secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään pizzeria

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pizzeria

Menestyvä ja tunnettu ravintola keskeisellä sijainnilla

Myydään ravintolatoiminta ja kalusteet. Ravintola on menestyvä ja tunnettu perheyritys, joka on toiminut samassa paikassa keskustan arvotalossa jo vuodesta 1992 asti. Kauppaan kuuluu sekä irtaimisto että viisi vuotta sitten uusittu keittiö kalusteineen. Asiakastiloissa on ilmaistointi, valvontakamerat ja äänentoistolaitteet. Ravintolassa on ylhäällä 22 ja alhaalla 35-40 asiakaspaikkaa sekä kesällä 15 paikkainen terassi. Ravintolalla on myös a-oikeudet. Yläkerta on 70 neliötä ja alakerta 105, josta 40 neliötä varastotilana. Tilan vuokrasopimus voidaan sopia 5-20 vuoden pituiseksi.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pizzeria
130 000 €

Suosittu ravintola toimivalla konseptilla

Myydään erittäin suosittu ravintola toimivalla konseptilla Kokemäellä. Viimeisen päälle suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu kokonaisuus.  Toimitilat ovat erinomaisessa kunnossa ja toiminnan voi aloittaa vaikka heti ilman mitään remonttia. Vanha perheyritys, jonka ruokalistalla on pizzaa, kebabia ja á la carte-annoksia. Asiakaspaikkoja 40 salissa ja 12 terassilla. Myymme ravintolan liiketoiminnan, laitteet, kalusteet ja varaston. Tervetuloa tutustumaan!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pizzeria
250 000 €

Huipputuottoisa pizzeria Lahdessa

Myydään hyvin tuottava pizzeria Lahdessa! Ravintolan myynti kuukaudessa on n. 60.000 €. Vuositasolla voittoa vuonna 2021 195.793 € ja 1-5/2022 97.460 €.  Pizzeria toimii n. 60 m2 vuokratilassa, jossa 16 + 8 asiakaspaikkaa. Vuokra 1600 € sis. veden ja jätehuollon. Ei alkoholia. Työllistää omistajan lisäksi kolme.   
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pizzeria
65 000 €

Pizzeria-ruokaravintola Leppävaarassa, Espoossa

Myydään pizzeria-ruokaravintolan liiketoiminta Espoon Leppävaarassa. Ravintola on ollut nykyisellä omistajalla 9 vuotta. Pizzeria-ravintolassa on 16 asiakaspaikkaa ja vuokratila n. 42 m2. Vuokra 1600 € + alv kuukaudessa.  Myynti n. 25.000 € / kk. Työllistää tällä hetkellä omistajan lisäksi yhden henkilön. Ei A-oikeuksia. Hintapyyntö 65.000 € tai tee tarjous! Pyydä osoite. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pizzeria
250 000 €

Myydään tuottoisa pizzeria Lahdessa 16+8as.p

Huippuhyvä pizzeria myydään voittoa 2021 jäi viivan alle 195.793€ 1.1-31.5.2022 voittoa jäi 97.460€  vuokravain 1.600€ soita ja sovi esittelyaika 0400551670
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pizzeria
145 000 €

Myydään hyvän pizzeria liiketoiminta kalusto ja vuokraoikeus Helsinki.

myydään pizzerian liiketoiminta Helsinki Konala 24+10as.p
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pizzeria

Myydään Hervannan vanhin pizzeria

Myydään Hervannan vanhin pizzeria Tampereella. Erinomainen sijainti Hervannan keskustassa paikalla, jossa on ollut pizzeria jo 25 vuoden ajan.  Pizzeriassa on asiakaspaikkoja salissa 30 ja terassilla 30. Myydään liiketoimintakauppana sisältäen vuokraoikeus, täysi koneisto ja laitteisto sekä kolme autoa kotiinkuljetuksiin. Autot sisältyvät hintapyyntöön, mutta niiden sisältymisestä kauppaan voidaan neuvotella.   Pizzeria on työllistää n. 7 henkilöä ja tarjoaa erinomaisen pohjan uudelle yrittäjälle päästä vauhdikkaasti ravintolaliiketoimintaan mukaan.  Ota yhteyttä ja tule tutustumaan! 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pizzeria
100 000 €

Myydään pizzeria/ravintolan liiketoiminta Turun talousalueelta

Arvostettu ja tunnettu brändi. Ravintola sijaitsee erinomaisella paikalla suuren kauppakeskuksen pääkäytävällä. Vuokratilat, kalusteet ja laitteet uusittu täydellisesti yrityksen tarpeisiin kaksi vuotta sitten. Asiakaspaikkoja 50. Henkilökuntaa 2 vakituista ja 4 osa-aikaista. Kauppahinnan lisäksi siirtyvät leasing sopimukset kalusteista ja valomainoksista. Liikevaihto kasvanut yli 20% vuonna 2022. 
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pizzeria
140 000 €

Kotipizza Tampereen parhaalta ravintola-alueelta

Kotipizza-Tampere-Kyttälä, joka tunnetaan paremmin Kotipizza Aleksanterinkatuna, toimii aivan Tampereen ytimessä Kyttälän ravintolakeskittymän alueella. Ravintola on perustettu kesäkuussa 2009. Ravintolassa on sisällä 40 asiakaspaikkaa ja mahdollisuus 12-18 hengen terassiin huhti-lokakuussa. Ravintolatilassa on erillinen Lounge, jossa 14-18 asiakaspaikkaa ja tilaa on varattu yksityisille ryhmille esim synttäreiden tai palavereiden pitämistä varten. Ravintolassamme on alusta saakka ollut anniskeluoikeudet ja anniskeluakin ollut hyvin johtuen keskeisestä sijainnistamme. Sijainti Aleksanterinkadun ja Verkatehtaankadun kulmassa on näkymiltään ideaalinen. Uusi Nokia-areena sijaitsee vain noin 300 metrin päässä ravintolasta ja lukuisat Ratinan festarit järjestetään noin 500 metrin päässä. Paikallaruokailun lisäksi asiakkaiden on mahdollista tehdä noutotilauksia sekä kuljetustilauksia osoitteesta kotipizza.fi.  Taloyhtiössä on meneillään julkisivuremontti, jonka arvioidaan valmistuvan vuodenvaihteeseen mennessä. Ravintolan sisätiloja on uusittu viimeksi toukokuussa 2021.  Henkilökuntaa ravintolassa on yrittäjän lisäksi keskimäärin viisi henkeä. Kotipizzabrändi on Suomessa erittäin vahva ja hyvin tunnettu ja franchisingketjuna monesti palkittu. Myös työntekijämme on olleet tyytyväisiä työskentelyyn Kotipizzassa.
Kohteet 1 - 9 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image