secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään ravintola

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Ravintola

Uniikki tilausravintola Lappeenrannassa

Upea tilaisuus innokkaalle ja kunnianhimoiselle ravintola-alan ammattilaiselle tai yrittäjäpariskunnalle aloittaa yritystoiminta ja tarjota kulinaarisia nautintoja ainutlaatuisessa, historiallisessa miljöössä. Tämä Lappeenrannan keskustan tuntumassa sijaitseva kulttuurihistoriallisesti arvokas ja merkittävä tilausravintola on toiminut jo vuodesta 2005 lähtien Lappeen vanhassa rovastin pappilassa. UUTTA! Lappeen Ruustinnan yhteyteen on avattu historiallinen Pehtoorin Tuvan kesäkahvila, joka on avoinna päivittäin. Piha-alueella voit nauttia  teatteritaiteesta, musiikkiteatteri- ja kesäteatteriesityksistä sekä muista tapahtumista, kuten bandikeikoissta. Katsomot sijaitsevat anniskelualueella. Pehtoorin tuvan kahvila on remontin jälkeen ympärivuotisessa toiminnassa keväästä 2022 lähtien. Palvelut: • juhlapalvelu- ja kokoustilaisuudet • seminaarit, yritystilaisuudet ja -juhlat; järjestöjen tapahtumat • perhejuhlat ja yksityistilaisuudet • ryhmämatkajärjestäjien tapahtumat   Ravintola: • 150 asiakaspaikkaa • koostuu seitsemästä ravintolasalista, joista voi muokata neljä erillistä tilaa (n. 30 asiakaspaikkaa kussakin) • puistoon avautuva lasiveranta • täydet anniskeluoikeudet • kustavilainen tyylihuonekalusto ja astiasto omin logoin • täydellisesti varustettu valmistuskeittiö kalusteineen; kokoustekniikka • kaupungin vuokratilat; toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka siirtyy ostajalle  Henkilöstö: • yrittäjän lisäksi 2-3 henkilöä Kaupan toteutus ja hinta: • kaupan toteutus sovitaan erikseen. Hinta tarjouksen mukaan. Muuta:  • yrittäjä voi toimia sovitun siirtymäajan yrityksessä varmistamassa toiminnan menestyksellisen jatkumisen • tilausravintola antaa mahdollisuuden toimintastrategian kehittämiselle ja laajentamiselle   
Lappeenranta
Myydään
Ravintola
295 000 €

Kahvilaravintola, joka tuottaa hyvin

Myydään kannattavan kahvilaravintolan liiketoimintakokonaisuus Keski-Uudellamaalla Myynnissämme on kannattava liiketoimintakokonaisuus, jonka myynti muodostuu monesta. Myytävä tunnettu kahvilaravintola sijaitsee keskeisellä ja vilkkaalla paikalla kasvukaupungissa Uudellamaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Liiketoimintaa voi kasvattaa helposti esimerkiksi lisätä ruokatarjontaa iltaisin ja viikonloppuisin. Huikean hieno mahdollisuus yrittäjälle tai yrittäjäpariskunnalle. Yrityksellä on hyvä maine ja se on paikkakunnalla tunnettu. Kysy myös rahoituspalveluamme. Näin kertoo asiakkaamme yrittäjä Sofia Lehtonen Leviltä: "Valitsin tarkkaan kenelle annan vuokravälitysyritykseni myyntiin ja pitkän harkinnan jälkeen päädyin Novieen, joka hoiti kaupan mallikkaasti. Valintaan vaikuttavat tekijät olivat Novien henkilökohtainen palvelu ja täysi sitoutuneisuus yrityksen myyntiin. Novie on aktiivinen ja sopivan kokoinen välittäjä. Isojen toimijoiden heikkouksena on mielestäni se, että tavaraa on liikaa myynnissä ja myynnissä olevat kohteet ovat vain listoilla, eikä mihinkään ei sitouduta. Novie haki ostajia aktiivisesti. En ollut koskaan aikaisemmin myynyt yritystä, joten kysymyksiä oli alusta asti paljon. Novielaiset osasivat tukea ja sparrata minua matkan varrella ja kertaakaan en jäänyt yksin. Haluan aidosti suositella Novien Eva Brchiskya ja Juha-Pekka Määttästä. Jos sinulla on yritys myytävänä, ota yhteys Novieen, jolla on nopeaa ja osumatarkkaa työtä!"                  
Myydään
Ravintola
68 000 €

Myytävänä hyvin toimivan Itä-helsinkiläisen ruokaravintolan liiketoimi

Myydään suuren kauppakeskuksen välittömässä läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä sijaitsevan kiinalaisen ravintolan liiketoiminta koneineen ja laitteineen. Täydellinen ruuanvalmistuskeittiö. Konsepti on helposti muunneltavissa, ei rajoitteita vuokrasopimuksessa. Neliöitä on yhteensä 75 Asiakaspaikkoja on 24 Vuokra 1935,00 (+alv) nykyinen sopimus voimassa 31.10.2025 saakka
Myydään
Ravintola

Kermankeidas Oy

Kermankeidas sijaitsee Kerman kylässä, keskellä kauneinta järvimaisemaa, Heinäveden reitillä Savonlinnan ja Kuopion puolivälissä. Kesäisin tarjoamme mm. ravintola- ja pitopalvelua, majoitusta, tapahtumia, sekä kalastus- ja veneilypalveluita. Nyt yrittäjien eläköityessä sinulla on mahdollisuus tulla jatkamaan ja kehittämään yrityksen toimintaa vaikka ympärivuotiseksi. Omalla, n. 4800 m2 tontilla sijaitsee päärakennus ja rantasaunarakennus. Kiinteistö on liitetty yleiseen sähkö-, vesi- ja viemäriverkkoon. Lämmitystapana on öljy- ja sähkölämmitys. Päärakennus on pinta-alaltaan n. 820 m2 ja se on saneerattu vuosina 2003–2007. Päärakennuksessa on kaksi ravintolaa ja baaria, toinen 150 ja toinen 60 asiakkaalle. Lisäksi kesäisin on käytössä terassi 50 asiakkaalle. Ravintolan valmistuskeittiö on nykyaikainen ja toimiva. Lisäksi toisen ravintolan yhteydessä on tarjoilukeittiö. Rakennuksessa on myös takkakabinetti 20 henkilölle, jonka yhteydessä on sauna, pukuhuone, wc ja suihkuhuone. Kiinteistössä on myös hotellihuoneita: 2kpl 2hh, 2kpl 3hh, 1kpl 5hh ja 1kpl 4h huoneisto. Rantasaunarakennuksessa on tilava sauna sekä erilliset huoltotilat veneilijöille ja asuntovaunumatkailijoille. Huoltotilat käsittävät wc:n, suihkun ja vaatteiden pesukoneen. Rannassa on omat lujat betoniponttonilaiturit 21 veneelle sekä diesel ja bensiinijakelujärjestelmät sekä septin tyhjennyslaitteet. Alue, jolla yritys sijaitsee, on rauhallinen ja turvallinen. Lähietäisyydellä on runsaasti erilaisia harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten tanssilava, kalastusmahdollisuuksia, Koloveden kansallispuisto, koskia, melontareittejä jne. Tontilla on vapaata lisärakennusoikeutta ja nykyisen rakennuksen huonejärjestystä on mahdollista muuttaa käyttötarpeiden mukaan. Kauppaan voidaan sisällyttää myös vieressä oleva, omalla rantatontilla sijaitseva entisen siltavartijan talo. Siinä on majoitustilaa 10:lle henkilölle. Tervetuloa tutustumaan kokonaisuuteen! Tarkemmat tiedot saat täältä painamalla pyydä lisätietoja ja allekirjoittamalla salassapitosopimuksen.
Pohjois-Karjala
Myydään
Ravintola

Suosittu kahden toimipisteen ravintola Seinäjoella

Myydään menestyvä ravintola-alan yritys Seinäjoella. Yrityksellä on kaksi toimipistettä erinomaisilla sijainneilla Ideaparkissa ja Seinäjoen keskustassa. Suosittu ja tunnettu brändi, jolla on kasvupotentiaalia vaikka valtakunnalliseksi toimijaksi. Ravintoloista toinen on hyvästä ruuasta ja tunnelmasta tunnettu ruokaravintola Ideaparkissa A-oikeuksin. Asiakaspaikkoja on 70 ja luvat löytyvät 100 hengelle.  Liiketoiminta on kannattavalla pohjalla ja kasvanut myös korona-aikana pysyvän ruokatoimituskonseptin avulla.  Toinen toimipisteistä on Seinäjoen ydinkeskustassa sijaitseva hiljattain avattu gastropub, joka tarjoaa herkullisia ruokia ja juomia. A-oikeudet ja asiakaspaikkoja 70 salissa + 60 terassilla. Kesän näkymät gastropubille ovat erinomaiset!  Molemmissa toimipisteissä on osaava ja sitoutunut henkilökunta, joka koostuu kuudesta kokoaikaisesta ja neljästä osa-aikaisesta työntekijästä sekä extraajista. Ravintoloiden päivittäinen toiminta pyörii täysin pitkäaikaisen henkilökunnan voimin.  Ravintoloilla on oma ainutlaatuinen reseptiikka, jolle löytyy kysyntää ympäri maan.  Kaikki tehdään itse alusta lähtien. Reseptiikka ja toimiva konsepti tarjoavat erinomaisen pohjan myös toiminnan laajentamiselle.  Myydään koko osakeyhtiö, jonka omistuksessa molemmat ravintolat ovat. Ravintolat toimivat vuokratiloissa, joista löytyy laadukas ja hyväkuntoinen laitteisto ja kalustus. Nykyisistä yrittäjistä toinen on käytettävissä sopimuksen mukaan 6-12 kk kaupanteon jälkeen uuden yrittäjän perehdytykseen. Myydään yrittäjäperheen muuttuneen tilanteen vuoksi terveydellisistä syistä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.   
Seinäjoki
Myydään
Ravintola

MYYDÄÄN RAVINTOLAN LIIKETOIMINTAA JA KIINTEISTÖ

Myydään erittäin suosittu kahvila/ravintola/terassibaarin liiketoiminta ja kiinteistö. Ravintolassa on viime kesänä remontoitu keittiö, baari, ja uusitut lattiat. Kalusteet sekä sisällä että terassilla on uusittu. Ravintolasta on upea näkymä järvelle. Terassilasit ovat automaattisia lasiterassijärjestelmiä. Lasijärjestelmät on moottoroitu ja ne voidaan avata ja sulkea kaukosäätimellä.  
Kankaanpää
Myydään
Ravintola
60 000 €

Myytävänä vuosaarelaisen ruokaravintolan liiketoiminta

Kompaktissa ruuanvalmistuskeittiössä on rasvahormi ja -kanava sekä tilavat walk in kylmiö ja pakastin. Varastot ja henkilökunnan tilat sijaitsevat kellarikerroksessa. Terassimahdollisuus   Neliöt 86 Asiakaspaikat 22 Vuokra 4243,60 (+alv) / kk  
Myydään
Ravintola

Lounas-/Seurusteluravintola

Myytävänä Ravintola Neljä Oravaa. Ravintola on toiminut lounas- ja seurusteluravintolana Hämeenlinnan Hauhon kaupunginosassa. Toiminnalla on hyvät edellytykset kasvulle esimerkiksi laajentamalla ravintolan aukioloaikoja. Toiminta on ollut vakiintunutta, jo 50-vuotta samalla paikalla vilkkaassa mökki - / kesä pitäjässä. Ravintola toimii tällä hetkellä  talvisin viikolla ”buffee” tyylisenä kotilounas-ravintolana ja viikonloppuisin seurusteluravintola, kesällä (kesä- ja heinäkuu) lounasta tarjoillaan myös lauantaisin. Lounaita kuljetetaan myös tilauksesta kotiin. Karaokea on järjestetty joka toinen viikonloppu, ohjelmia harvemmin, niitäkin kuitenkin ollut ja kannattaisi myös jatkossa järjestää. Asiakaskunta koostuu pääsääntöisesti paikallisista, vierailijoita unohtamatta, ravintolalla on lisäksi sopimusasiakkaita. Paikalta löytyy myös Schenker- pakettipalvelun noutopiste. Toiminta tapahtuu omissa tiloissa. Työntekijöiden määrä tällä hetkellä kaksi henkilöä, yrittäjä + yksi osa-aikainen. Kaupan toteutus liiketoimintakauppana , johon kuuluu 200 m2 osake kiinteistö, osittain kahdessa kerroksessa, irtaimistoineen + terassi. Hyvä kokonaisuus, jonka toimintaa on helppo ja nopea lähteä jatkamaan. Myydään yrittäjän terveystilanteen vuoksi.  Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää. Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.
Hämeenlinna
Myydään
Ravintola

Myytävänä kannattava ravintola hyvällä paikalla Ylläksellä

Liiketoiminta muodostuu samassa rakennuksesssa sijaitsevasta pizzeriasta, pubista ja kuudesta huoneistosta, joita vuokrataan lomailijoille. Yrittäjäpariskunta on luonut menestyvän ravintola-alan yrityksen ja toimivan konseptin. Liiketoiminta on erittäin kannattavaa. Liikevaihtoa on mahdollista kasvattaa pidentämällä aukioloaikoja (ravintola on kiinni neljä kuukautta vuodesta) sekä markkinoimalla huoneistoja varaussivustojen kautta. Myydään liiketoiminta ja kiinteistö yhdessä tai erikseen.  
Myydään
Ravintola
60 000 €

Myydään intialainen ravintola Tampereella

Myynnissä omistajan terveydentilan vuoksi kauppakeskuksessa sijaitsevan intialaisen ravintolan liiketoiminta, jonka pääasiallinen myynti (n. 80 prosenttia) koostuu lounasmyynnistä. Lounasaikaan asiakkaita joka päivä 60-100 henkilön väliltä. Ravintolalla on A-oikeudet sekä mahdollisuus omaan terassiin (ei ole tällä hetkellä). Ravintola on avattu 1.8.2021 ja liikevaihto välillä 1.8.-31.12. oli noin 130 000. Ravintolan liiketilan omistaa kauppakeskus, jonka kanssa vuokraehdot on neuvoteltava erikseen. Tähän kauppaan sisältyy koko liiketoiminta kaikkine kalusteineen.
Myydään
Ravintola
90 000 €

Myytävänä ruokaravintola Tikkurilassa

Myytävänä hyvällä liikepaikalla sijaitsevan ruokaravintolan liiketoiminta koneineen ja laitteineen.Ruuanvalmistuskeittiö on hyväkuntoinen ja hyvin varusteltu. Mahdollisuus jatkaa nykyisellä konseptilla tai uudella liikeidealla, ei rajoitteita aukioloaikojen suhteen. Neliöitä 300Asiakaspaikkoja 85 Vuokra 6000,00 (+alv) / kk
Myydään
Ravintola
99 000 €

Monipuolinen lounas- ja tilausravintola kokonaisuus Tikkurilassa.

Ravintola sijaitsee toimistotalossa, mutta myös ulkopuoliset asiakkaat ovat tervetulleita. Lounasruokailijoita noin 150 / päivä. Keittiö mahdollistaa ulosmyynnin sekä catering-palvelut. Ravintolayrittäjä saa itse valita konseptin.   Nyt myydään noin 150 lounasta / päivä Lisäksi mahdollisuus vuokrata talossa olevaa saunaa ja järjestää siellä yksityistilaisuuksia.   Neliöitä on 257Asiakaspaikkoja 60   Lisäksi kaksi kabinettia 24 hlö ja 48 hlö Vuokra 2590,00 + alv / kk (sis vesi ja sähkö)  
Myydään
Ravintola
30 000 €

Myydään sushiravintola Kalliossa

Tilaan voi avata myös viini-tapasbaarin, salaatti-keittolounaskahvilan tai voileipä-delin.Lämmityskeittiö kevyeen leivontaan ja esim. keittojen lämmittämiseen. Asiakaspaikat 25Neliöt 85 Vuokra on 1660,00 (ei alv rek)
Myydään
Ravintola
180 000 €

Myytävänä ruokaravintola Triplan huippupaikalla

Kauppakeskuksen aseman aukiolla hieno ravintolan liiketoiminta kalusteineen ja laitteineen. Ravintola sijaitsee raide 1 vieressä koko keskuksen vilkkaimmalla väylällä. Sijainti sopii erinomaisesti korkealaatuiselle pikaruokapaikalle tai fast casual ravintolalle.  Ravintolassa on täysin varusteltu ravintolakeittiö, kaasu käytössä ja arvokas aito pizzauuni. Sijainti sopii.  Vuokranantaja edellyttää uudelta vuokralaiselta kokemusta aikaisemmasta ravintolatoiminnasta ja vakavaraisuutta.  Vuokra on 8 % liikevaihdosta kuitenkin vähintään 19296,00/ kk takuuvuokrana ja lisäksi ylläpitovuokra 2701,00 / kk + markkinointimaksu 701,75 / kk. Vuokriin lisätään alv.   
Myydään
Ravintola
280 000 €

Myytävänä menestyvän ravintolan liiketoiminta Triplan yhteydessä oleva

Ruuanvalmistuskeittiössä ja isossa baarissa / asiakaspalvelutilassa hyväkuntoiset Metoksen koneet ja laitteet sekä varastotilaa on runsaasti. Keittiössä laavakivigrilli ja hyvä ilmanvaihto. Viihtyisän ja toimivan ravintolasalin kalusteet ovat laadukkaat ja ajanmukaiset. Tässä pääset viipymättä kiinni menestyvään ravintolaliiketoimintaan – asiakaskunta on valmiina. Ollut nyt avoinna keskiviikosta sunnuntaihin, liikevaihto noin 1 miljoona  euroa Erinomaiset asiakasarviot ja menestys ammattilaisten kisoissa, liikeidea siirtyy mukana Asiakaspaikkoja ravintolasalissa on nyt 50 hengelle, lupien mukaan 85 paikkaa Terassilla nyt 100 paikkaa, lupien mukaan mahdollisuus 150 paikkaan ja TopBoxin asentamiseen Vuokra 10% liikevaihdosta, vähintään 14548,00 (+alv) / kk kesäaikaan, ilman terassia 10000 euroa (+alv) / kk Hintapyyntö 280 000,00 Myös lähes saman konseptin ravintola myynnissä Myyrmannissa.Hintapyyntö 190 000,00 Myydään kokonaisuutena tai erikseen
Myydään
Ravintola
440 000 €

Myydään ravintola Kuopion keskustasta

Myydään 10vuotta toiminut jazz ja lähiruokaravintolan liiketoiminta. -hyvä sijainti -lounas,ala cartte,brunssi -livemusiikkia -alakertaan valmistunut juuri viinikabinetti ja 30uutta asiakaspaikkaa   noin 400m2 tila, edullinen vuokra,voi myös ostaa omaksi,110 asiakaspaikkaa -kesäterassi -potentiaalia myös iltapaikaksi/bistroksi -vakiintunut asiakakunta Myydään alanvaihdoksen vuoksi.
Myydään
Ravintola
30 000 €

Myytävänä Järvenpään ruokaravintolan liiketoiminta

Kauppaan sisältyy keittiölaitteisto, kalusteet sekä vuokraoikeus. Hyvin laitteistettu ruuanvalmistuskeittiö rasvahormeineen. Hyvät pysäköintimahdollisuudet. Edulliset kiinteät kustannukset, sopii hyvin esimerkiksi perheyritykseksi. Hyvät kasvumahdollisuudet esimerkiksi aukioloaikoja laajentamalla. Tila 234 m2 (asiakastilat, keittiö, varastot, toimistotilat). Asiakaspaikkoja 60-90. Vuokra vain 2700€/kk (sis.ALV). Mahdollisuus pitkään sopimukseen. Myyntihinta 30 000€.Services also in English and Russian. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi! Igor RokkaKiinteistönvälittäjä, LKV, LVV i.rokka@finhome.fi +358 44 243 78 43
Järvenpää
Myydään
Ravintola
80 000 €

Ateriapalvelu

Myydään ateriapalvelun liiketoiminta eläkkeelle jäämisen johdosta. Valmis  asiakaskunta ja toimiva konsepti.  Hyvä sijainti palvelualeella.
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image