secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään valmis osakeyhtiö

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Valmiit osakeyhtiöt

Käytetyn tietotekniikan verkkokauppa ja tietokonehuolto pk-seudulla

Myynnissä vahvaa ja nopeaa kasvua tehneen, käytettyyn tietotekniikkaan ja tietokonehuoltoon keskittyvän yrityksen liiketoiminta. Yritys kierrättää ja myy pääsääntöisesti Suomalaisten yritysten käytöstä poistuvia tietokoneita ja mobiililaitteita. Yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli hieman vajaassa miljoonassa eurossa. Kaupanteko voidaan toteuttaa osakekauppana tai liiketoimintakauppana, mutta lähtökohtaisesti liiketoimintakauppa, jossa vastuut, velat, toimitilat tai henkilöstö eivät siirry uudelle omistajalle, mutta vaihto-omaisuus sekä kaikki aineeton: mm. asiakkuudet, brändi, verkkokauppa ym. siirtyvät. Omistajat sekä henkilöstö jatkavat tarvittaessa yrityksessä aktiivisesti pitkänkin siirtymäajan. Yrityksellä on erittäin toimiva verkkokauppa, joka myy tuotteita kuluttajille sekä pk-yrityksille valtakunnallisesti, jonka lisäksi toimiva huoltokonsepti pk-seudulla. Kiertotalous on päivän sana. Käytettyjen tietokoneiden ja mobiililaitteiden kauppa kasvaa nyt hurjaa vauhtia. Tässä on huipputilaisuus yrittäjäksi alalle haluavalle ja miksi ei toimintaansa laajentavalle konkarille. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella niin kerromme lisää! 
Myydään
Valmiit osakeyhtiöt
5 000 €

Velaton osakeyhtiö

Vuonna 2008 perustettu osakeyhtiö etsii jatkajaa. Tästä loistava tilaisuus uudelle yrittäjälle. Yritys on myynyt urheiluvälineitä, vuokrannut mökkejä sekä konsultoinut Venäjän kauppaa. Kirjattu toimiala on siis hyvin laaja. Osakeyhtiö on lopettanut kaiken aktiivisen toimintansa.  Yrityksellä ei ole velkaa eikä sitoumuksia. Kirjanpidosta löytyy noin 3000€ ”vapaata pääomaa”, jota viimeisinä vuosina on vähennetty osinkoina. Ei muuta omaisuutta, eikä tiloja vuokralla. Yrityksellä ei ole työntekijöitä. Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää. Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.
Koko Suomi
Myydään
Valmiit osakeyhtiöt

Turvallista lääkehoitoa edistävä mobiiliapplikaatio /yritystoiminta

Etsimme tuoteideallemme jatkajaa. Voimakkaan kasvupotentiaalin myötä yrityksen osakkaat ovat valmiita myymään tuotteen taholle, jonka resurssit riittävät läpimurron toteutukseen. Yrityksen tämän hetkisillä osakkailla on meneillään liiketoiminnassa myös muita hankkeita ja toimintoja, jotka kasvunsa ja kehityksen myötä vaativat runsaasti resursseja ja tämän vuoksi yritys on valmis luopumaan sovelluksesta. Tällä hetkellä mobiiliapplikaatio palvelee yksityiskuluttajia. Applikaatio tarjoaa kuitenkin esimerkiksi ohjelmistokehittäjille / ohjelmistoyhtiöille mahdollisuuden kehittää omia palveluita ja/tai sulauttaa tuotteen osaksi jo olemassa olevia järjestelmiä. Mobiiliapplikaatiota on usein esitetty osaksi muita sosiaali- ja terveydenhuoltojärjestelmiä, koska se on erittäin helppokäyttöinen, näkymältään selkeä ja palvelee käyttäjiään hyvin.   Sovelluksen kehitystyön taustalla on pitkänlinjan sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, joilla on tuntemusta eri potilas- ja asiakastietojärjestelmistä. Sovellus on testattu ulkopuolisen toimijan toimesta ja tästä on saatavilla myös raportti. Kehitystyössä on kiinnitetty huomioita paitsi tietoturvaan myös mm. tuotteen toimivuuteen ja laatuun. Tuotteen myymisen lisäksi olemme avoimia myös keskustelemaan yrityskaupasta, mikäli ostaja on halukas jatkamaan työtä nykyisen brändin alla. Tutustu lisää: https://www.upharmacare.com/upharma-app/ Yhteydenotot: toimitusjohtaja Johanna Jauhiainen 0400 605151    
Koko Suomi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
loder image