secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään insinööritoimisto

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Insinööritoimisto

Rakennetekninen suunnittelutoimisto

Hei RAKENNESUUNNITTELIJA ! Tartu tilaisuuteen ja ryhdy yrittäjäksi ! Myynnissä asevelihintaan hyvämaineinen rakenneteknistä asiantuntijapalvelua tuottava yritys. Yritys tekee mm. linjasaneerausten rakenneteknistä suunnittelua, monipuolisesti kiinteistöjen korjaus- ja rakennesuunnittelua sekä kuntoarvioita ja kuntotutkimuksia.  Yrityksen asiakkaina ovat mm. isännöitsijät, taloyhtiöt ja julkishallinto. Yrityksellä on pitkäaikainen asiakaskunta ja yhteistyöverkosto ja sillä on hyvä tilauskanta. Yritykselle haetaan jatkajaa yrittäjän eläköitymisen johdosta ja myynnissä on osakeyhtiön koko osakekanta. Kauppaan sisältyy ajanmukaiset mittaus- ja tutkimuslaitteistot, koneet, ohjelmat, laaja ammattikirjasto sekä toimiston varusteet. Yrityksen mukana ei siirry henkilöstöä.  Erinomainen mahdollisuus alan ammattilaiselle päästä jatkamaan suoraan valmista yritystoimintaa. Yrittäjä on valmis perehdyttämään jatkajan. Ota yhteyttä yrittäjään oheisella lomakkeella lisätietojen saamiseksi! 
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Insinööritoimisto
300 000 €

Energiatehokkainta rakentamista

Jos haluat tehdä vihreää siirtymää ja päästä käsiksi vihreän rakentamisen huimasti kasvaviin markkinoihin, nyt on tilaisuutesi! Haemme kumppania, jolla on intohimoa, resursseja ja kykyä muuttaa huikea konsepti taloudelliseksi menestystarinaksi. Valmis konsepti kaupallistettavaksi 1. Suomen energiatehokkain ja ekologisin, moderni asuinaluekonsepti 2. Todistetusti hiilineutraali 3. Pilotti markkinointivaiheessa - valmis monistettavaksi 4. Viennin selvitys käynnissä 5. Sijoittajille valmis setti 6. "Juuri sitä, mihin rakentaminen on menossa"! Kaupallistamisen esteenä ovat vain puutteelliset resurssit ja osaamisvaje kaupallistamisessa. Etsimme ostajaa, jolla on kyky ja resurssit kaupallistaa konseptit. Onko sinulla? Muuta: Yritys on mukana konsortiossa, joka sai juuri myönteisen rahoituspäätöksen 7,5 miljoonan euron Horizon2020 -hankkeelle. Yrityksemme osuus on hieman vajaat 300.000 euroa rahoituksesta. Lisäksi teemme yhteistyötä USA:n kansallisen uusiutuvan energian laboratorion (www.nrel.gov) ja Alaskan osavaltion keskeisimmän rakentamisen kehittäjäorganisaation (www.cchrc.gov) kanssa. NREL sai Denali Commissionilta 110.000 $ rahoituksen, joka alustaa vientiselvitystä, johon on saatu Nopef -rahoituspäätös. Nyt olisi oiva tilaisuus tehdä kovaa tiliä! Ota yhteyttä!
Koko Suomi
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image