secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään päiväkoti tai kerho

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Päiväkoti tai kerho
298 000 €

Menestyvä päiväkoti Pohjois-Pohjanmaalla Raahessa

Myydään menestyvän päiväkodin liiketoiminta yrittäjän eläköitymisen vuoksi. Päiväkoti toimii keskeisellä paikalla Pohjois-Pohjanmaalla Raahessa ja tarjoaa kokopäivähoitoa 2-6 -vuotiaille sekä ilmaisen esiopetuksen. Toimitilat ovat erittäin viihtyisät, nykyaikaiset ja jo rakennusvaiheessa suunniteltu päiväkotikäyttöön. Hirsiset toimitilat tarjoavat viihtyisän, turvallisen ja virikkeellisen ympäristön varhaiskasvatukseen. Toimitilat mahdollistavat toiminnan laajentumisen, kasvun varaa on myös tulevaisuuteen. Kone ja laitekanta on nykyaikaista sekä hyvin huollettua. Yrityksen ostajalla on mahdollisuus myös kiinteistön osto-optioon. Sijainti on erinomainen, rauhallisella ja turvallisella alueella hyvien kulkuyhteyksien päässä. Yritys sopii erinomiasesti uusille päiväkotiyrittäjille tai toiminnan laajentamiseen alueellisesti jo toimiville päiväkodeille.
Myydään
Päiväkoti tai kerho

Pienen päiväkodin osakkuus myynnissä!

Joensuun Mutalan kaupungiosassa Päiväkoti Hulivili Oy:ssä toimii kahden yrittäjän pyörittämä 13 paikkainen päiväkoti. Toinen yrittäjistä myy omaa osuuttaan (50 %). Päiväkoti Hulivili toimi omalla kiinteistöllä ja tilat on muutettu päiväkotikäyttöön. Päiväkoti on auki ma-pe klo 7.30–16.30. Suljettuna päiväkoti on syyslomaviikon, hiihtolomaviikon, joululomalla koulujen loma-aikoja mukaillen ja heinäkuun ajan. Toimintamme tavoitteena on laadukkaan varhaiskasvatustyön toteuttaminen lasta osallistaen ja kasvatuskumppanuutta kunnioittaen. Yrittäjät huolehtivat itse myös pihan kiinteistönhuollosta, ruoan valmistuksesta sekä puhtaanapidosta kasvatustyön lisäksi. Jos olet varhaiskasvatuksen opettaja, joka haluaa tehdä työtään omaa persoonaansa käyttäen ja kokonaisvaltaisesti päättäen omasta työskentelystään, niin ota yhteyttä. Yhteystiedot sekä tarkemmat tiedot yrityksestä löydät pyytämällä lisätietoja tästä linkistä
Myydään
Päiväkoti tai kerho
35 000 €

Myydään kodinomainen yksityinen päiväkoti

MYYTÄVÄNÄ YLI 17 VUOTTA TOIMINUT HYVÄMAINEINEN PÄIVÄKOTI. Toimitilat v. 2002 valmistuneen kerrostalon alakerrassa 85,5 m2. Toimitilat on vuokrattu Helsingin kaupungin asunnot Oy:lta. Oma erillinen sisäänkäynti ja oma aidattu leikkipiha, myös iso yhteispiha on käytettävissä. Oma ulkovarasto pihaleikkivälineille. Irtaimistovarasto. - Perustettu 1.9.2003. Muoto: osakeyhtiö - 2-6 -vuotiaita lapsia on hoidossa 10-13 työntekijöiden lukumäärästä riippuen - Liikevaihto 125 000-130 000 /v. Tuotto noin 30.000 /v - Toiminnalle on Ympäristökeskuksen voimassa oleva lupa. Valmiina varhaiskasvatussuunnitelma, turvallisuus- ja pelastussuunnitelma, omavalvontasuunnitelma ja siivoussuunnitelma. Kotisivut. Instagram, Facebook.
Myydään
Päiväkoti tai kerho
100 000 €

YKSITYINEN PÄIVÄKOTI

Yksityinen päiväkoti Vantaalla. Mahdollista ostaa koko päiväkoti hintaan 100.000 € tai vuokrata valmis konsepti.   Liikevaihto 290.000 € vuodessa.    Kattava perehdytys tarjolla. Lisätietoa puh. 050 420 2106 tai 045 314 4128. 
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista
loder image