secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään pitopalvelu tai cateringyritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Pitopalvelu ja catering

Juhlapaikan yrittäjäksi Tupalan Hoviin Säkylään

Haetaan yrittäjää Säkylän Pyhäjärviseudulla sijaitsevaan idylliseen Tupalan Hoviin. Tupalan Hovi on vanhasta kansakoulusta kunnostettu juhlapaikka ja lounasravintola, joka on toiminut vuodesta 2006 lähtien. Tupalan Hovi  tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet juhlien, kokousten ja tapahtumien järjestämiseen. Tilaratkaisut mahdollistavat useampien seurueiden samanaikaiset tilaisuudet ja iso puutarhapiha luo kauniin juhlaympäristön. Pihapiirissä oleva hiljentymiskappeli on palvellut mm. vihkikappelina. Tupalan Hovi tunnetaan mainiona juhlien ja tapahtumien järjestämispaikkana  alueella laajalti. Sen lounasravintola on suosittu  ympäristön teollisuus-  ja varuskunta-asiakkaiden keskuudessa. Keittiön kapasiteetti riittää noin 150 hengen seurueiden ruokkimiseen. Tupalan Hovi sijaitsee Säkylän keskustassa ja sillä on hyvät pysäköintitilat, myös linja-autoille. Kiinteistöön kuuluu myös kaksi asuntoa yläkerrassa. Kiinteistö vuokrataan kokonaisuudessaan uudelle yrittäjälle, mahdollisuus neuvotella myös kiinteistön ostamisesta. Lisätietoa www.tupalanhovi.fi Paikka tarjoaa erinomaiset puitteet uudelle yrittäjälle. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi oheisella lomakkeella tai Kirsti Tupala 050 5580801 tai Tarmo Tupala 050 5757817.  
Myydään
Pitopalvelu ja catering
298 000 €

Perinteikäs arvokiinteistö suurella rak.oikeudella Kemijoen törmällä.

Myydään vuosisadan vaihteessa rakennettu ja 2008 täysin uudistettu suuri n. 450 m2 kokoinen puurakenteinen Tervolatalo,  joka on toiminut juhlapalvelutilana, tilausravintolana sekä kokouspaikkana. Talo sijaitsee rantatontilla kauniissa Kemijoki maisemassa aivan Tervolan kuntakeskuksessa palveluiden äärellä. Tontin pinta-ala on 5735 m2. Jäljellä olevaa rakennusoikeutta 1270 m2 on helppo käyttää lisärakentamiseen ja erilaisiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Tervolatalo sijaitsee vilkaan 4-tien välittömässä vaikutuspiirissä. Rautatieasema sekä pikalinjapysäkki sijaitsevat n. 1 km päässä joen länsirannalla, linja-autopysäkki talon vieressä ja kuntakeskuksen palvelut vajaan kilometrin päässä. Rakennus on kaksi kerroksinen, alakerrassa ovat ravintolakeittiö ja leipomotilat, suuri juhlasali 150 hengelle, sekä saniteettitilat. Yläkerrassa on monitoimitila, jota voidaan käyttää kokous tilana tai asuntona, yläkerran koko on n. 100 m2. Talossa on keskuslämmitys sekä suuri perinneleivinuuni juhlasalissa. Juhlasalin vapaakorkeus on 4,4 m. Pihapiirissä on myös vintage rantasauna sekä varastotiloja.
Myydään
Pitopalvelu ja catering

Pitkään toiminut pitopalvelu etsii jatkajaa

Nyt tarjolla on hieno tilaisuus jatkaa laadukkaan pitopalvelun liiketoimintaa ja saada samalla kattava perehdytys alalle kokeneen pitokokin opastamana. Pitokokki Mikko Ahola on palvellut asiakkaita jo 40 vuoden ajan. Laadukkaista palveluistaan tunnettu toimija etsii liiketoiminnan jatkajaa lähestyvän eläköitymisen vuoksi.Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti asiakaspalveluhenkiselle ja ruoanlaitosta kiinnostuneelle yrittäjälle tai yrittäjäksi aikovalle. Liiketoimintakaupan yhteydessä on mahdollista neuvotella joustavasta siirtymästä siten että uusi yrittäjä saa parhaat mahdolliset tiedot ja valmiudet jatkaa liiketoimintaa saumattomasti.Liiketoimintakauppaan on mahdollista sisällyttää pitopalvelutoiminnassa tarvittavia keittiökoneita, astioita ja ruuanlaittovälineitä siten että toiminnan siirtäminen uusiin tiloihin on mahdollista. Pitopalvelu toimii tällä hetkellä yrittäjän omistamassa kiinteistössä, joka ei sisälly liiketoimintakauppaan.Pitopalvelu toteuttaa juhlat ja tilaisuudet asiakkaan omissa tiloissa tai vuokrattavissa juhlahuoneistossa. Palveluun kuuluvat ruokien ja leivonnaisten lisäksi tarvittavat astiat ja aterimet.Pitopalvelun toiminta-alue on painottunut Turkuun ja Turun alueen lähiympäristöön. Vuosikymmenten aikana pitopalvelun asiakaskunta on kasvanut suosittelun ja verkostojen kautta. Asiakaskuntaan kuuluu niin yksityis- kuin yritysasiakkaitakin. Myös seurakunta hyödyntää Pitokokin palveluita tilaisuuksissaan.Ensiluokkaiset raaka-aineet sekä itse valmistetut ruuat, leivät, kakut ja leivonnaiset ovat pitopalvelun tavaramerkki. Tarjoilupalvelut hoituvat sopimuksen mukaan. Pitokokki on joko itse paikalla tarvittavien lisätarjoilijoiden kera tai ruokatilaukset esim. kodin juhliin on mahdollista tilata pelkkänä toimituspalveluna.Tartu nyt tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja neuvottelujen käynnistämiseksi.Pitokokki Mikko Ahola, puh. 0400 523 390 tai pitokokki@mikkoahola.net
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
loder image