secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään verkkoliiketoiminta

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Alustatalous
10 000 €

Nippu Oy etsii jatkajaa

Nipun tuote on vuonna 2019 julkaistu verkkopalvelu www.nippu.eu. Hyvän vastaanoton saanut verkkopalvelu tarjoaa muusikoille kauppapaikan palveluidensa ja tuotteidensa myyntiin. Nipun nettikaupasta musiikin kuluttaja voi valita sopivan esityksen / esiintyjän tapahtumaansa ja ostaa sen helposti netistä. Nipusta voi ostaa myös soitonopetusta etänä tai lähiopetuksena. Nippu.eu on kehitetty moderneilla web-tekniikoilla (ReactJS, NodeJS, yms.) ja on täten skaalattavissa ja jatkokehitettävissä helposti eteenpäin. Nipun verkkopalvelua voi esimerkiksi jatkaa toisille toimialoille (valokuvaajat, taide). Etevästi suunniteltu ja uudella tavalla toimiva verkkopalvelu Nippu etsii nyt ostajaa, kehittäjää tai sijoittajaa, joka on kiinnostunut verkkopalveluiden kehittämisestä jatkuvasti kasvavassa ja muuttuvassa musiikkibisneksessä. Toteuta sinä vahva kuluttajamarkkinointi ja saattele Nippu kaikkien tietoon! Palvelulla on mahdollisuudet menestyä ja kasvaa kansainväliseksikin. Nykyiset omistajat voivat jäädä myös omistajiksi sovitulla osuudella. Kauppaan kuuluu kaikki Nipun omaisuus, seuraavasti: - verkkopalvelu sisältöineen - sometilit - tavaramerkit (kaksi rekisteröityjä EU-tavaramerkkejä (NippuPRO ja Nippu)
Koko Suomi
Myydään
Verkkoviestintä ja -markkinointi

Tietokoneiden nykyaikainen verkkokauppa

Myydään tietokoneiden nykyaikainen verkkokauppaliiketoiminta. Nyt, jos koskaan, on paras aika perustaa oma verkkokauppa. Korona-pandemian ja erinäisten liikkumista ja kokoontumista rajoittavien asioiden aikana verkkokauppa on tällä hetkellä monellakin eri alalla ainoa rahaa takova väline kivijalkakaupan sijaan tai sen lisänä. Asiakkaat tavoittaa nykyisin todella tehokkaasti nimenomaan verkon kautta – myi sitten melkeinpä mitä tuotetta tai palvelua tahansa. Verkossa tehtävien ostosten määrä kasvaa koko ajan ja verkkokauppa voi tarjota pienelläkin vaivalla sekä pienillä kuluilla hyvän lisämyyntimahdollisuuden, vaikka et tekisikään siitä päätoimista työtä. Verkkokauppa voi olla toinen myyntikanava kivijalkakauppasi rinnalla tai se voi olla ainoa tapa, millä tarjoat tuotteitasi kuluttajille. Verkkokaupan perustaminen voi olla nopeaa ja edullistakin, mutta menestyvä verkkokauppa vaatii yrittäjältä monipuolista osaamista ja tietämystä. Tässä verkkokaupassa kuitenkin kaikki on jo valmiina ja hyvin testattuna sekä kannattavaksi todettu. Tarpeellisen opastuksen saat yrittäjältä ja vierailu tukkurin tiloissa ja noutopisteelle on järjestettävissä. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta, niin yrityksissä, kouluissa kuin kuluttajissakin ja se on vakiinnuttanut paikkansa Suomen yhtenä kärki-verkkokaupoista kyseisellä alalla. Google ja Facebook mainontaa/ optimointia on tehty useamman vuoden ajan, joka on taannut hyvän näkyvyyden hakukoneissa. Hyvä yhteystyö tukkurin kanssa takaa luotettavat ja nopeat toimitukset Suomessa. Tukkurin tiloista voi tilaukset noutaa ilman toimituskuluja pääkaupunki seudulla. Yrityksellä on myös sopimus kotimaisten satulatuolien edustuksesta ja verkkokauppa antaa mahdollisuuden laajentaa myytäviä tuotteita myös muihin haluttuihin tuotteisiin. Omaa varastoa ei tarvitse olla,  tietokoneet myydään suoraan tukkurin varastosta. Viikoittainen työmäärä ei vaadi paljoa verkkokaupan osalta, ainoastaan tilausten toimittaminen sekä tietokannan ylläpito. Yritys on ollut sivutoiminen ja koko päiväisellä asiakaspalvelulla verkkokaupasta saa tuplasti tuottavamman, kuin se esimerkiksi nyt 2020 on ollut. Sopii myös aloittavalle yritykselle tai tueksi kivijalkakaupalle. Työ ei vaadi suurta tietoteknistä osaamista,  nykyinen yrittäjä on valmis kouluttamaan verkkokauppaohjelmiston käyttöön. Asiakaspalvelu ja aktiivisuus nopeisiin kontakteihin on avainasemassa hyvälle onnistumiselle. Asiakkaat ovat tottuneet nopeaan ja hyvään asiakaspalveluun sekä laadukkaisiin tuotteisiin. Tarpeen mukaan saat todella huokean kirjanpitotoimiston edut mukana. Huom! Saat kaupan mukana vielä toisen verkkokaupan, joka on täysin automatisoitu.   Lisätietoja saat tästä!
Myydään
ICT-palvelu
49 000 €

AV-suunnittelun, -ratkaisujen ja -järjestelmien asiantuntijayritys

Monipuolinen ja täyden palvelun AV-ratkaisujen tarjoaja, EP-Group Oy etsii jatkajaa yritystoiminnalle. EP-Group Oy tarjoaa moderneja AV-ratkaisuja muun muassa yritysten kokoustiloihin, koulujen luokkahuoneisiin, auditorioihin sekä valvomoihin ja erilaisiin monitoimitiloihin. Vakiintunut toiminta tarjoaa kasvumahdollisuuksia erityisesti yritys-, oppilaitos- ja julkishallinnon asiakkaissa.EP Group Oy tarjoa myös esitysratkaisut jatkuvasti kehittyviin etäkokouksiin ja -neuvotteluihin. Yrityskauppaan sisältyy yrityksen olemassa olevat verkkosivut: www.ep-group.fi ja AV-asennuksissa hyödynnettävää ja myytävää laitevarastoa noin 15 000 – 20 000 eurolla. Yrityskaupassa siirtyy myös asennuskuljetuksissa tarvittavan, monikäyttöisen ja kompaktin katumaasturin leasing-sopimus toiminnan jatkajalle. Nykyisellä yrittäjällä on monen vuoden kokemus toimialalta. Jatkajan perehdyttämisestä yrityksen toimintaan, asiakaskuntaan ja kasvumahdollisuuksiin on mahdollista sopia nykyisen yrittäjän kanssa. Tämä on erinomainen tilaisuus AV-/elektroniikka-alan osaajalle tai tiimille. Myynti- ja markkinointi sekä nykyisten, olemassa olevien kontaktien hyödyntäminen tarjoavat mahdollisuuden kasvattaa toiminta valtakunnan laajuiseksi. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja:Matti Nakari, puh. 040 715 7091  tai matti.nakari@ep-group.fi 
Myydään
Verkkopalvelu

Myydään karttapohjainen verkkoliiketoiminta

Karttapohjainen sivusto lastenhoitohuoneellisista kohteista. Sivusto esittelee pienten lasten kanssa liikkuville lastenhoitohuoneellisia kohteita. Näitä kohteita voi myös suodattaa esim. leikkipaikan, syöttötuolien yms. perusteella. Kohteista voi jättää arvioita, jonka tarkoitus on herättää yritykset ymmärtämään lapsille tarkoitettujen palveluiden merkitys asiakasviihtyvyyteen. Kauppaan kuuluu sivusto, somekanavat Instagramissa ja Facebookissa sekä immateriaalioikeudet. Ansaintalogiikkana kaupalliset yhteistyöt, mainostulot sivustolla, tapahtumat sekä faceliftit eli lastenhoitotilojen kunnostukset. Kiinteinä kuluina sivuston ylläpito ulkopuolisella 30€/kk.  Sovelluksen koodi on omaa ja sen voi monistaa monipuolisesti muihinkin karttapohjaisiin sovelluksiin. Kevyt kulurakenne ja kasvava liiketoiminta. Sovellusta on kehitetty sivutoimisesti. Täysipäiväisellä panostuksella ja markkinointia lisäämällä erinomaiset kasvun mahdollisuudet. 
Koko Suomi
Myydään
Verkkopalvelu
25 000 €

www.caarna.fi etsii jatkajaa

2018 keväällä julkaistu verkkopalvelu etsii uutta omistajaa tai sijoittajaa. Hyvän vastaanoton saanut verkkopalvelu tarjoaa kiinteistönvälittäjille, vuokranantajille ja myyjille markkinapaikan etsiä kohteilleen vuokralaisia ja ostajia. Hyvin suunniteltu ja toimiva verkkopalvelu Caarna etsii nyt kehittäjää tai sijoittajaa, joka on kiinnostunut verkkopalveluiden kehittämisestä. Palvelussa on vahva kasvu potenttiaali. Nykyiset omistajat voivat jäädä myös omistajiksi sovitulla osuudella. Ota yhteyttä ja kysy lisää.
Myydään
ICT-palvelu

Pilvipalveluita tarjoava ohjelmistoyritys

Myydään pilvipalveluita tarjoava ohjelmistoyritys. Voidaan myydä osakkuus tai koko yritys. Yritys tarjoaa pilvipalveluna laadunhallinnan prosesseja tukevaa ohjelmistoratkaisua. Palvelu tarjoaa systemaattisen ja selkeän tavan hoitaa reklamaatioita, auditointeja, aloitteita, palautteita ja työturvallisuustoimintoja. Yrityksen keskeisimpänä kohderyhmänä ovat keskisuuret ja suuret yritykset. Yritys tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden myyntihenkiselle osakkaalle lähteä mukaan toimintaan tai jo toimivalle yritykselle laajentaa palvelutarjontaansa. Yrityksellä on hyvä ja vakaa asiakaskunta, jota voi aktiivisella myyntityöllä kasvattaa huomattavasti. Tuote on testattu ja hyväksi todettu. Markkina-alueena on koko Suomi ja kilpailu alalla on vähäistä. Toiminta ei ole paikkaan sidottua ja se on siirrettävissä minne vain. Yritys työllistää tällä hetkellä kaksi henkilöä.  Tässä erinomainen mahdollisuus kasvuun sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Ota yhteyttä luottamuksella lisätietojen saamiseksi. 
Koko Suomi
Myydään
Verkkopalvelu

Osakkaaksi videoasiakaspalvelun ratkaisuja tekevään IT-yritykseen

WebAitio Oy etsii osakasta noin 10-20 %:n omistusosuudella ajankohtaista ongelmaa ratkaisevan tuotteen pariin, jolla on kasvavaa kysyntää koti- ja maailmanmarkkinoilla ja joka parantaa online asiakaskokemuksia. Yhtiön palvelu Vooler Video Chat tekee web-sivuille videopuhelupalveluita asiakaspalvelun tarpeisiin. Tutustu verkossa: https://www.vooler.fi/ Vooler Video Chat tekee www-sivujen ja live chatin asiakaspalveluun erikoistuneita nopeita videopuheluita, joilla asiakasyrityksen myyntitiimi pääsee tekemään kasvokkain online-uusasiakasmyyntiä ja asiakastuki antamaan etäasiakastukea. Yhtiön liiketoimintamalli perustuu kasvavaan SaaS-myyntiin, jossa asiakasyritys maksaa kuukausimaksua palvelun käytöstä. Tuote on julkaistu ja kansainvälisesti saatavilla kevään 2020 aikana useissa myyntikanavissa. Yritys hakee tulevina vuosina voimakasta kasvua ja kansainvälistymistä. Tule mukaan luomaan saavutettavuutta ja osallisuutta parantavia it-ratkaisuja. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 7 hakutuloksista
loder image