secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään terveysalan yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Terveysala
90 000 €

Keuruun alueella kotihoitoa, hoivaa ja huolenpitoa tarjoava yritys

Oletko haaveillut omasta hoiva-alan yrityksestä tai haluaisitko laajentaa nykyistä toimintaa? Tässä loistava tilaisuus!   Yritys on erikoistunut vanhusten ja vammaisten auttamiseen sekä hoivaan heidän omassa kotiympäristössään. Monipuoliseen palveluumme kuuluvat sekä vaativa terveydestä huolehtiminen että kodinhoito. Palvelut suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisen hoitosuunnitelman mukaan.   Kaupan toteutus joko osake- tai liiketoimintakauppana. Kauppa sisältää liiketoiminnan, mahdollisesti koko yrityksen osakekannan, laitteistot, sekä erittäin osaavaan ja ammattitaitoisen henkilökunnan. Tällä paketilla pääset hyvin alkuun ja voit alkaa tienaamaan heti toiminnan aloittamisen jälkeen.   Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjäpariskunnan  ja viisi työntekijää. Yrityksellä on 62 m² vuokratilat Keuruun keskustassa.   Myydään eläköitymisen vuoksi.   Kiinnostuitko? Luottamukselliset tiedustelut oheisella viestilomakkeella tai numerosta 0405925059.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Terveysala

Myydään hyvää tulosta tekevä hammaslääkäri asema Uudeltamaalta

Myydään hyvää tulosta tekevä hammaslääkäri asema Uudeltamaalta . Hinta neuvoteltavissa.
Etelä-Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Terveysala
5 000 €

Miljardisäästöt Terveydenhuoltoon!

Digitaalisuus, skaalautuva tehokkuus sekä kustannussäästöt ovat terveydenhuollon tulevaisuutta. Olemme kehittäneet terveydenhuollon kapasiteettirajoitteen poistavan digitaalisen palvelualustan kansansairauksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Digitaalisella Terve Päivä palvelullamme mahdollistetaan kokonaisvaltainen elintapaohjaus massiivisille asiakasmäärille ennaltaehkäisevään ja varhaisen vaiheen hoitoon sekä lääkehoitoa tukevaan hoitoon ilman lisähenkilöstöresurssia tai nykyisen terveydenhuollon kapasiteetin kuormitusta. Palvelu on siis voimakkaasti skaalautuva ja kapasiteettirajoitteeton, näytöt ja vaikuttavuusdata puhuu puolestaan. Terve Päivä palvelun hyödyt ovat kokeneet jo yli tuhat asiakasta ja monet piloteissa palveluamme työssään hyödyntäneet terveydenhuollon ammattilaiset. Asiakasmäärä tulee moninkertaistumaan vuoden 2023 aikana. Terveydenhuollon toimijoille Terve Päivä palvelualusta mahdollistaa tehokkaamman, skaalautuvan, kustannusvaikuttavan elintapaohjauksen tarjoamisen sekä merkittävät kustannussäästöt ja hoidon saatavuuden kasvun. Tuotamme palvelua sekä julkisen terveydenhuollon että työterveyshuollon käyttöön, joista molemmista on jo referenssejä  (kuten Porin kaupunki 550 asiakasta) ja uusia kumppanuuksia olemme avaamassa parhaillaan molemmilla aloilla. Terve Päivä SaaS alustamme vienti kansainvälisille markkinoille on alkamassa tämän vuoden aikana. Yrityksemme on menestynyt ja kerännyt kunniamainintoja useissa erilaisissa innovaatiokilpailuissa, joissa asiantunteva tuomaristo on arvioinut kansainvälisen markkinapotentiaalimme erittäin korkealle.  Tiimissämme on hyvin vahvaa suomalaista alan osaamista ja perustajamme valittiin Vuoden 2022 Terveysalan 100 Vaikuttajaa listalle, sijalle 8. Tavoitteenamme on kasvaa erittäin suurilla markkinoilla hyvin nopeasti.
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Terveysala
5 000 €

Kansainvälinen, patentoitu, nopeaa exitiä tavoitteleva innovaatio

Osakas kansainväliseen, patentoituun, nopeaa exitiä tavoittelevaan innovaatioon.Olemme kolmella patenttihakemuksella suojanneet ensimmäisenä maailmassa innovaation erittäin suurille kansainvälisille terveysalan markkinoille. Ensimmäinen patenttihakemus on jo johtanut patentin myöntämiseen. Innovaatiomme avulla tuotteemme jakelijat saavat todella vahvat myyntiargumentit ja samalla ison markkinan ympäristökuormitus vähenee todella paljon. Tuotteemme on ensimmäinen täysin biohajoava tuote kyseisillä suurmarkkinoilla. Tuotekehityksemme ja lääkinnälliset testimme ovat valmiit, lisenssi- ja exit-neuvottelut ovat alkaneet jo 5 alan ison kansainvälisen jätin kanssa. Meillä on edellytykset tehdä erittäin iso exit ja samalla suuri kansainvälinen ympäristöteko. Tiimissämme on vahvaa suomalaista alan osaamista. Osakeantimme on maksimissaan vain 150.000€, anti on jo lähes täyteen merkitty alaa tuntevien tahojen toimesta. Minimisijoitus on 5.000€. Osakeanti mahdollistaa merkittävän tukirahoituksen saamisen. Olemme tehneet muutamia pieniä osakeanteja, ne kaikki on merkitty hyvin nopeasti täyteen. PS: yrityksemme on herättänyt kansainvälistä kiinnostusta ja sitä on luonnehdittu yhdeksi euroopan kuumimmista startup yrityksistä. Yrityksemme esitelty mm. Nasdaqin seinällä New Yorkissa.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Terveysala
315 000 €

Hyvin hoidettu terveysalan liiketoiminta myynnissä

Yritys sijaitsee Tampereen alueella, ja toimii 3-5 henkilöstön voimin. Toimisto sijaitsee vuokratiloissa, jossa viihtyisä tila sekä ajanmukaiset terveysalan laitteet, sekä välineet, ja pieni tarvikevarasto. Yritys on toiminut 11 vuotta, ja tuottaa kotihoivan- ja kotisairaanhoidon monipuolisia palveluita asiakkaille kotiin. Palvelusopimukset ovat voimassa , ja vastaavat myös lähitulevan, ja tulevaisuuden kasvukehitystä huomioiden. Palvelusopimukset ovat voimassa myös yhteistyökumppaneiden kanssa. Viimeisimmän tilinpäätöksen tulos (31.12.2022)  n. 60 000e Liiketoimintaa on luotu suurella sydämmellä ja aidosti asiakkaista välittäen. Liiketoiminta joudutaan myymään muuttuneen elämäntilanteen vuoksi pois. Olemme luoneet pitkiä asiakassuhteita, samoin hyvän henkilöstötiimin, ja toivomme toki myös, että jatkaja pitää näistä hyvää huolta. Olemme panostaneet monella tavalla henkilöstön hyvinvointiin, sekä kehittäneet omaa lähijohtamista nykyaikaisemmaksi. Yritys on kaikintavoin hyvin huolehdittu ja samalla myös perinteitä kunnioittava, kotimainen ,mutta myös raikas tuulahdus uutta, ja nykyaikaista. Tervetuloa tiedustelemaan lisää toiminnastamme.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Terveysala
40 000 €

Hammasalan toimitila katutasossa valmiilla asiakaskunnalla

Myydään keskeisellä paikalla täysin valmis toimitila 65 m2 katutasossa hammasalan yrittäjälle EHT-laitteineen. Tilat ovat Avin määräysten mukaiset ja tiloissa on mm. odotustila ja asiakas-wc. Toimitilaan on kaksi sisäänkäyntiä. Autopaikka käytettävissä.  Mikäli ostaja haluaa jatkaa hammasalan toimintaa, asiakaskunta löytyy valmiina. Katutasossa oleva hyväkuntoinen tila soveltuu myös muun alan yritystoimintaan esim. hieronta, kosmetologi, kampaamo, toimisto tai vähittäismyymälä. Alueella on valmis asiakaskanta ja kysyntää EHT-palveluille. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan! 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Terveysala
262 000 €

Hammaslääketieteen yritys

Yhtiö on perustettu vuonna 2006 ja sen päätoimiala on hammaslääketieteen kokonaispalvelujen tuottaminen. Kokeneiden hammaslääkäreiden, potilasystävällisten hintojen ja keskeisen sijainnin ansiosta noussut yhdeksi suosituimmista hammasklinikoista, josta saa apua kaikkiin hammasongelmiin.Kaikki tilat, kalusteet ja koneet ovat tällä hetkellä moitteettomassa kunnossa ja niitä huolletaan jatkuvasti. Työntekijöiden keskuudessa vallitsee myönteinen asenne viime vuosien kehitykseen nähden (työolojen parantaminen sekä tilojen että laitteiden korjausten muodossa). Yritys on viime vuosina muuttunut houkuttelevaksi työpaikaksi hammaslääkäreille.Kyseessä on voittoa tavoitteleva hammaslääketieteen yritys, johon ei tarvitse tehdä suuria lisäinvestointeja ja jonka liikevaihtoa voidaan kasvattaa lisäämällä toimistojen työaikoja palkkaamalla uusia hammaslääkäreitä.Hintapyynnön perustelutHinta perustuu substanssiarvoon.Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Kohteet 1 - 7 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image