella. Tiloissa tehty mittava remontti viisi vuotta sitten. Yritys on vuokralla pitkällä sopimuksella hyvin hoidetun taloyhtiön liiketilassa.  Kahvila on toiminut samalla paikalla jo yli 20 vuotta, nykyinen yrittäjä toiminut 5,5 vuotta. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta. Kahvilan myynti on ollut nousuvoittoinen ja tulevat myyntinäkymät ovat hyvät. Pariskunta tai hyvät ystävykset sopisivat mainiosti paikan pitämiseen. Kahvilassa on suuri, hyvin varusteltu keittiö ja uudet yrittäjät voivat panostaa vielä enemmin mm. pitopalvelun kehittämiseen.  Asiakaspaikkoja on 45 ja ulkona lisäksi 20 asiakaspaikkaa. Kahvilassa on anniskeluoikedet. Kauppaan kuuluu liiketoiminta, kalusteet, laitteet ym. Voit siis aloittaa kahvilan pyörittämisen välittömästi. Hp 35-37 t€, riippuen  varaston määrästä, otamme vastaan myös tarjouksia. Yrittäjä neuvoo tarvittaessa alkuun ja on tukena aloituksessa. Ota rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan yhdessä unelmien työ! 
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image