secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään ravintola

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tämä ilmoitus on nostettu hakutulosten kärkeen.
Lisää ilmoituksesi katselukertoja ja kontaktimääriä nostamalla se tähän. Viikko hakutulosten kärjessä 50 € + alv 24% ja kuukausi 150 € + alv 24 %
Ravintola
49 000 €
SUOSITTU

Myydään kesäkahvila-ravintola kalusteineen ja lisäpalveluineen

Kesäkahvila kalusteineen ja rakennelmineen sekä ympärivuotisine oheispalveluineen sijaitsee Helsingin ytimessä meren äärellä Hietarannan suositun hiekkarannan kupeessa. Alue on perinteinen ja erittäin suosittu viihtymisalue, jossa on myös suuri turistivolyymi. Ympäristöä on kehitetty ja kehitetään isoin julkisin varoin liiketoimintoja häiritsemättä. Merkittävää lisävolyymia tulee vielä 2024, kun Design-hotelli viereemme valmistuu. Ohikulkuliikennettä on runsaasti ja paikalle pääsee monilla kulkuvälineillä, myös kävellen ja pyöräillen. Hietaranta on turvallinen ja arvostettu miljöö. Valitettavasti joudumme myymään kesäkahvilan liiketoiminnan oheispalveluineen perhepiirin sairaustapauksen ja työkyvyttömyyden tähden. Kykenemme hoitamaan talvikautta vielä jonkin aikaa, mutta toiveenamme on tehdä kauppa heti, kun sopiva ostaja löytyy. Olisi toivottavaa, että jatkajana olisi taho, joka tuo myös oman henkilökohtaisen panoksensa päivittäiseen työhön. Haluttaessa tuemme uutta yrittäjää alussa ja luovutamme kaikki jatkosuunnitelmamme vapaasti hyödynnettäviksi. Kun itse tekee töitä, jää odotettavasta 200 K€ myynnistä mukava palkka yrittäjälle tai kahdellekin. Kesäkahvila-ravintolassa on 25 ulkopaikkaa ja anniskeluoikeudet. Terassia on ollut mahdollista laajentaa vuoden 2023 alusta lähtien. Kahvila sijaitsee suositun juhla- ja kulttuuritila Hietsun Paviljongin etupihalla. Itse paviljongissa on kaksi vuokrattavaa juhlatilaa ja paikkoja yhteensä 200 hengelle. Juhlatiloja vuokrataan ahkerasti ja vuokraajilla on jatkuvasti tarvetta pitopalvelulle. Myös muiden lisäpalveluiden tuottaminen paviljongille kasvattaa kassavirtaa. Vuokraoikeus paviljongin kanssa on sovittavissa vanhoilla ehdoilla. Vuosivuokra on maltillinen. Myytävänä on koko liiketoiminta kaikkine kalusteineen sekä yhteensä noin 40 m2 kaksiosainen konttimoduuli, jossa laadukas varustus sekä samankokoinen kassa-kahvilamoduuli, joka toimii kassa-, kahvila- ja anniskeluyksikkönä. Myöslkokalusteet sisältyvät kauppaan. Käteisvarastot ja alkoholit säilytetään hälytysjärjestelmän ja lukkojen takana sisätiloissa. Kahvilan myynti on ollut nousuvoittoinen ja valitettavasti joudumme luovuttamaan juuri, kun myyntinäkymät ovat erinomaisen hyvät ja olimme aikeissa toteuttaa uusia suunnitelmia. Kahvilasta saa erinomaisen menestystarinan osallistuvalle yrittäjälle. Pariskunta tai hyvät ystävykset sopisivat mainiosti paikan pitämiseen ja mahdollistaisivat menestyksen heti ensimmäisestä kaudestaan. Olemme kehittäneet kahvila-ravintolalle hyvän konseptin ja kasvattaneet jatkuvasti sen kysyntää. Erityisesti pitopalvelukysyntä on ollut vahvassa kasvussa. Voimme sopia henkilökohtaisen tapaamisen ja neuvottelut lyhyelläkin varoitusajalla. Tilaesittelyt ja tutustumiset ainoastaan sovitusti! Huomautamme kohteliaimmin, että vain kirjalliset tarjoukset voidaan ottaa käsittelyyn.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
2 250 €
PÄIVITETTY

Vuokrataan panimoravintola Kustavissa

Vuokrataan suosittu, moderni ja vahvasti paikallisvaikutteinen panimoravintola Kustavissa. Ravintolan toiminta painottuu kesäkaudelle, terassipaikkoja on n. 100, mutta myös talvikaudeksi on tarjota 50 sisäpaikkaa. Ravintolan alakerrassa sijaitsevat elintarviketilat, joissa toimii siideripanimo oman, hyvämaineisen tuotevalikoiman kera. Nykyiset yrittäjät keskittyvät panimotoimintaan, jonka vuoksi ravintolaan haetaan vuokralaiseksi uutta yrittäjää keskittymään ravintolaliiketoimintaan.  Kävijöitä tulee koko Etelä-Suomen alueelta, vilkkainta on luonnollisesti kesällä, mutta talvikaudellakin on kysyntää. Toimintaa on kehitetty ajanmukaiseksi viime vuosina ja uuden yrittäjän olisikin helppo lähteä tekemään yrityksestä oman näköistään pienellä panostuksella. Kesäkaudella yritys on työllistänyt 3-5 henkilöä. Nykyinen omistaja on valmis antamaan kattavan perehdytyksen toimintaan sopimuksen mukaan. Mahdollisuus vuokrata joko kaikkine kalusteineen ja irtaimistoineen tai sopimuksen mukaan. Tilan vuokra 2250 € / kk. Toiminta keskittyy kesäsesonkiin ja vuokrasopimus tehdään minimissään 4-5 kk ajalle. Myös pitkäaikainen vuokrasopimus mahdollinen.  Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten. Henriikka Aapola, 050 331 5453 Mira Peltomäki 045 697 2534  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
110 000 €

Myydään kannattava lounasravintola ja catering liiketoiminta

Toimiva lounasravintola, ateriapalvelu ja catering-yritys etsii uutta innokasta yrittäjää jatkamaan kannattavaa liiketoimintaa Raumalla. Liiketoimintaa harjoitetaan vuokrakeittiössä vanhusten palvelutalossa. Keittiön vuokra on kohtuullinen ja sisältää nykyaikaiset keittiölaitteet sekä astiaston lounaslinjastossa, huoltomiehen palvelut sopimuksen mukaan, veden ja jätehuollon. Vuokralaisella on huolto ja korjaus vastuu. Sähkö laskutetaan erikseen. Liiketoiminta on keskittynyt pääosin yksityisten ja yritysten ateriapalveluun Rauman seudulla sekä juhlapalveluun, joka voidaan järjestää ravintolan tai asiakkaan tiloissa. Ravintolassa tarjolla kaikille avoin lounas ma-pe. Yrityksellä on hyvä maine asiakkaiden keskuudessa. Markkina-asema on vakiintunut ja tarve ateriapalvelulle on kasvava. Sijainti on hyvä ja ravintolaan on esteetön kulku. Liikevaihtoa pystyy kasvattamaan nykyisellä kapasiteetilla. Yrityksellä on selkeä toimintatapa ja toimiva logistiikkajärjestelmä. Yritys työllistää yrittäjän lisäksi 4 henkeä keittiössä kokoaikaisesti ja 3 kuljetuksessa osa-aikaisesti. Yrityskauppa sisältää: - tunnettu nimi (yritys toiminut 8,5 vuotta) - nettisivut, Facebook-sivu - laaja-asiakaskunta, asiakasrekisteri - siirtyvä vuokrasopimus, sopimus voimassa tällä hetkellä vuoden 2024 loppuun eikä esteitä uusimiselle ole tiedossa - kaikki astiat ja välineet liiketoiminnan harjoittamiseen - hyvä kuljetuskalusto (3 pikku pakettiautoa) - myyjän opastus liiketoiminnan katkeamattomaan jatkumiseen - siirtyvää ammattitaitoista henkilökuntaa ostajan niin halutessa Liiketoiminta myydään henkilökohtaisista syistä. Omistajan vaihdos ajankohta sovittavissa.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola

Suosittu kesäravintola

Toimitilat vuokrataan Haetaan yrittäjää ja yhteistyökumppania kesäravintolaan, joka sijaitsee meren rannalla Varsinais-Suomessa. Hyvä sijainti, hyväkuntoiset toimitilat ja laaja asiakaskunta.
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
480 000 €

Erikoisravintola jolla myös erikoiselintarvikkeiden vähittäiskauppa

Uniikki ravintolakonsepti, johon liittyvät vahvat pääliiketoimintaa tukevat tukitoiminnot.Hintapyynnön perustelutKauppahinnan maksuun tarvittava velka on maksettavissa pois n. viiden vuoden lyhennysajalla, jos ostajan omarahoitusosuus on n. 150 000 euroa.Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
105 000 €

Myydään ravintola(Ruoka+pub) Espoosta

Myydään Espoolaisessa pienessä ostarilla sijaitseva ravintola. Ravintola on pubimaisesti sisustettu, mutta sieltä löytyy myös keittiö. Asiakaspaikkoja sisällä 76 ja terassilla 30. vuokra 3810 €(alv0%) Paikka on remontoitu vähän aikaa sitten..
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
37 000 €

Pitkien perinteiden lounasravintola

Wanha Vossikka Ristiinassa on pitkien perinteiden viihtyisä lounasravintola ja kahvila: samassa kiinteistössä on harjoitettu ravintolatoimintaa lähes katkeamatta jo vuodesta 1981.Yli 20 vuotta tuosta ajasta kyökissä on hääräillyt Hiltusen Saara, joka taikoo vuosien kokemuksella maittavat tarjottavat. Vossikka on arkisin lounaspaikka, ja jos lounaalle ei ehdi, Vakiovuorot-listalta löytyy esimerkiksi herkulliset hampurilaiset, rapsakat salaatit sekä suussa sulavat pizzat. Vitriinissä on tarjolla suolaisia ja makeita itsetehtyjä herkkuja kahvin kanssa nautittavaksi. Vossikka on myös Essoten ateriapalveluntuottaja.Saaran paikka on niin kovassa maineessa kylällä, että eivät kuulemma hennoisi päästää häntä eläkkeelle, mutta onhan yrittäjä jo vapaapäivänsä ansainnut. Sen vuoksi Saara hakee toiminnalle jatkajaa. Hän on valmis luovuttamaan reseptiikan jatkajan käyttöön ja toimimaan jatkajan tukena hänen niin halutessaan. Ravintola toimii omassa liikehuoneistossa, jonka yrittäjä mielellään myy liiketoiminnan mukana. Ravintolan 125 m2 toimitila pitää sisällään kabinetin ja toimistohuoneen omalla sisäänkäynnillä, joten tilojen hyödyntäminen myös muuhun toimintaan on mahdollisuus. Kauppahintaan sisältyvät liiketoiminta, liikehuoneisto, koneet ja kalusteet. Soita ja kysy lisää!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
100 000 €

Myytävänä jätkäsaarelaisen ruokaravintolan liiketoiminta

Ravintola sijaitsee kehittyvällä Jätkäsaaren alueella, tässä valmis lokaatio oman liikeideasi toteuttamiseen. Uudenveroiset koneet, laitteet ja kalusteet. Ruuanvalmistuskeittiö rasvanerottelukaivoineen sekä rasvahormeineen. Asiakaspaikat 30 ja terassilla 20 Neliöt 114,5 Vuokra 2061,00 (+alv) / kk  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola

Ruokaravintola Itiksessä

Myytävänä itähelsinkiläisen kauppakeskuksen ravintolakeskittymässä sijaitsevan ruokaravintolan liiketoiminta. Alle 3 vuotta avoinna olleen ruuanvalmistuskeittiö koneineen ja laitteineen on uudenveroisia. Konsepti on toimiva ja pidetty.  Neliöt 274 Asiakaspaikat 160 Vuokra 16244,00 (+alv) /kk  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
125 000 €

Ravintola eteläisessä Helsingissä

Hyvin varusteltu ravintola eteläisessä Helsingissä   Myytävänä korkeatasoisen ruokaravintolan kalusteet, laitteet ja vuokrasopimuksen siirto Hyvin varusteltu valmistuskeittiö laitteineen ja isot erilliset varastotilat alakerrassa.Moderni ja monikäyttöinen sali arvotalossa, erillinen pentteri asianmukaisine kylmäkaappeineen. iso Korkeavuorenkadulle avautuva ikkuna, terassimahdollisuus. Keittiön ja salin ilmanvaihto uusittu 2020. Asiakaspaikat 44 + terassimahdollisuusNeliöt ravintolassa 124, sosiaalitilat + varastot 30 Vuokra 4603,00 (+ alv) / kk
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
260 000 €

Monien mahdollisuuksien liikekiinteistö Vehmaalla

  Myydään liikekiinteistö, jossa sijaitsevat seuraavat toiminnot: – Lounas- ja tanssiravintola Torpparintupa, 175 asiakaspaikkaa sis. ravintolasali, pubi ja aidattu terassi, verkkosivut: www.torpparintupa.fi – Tarvikemyymälä TeeTeeTarvike, mm. rauta- ja autotarvikkeet, piha&puutarha, koneet&laitteet, käsityökalut jne., verkkosivut: www.teeteetarvike.fi – Valtuutettu Autoasi- autokorjaamo, mm. huollot ja korjaukset, tuulilasikorjaukset ja vaihdot, ilmastoinnin huollot, vikadiagnostiikka, rengashotelli, ym. – Postin palvelupiste Kiinteistö rakennuksineen myydään kokonaisuudessaan ja ilmoitettu myyntihinta sisältää kaupantekohetkellä kohteessa olevat varastot, koneet, laitteet ja kalusteet. Hinnasta voidaan neuvotella kaupan sisällön mukaan. Mikäli myyjä jää vuokralaiseksi autokorjaamon ja tarvikemyymälän osalta, myyntihinnassa tulee huomioida näiden osalta varaston arvo, joka jää myyjän omistukseen. Kauppaan ei kuulu vuokralla olevat laitteet kuten esim. juomatoimittajan laitteisto, eikä kolmannen osapuolen omistamat polttoaineasemaan liittyvät laitteet ja varusteet. Em. kolmas osapuoli on vuokralaisena myytävällä kiinteistöllä. Ota yhteyttä lisätietoja varten.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
390 000 €

Myydään ravintolan liiketila, kalusto ja liiketoiminta.

Ravintola Arvid täyttää keväällä 11 vuotta. Asiakaspaikkoja ravintolassa on 276 joista terassilla on 56. Palveluihin kuuluu lounas, ruokien kotiinkuljetus, a la carte, a-oikeudet, yökerhopuoli, livekeikat, veikkaus, toto tv, ulosmyynti, tupakan myynti yms. Kalustoon kuuluu a-luokan dj-/esiintyjäkalusto valoineen, 2 biljardipöytää, arvid arcade, 2 scriiniä, 6 tv:tä, kylmäkaappeja ja paljon paljon muuta. Ravintola järjestää myös erilaisia tapahtumia. Ravintola on kaupungin ainoa yökerhopaikka.   Yrittäjä voi jäädä tarvittaessa töihin kaupan synnyttyä ( max 07/23 saakka ) ja perehdyttää ravintolan pyörittämiseen. Kattoterassista on mahdollista saada suunnitelmat ja piirrustukset. Lisätiedoista voi olla yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.    
Orimattila
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
450 000 €

Harvinainen tilaisuus Helsingin keskustassa

Myytävänä paraatipaikalla Helsingin keskustassa historiallisessa, hyvin hoidetussa talossa, kahdesta ravintolasta koostuva erittäin korkealaatuinen kokonaisuus.  Liiketoimintakauppa, kaksi korkeatasoista keittiötä laitteineen, kalusteet, vuokrasopimuksen siirto. Yksityistilaisuuksiin erillinen kabinetti, kaksi terassia, toinen kadulle ja toinen sisäpihalle.    Erinomainen näkyvä liikepaikka, ainutlaatuinen sijainti    Vuoden 202211 kk liikevaihto 1,264 miljoonaa   Asiakaspaikkoja 120  ja terassit 120Neliöt kahdessa eri kerroksessa 320 Vuokra 12 796 (+ alv) / kk  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola

RAVINTOLAKETJU POHJOIS-SAVOSSA

Pohjois-Savossa sijaitseva 7 ravintolan kokonaisuus. Kuusi ilta- ja viihderavintolaa ja yksi lounasravintola. Kaikkien yhteenlaskettu liikevaihto 2.8 meur ja käyttökate >450.000 keur. Koko henkilöstö vuokratyövoimaa. Yhtiön ravintoloiden yhteenlaskettu markkinaosuus paikkakunnalla 60-70%. Tilat erittäin hyvät ja toimivat. Ravintolat sijaitsevat hyvillä liikepaikoilla. Kokonaisuudesta voidaan myydä erikseen: Ravintolalaiva Kuopiossa ja Lounasravintola Varkaudesta. KYSY TÄSTÄ LISÄÄ. TARJOUSTEN MUKAAN!!!!
Pohjois-Savo
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
248 000 €

Myytävänä menestyvä ravintola Helsingin kantakaupungissa

Myytävänä Etelä-Helsingissa täysin peruskorjatussa rakennuksessa ja liiketilassa toimiva modernisti sisustettu ravintola. Liiketoimintakauppa, laitteet, kalusteet, vuokrasopimuksen siirto. Täysi hyvin varusteltu uutta vastaava valmistuskeittiö asianmukaisine laitteineen ja isot erilliset varastotilat. Salissa tyylikäs kalustus joka sopii moneen erilaiseen liikeideaan ja muun muassa säädettävä walk in viinikaappi. Anniskeluluvassa nyt 70 asiakaspaikkaa, mutta toisenlaisella sijoittelulla mahdollisuus nostaa 100 paikkaan. Vuoden 2022 liikevaihto 10 kk ajalta 488 000,00 Asiakaspaikat 70-100 Neliöt ravintolassa 154, sosiaalitilat 27, varastot 135 Vuokra 6147,00 (+ alv) / kk  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
100 000 €

Fine-dining ravintola eteläisessä Helsingissä

Tilaisuus ravintola-alan ammattilaiselle Eteläisessä Helsingissä arvotalossa, hyvin varusteltu, kaunis ja menestynyt fine dining-ravintola. Myydään liiketoiminta koneineen ja laitteineen.   Täysi valmistuskeittiö, jossa rasvahormi ja rasvanerottukaivo. Koneet ja laitteet uudenveroisia    Asiakaspaikat 23 + terassilla 4Neliöt 37,5   Yksityinen ja vakavarainen vuokranantaja edellyttää uudelta ravintoloitsijalta aikaisempaa kokemusta korkeatasoisesta ravintolatoiminnasta.   Vuokra 2928,21 (ei alv rek)  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
1 €

Lounasravintola Porin Uudessaniityssä - Ei aloituskustannuksia

Etsitään lounasravintolan pitäjää/yrittäjää Porin Uuteenniittyyn. Nykyinen yrittäjä jää eläkkeelle kesällä 2023. Lounasravintola toimii keskisuuren teollisuusyrityksen siisteissä tiloissa, ravintolan asiakaspaikkoja on noin 60. Kasvavan asiakaskunnan muodostavat niin yrityksen omat työntekijät  kuin myös lähialueen muiden yritysten työtekijät. Teollisuusyritys ostaa myös yrittäjältä työntekijöiden (65 henkeä) kahvitarjoilun sekä usein toistuvat edustustarjoilut.  Uudelle yrittäjälle tarjotaan toimivat suurtalouskeittiön laitteet käyttöön sekä siisti toimitila kalustuksineen. Valmis hyvä asiakaskunta ja täysi tuki toiminnan aloitukseen. Nykyinen yrittäjä on pyörittänyt toimintaa pääsääntöisesti yksin (viimeiset kymmenen vuotta). Hänellä on ollut toiminnan ohessa myös menestyksekästä pitopalveluliiketoimintaa. Toimitila on käytännössä ilmainen, sillä nimellinen vuokra sisältää lämmön, sähköt, vedet ja perussiivouksen. Tule tutustumaan nykyiseen toimintaan ja keskustelemaan tulevaisuuden mahdollisuuksista. Soita 0504337180 tai kirjoita osoitteeseen: harri.heikkila@purso-tools.fi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola

Myytävänä Itähelsinkiläisen monitoimiravintolan liiketoiminta

Vuonna 2019 perustetun monitoimiravintolan koneet, laitteet ja kalusteet ovat lähes uuden veroisia. Keittiön laitteisto on poikkeuksellisen laadukasta, salin kalusteet, varusteet ja tekniikka huippuluokkaa.   Viihtyisä baari / kahvila sekä ruoka- ja seurusteluravintola terasseineen Tyylikkäät saunatilat oheistiloineen ja terasseineen jopa 50:lle henkilölle sekä erillinen, teknisesti hyvin varusteltu kabinetti ja terassi. Runsaasti varastotilaa. Ei rajoitteita aukioloaikoihin. Asiakaspaikat ravintolassa, baarissa ja terassilla 650 Saunatiloissa, saunatilan terassilla ja kabinetissa 175   Myydään kokonaisuutena tai ravintola ja kabinetti/saunatilat erikseen. Nimi ja brändi ei siirry kaupan mukana.   Vuokra yhteensä 37000,00 (+alv) / kk   Hintapyyntö tarjousten mukaan.
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image