secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään ravintola

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Ravintola
350 000 €

Kannattavan kahvilaravintolan liiketoiminta Keski-Uudellamaalla

Myydään kannattavan kahvilaravintolan liiketoimintakokonaisuus Keski-Uudellamaalla Myynnissämme on kannattava liiketoimintakokonaisuus, jonka myynti muodostuu monesta. Myytävä tunnettu yritys sijaitsee keskeisellä ja vilkkaalla paikalla kasvukaupungissa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Liiketoimintaa voi kasvattaa helposti esimerkiksi lisätä ruokatarjontaa iltaisin ja viikonloppuisin. Huikean hieno mahdollisuus yrittäjälle tai yrittäjäpariskunnalle. Yrityksellä on hyvä maine. Kysy myös rahoituspalveluamme. Näin kertoo asiakkaamme yrittäjä Sofia Lehtonen Leviltä: "Valitsin tarkkaan kenelle annan vuokravälitysyritykseni myyntiin ja pitkän harkinnan jälkeen päädyin Novieen, joka hoiti kaupan mallikkaasti. Valintaan vaikuttavat tekijät olivat Novien henkilökohtainen palvelu ja täysi sitoutuneisuus yrityksen myyntiin. Novie on aktiivinen ja sopivan kokoinen välittäjä. Isojen toimijoiden heikkouksena on mielestäni se, että tavaraa on liikaa myynnissä ja myynnissä olevat kohteet ovat vain listoilla, eikä mihinkään ei sitouduta. Novie haki ostajia aktiivisesti. En ollut koskaan aikaisemmin myynyt yritystä, joten kysymyksiä oli alusta asti paljon. Novielaiset osasivat tukea ja sparrata minua matkan varrella ja kertaakaan en jäänyt yksin. Haluan aidosti suositella Novien Eva Brchiskya ja Juha-Pekka Määttästä. Jos sinulla on yritys myytävänä, ota yhteys Novieen, jolla on nopeaa ja osumatarkkaa työtä!"                  
Myydään
Ravintola

Myydään ruoka- ja viihderavintolan toimitilat

Valmiit ruokaravintolan tilat liikekeskuksessa. Ravintola muodostuu kahdesta erillisestä huoneistosta 190 ja 231 neliötä. Pienemmällä puolella ravintolan valmis keittiö, sali, wc:t ja henkilökunnan tilat ja varastotilaa. Isommalla puolella juhla-tilat, keittiövaraus, varastotilaa, näyttämö ym.  Mahdollisuus ostaa vain toinenkin puoli. Tilat soveltuvat myös elintarviketilaksi ja esim. vähittäiskaupalle. Hyvät parkkipaikat.  Kaupan yhteydessä voidaan myydä myös ravintolan kalusteet, koneet, laitteet ja muu liikeomaisuus. Kysy tarkemmat tiedot. 
Myydään
Ravintola
490 000 €

RAVINTOLALAIVA MIKKELISSÄ

  Mikkelin ainut ravintolalaiva. Kausiravintola kesäkaudella touko-syyskuussa Mikkelin satamassa. Toivolta löytyy Mikkelin suurin ja aurinkoisin terassi, kattava valikoima tuotteita sekä keittiö, jossa tarjolla burgerit, ja grilliannokset sekä salaatit. Kannen alla on myös 150 paikkainen yökerho. Yökerhossa mahdollisuus artisteille sekä kattaviin DJ iltoihin ja tapahtumiin. Yökerho palvelee myös yksityis- sekä yritystilaisuuksissa. Mikkelin satamaan on tulossa uudistuksia ja uutta elämää. Laiva on myytävissä ja siirrettävissä muuallekin. Toivo laiva on yksi maamme suurimmista sisävesiravintoloista. Yhteisneliöt -1 + 0 +1, yhteensä noin 500m2 + laituri/terassi. Liikevaihto kesässä noin 200.000 €. Kaupan kohde laiva + liiketoiminta.
Myydään
Ravintola
320 000 €

KAUPINGINOSAN AINUT LÄHIÖPUB

  Pub, alueen ainoa pub, toimii vilkasliikenteisen tien varrella, kaiken kansan olohuoneena. Kattava tuotevalikoima, biljardi, seurapelit sekä viikonloppuisin juonnettu karaoke. Kuukausittain visaillaan myös tietovisan merkeissä kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona. Kesäkaudella myös aurinkoterassi. Avoinna arkisin ma-to 10-24, viikonloppuisin pe-la 10-02, sunnuntaisin 10-24. Liikevoitto noin 30.000-50.000 e. Kaupassa myydään ravintolan liiketoiminta, liiketilat n.190m2, 2 kpl airbn käytössä olevaa noin 79m2 huoneistoa. Huoneistot voi ottaa myös normaaliin vuokrauskäyttöön. Ei siirtyvää henkilöstöä, vuokratyövoima. Kaupan kohde: Liikehuoneisto+2 kpl asuntoja+liiketoiminta. Hintapyyntö 320.000 € + vaihto-omaisuus.
Pohjois-Savo
Myydään
Ravintola
620 000 €

RAVINTOLAKOKONAISUUS ITÄISELLÄ UUDELLAMAALLA

Kannattava, pitkään toiminut ravintolakokonaisuus hyvällä liikepaikalla itäisellä Uudellamaalla. Suosittu lounaspaikka, joka palvelee myös kahvittelijoita ja ohikulkijoita. Yhtiö omistaa asianmukaiset toimitilat.   What do you want to do ? New mailCopy
Myydään
Ravintola
200 000 €

RAVINTOLA TURUN KESKUSTASSA

Kasvispainotteinen tunnettu ja vakaan asiakaskunnan omaava ravintola hyvällä liikepailla Turun keskustassa.
Varsinais-Suomi
Myydään
Ravintola
1 380 000 €

RAVINTOLAKETJU POHJOIS-SAVOSSA

Pohjois-Savossa sijaitseva 7 ravintolan kokonaisuus. Kuusi ilta- ja viihderavintolaa ja yksi lounasravintola. Kaikkien yhteenlaskettu liikevaihto 2.8 mil euroa ja käyttökate >450.000e. Koko henkilöstö vuokratyövoimaa. Yhtiön ravintoloiden yhteenlaskettu markkinaosuus paikkakunnalla 60-70%. Tilat erittäin hyvät ja toimivat. Ravintolat sijaitsevat hyvillä liikepaikoilla.
Pohjois-Savo
Myydään
Ravintola
460 000 €

RAVINTOLA KAUPUNGIN KESKUSTASSA

Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva lounas ja pikaruokapalveluja tarjoava ravintola. Vieressä iso hotelli, kauppakeskuksia, läpikulkuliikennettä, toimistoja ja illanviettopaikkoja. Alkoholioikeudet, Subway, Rolls, Pesola. Avoinna ma-la. Sunnuntaisin suljettu. Oma osakeyhtiömuotoinen liiketila yhteensä noin 310 m2. Liikevoitto vuosittain 40-70.000 e. Myydään kokonaisuutena: Osake + liiketoiminta + kalusto.Tästä valmis, toimiva ja tuottava yritys melkein kiinteistön hinnalla.
Pohjois-Savo
Myydään
Ravintola
180 000 €

Ison satamakaupungin ykkösravintola

Myynnissämme on merellisen kaupungin tunnetuimman ravintolan liiketoiminta. Ravintola sijaitsee mantereella ison suomalaisen kaupungin pienvenesatamassa parhaalla paikalla, ei kuitenkaan pk-seudulla. Ravintolan merenherkut ovat löytäneet oman kaupungin asukkaat, ohikulkijat ja turistit ympäri vuoden. Hyvämaineinen ja pitkät perinteet omaava ravintola myydään eläköitymisen vuoksi. Käytämme kuvituskuvia. Kysy myös rahoituspalvelujamme.   Näin kertoo asiakkaamme yrittäjä Sofia Lehtonen Leviltä;  Novie haki ostajia aktiivisesti   "Valitsin tarkkaan kenelle annan vuokravälitysyritykseni myyntiin ja pitkän harkinnan jälkeen päädyin Novieen, joka hoiti kaupan mallikkaasti. Valintaan vaikuttavat tekijät olivat Novien henkilökohtainen palvelu ja täysi sitoutuneisuus yrityksen myyntiin. Novie on aktiivinen ja sopivan kokoinen välittäjä. Isojen toimijoiden heikkouksena on mielestäni se, että tavaraa on liikaa myynnissä ja myynnissä olevat kohteet ovat vain listoilla, eikä mihinkään ei sitouduta. Novie haki ostajia aktiivisesti. En ollut koskaan aikaisemmin myynyt yritystä, joten kysymyksiä oli alusta asti paljon. Novielaiset osasivat tukea ja sparrata minua matkan varrella ja kertaakaan en jäänyt yksin. Haluan aidosti suositella Novien Eva Brchiskya ja Juha-Pekka Määttästä. Jos sinulla on yritys myytävänä, ota yhteys Novieen, jolla on nopeaa ja osumatarkkaa työtä!"              
Etelä-Suomi
Myydään
Ravintola
48 000 €

Pitkien perinteiden lounasravintola

Wanha Vossikka Ristiinassa on pitkien perinteiden viihtyisä lounasravintola ja kahvila: samassa kiinteistössä on harjoitettu ravintolatoimintaa lähes katkeamatta jo vuodesta 1981.Yli 20 vuotta tuosta ajasta kyökissä on hääräillyt Hiltusen Saara, joka taikoo vuosien kokemuksella maittavat tarjottavat. Vossikka on arkisin lounaspaikka, ja jos lounaalle ei ehdi, Vakiovuorot-listalta löytyy esimerkiksi herkulliset hampurilaiset, rapsakat salaatit sekä suussa sulavat pizzat. Vitriinissä on tarjolla suolaisia ja makeita itsetehtyjä herkkuja kahvin kanssa nautittavaksi. Vossikka on myös Essoten ateriapalveluntuottaja.Saaran paikka on niin kovassa maineessa kylällä, että eivät kuulemma hennoisi päästää häntä eläkkeelle, mutta onhan yrittäjä jo vapaapäivänsä ansainnut. Sen vuoksi Saara hakee toiminnalle jatkajaa. Hän on valmis luovuttamaan reseptiikan jatkajan käyttöön ja toimimaan jatkajan tukena hänen niin halutessaan. Ravintola toimii omassa liikehuoneistossa, jonka yrittäjä mielellään myy liiketoiminnan mukana. Ravintolan 125 m2 toimitila pitää sisällään kabinetin ja toimistohuoneen omalla sisäänkäynnillä, joten tilojen hyödyntäminen myös muuhun toimintaan on mahdollisuus. Kauppahintaan sisältyvät liiketoiminta, liikehuoneisto, koneet ja kalusteet. Soita ja kysy lisää!
Myydään
Ravintola
78 000 €

Myytävänä kahvila-viinibaarin liiketoiminta.

Hyvällä liikepaikalla, vain 100 m juna-asemalta, kasvavalla alueella läntisessä Helsingissä.   Kahvila-lämmityskeittiö hyvin varustettuna, huuva on, ei rasvakaivoa eikä lattiakaivoa. Lämminhenkinen ja kodikas sisustus. Edulliset kiinteät kustannukset, sopii hyvin esimerkiksi perheyritykseksi tai kahdelle liikekumppanille.   Viinibaari, kahvila, lounasravintola, monenlaisia tulevaisuuden näkymiä. Yhteensä 121 m2, 25 asiakaspaikkaa ja 6 paikkainen terassi.   Vuokra 2500,00 (+alv) / kk  
Myydään
Ravintola
160 000 €

Myytävänä Jätkäsaaressa ravintolan liiketoiminta.

Myytävänä Jätkäsaaressa, hyvien liikenneyhteyksien ääressä suositun ravintolan liiketoiminta, kalusteet, laitteet ja vuokrasopimuksen siirto Uudessa (2019) ja hyvin varustellussa keittiössä täysi valmistuskeittiön varustelu, rasvahormi ja rasvakaivo, paljon kylmätilaa, walk in -kylmiö, keittiö erinomaisessa kunnossa ja plussana puuhiiligrilli. Avarassa ja valoisassa ravintolasalissa on iso baari-kahvilatiski ja 45 asiakaspaikkaa, ulkona kaksi terassia 20 + 20 asiakaspaikkaa.   Sopii monenlaiseen liikeideaan, aukioloajan suhteen ei ole rajoituksia.   Vuokra 6800,00 / kk sisältäen alv ja jätehuollon  
Myydään
Ravintola
59 000 €

Monien mahdollisuuksien ravintola Herttoniemessä

Keväällä 2021 remontoitu valoisa ravintolatila vilkkaalla liikepaikalla. Täysi ruuanvalmistuskeittiö rasvakaivolla, koneineen ja laitteineen.  Keittiössä 5 metriä pitkä huuva tehokkaalla ilmanvaihdolla mahdollistaa monenlaisen ravintolatoiminnan.   40 asiakaspaikkaa, 87 m2. Aukioloajat mahdollisia 6-24 välisenä aikana. Vuokra 4642,65 (+alv) / kk, sopimusta jäljellä 1.9.2026 saakka Leasingit-sopimukset digitaalinäytöille 321,00/kk, 3,5 v jäljellä Leasingit-sopimukset keittiölaitteille 491,52/kk, 1,5 v jäljellä    
Myydään
Ravintola
135 000 €

Myytävänä paikallisesti tunnettu ravintola, Vanha Unkka, Tuusulassa

Myydään hyvämaineisen ravintolan osakekanta Tuusulasta! Myytävänä oleva paikallisesti tunnettu ravintola, Vanha Unkka, sijaitsee keskeisellä ja vilkkaalla paikalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Liiketoimintaa voi kasvattaa helposti esimerkiksi lisätä ruokatarjontaa iltaisin ja viikonloppuisin. Koronasta huolimatta yhtiö on tehnyt positiivista käyttökatetta. Yrityksellä on hyvä maine. Toimipaikassa on iso katettu terassi, iso piha ja siten suuret parkkipaikoitusmahdollisuudet. Keittiö toimii myös muun toiminnan ohella tarvittaessa catering-toimintaan. Toimitila on vuokrattuna, kaluston omistaa myytävä yhtiö ja yhtiöllä ei ole kalustoon liittyviä velkoja ja itse yhtiöllä ei ole lainkaan muita rahoitusyhtiölainoja. Eli velaton yhtiö kyseessä, mitä hoidettu erinomaisesti myös hallinnon ja talouden näkökulmasta. Ennen koronaa yhtiön liikevaihto on ollut yli miljoonan vuodessa, joten toimipaikassa on aito potentiaali jo näytettynä todistetusti. Kauppaan kuuluu myös mahdollisen kauppapäivän hetken mukainen tarvike- ja raaka-ainevarasto sekä vuokratilan jo aiemmin maksettu vuokravakuus sekä yhtiön kassavarat. Huikean hieno mahdollisuus yrittäjälle tai yrittäjäpariskunnalle. 
Myydään
Ravintola

Ravintolayrittäjä Loviisan Satamaan

Tule uudeksi ravintolayrittäjäksi Valkoon, Loviisan satamataloon! Ravintola on kaikille avoin ja sen asiakaskunta koostuu pääasiassa satama- ja teollisuusalueen työntekijöistä sekä lähialueiden asukkaista. Ravintola on toiminut lounasravintolana.  Ravintola toimii vuokratiloissa, johon kuuluu keittiön laitteisto ja ruokasalin kalustus.  Vuokra kattaa myös sähkön ja osan siivouksesta. Muu ravintolan irtaimisto on mahdollista ostaa aiemmalta vuokralaiselta.  Aiempi yrittäjä on toiminut tiloissa 18 vuotta ja yrityksessä on työskennellyt kaksi henkilöä. Henkilöstöä ei siirry uudelle yrittäjälle. Tässä on oivallinen tilaisuus päästä ravintolayrittäjäksi valmiiseen toimintaympäristöön. Uuden yrittäjän on mahdollista aloittaa lyhyellä aikataululla, joten kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä pikaisesti oheisella lomakkeella  tai puhelimitse Loviisan Sataman toimitusjohtaja Tiina Vepsäläiseen.  Lisätietoja irtaimistosta saat aiemmalta yrittäjältä: Tonka Knezevic, puh. 0408604678
Myydään
Ravintola

Uniikki tilausravintola Lappeenrannassa

Upea tilaisuus innokkaalle ja kunnianhimoiselle ravintola-alan ammattilaiselle tai yrittäjäpariskunnalle aloittaa yritystoiminta ja tarjota kulinaarisia nautintoja ainutlaatuisessa, historiallisessa miljöössä. Tämä Lappeenrannan keskustan tuntumassa sijaitseva kulttuurihistoriallisesti arvokas ja merkittävä tilausravintola on toiminut jo vuodesta 2005 lähtien Lappeen vanhassa rovastin pappilassa. UUTTA! Lappeen Ruustinnan yhteyteen on avattu historiallinen Pehtoorin Tuvan kesäkahvila, joka on avoinna päivittäin. Piha-alueella voit nauttia  teatteritaiteesta, musiikkiteatteri- ja kesäteatteriesityksistä sekä muista tapahtumista, kuten bandikeikoissta. Katsomot sijaitsevat anniskelualueella. Pehtoorin tuvan kahvila on remontin jälkeen ympärivuotisessa toiminnassa keväästä 2022 lähtien. Palvelut: • juhlapalvelu- ja kokoustilaisuudet • seminaarit, yritystilaisuudet ja -juhlat; järjestöjen tapahtumat • perhejuhlat ja yksityistilaisuudet • ryhmämatkajärjestäjien tapahtumat   Ravintola: • 150 asiakaspaikkaa • koostuu seitsemästä ravintolasalista, joista voi muokata neljä erillistä tilaa (n. 30 asiakaspaikkaa kussakin) • puistoon avautuva lasiveranta • täydet anniskeluoikeudet • kustavilainen tyylihuonekalusto ja astiasto omin logoin • täydellisesti varustettu valmistuskeittiö kalusteineen; kokoustekniikka • kaupungin vuokratilat; toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka siirtyy ostajalle  Henkilöstö: • yrittäjän lisäksi 2-3 henkilöä Kaupan toteutus ja hinta: • kaupan toteutus sovitaan erikseen. Hinta tarjouksen mukaan. Muuta:  • yrittäjä voi toimia sovitun siirtymäajan yrityksessä varmistamassa toiminnan menestyksellisen jatkumisen • tilausravintola antaa mahdollisuuden toimintastrategian kehittämiselle ja laajentamiselle   
Lappeenranta
Myydään
Ravintola
100 000 €

Myydään ravintola-motelli Varpaisjärvi

Myydään vuosi sitten remontoitu ravintola-motelli Varpaisjärvellä. Ravintolarakennuksessa on iso sali, pubi, keittiö sekä alakerrassa kokous- ja saunatilat. Sekä oma pyykkitupa laitoskoneilla. Kolme terassia. Majoitusrakennuksessa on 5 kahden-kolmen hengen huoneita sekä alakerrassa kaksi isoa kaksiota omilla saunoilla. Kaikki julkisten tilojen ja majoitustilojen kalusteet on uusittu. Rakennukset on omalla tontilla. Piha-alueet on asvaltoitu. Mainio kohde esimerkiksi yrittäjäpariskunnalle. Kaikki on valmiina uutta yrittäjää tai yrittäjäpariskuntaa varten, vain ruokakaupan kautta töihin. Ota reippaasti yhteyttää s-postilla (info@ravintolasavonsydan.fi) ja tule tutustumaan idylliseen kohteeseen.
Lapinlahti
Myydään
Ravintola

Ravintola Helsingin ydinkeskustassa

Myydään ruokaravintola A-oikeuksin Helsingin ydinkeskustassa. Hyvä myynti! Ravintola toimii n. 250 m2 vuokratiloissa, joissa asiakaspaikkoja salissa 60 ja terassilla 60. Vuokra / kk 11.746,82 € (ei sis. alv). Työllistää omistajien lisäksi 6 henkilöä. Myydään tarjousten perusteella!  Ota yhteyttä ja kysy osoitetta!  
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista
loder image