secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään pitopalvelu tai cateringyritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pitopalvelu ja catering

Lähiruokaan panostava pitopalveluyritys Saarijärvellä

Myydään pitkään toimineen, laajan asiakaskunnan omaavan pitopalveluyrityksen liiketoiminta. Yritys on tarjonnut pitopalvelua asiakkailleen vuodesta 1999 lähtien, liiketoiminta on varsin vakiintunutta ja kannattavaa. Yritys toimii Saarijärvellä, upean suomalaisen kulttuurimaiseman ja luonnonaktiviteettien paikkakunnalla. Pitopalvelutoiminta on omistajanvaihdoksen yhteydessä tarkoitus siirtää Mannilan kartanon tiloihin, jotka ovat hiljattain remontoidut ja vaan odottavat uutta käyttäjää. Pitopalvelu Pirtin Piiras on tunnettu laadukkaasta, lähialueen raaka-aineista valmistetusta ruuastaan. Yritys tarjoaa yksilöllisesti toteutettuja juhlia ja tilaisuuksia, joko asiakkaan valitsemassa paikassa tai yrityksen omissa tiloissa. Tarjontaan kuuluu myös kotileipomotuotteet, esim. täytekakut, karjalan piirakat ja luomuruisleivät. Uuden yrittäjän on helppo lähteä viemään toimintaa haluamaansa suuntaan, toimitilat on valmiiksi neuvoteltu ja yrityksellä on paikkakunnalla erittäin hyvä maine. Saarijärvi on kehittyvä pitäjä maaseutuidyllissä, keskellä kauneinta Suomea. Nykyiset yrittäjät ovat valmiita uuden yrittäjän perehdyttämiseen tarpeen mukaan. Liiketoiminta myydään yrittäjien eläköitymisen vuoksi. Yrityskauppa tehdään liiketoimintakauppana.  Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Saarijärvi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pitopalvelu ja catering

Juhla- ja pitopalveluliiketoiminta Joensuun seudulla

Myydään yrittäjän eläköitymisen vuoksi pitkään toimineen juhla- ja pitopalveluyrityksen liiketoiminta. Vakiintunut asiakaskunta ja hyvä tilauskanta. Liiketoimintakauppa on ajankohtainen v. 2023 loppupuolella. Yrityksen toimintaan on mahdollista päästä perehtymään jo aiemmin. Mahdollista ostaa erillisellä kaupalla myös juhlatilana toimiva kiinteistö, jossa on täysin varusteltu keittiö pitopalvelutoimintaa varten sekä majoitustiloja. Tilojen vuokrauksesta on myös mahdollista neuvotella. Lisätiedot pääset lataamaan Business Joensuun Osuva-yrityspörssistä. Tästä linkistä pääset allekirjoittamaan salassapitosopimuksen ja lataamaan tiedot pyydä lisätietoja kohdasta.
Pohjois-Karjala
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pitopalvelu ja catering

Myydään Juhlatilan Liiketoiminta

Myydään hyvä maineinen ja kannattava juhlatilan liiketoiminta ja kalusto Helsingissä.Yksi Helsingin parhaista tiloista. Remontoidut tilat omalla valmistuskeittiöllä. 2023 perusmyynti tehty sekä 2024 kaudelle pohjamyynti. Mahdollisuus pitkään ja kohtuuhintaisen vuokrasopimukseen halutessanne.  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pitopalvelu ja catering

Myydään lounas- ja pitopalvelun liiketoiminta

Yritys on perustettu 1978  ja sen liiketoiminta koostuu lounas- ja pitopalvelutoiminnasta. Yritys sijaitsee vilkkaalla ja kasvalla kauppakeskus/teollisuusalueella. Alueella on iso maksuton pysäköintialue. Toimimme vuokrakiinteistössä, jossa kilpailukykyinen vuokra. Vuokraan sisältyy vesi ja lämmitys. Asiakaspaikkoja noin 100:lle.  Yrityksellämme on hyvä ja laaja asiakaskunta. Hintaan sisältyy toimivat keittiölaitteet, kalusteet ja astiat. Hintapyyntö 135 000 € Mahdollisuus ostaa myös sisustuksessa käytetyt somisteet (20 000€)    
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image