secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään pizzeria

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Pizzeria
70 000 €

Pizzeria Kirkkonummella

Myydään pizzerian liiketoiminta, kalusto ja vuokraoikeus Kirkkonummella. Pizzeriassa on 16 asiakaspaikkaa ja 62 m2 tila. Pizzeria on työllistänyt nykyiset omistajat. Hyvä myynti. Pyydä esitettä ja sovi esittely!
Kirkkonummi
Myydään
Pizzeria
85 000 €

Myydään toimiva yritys Vaasassa, Kotipizza Palosaaren tori

Myydään pizzeriaravintolan liiketoiminta, liikeomaisuus ja varasto muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Hintapyyntö kokonaisuudesta on 85.000 euroa. Ostajan otettava lisäksi huomioon ketjun liittymismaksu, vakuudet ja myymäläilmeuudistus (yht n. 40-50.000€). Hintapyyntö perustuu yrityksen tuottoarvoon noin kolmen vuoden takaisinmaksuajalla. Yhtiön myytävän omaisuuden arvo on yhteensä noin 24 000 euroa (kirjanpitoarvo liikeomaisuudelle on n. 20.000 euroa, varaston keskimääräinen arvo n. 4.000 euroa). Kotipizza on kolmesti valittu vuoden franchisingketjuksi Suomessa. Kohtuullisella alkuinvestoinnilla saat todistetusti toimivan konseptin tunnetulla huipputuotteella, jatkuvia koulutusmahdollisuuksia ja valtakunnallisen markkinoinnin hyödyt. Kotipizza on helppo ja turvallinen tapa aloittaa liiketoiminta ilman, että sinun tarvitsee keksiä pyörää uudestaan itse. Myytävä kohde on yksi ensimmäisiä Kotipizza-ketjun pizzerioita ja se on ollut samassa osoitteessa jo vuodesta 1990-luvun lopulta lähtien. Samassa kaupunginosassa on myös Vaasan korkeakoulujen keskittymä, jossa opiskelee lähes 10 000 opiskelijaa ja alueella on myös iso määrä yrityksiä.
Myydään
Pizzeria

Ravintola-Pizzeria Tahkolla

Tahkovuoren laskettelurinteiden juurella, näkyvällä liikepaikalla sijaitseva Pulkka Pizzeria Bar & Grill etsii jatkajaa toiminnalleen. Tiedätkö, miksi ”päivä on pulkassa”? Löydät vastauksen ravintolan kotisivuilta http://www.pulkkaan.fi/! Yli vuosikymmenen ajan Tahkolla toimineen, huoneistohotellin alakerrassa sijaitsevan pizzaravintolan sesonki ulottuu marraskuusta huhtikuun loppuun. Sesongin aikana ravintola on avoinna päivittäin. Asiakkaat löytävät ravintolan helposti sekä sen keskeisen sijainnin että paikallisten toimijoiden kanssa tehtävän markkinointiyhteistyön myötä. Ravintolassa on 70 asiakaspaikkaa ja lisäksi terassi noin 30 henkilölle.  Ravintolatoimintaa on kehitetty viimeiset kolme vuotta. Kauden liikevaihto on 150 000 - 200 000 €. Ostajan kanssa voidaan keskustella joustavasti joko pelkän kaluston ja laitteiston myynnistä ja vuokrasopimuksen siirrosta, tai sisällyttää liiketoimintakauppaan myös Pulkan brändi kotisivuineen ja catering- sekä muine liiketoimintasopimuksineen. Lisäksi on mahdollista ostaa myös festari- ja tapahtumamyyntiin soveltuvaa kalustoa, mm. näyttävä ja tilava grillivaunu laitteineen, teltat, ulkogrilli ym. Ostajan niin halutessa voidaan lisäksi keskustella myös majoitusliiketoiminnan liittämisestä osaksi liiketoimintakauppaa. Tiloissa toimii myös Rolls-pikaruokaravintolaketju leasingsopimuksella, uusi yrittäjä päättää jatkosta. Myytävä liiketoiminta sopii erinomaisesti yhdistettäväksi muuhun liiketoimintaan. Siirtyviä työntekijöitä ei ole. Lähetä ensiyhteydenottosi yhteydenottolomakkeen kautta, niin keskustellaan lisää.   
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
loder image