JÄTÄ ILMOITUS

Myydään fysioterapiayritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Fysioterapia

Fysikaalinen hoitolaitos

Nyt tarjolla mainio tilaisuus ostaa fysikaalinen hoitolaitos ja aloittaa yrittäjänä. Yritys myydään hintaan 66.000.- eläkkeelle siirtymisen vuoksi. 81 neiliön huoneisto + 12 neliön varasto. Vireän Parkanon ja lähikuntien asiakkaita yli 40 vuotta palvelleella yrityksellä on iso asiakaspohja ja nyt tarjoamme Sinulle hyväkuntoista kiinteistöä ja monipuolista laitteistoa edullisesti. Voit aloittaa yritystoiminnan vaivattomasti aivan Parkanon keskustassa. Tilat soveltuvat hyvin 1-3 työntekijälle. Voimme neuvotella myös yritystoiminnan, tilojen ja laitteiden määräaikaisesta leasingista tai vuokrauksesta, mikäli haluat ensin kokeilla siipiäsi. Voit siis ilman suurta riskiä aloittaa ammatinharjoittajana kiinteällä kuukausihinnalla, voimme sopia myös prosenttivuokran bruttotulosta. Ammatinharjoittajaksi kiinteällä vuokralla 1100 €/kk tai % vuokralle 22% bruttotuloksesta. Mainos/markkinointi, hoitoaineet eivät sisälly, muut kyllä, myös laitteiden huolto. Pelkkä yrityksen myynti 17.000.- leasing/osamaksu ilman korkoa esim. 3v Käteisellä 12.700.- Ota yhteyttä niin neuvotellaan Sinulle parhaiten soveltuva ratkaisu. matti.s.perala@gmail.com 0400-700 804
66 000 €
Myydään
Fysioterapia

Myydään fysioterapiayrityksen irtaimisto sekä etsitään jatkajaa

Toiminimi Fysio-Lymfa Ritva Hernetkoski on toiminut vuodesta 2001 fysio-, lymfa- ja vyöhyketerapeuttina Kirkkonummen Veikkolassa. Vakituista asiakaskuntaa on ollut toiminnan ajan. Toiminta lopetetaan kevään 2020 aikana eläkkeelle jäämisen vuoksi. Kaikki käytössä olleet kalusteet ja laitteet myydään tarjouksen pohjalta. Vuokranantaja toivoo jatkajaa fysioterapiapalveluille. Vuokratila noin 30 neliötä sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Veikkolan keskustassa, ensimmäisessä kerroksessa. Tilassa on erillinen odotustila ja hoito-/toimistohuone. Samassa rakennuksessa sijaitsee myös kosmetologi, valmistumassa on 2020 aikana myös kahvila- ja majoitustoimintaa.   Soita ja kysy lisätietoja!
Ei hinnoiteltu
Myydään
Fysioterapia

Fysikaalisia hoitoja tarjoavan yrityksen liiketoiminta Kiteellä

Myytävänä Kiteellä toimiva kommandiittiyhtiö, jonka palvelutarjonta kattaa kaikki fysikaaliset hoidot, hieronnat, erikoishoidot ja luontaishoidot sekä eläinrefleksologian. Toiminta vuokratiloissa (80m2), joissa myös 2 muuta yrittäjää (kampaamo, kauneudenhoito). Yritys ei ole Kanta-järjestelmässä, koska ei ole sähköistä ajanvarausta. Kauppaan sisältyy yhtiön omistama kalusto: - 2 kpl hoitopöytiä - 2 kpl ultraääni-/syvälämpöhoitolaitetta - lämpöpakkaukset - parafiiniallas - koneellinen lymfa/ LymphaTouch-laite - selkätuoli - pesukone ja kuivausrumpu - kannettava tietokone, tulostin - metallinen vaatekaappi - siivousvälineet Yritys sopii fysioterapeutille, jolla on myös hierojan koulutus ja työkokemusta. Katso lisätiedot täältä.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Fysioterapia

Fysioterapiayritys vireällä paikkakunnalla Länsi-Uudellamaalla

Myydään 1980-luvulta alkaen toiminut fysioterapiayritys. Yritys tunnetaan paikkakunnalla hyvin ja sillä on vakiintunut asiakaskunta. Yrityksessä työskentelee kaksi fysioterapeuttia ja osa-aikainen kuntohoitaja / lymfaterapeutti. Liikevaihto on luokassa 150.000 - 200.000 euroa. Hyvät vuokratut toimitilat. Kuntosali on käytössä samassa kiinteistössä. Yritys on Suomen Kuntoutusyrittäjien (ent. Fysi ry) jäsen ja FysiPartners Finland Oy:n osakas. FysiPartnersilla on sopimukset Fennian, Terveystalon, LähiTapiolan ja Pohjantähden kanssa. Yrityksellä on sopimus myös urheiluseuran kanssa. Velaton hintapyyntö on 75.000 euroa. Myydään eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.  
75 000 €
Myydään
Fysioterapia

Pitkään toiminut fysikaalinen hoitolaitos Hausjärven Oitissa

Alueellaan hyvin tunnettu Hausjärven fysikaalinen hoitolaitos myydään eläkkeelle jäännin vuoksi. Yritys tarjoaa fysioterapiaa ja hierontaa sekä yksityisille että sopimusasiakkaille ja alaan liittyvää konsultaatiota yrityksille ja yhteisöille. Toimitila on Oitin keskustassa keskeisellä sijainnilla ja yrittäjä on tehnyt myös kotikäyntejä. Toimitilan edessä on hyvin pysäköintitilaa ja tilaan on esteetön käynti. Yritys on ollut toiminnassa 35 vuotta. Voimassaolevat yhteistyösopimukset on olemassa Kelan ja Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymän kanssa. Liiketoimintakauppaan sisältyvät asiakassuhteet, asiakasrekisteri, liikkeen nimi, fysikaalisen hoitolaitoksen peruslaitteet ja kuntosalilaitteita. Yritys toimii vuokratilassa, jossa on hoitohuoneen lisäksi odotustila, keittiö ja wc. Vuokra on edullinen. Hoitohuoneessa olisi tilaa toisellekin hoitopisteelle. Tässä on oivallinen mahdollisuus jatkaa fysioterapiatoimintaa Hausjärvellä. Fysioterapeutin pätevyys on edellytyksenä yrittäjyydelle. Ota yhteyttä.
Ei hinnoiteltu
Kohteet 1 - 5 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image