secure.adnxs.com
Post an ad!

Myytävät terveys- ja sosiaalialan yritykset

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Terveysala

Myydään hyvää tulosta tekevä hammaslääkäri asema Uudeltamaalta

Myydään hyvää tulosta tekevä hammaslääkäri asema Uudeltamaalta . Hinta neuvoteltavissa.
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Terveysala
100 000 €

Osakas/toimitusjohtaja terveydenhoitoalan yritykseen

Olemme Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella toimiva kotihoiva-alan yritys. Palvelemme kunnan asiakkaita ja yksityisiä tahoja. Haemme yrittäjää jatkamaan vakiintunutta liiketoimintaa. Olemme kasvaneet yrityskaupalla, ja tavoitteemme on ylläpitää kannattavaa kasvua orgaanisesti ja yritysostoin. Oikea henkilö on johtanut pk-yritystä ja hänellä on vahva motivaatio toimia palvelualalla lähellä asiakkaita. Yrittäjämäinen ote on kuitenkin yrityksen onnistumisen kannalta välttämätön, siksi edellytämme tulevalta toimitusjohtajalta noin 100.000 € sijoitusta yhtiön osakkeisiin. Yrityksemme henkilöstö on erittäin ammattitaitoista ja sitoutunutta. Henkilöstön kokoluokka on 20-50 hlö.
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Terveysala
5 000 €

Miljardisäästöt Terveydenhuoltoon!

Digitaalisuus, skaalautuva tehokkuus sekä kustannussäästöt ovat terveydenhuollon tulevaisuutta. Olemme kehittäneet terveydenhuollon kapasiteettirajoitteen poistavan digitaalisen palvelualustan kansansairauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Digitaalisella Terve Päivä palvelullamme mahdollistetaan kokonaisvaltainen elintapaohjaus massiivisille asiakasmäärille ennaltaehkäisevään ja varhaisen vaiheen hoitoon sekä lääkehoitoa tukevaan hoitoon ilman lisähenkilöstöresurssia tai nykyisen terveydenhuollon kapasiteetin kuormitusta. Palvelu on siis voimakkaasti skaalautuva ja kapasiteettirajoitteeton, näytöt ja vaikuttavuusdata puhuu puolestaan. Terve Päivä palvelun hyödyt ovat kokeneet jo yli tuhat asiakasta ja monet piloteissa palveluamme työssään hyödyntäneet terveydenhuollon ammattilaiset. Asiakasmäärä tulee moninkertaistumaan vuoden 2023 aikana. Terveydenhuollon toimijoille Terve Päivä palvelualusta mahdollistaa tehokkaamman, skaalautuvan, kustannusvaikuttavan elintapaohjauksen tarjoamisen sekä merkittävät kustannussäästöt ja hoidon saatavuuden kasvun. Tuotamme palvelua sekä julkisen terveydenhuollon että työterveyshuollon käyttöön, joista molemmista on jo referenssejä  (kuten Porin kaupunki 550 asiakasta) ja uusia kumppanuuksia olemme avaamassa parhaillaan molemmilla aloilla. Terve Päivä SaaS alustamme vienti kansainvälisille markkinoille on alkamassa tämän vuoden aikana. Yrityksemme on menestynyt ja kerännyt kunniamainintoja useissa erilaisissa innovaatiokilpailuissa, joissa asiantunteva tuomaristo on arvioinut kansainvälisen markkinapotentiaalimme erittäin korkealle.  Tiimissämme on hyvin vahvaa suomalaista alan osaamista ja perustajamme valittiin Vuoden 2022 Terveysalan 100 Vaikuttajaa listalle, sijalle 8. Tavoitteenamme on kasvaa erittäin suurilla markkinoilla hyvin nopeasti.
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Terveysala
5 000 €

Kansainvälinen, patentoitu, nopeaa exitiä tavoitteleva innovaatio

Osakas kansainväliseen, patentoituun, nopeaa exitiä tavoittelevaan innovaatioon.Olemme kolmella patenttihakemuksella suojanneet ensimmäisenä maailmassa innovaation erittäin suurille kansainvälisille terveysalan markkinoille. Ensimmäinen patenttihakemus on jo johtanut patentin myöntämiseen. Innovaatiomme avulla tuotteemme jakelijat saavat todella vahvat myyntiargumentit ja samalla ison markkinan ympäristökuormitus vähenee todella paljon. Tuotteemme on ensimmäinen täysin biohajoava tuote kyseisillä suurmarkkinoilla. Tuotekehityksemme ja lääkinnälliset testimme ovat valmiit, lisenssi- ja exit-neuvottelut ovat alkaneet jo 5 alan ison kansainvälisen jätin kanssa. Meillä on edellytykset tehdä erittäin iso exit ja samalla suuri kansainvälinen ympäristöteko. Tiimissämme on vahvaa suomalaista alan osaamista. Osakeantimme on maksimissaan vain 150.000€, anti on jo lähes täyteen merkitty alaa tuntevien tahojen toimesta. Minimisijoitus on 5.000€. Osakeanti mahdollistaa merkittävän tukirahoituksen saamisen. Olemme tehneet muutamia pieniä osakeanteja, ne kaikki on merkitty hyvin nopeasti täyteen. PS: yrityksemme on herättänyt kansainvälistä kiinnostusta ja sitä on luonnehdittu yhdeksi euroopan kuumimmista startup yrityksistä. Yrityksemme esitelty mm. Nasdaqin seinällä New Yorkissa.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Fysioterapia

Yrittäjäksi valmiiseen fysioterapiayritykseen Perhoon

Yritys on toiminut vuodesta 1983 eli lähes 40 vuotta. Eläköitymisen vuoksi yritys on myynnissä. Omistajan lisäksi yrityksessä työskentelee yksi fysioterapeutti. Hoitolaitoksella on 92m2 vuokratila Kiinteistö Oy Perhon Säästötalossa. Tilat ovat katutasossa ja tiloihin on esteetön pääsy myös pyörätuolilla. Liiketilassa voi jatkaa vuokralaisena tai ostaa sen itselle. Tiloissa on toimisto sekä odotustila, joka on erotettu paljeovella isosta terapeuttisen harjoittelun tilasta. Kaksi hoitohuonetta, joissa on uudehkot sähkösäätöiset hoitopöydät sekä lisäksi pieni tila lasten terapiaan. Huone, jossa on amme, toimii välineiden pesutilana sekä säilytystilana isommille terapiavälineille. Isossa terapiatilassa on kuntolaitteita, puolapuut, tasokeinu sekä mahdollisuus mm. 10 m kävelytestin tekemiseen. Fysikaaliset hoidot Ionoson monitoimilaitteella mm. ultraääni, TNS, DIDY, yhdistelmähoito. Inva-WC, henkilökunnan sosiaalitilat sekä keittiö. Paikkakunnalla on kunnan omistama kuntosali, jossa on mahdollisuus käydä ohjaamassa, urheilukenttä vieressä, pururata, frisbeegolfrata ja kuntoportaat noin kilometrin päässä. Yrityksellä on neljän vuoden sopimus Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaiden fysioterapiasta. Soiten palvelusetelillä lapsi- ja aikuisasiakkaita, vakuutusyhtiöiden maksusitoumusasiakkaita, lääkärin lähetteellä ja ilman lähetettä fysioterapiaan tulevia itse maksavia asiakkaita sekä TYKY-kuntoutusta, epassi-asiakkaita. Yritys tekee käyntejä paikalliseen vanhusten hoivakotiin, päiväkotiin, kehitysvammaisten toimintakeskukseen ja asuntolaan. Lisäksi kotikäyntejä vanhusten ja lasten luokse. Yrityksen liikevaihto oli v. 2021, 151 000 € ja tulostaso noin 36 000 €/vuosi omistajan palkkojen jälkeen. Tilat mahdollistavat laajentamisen mm. toimintaterapiaan, jonka tarve paikkakunnalla olisi suuri. Luopuva yrittäjä on valmis olemaan mukana yrityksen toiminnassa alkuvaiheessa. Pyydän yhteydenottoa mahdollisimman pian.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Terveysala
315 000 €

Hyvin hoidettu terveysalan liiketoiminta myynnissä

Yritys sijaitsee Tampereen alueella, ja toimii 3-5 henkilöstön voimin. Toimisto sijaitsee vuokratiloissa, jossa viihtyisä tila sekä ajanmukaiset terveysalan laitteet, sekä välineet, ja pieni tarvikevarasto. Yritys on toiminut 11 vuotta, ja tuottaa kotihoivan- ja kotisairaanhoidon monipuolisia palveluita asiakkaille kotiin. Palvelusopimukset ovat voimassa , ja vastaavat myös lähitulevan, ja tulevaisuuden kasvukehitystä huomioiden. Palvelusopimukset ovat voimassa myös yhteistyökumppaneiden kanssa. Viimeisimmän tilinpäätöksen tulos (31.12.2022)  n. 60 000e Liiketoimintaa on luotu suurella sydämmellä ja aidosti asiakkaista välittäen. Liiketoiminta joudutaan myymään muuttuneen elämäntilanteen vuoksi pois. Olemme luoneet pitkiä asiakassuhteita, samoin hyvän henkilöstötiimin, ja toivomme toki myös, että jatkaja pitää näistä hyvää huolta. Olemme panostaneet monella tavalla henkilöstön hyvinvointiin, sekä kehittäneet omaa lähijohtamista nykyaikaisemmaksi. Yritys on kaikintavoin hyvin huolehdittu ja samalla myös perinteitä kunnioittava, kotimainen ,mutta myös raikas tuulahdus uutta, ja nykyaikaista. Tervetuloa tiedustelemaan lisää toiminnastamme.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hoivakoti
1 115 000 €

Toimiva hyvin menestyvä Lastensuojelun yksikkö

Hyvä maineinen seitsemän paikkainen Ammatillinen perhekoti Keskisellä Uudellamaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kiinteistö rakennettu 2008-2009, oma tontti, edulliset asumiskustannukset.  Julkiset yhteydet melkein ovelle asti. Kauppahinta sisältää kiinteistön lisäksi, myös kiinteistön irtaimiston, 9 paikkaisen tila-auton sekä olemassa olevat sopimukset. Myydään koko yrityksen liiketoiminta eläköitymisen vuoksi. Mikäli sinulla on Sosionomi (AMK ) tutkinto, lähihoitaja tai muu sosiaalialan koulutus ja kokemusta sijaishuollosta tässä on sinulle vakituinen työ. Voit myös palkata henkilökunnan ja toimia vain yrittäjä/omistajana. Useiden eri kuntien kanssa solmituilla puitesopimuksilla voit jatkaa toimintaa keskeytyksettä välittömästi.        
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sosiaaliala

Perhekotitoiminnan yritys Itä-Suomessa

Myytävänä yli 20 vuotta toiminut yksityiseen perhekotitoimintaan erikoistunut yritys. Yritys myy koko osakekannan. Kauppaan kuuluu osakkeiden lisäksi kiinteistö ja neuvoteltavissa on perhekodissa tarvittava irtaimisto. Toimitilat sijaitsevat taajaman tuntumassa rauhallisella ja kauniilla paikalla. Toimitilat on rakennettu vuosina 2002-2010. Yritys työllistää 3-5 työntekijää. Perhekodin toimintaa voi jatkaa keskeytyksettä vaikka heti. Myydään yrittäjän siirtyessä eläkkeelle. Kiinnostuitko? Luottamukselliset lisätiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Itä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sosiaaliala

Myydään menestynyt kotihoitopalvelu yritys

Myynnissä Pääkaupunkiseudulla toimiva vakaa, kannattava sekä menestynyt kotihoito alan palveluyritys. Yrityksen asiakkaina on pääasiassa pääkaupunkiseudun hyvinvointialueet. Yritys on toiminut alalla 2000-luvun puolivälistä alkaen, nyt sen elinkaaressa on hetki, jolloin menestyksekkäälle tarinalle etsitään jatkajaa. Kuten mainittu yrityksen pääsääntöinen liikevaihto syntyy julkisen sektorin kautta n. 85% ja loput yksityisasiakkailta. Julkisen sektorin kanssa on laajat puitesopimukset voimassa. Yritys on kannattava, tehden vuosittain 10-15% liikevoittoa. Sen ennustettavuus on erinomainen sopimusten sekä luotettavien ja pitkien työsuhteiden vuoksi. Yrityksen Tase on selkä ja sillä ei ole velkaa. Yrityksen toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä ja on vuokralla. Asiakas työ tapahtuu asiakkailla.   Yritys myydään omistajan lähestyessä eläköitymistä pitkän yrittäjäuran jälkeen. Tahtotilana on turvata sekä työntekijöiden töiden että samalla pitkien asiakassuhteiden jatkuminen ja laadukkaiden palveluiden saanti. Myyntihinta muodostuu 4x tuotto-odotusarvosta, yhtiön substanssi- ja brändiarvosta.   Ota yhteyttä, teemme NDA:n ja saat yrityksestä tarkemmat tiedot.   Antti Kauppinen antti.kauppinen@herlevi-holding.fi 0504680534
Myydään
PÖRSSINOSTO
Fysioterapia

Hierovat.fi maahantuonti- ja myyntiliiketoiminta

Kivialan yrittäjänä kymmenen vuotta toimineena, tiedän kokemuksesta että lihakset vaativat jatkuvaa huolenpitoa. Siksi olen päätynyt omalla kohdalla aikoinaan hierontatuoliin ja halunnut mahdollistaa muillekin vastaavan kokemuksen hierontalaitteista.  Nyt myynnissä hierovat.fi –liiketoiminta, joka keskittyy hierontatuolien maahantuontiin, myyntiin ja leasingiin. Myynti tapahtuu pääasiassa verkkokaupan kautta kuluttaja-asiakkaille kotiintoimituksena. Loistava vuosien tuotetestauksen ja kokeilun pohjalta valikoitunut tuotevalikoima ja hyvät suhteet toimittajiin.  Ajan puuteen vuoksi myyn hierovat.fi -liiketoiminnan. Kauppaan sisältyy:  Domain: www.hierovat.fi Hierovat tuolit 12 kpl Käsihierontalaitteita 42 kpl Jalkahierontalaitteet 88 kpl Maahantuontisopimukset Vaihdossa huomioidaan myös asuntoauto myös kalliinpi   Tämä kaikki vain hintaan 41 935 euroa alv.0%  
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Fysioterapia

Fysioterapia Sulavin liiketoiminta

Yritys on perustettu perustettu v. 1991 - toiminut 32 vuotta. Vakituista henkilöstöä on ollut omistajan lisäksi viime vuosina 3-5 henkilöä, Toiminta-alue koko Pohjois-Karjalan alueella, pääasiallinen toiminta-alue Joensuu. Yritys käyttää  Acute – toiminnanohjausjärjestelmä, joka sisältää sähköisen ajanvarauksen suoraan Sulavin www-sivuilta. Acute on Kelan hyväksymä järjestelmä. Yrityksellä on pitkä historia, jonka aikana on muodostunut hyvä imago. Yritys tunnetaan logonkin perusteella. Toimitilakiinteistö on kaksikerroksinen, ontelolaatta, jossa rapattu julkisivu. Alakerrassa on liiketiloja, yläkerrassa asuntoja. Kiinteistö on hyvin hoidettu ja energiatehokas ( maalämpö, ilmastointi ja ikkunat uusittu 2022) sisältäen liike- ja asuintiloiksi tarkoitettuja osakehuoneistoja. (valokuvia nettisivulta www.fysioterapiasulavi.fi ) Kiinteistö tunnetaan HyvänOlonTalona. Sulavi Ky omistaa katutasossa olevat kolme erillistä osakehuoneistoa, joiden pinta-alat ovat 63 m2, 56,5 m2 ja 72 m2, yhteensä 191,5 m2. Näissä tiloissa on valmiina viisi hoitopisteitä, liikuntasali, kuntoilutila, keittiötilat ja sauna. Lisäksi yrittäjä omistaa henkilökohtaisesti vieressä olevat kolme liikehuoneistoa, pinta-alat 33,5 m2, 35,0 m2 ja 32,5 m2, yhteensä yht. 101 m2. Ensiksi mainitussa 33,5 m2:n huoneistossa toimivat vuokralaisina kampaamo ja kauneushoitola. Kaksi muuta huoneistoa, yht. 67,5 m2 on vuokrattuna Sulavi Ky:n käyttöön. Näissä tiloissa on kaksi hoitohuonetta, erillinen keittiö sekä vastaanottotilat. Huoneistoihin (periaatteessa ovat yhtä ja samaa toimitilaa)  on ulkoa päin käytettävissä tarvittaessa kuusi erillistä sisäänkäyntiä, mikä antaa mahdollisuuden myös monenlaiselle viikonloppu- ja iltakäytölle sekä mahdollisuuden vuokrata tiloja pieninäkin tiloina.Toimitilat ovat erittäin siistissä kunnossa ja sisustettu kauniiksi. Piha-alueella on yhtiöllä riittävästi autopaikkoja niin yrittäjiä kuin asiakkaitakin varten. Jos olet kiinnostunut yrittämisestä ja omaat kokemusta tai koulutusta fysioterapiasta, niin tässä sinulle oiva vaihtoehto aloittaa yrittäjyys tai kasvattaa olemassa olevaa liiketoimintaa yrityskaupan avulla. LISÄTIETOJA TÄÄLTÄ!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sosiaaliala
40 000 €

LASTENSUOJELU- TAI MUU TERVEYDEN- JA SOSIAALIHUOLLON LAITOS, Kouvola

Myydään lastensuojeluun tai muuhun terveyden- ja sosiaalihuollon toimintaan sopiva laitos Kouvolan Vuohijärvellä.Myydään osakekauppana.Sisältää mm: - ERITTÄIN hyväkuntoinen ja osittain uusi kiinteistö kaikkine irtaimistoineen. Kiinteistö on täysin toiminta- ja muuttovalmis.Valmistunut 1991 (täysin remontoitu 2022). Uusi osa valmistunut syksyllä 2022.Kerrosala 293,5 m2.- oma tontti, rakennusoikeutta jäljellä- AVI:n luvat ympärivuorokautiseen lastensuojelun laitostoimintaan(7 laitospaikkaa) - voimassa olevat kilpailutukset (erityistason lastensuojelun laitoshoito) Lisätietoja pyydettäessä.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hoivakoti
320 000 €

Yrittäjäksi kasvuhakuiseen vanhusten palveluja tarjoavaan yritykseen

Toholammilla toimiva MirjamTupa Oy tuottaa yhteisöllistä asumista ikääntyneille ja senioreille. Lisäksi yritys tarjoaa kotihoidon palveluita erityisesti iäkkäiden henkilöiden arjessa selviytymisen tukemiseen.  MirjamTupa Oy toimii Toholammilla kahdessa kiinteistössä. Yrityksen omassa kiinteistössä toimii yhteisöllistä asumista vastaava yksikkö, joka on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat apua esimerkiksi lääkehoidossa tai päivittäisissä toiminnoissa. Toisessa kiinteistössä asuu senioreita, jotka eivät välttämättä pärjää yksin kotona tai he eivät uskalla enää elää yksin. Näihin yksiköihin  ”seniorikodille” saa tulla kuka tahansa ikäihminen, joka näkee asumismuotonaan yhteisöllisen asumisen. Yhteensä tilaa kahdessa toimipisteessä on 19 asukkaalle. Toiminnan tavoitteena on tarjota palveluasumista ikääntyneille kodinomaisissa oloissa, jossa arki määräytyy asukkaiden mukaan, asukas sekä asukkaan tarpeet etusijalla. Tavoitteena on, että ikäihmiset saavat mahdollisuuden kuntoutua ja olla mukana luomassa normaalia arkea. Toinen MirjamTupa Oy:n nykyisistä omistajayrittäjistä työskentelee yrityksessä päivittäin. Yritys työllistää toisen yrittäjän lisäksi 4 henkilöä (kokoaikaisiksi laskettuna). MirjamTupa Oy on kasvuhakuinen ja kehittää koko ajan uusia palvelukokonaisuuksia painopisteen ollessa tällä hetkellä kotihoidon palveluiden kehittämisessä ja laajentamisessa. Erityisesti jos olet terveydenhuollon tai hoiva-alan kokenut ammattilainen, mielellään sairaanhoitajan koulutuksen omaava ja haluat tehdä työtä omaa persoonaasi käyttäen ja kokonaisvaltaisesti päättäen omasta työskentelystäsi, niin ota yhteyttä. Yhteystiedot sekä tarkemmat tiedot yrityksestä saat pyytämällä lisätietoja: 044-5875 754 (Suvi).  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Terveysala
90 000 €

Keuruun alueella kotihoitoa, hoivaa ja huolenpitoa tarjoava yritys

Oletko haaveillut omasta hoiva-alan yrityksestä tai haluaisitko laajentaa nykyistä toimintaa? Tässä loistava tilaisuus!   Yritys on erikoistunut vanhusten ja vammaisten auttamiseen sekä hoivaan heidän omassa kotiympäristössään. Monipuoliseen palveluumme kuuluvat sekä vaativa terveydestä huolehtiminen että kodinhoito. Palvelut suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisen hoitosuunnitelman mukaan.   Kaupan toteutus joko osake- tai liiketoimintakauppana. Kauppa sisältää liiketoiminnan, mahdollisesti koko yrityksen osakekannan, laitteistot, sekä erittäin osaavaan ja ammattitaitoisen henkilökunnan. Tällä paketilla pääset hyvin alkuun ja voit alkaa tienaamaan heti toiminnan aloittamisen jälkeen.   Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjäpariskunnan  ja viisi työntekijää. Yrityksellä on 62 m² vuokratilat Keuruun keskustassa.   Myydään eläköitymisen vuoksi.   Kiinnostuitko? Luottamukselliset tiedustelut oheisella viestilomakkeella tai numerosta 0405925059.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Fysioterapia

Fysikaalinen hoitolaitos Varsinais-Suomessa

Myydään fysikaalinen hoitolaitos Varsinais-Suomessa hyvällä sijainnilla ja monipuolisella asiakaskunnalla. Olemme toimineet vuodesta 1982 lähtien ja vakiinnuttaneet paikkamme alueella. Yrittäjien eläkeiän lähestyessä etsimme jatkajaa toiminnallemme.  Meillä työskentelee yrittäjien lisäksi fysioterapeutti sekä ajanvaraaja. Sijaintimme on aivan kaupungin ytimessä, linja-autoaseman vieressä. Meille on helppo tulla jalan, bussilla tai jättää auto asiakkaillemme varattuun parkkitilaan. Toimimme omassa, meille suunnitellussa n. 130 m2 tilassa, josta löytyy oma pienimuotoinen kuntosali ryhmätoimintaan, neljä pienempää hoitohuonetta sekä toimistotila.    Asiakaskuntamme tulee terveyskeskuslääkärien, yksityisten lääkäriasemien sekä yhteistyökumppaneiden kautta kuten Kelasta, paikallisista hoitokodeista, Tyksistä sekä Fysi Partnerseilta. Lisäksi moni asiakkaistamme hakeutuu meille hoitoon ilman lääkärin lähetettä.  Kaupan toteutus liiketoimintakauppana sisältäen liiketoiminnan, omat tilamme, asiakasrekisterin sekä laitteet ja koneet. Erinomainen mahdollisuus uudelle yrittäjälle tai laajentaa olemassa olevaa yritystoimintaa! 
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sosiaaliala

Ammatillinen perhekoti

10-vuotias lastensuojelun ammatillinen perhekoti Kuusankoskella etsii uusia yrittäjiä. Luvat ovat neljälle ja tilat ovat avi:n hyväksymiksi kunnostetut ja todella toimivat. Sijainti on hyvä lähellä päiväkoteja, kouluja ja harrastusmahdollisuuksia, mutta kuitenkin rauhallinen. Pääkaupunkiseudun läheisyys mahdollistaa sijoitukset myös sieltä. Erityisesti nuorempien lasten sijoitukselle on kysyntää. Koska luvat ovat neljälle, on tässä mahdollisuus soveltuvan koulutuksen  omaavalle  pariskunnalle eikä ulkopuolista henkilökuntaa ole välttämätöntä palkata. Henkilöstövaatimus on 0,5.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Terveysala
40 000 €

Hammasalan toimitila katutasossa valmiilla asiakaskunnalla

Myydään keskeisellä paikalla täysin valmis toimitila 65 m2 katutasossa hammasalan yrittäjälle EHT-laitteineen. Tilat ovat Avin määräysten mukaiset ja tiloissa on mm. odotustila ja asiakas-wc. Toimitilaan on kaksi sisäänkäyntiä. Autopaikka käytettävissä.  Mikäli ostaja haluaa jatkaa hammasalan toimintaa, asiakaskunta löytyy valmiina. Katutasossa oleva hyväkuntoinen tila soveltuu myös muun alan yritystoimintaan esim. hieronta, kosmetologi, kampaamo, toimisto tai vähittäismyymälä. Alueella on valmis asiakaskanta ja kysyntää EHT-palveluille. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan! 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sosiaaliala

Lastensuojelulaitos

Myydään tulosta tekevä 7 + 2 paikkainen lastensuojelulaitos.  Laajennusmahdollisuus toiselle yksikölle ja asuntoja myös henkilökunnalle. Uutta yrittäjää tuetaan tarvittaessa. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan.
Pohjois-Pohjanmaa
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image