secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään konepaja

Latest listing
Myydään
Konepaja
650 000 €

Myynnissä yli 100 vuotta toiminut perinteikäs metallipaja

Myydään vanhassa perinnemiljöössä toimiva arvostettu metallialan yritys kiinteistöineen. Vuorenteko on Fredrik Wuoren Jokelaan vuonna 1918 perustama metallipaja, joka toimii nyt jo 5. sukupolvessa. Vuorenteon pajassa tehdään teräsrakenne- ja koneistustöitä sekä yksilöllisiä hitsausta ja sorvausta vaativia korjaustöitä. Vuorenteko on lähialueella erittäin tunnettu ja arvostettu ja sillä on valmis asiakaskunta. Metallipaja toimii noin 500 m2:n tehdasrakennuksessa. Pajan varustukseen kuuluu mm. 3 manuaalisorvia, hitsauskoneita, levymankeleita, levyleikkuri, Promecan-särmäyspuristin ja sepän ahjo. Vuorenteko Oy omistaa myös n. 10 ha kiinteistön rakennuksineen. Päärakennus, n. 250 m2 käsittää kaksi asuntoa. Rakennusta on peruskorjattu viime vuosina, mm. sisäremontti tehty, asennettu ilmavesilämpöpumppu sekä julkisivu ja katto täysin uusittu. Asunnot ja sepän ahjotila ovat tällä hetkellä vuokrattuna. Tilalla on lisäksi varastorakennus sekä vanha aitta ja navetta. Tilan pellot ovat olleet luomuviljelyksessä jo 20 vuotta ja pellot ovat tällä hetkellä vuokrattuna. Kiinteistön 3 ha metsäalalle on osittain istutettu uutta puustoa Kiira-myrskyn tuhojen jälkeen. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus lähteä jatkamaan ja kehittämään pitkän historian omaavaa metallipajaa ja monia mahdollisuuksia tarjoavaa kiinteistöä. Myynnissä on yrityksen koko osakekanta.  Yrityksen mukana ei siirry henkilöstöä. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella lisätietojen saamiseksi!  www.vuorenteko.com   Katso video: Vuorenteon pajalla metalli muovaantuu - YouTube    
Tuusula
Myydään
Konepaja

Myydään kannattava konepaja

Myydään Tervolan konepaja Oy:n osakekanta. Yritys on toiminut vuodesta 1975 alkaen Tervolassa, Lapissa. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Yrityksen tuotteita on myyty mm. Pohjoismaissa, USAssa, Indonesiassa, Brasiliassa ja Portugalissa. Yrityksen konekanta on hyvä eikä nykyistä liiketoimintaa varten ole tiedossa investointitarpeita. Yritys toimii vuokratiloissa hyvin kulkuyhteyksien varrella. Kiinteistön ostamisesta myöhemmässä vaiheessa voidaan myös neuvotella. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee 7 osaavaa työntekijää. Yrityksessä on huomattava kehittämisen mahdollisuus osaavalle ja innostuneelle yrittäjälle. Kehittämispotentiaali on jäänyt käyttämättä nykyisen yrittäjän korkean iän vuoksi. Alueella on hyvät mahdollisuudet saada julkista tukea kehittämiseen ja investointeihin. Yritys myydään nykyisen yrittäjän eläköitymisen vuoksi.
Koko Suomi
Myydään
Konepaja
850 000 €

Vahvan osaamisen Konepaja

Keski-Suomen Koneistamo Oy (perustettu 1987) on lastuavaan työstöön erikoistunut, vahvan osaamisen konepaja. Toimialaamme ovat teollisuuden ja kunnossapidon metallialihankintatyöt, dynaamiset tasapainotukset, termiset pinnoitukset ja kuljetuskaluston moottorikoneistukset. Erikoisosaamistamme ovat dynaamiset tasapainotukset yli 25 vuoden kokemuksella. Tuotamme laadukasta koneistuspalvelua teollisuuden kunnossapitoon ja alihankintaan. Osaava henkilökuntamme ratkaisee moottori-ongelmasi ja tuottaa laadukasta palvelua niin kuljetustoimialan yrittäjille kuin yksityishenkilöillekin.
Koko Suomi
Myydään
Konepaja
100 000 €

Myydään hyvä kasvukelpoinen konepaja Tallinnassa

Onko tarvetta hankkia lisää tuotantokapasiteettia tai koneita? Nyt on myytävänä hyvä, ja velaton konepaja aivan Tallinnan liepeillä lähellä lentokenttää. Hinta sisältää koneet ja laitteet sekä vaihto-omaisuuden. Hintaan sisältyy myös kaikki piirustukset sekä nykyisen tuoteohjelman valmistusoikeudet. Mukana seuraa työnjohtaja, suunnittelija ja 3 hyvää koneistajaa sekä nykyinen asiakaskunta; saksa, suomi, norja, lähi-itä, jne. Nykyinen päätoiminta alue on öljynjalostus-, öljynkuljetus ja voimalaitosala. Omia tuotteita joissa hyvä globaali kasvupotentiaali. Vetäjää vailla. Nykyinen vetäjä (TJ) on lähdössä syksyllä 2022.  Mukana tulee hyvä asiakasryhmä, sekä suomessa että muualla ulkomailla ja alihankintaa, ohjelmassa myös omia tuotteita, jossa hyvä kansainvälinen potentiaali.  Vuokrasopimusta jäljellä 2,5 vuotta. Hienot ja siistit vuokratilatilat n. 950 m2. Halli on kokonaan yrityksen käytössä, pieni kulma vuokrattu alivuokralaiselle. Aidattu, varustettu omilla uusilla valvonta- ja hälytyslaitteilla. Hieno toimisto, remontoitu v. 2018, asianmukaiset sosiaalitilat.  Osakekauppa.  Konekanta (uudemmissa koneissa vuosimalli): Turning Lathe (500)  Turning Lathe (300) Turning Lathe AP  Horizontal boring machine  Milling machine vertical Gear hobbing machine Max Ø 1500  Slotting machine  Flat Grinding machine  Tool sharpening machine Grinder  Rolling machine  DC Aggregate for welding  TIG welding machine  MIG/MAG Welding machine  Vertical turning lathe  Smoke and dust filter KEMPER 6400 Filter-Master 1.2 Hardness tester  Hardening Furnace w Tmax 1300°C w controller  ME 17/13 + TC 504 6 Ventilated Chamber oven w controller Tmax 650°C  KU-40/65 + JUMO Dtron316 4 Rocla pallet truck 2009 INTRA Lifter 1ton manual 2012 PL2500ST Geldmacher Lathe 2012 LD400 4 Milling machine GELDMACHER 2012 UWF401K 2.5 Band Saw BOMAR 2013 Ergonomic 320.250DG 1.5 Tapping machine ROSCAMAT 2013 MOSQUITO VH300 0.55 Etching marking machine 2013 Gima Digital measurement measurement system for vert lathe 2014 DRO3-M Compressor Mattei Blade 5L, 5,5 kW, 8 bar 2014 5.5 Electric Lifter Liftstar 2015 WS07-10 CNC-Milling center DOOSAN, inc. 4th Axis, toolsetter & chip conveyor  2014 DNM650II Lifter with scale Ravas 2015 Ravas-1100 Nederman Filterbox  2015 Oil Mist Filter for CNC  2016 KUBE 2000 CNC MILLING CENTER HARTFORD & chip conveyor 2018 LG-500 Overhead Crane 5t KONECRANES 2018 CXTS Atlas Copco Compressor 2019 GA18VSD+FF Pillar drill  Muuta: Monitor ERP system, Solid Works Pro, Solidcam   Lisää tietoja pyynnöstä.
Myydään
Konepaja

Kannattava ja velaton konepajaliiketoiminta

Upkeep 24 Oy on mekaaniseen- ja rakennuskunnossapitoon erikoistunut yritys. Ydinliiketoimintaan keskittymisen vuoksi myydään konepajaliiketoiminta, joka toimii aputoiminimellä Pajapeikko.  Pajapeikon palveluita ovat teräsrakenteiden hitsauskokoonpano ja märkämaalaus. Liiketoimintakauppaan kuuluu sertifioitu kantavien teräsrakenteiden CE-merkintäoikeus EXC3-luokkaan asti. Konepaja toimii vuokratiloissa, kauppaan kuuluu kaikki konepajassa tarvittava kalusto. Operatiivinen toiminta pyörii ammattitaitoisella palkatulla työvoimalla, siirtyvä henkilöstömäärä neuvoteltavissa tarpeen mukaan.
Pohjois-Karjala
Myydään
Konepaja

Myytävänä alihankintakoneistamon liiketoiminta Pohjois-Pohjanmaalla

Myydään pitkään toimineen ja vakiintuneen asiakaskunnan omaavan alihankintakoneistamon liiketoiminta Pohjois-Pohjanmaalla eläköitymisen vuoksi. Toimialana on pienehköjen metalli- ja muoviosien teko CNC-koneilla teollisuudelle, pääasiassa sorveilla. Kauppaan kuuluu CNC-koneet oheislaitteineen ja mahdollisuus säilyttää asiakkuudet, toimitilat eivät kuulu kauppaan. Tarvittava opastus- ja määräaikainen mukanaolo sisältyy kauppaan. Liikevaihto 125-135 t.€. Yritys työllistää 1.5 hlöä. Toimialueena koko Suomi. Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää. Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.
Koko Suomi
Myydään
Konepaja

Menestyksekäs konepaja/teollisuuden kunnossapitoyritys etsii jatkajaa

Vankasta ammattitaidosta tunnettu, 40 vuoden perinteet ja vakiintuneen suurteollisuuden asiakaskunnan omaava konepaja/teollisuuden kunnossapitoyritys etsii yritystoiminnalle jatkajaa nykyisen yrittäjän eläköityessä.  Yrityksen toimitila sijaitsee Etelä-Karjalassa omalla 7000 m2 tontilla. Tontin rakennusoikeus on kaikkiaan 2889 m2, josta tällä hetkellä on käytetty 1823 m2 ja jäljellä 1066 m2. Rakennusoikeutta on mahdollisuus hyödyntää esim. myymälän rakentamiseksi kiinteistöön tai erillisen asuinrakennuksen rakentamiseen. Yrityksen nykyinen toimitila on vajaan 1900 m2 teollisuushalli, jossa on sekä konepaja- että varastotilat. Tilat soveltuvat yrityksen toimintaan hyvin ja ne sijaitsevat keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yritys on ollut mukana projektiasennuksissa sekä Suomen markkinoilla että Ruotsissa, Saksassa, Hollannissa, Englannissa ja Venäjällä. Viime vuosina toiminta on keskittynyt pääasiallisesti Etelä-Karjalan alueelle.  Uuden yrittäjän on mahdollista laajentaa ja kasvattaa toimintaa edelleen. Yrityksellä on merkittävä määrä pitkäaikaisia liiketoimintasuhteita ja valmiita vuosisopimuksia isojen teollisuuden alan yhtiöiden kanssa. Yritys työllistää projektikohtaisesti useita henkilöitä ja liikevaihto on noin 500 000 euroa.  Kauppa toteutetaan ensisijaisesti yrityskauppana, johon kuuluu mm. koko paketti keskiraskaan konepajan kalustoa ja metallituotteiden valmistuksessa tarvittavia koneita ja laitteita. Yrityksen toimitilat ja tontti on mahdollista sisällyttää kauppaan. Yrityksen toiminta on valmiina jatkettavaksi heti kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan erikseen sovittavalla tavalla.  Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti yrittäjälle/yritykselle, joka haluaa kasvattaaja laajentaa toimintaansa konepaja/teollisuuden kunnossapidon alalla. Läheinen Venäjän markkina-alue mahdollistaa hyvin alan ammattihenkilöstön saatavuuden projektityövoimaksi.Uudelle yrittäjälle on etua konepaja-/metallialan tuntemuksesta sekä kunnossapitotöiden ja asennuspalveluiden hoitamisesta. Kielitaito on eduksi, mutta ei välttämätöntä yritystoiminnan haltuunotossa.  Vakiintuneet asiakassuhteet isoihin teollisuuden pörssiyhtiöihin tarjoavat merkittävän potentiaalin toiminnan edelleen laajentamiseen ja kasvattamiseen.  Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Luottamukselliset ensiyhteydenotot pyydetään oheisella viestilomakkeella. 
Etelä-Karjala
Myydään
Konepaja

Konepaja Etelä-Pohjanmaalla

Nyt myytävänä: Konepaja (Tulos viime tilikaudelta 51 000€) Tilauskantaa vuodelle 2022 on jo n. 0,5 - 1 milj. euroa. Vuonna 1995 perustettu, Kauhajoella toimiva Loumetal Oy myy, valmistaa ja asentaa materiaalinkäsittelyjärjestelmiä ja laitteita suoraan loppuasiakkaille. Yhtiöllä on lisäksi sarjatuotteita liittyen varastointiin. Yhtiön liiketoimintakaupalle tai osakekannalle etsitään ostajaa yrittäjän eläkkeelle jäännin vuoksi.  Yhtiö on velaton ja pitkäaikaisina asiakkaina on tunnettuja Suomalaisia vakioyrityksiä. Projektit sisältävät yleensä kaikentyyppisiä kuljettimia ja usein myös niihin liittyviä erikoislaitteita.  Siirtyviä työntekijöitä on mahdollisesti käytettävissä. Yrityksellä on oma konepaja/toimitilat Panulan teollisuusalueella. Kauppaa käydään myös pelkästään liiketoiminnasta sekä erikseen konepajatilasta, n. 900 m2 +toimisto ja sosiaalitilat n. 100m2. (Korkea halli isoilla ovilla ja kahdella siltanosturilla) Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää. 0400 538862 Katso kaikki myytävät kohteemme: www.liiketoimintakaupat.fi  
Kauhajoki
Myydään
Konepaja

Kurikan Konepaja Oy etsii toiminnalleen jatkajaa

Meillä on hyvä maine ja vahva osaaminen energiateollisuuspalveluiden suunnittelussa jatkoteutuksessa sekä vahva osaaminen ja kokemus bioenergialaitoksista ja laitevalmistuksesta. Asiakaskuntamme on laaja ja monipuolinen. Kauppa toteutetaan ensisijaisesti osakeyhtiökauppana, johon kuuluu kiinteistö ja laitteisto, sekä Kurikan Pintakäsittelyn liiketoiminta. Kysy rohkeasti lisätietojen saamiseksi. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti!
Kurikka
Myydään
Konepaja

Kemijärvellä vuosikymmeniä toiminut tilauskonepaja Koillis-Sorvaus Oy

Yritys valmistaa ja korjaa erilaisia metallituotteita asiakkaan piirustusten mukaan, muokkaa teräslevyjä leikkaamalla, särmäämällä ja pyöristämällä levyjä mankelilla aina 16 mm:iin asti ja koneistaa metallia sorvaamalla, jyrsimällä, porauksella ja hoonaushionnalla. Lisäksi yritys valmistaa mm. ainutlaatuisia, suosittuja TULA-apuvälineitä, jotka helpottavat moottorikelkan nostoja ja siirtoja. Hintapyynnön perustelutYrityksen kauppahinta sovitaan kauppaneuvotteluissa. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Kemijärvi
Results 1 - 10 of search results
loder image