secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään pitopalvelu tai cateringyritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Pitopalvelu ja catering

Kotiruoan verkkokauppa - 2Mumsin liiketoiminta

Myytävänä 2Mumsin liiketoiminta. Yritys on erikoistunut käsintehtyyn kotiruokaan ja nouto-cateringiin. Tässä loistava tilaisuus lähteä kasvattamaan valmiiksi testattua konseptia sekä hyvää brändiä. Toiminta tapahtuu tällä hetkellä Kouvolan alueella, mutta on erittäin helposti siirrettävissä minnepäin Suomea tahansa. Erityisyytenä, että kyseessä on ravintola-alan työ, joka ei vaadi laajaa henkilökuntaa = matala kulurakenne. Kaupan toteutus liiketoimintakauppana, johon kuuluu tuleva huippubrändi, jonka riskiaskeleet ovat jo otettu, rekisteröity tavaramerkki, valmiit nettisivut, valmius catering-verkkokaupalle, sähköinen materiaali (tuotekuvat, logot, somemateriaalipohjat), logoteipit ja -tarrat sekä tuotevalikoiman mukainen aloituspaketti take-away astioita ja muita pakkausmateriaaleja. Tällä paketilla pääset hyvin alkuun uutena yrittäjänä. Nykyiset yrittäjät ovat valmiita auttamaan alkuun pääsemisessä sopimuksen mukaan. Toiminta työllistää molemmat yrittäjät, ei muita työntekijöitä. Tällaisenaan toiminta pyörisi yhdellä työntekijällä. Töitä riittää myös hyvin kahdelle mikäli tarkoitus on laajentaa toimintaa esimerkiksi Franchisingiksi johon tässä on hyvät mahdollisuudet. Erinomainen tilaisuus markkinointi/tekniikka-ihmisen ja keittiö-ihmisen yhteiseksi projektiksi. Aukioloajat ovat tällä hetkellä ke-pe + catering, joten pelkästään aukioloaikoja muuttamalla liikevaihtoa on mahdollisuus kasvattaa.  Myydään yrittäjien elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Kiinnostuitko? Luottamukselliset lisätiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Myydään
Pitopalvelu ja catering

Wanhan Woimalan liiketoiminta + kalusto

Jyväskylän Vaajakoskella, Päijänteen ja Leppäveden välissä sijaitsee upea v. 1920 rakennettu vanha vesivoimalaitos, joka toimi sähkön tuottajana alueella aina vuoteen 1940 saakka. Samainen kaksikerroksinen entinen voimalarakennus on toiminut viimeiset vuosikymmenet juhla-, taide- ja tapahtumatilana tuoden ilon ja onnen hetkiä mm. useille hääpareille vuosien saatossa. Alueen kulttuurihistoria viehättää edelleen niin ohikulkijoita kuin kauempaakin tulijoita, sillä alue ja rakennus ovat iso osa mm. SOK:n historiaa. Nyt myynnissä olisikin Keski-Suomen kuvatuimman juhla- ja tapahtumatalon liiketoiminta sekä kalusto. Kauden 2023 tilavarauksia otetaan juuri nyt vastaan, joten toimi nopeasti ja pääset itse vaikuttamaan seuraavan sesongin tapahtumiin.  
Jyväskylä
Myydään
Pitopalvelu ja catering

Myydään lounas- ja pitopalvelun liiketoiminta

Yritys on perustettu 1978  ja sen liiketoiminta koostuu lounas- ja pitopalvelutoiminnasta. Yritys sijaitsee vilkkaalla ja kasvalla kauppakeskus/teollisuusalueella. Alueella on iso maksuton pysäköintialue. Toimimme vuokrakiinteistössä, jossa kilpailukykyinen vuokra. Vuokraan sisältyy vesi ja lämmitys. Asiakaspaikkoja noin 100:lle.  Yrityksellämme on hyvä ja laaja asiakaskunta. Hintaan sisältyy toimivat keittiölaitteet, kalusteet ja astiat. Hintapyyntö 135 000 € Mahdollisuus ostaa myös sisustuksessa käytetyt somisteet (20 000€)    
Myydään
Pitopalvelu ja catering
65 000 €

Pitopalvelu ja catering yritys Uudellamaalla

Nyt loistava tilaisuus lähteä hyvämaineisen pitopalvelun ja cateringin yrittäjäksi Uudellemaalle. Toimintaan kuuluu pitopalvelun ja cateringin lisäksi myös kahviotoimintaa, take-away lounasta sekä juhlatilan vuokrausta erilaisiin tilaisuuksiin. Palveluista löytyvät myös astioiden vuokraustoiminta ja tilausten toimitukset jälleenmyyjille. Yritykseltä löytyy valmiina hyvät ja maistuvat menut erilaisiin tilaisuuksiin. Vakiintuneen asiakaskunnan lisäksi pitopalvelu palvelee myös sopimusasiakkaita. Yritys toimii vuokratiloissa. Toiminta sijoittuu Uudellemaalle. Yrittäjä myy koko osakekannan, johon kuuluu yrityksen nimi, nettisivut, liiketoiminta, asiakkaat, huonekalut, kattava astiasto sekä tarvittavat elementit toiminnan jatkamiseen. Tarkempi luettelo toimitetaan pyydettäessä. Myydään yrittäjän elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää. Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image