secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään verkkoliiketoiminta

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
ICT-palvelu
49 000 €

AV-suunnittelun, -ratkaisujen ja -järjestelmien asiantuntijayritys

Monipuolinen ja täyden palvelun AV-ratkaisujen tarjoaja, EP-Group Oy etsii jatkajaa yritystoiminnalle. EP-Group Oy tarjoaa moderneja AV-ratkaisuja muun muassa yritysten kokoustiloihin, koulujen luokkahuoneisiin, auditorioihin sekä valvomoihin ja erilaisiin monitoimitiloihin. Vakiintunut toiminta tarjoaa kasvumahdollisuuksia erityisesti yritys-, oppilaitos- ja julkishallinnon asiakkaissa.EP Group Oy tarjoa myös esitysratkaisut jatkuvasti kehittyviin etäkokouksiin ja -neuvotteluihin. Yrityskauppaan sisältyy yrityksen olemassa olevat verkkosivut: www.ep-group.fi ja AV-asennuksissa hyödynnettävää ja myytävää laitevarastoa noin 15 000 – 20 000 eurolla. Yrityskaupassa siirtyy myös asennuskuljetuksissa tarvittavan, monikäyttöisen ja kompaktin katumaasturin leasing-sopimus toiminnan jatkajalle. Nykyisellä yrittäjällä on monen vuoden kokemus toimialalta. Jatkajan perehdyttämisestä yrityksen toimintaan, asiakaskuntaan ja kasvumahdollisuuksiin on mahdollista sopia nykyisen yrittäjän kanssa. Tämä on erinomainen tilaisuus AV-/elektroniikka-alan osaajalle tai tiimille. Myynti- ja markkinointi sekä nykyisten, olemassa olevien kontaktien hyödyntäminen tarjoavat mahdollisuuden kasvattaa toiminta valtakunnan laajuiseksi. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja:Matti Nakari, puh. 040 715 7091  tai matti.nakari@ep-group.fi 
Myydään
Verkkopalvelu
25 000 €

www.caarna.fi etsii jatkajaa

2018 keväällä julkaistu verkkopalvelu etsii uutta omistajaa tai sijoittajaa. Hyvän vastaanoton saanut verkkopalvelu tarjoaa kiinteistönvälittäjille, vuokranantajille ja myyjille markkinapaikan etsiä kohteilleen vuokralaisia ja ostajia. Hyvin suunniteltu ja toimiva verkkopalvelu Caarna etsii nyt kehittäjää tai sijoittajaa, joka on kiinnostunut verkkopalveluiden kehittämisestä. Palvelussa on vahva kasvu potenttiaali. Nykyiset omistajat voivat jäädä myös omistajiksi sovitulla osuudella. Ota yhteyttä ja kysy lisää.
Myydään
Verkkopalvelu
15 000 €

Myydään karttapohjainen verkkoliiketoiminta

Karttapohjainen sivusto lastenhoitohuoneellisista kohteista. Kauppaan kuuluu sivusto, somekanavat Instagramissa ja Facebookissa sekä immateriaalioikeudet. Ansaintalogiikkana kaupalliset yhteistyöt, mainostulot sivustolla, faceliftit eli lastenhoitotilojen kunnostukset. Sovelluksen koodi on omaa ja sen voi monistaa monipuolisesti muihinkin karttapohjaisiin sovelluksiin. Kevyt kulurakenne ja kasvava liiketoiminta. Sovellusta on kehitetty sivutoimisesti. Täysipäiväisellä panostuksella ja markkinointia lisäämällä erinomaiset kasvun mahdollisuudet. 
Koko Suomi
Myydään
Verkkopalvelu

Osakkaaksi videoasiakaspalvelun ratkaisuja tekevään IT-yritykseen

WebAitio Oy etsii osakasta noin 10-20 %:n omistusosuudella ajankohtaista ongelmaa ratkaisevan tuotteen pariin, jolla on kasvavaa kysyntää koti- ja maailmanmarkkinoilla ja joka parantaa online asiakaskokemuksia. Yhtiön palvelu Vooler Video Chat tekee web-sivuille videopuhelupalveluita asiakaspalvelun tarpeisiin. Tutustu verkossa: https://www.vooler.fi/ Vooler Video Chat tekee www-sivujen ja live chatin asiakaspalveluun erikoistuneita nopeita videopuheluita, joilla asiakasyrityksen myyntitiimi pääsee tekemään kasvokkain online-uusasiakasmyyntiä ja asiakastuki antamaan etäasiakastukea. Yhtiön liiketoimintamalli perustuu kasvavaan SaaS-myyntiin, jossa asiakasyritys maksaa kuukausimaksua palvelun käytöstä. Tuote on julkaistu ja kansainvälisesti saatavilla kevään 2020 aikana useissa myyntikanavissa. Yritys hakee tulevina vuosina voimakasta kasvua ja kansainvälistymistä. Tule mukaan luomaan saavutettavuutta ja osallisuutta parantavia it-ratkaisuja. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Koko Suomi
Myydään
Verkkopalvelu

Hyppää pois oravanpyörästä! Myydään tuloksekas verkkopalvelu-konsepti

Etsitkö uusia tuulia, ehkä toimeentuloa jossa voit hoitaa työt joustavasti missä vain haluat - kotona, kesämökillä, ulkomailla...  ja tehdä työt silloin kuin itse haluat?  Etsimme asuntomyynti-ilmoituksia julkaisevalle verkkosivustolla www.hiljainenasuntokauppa.fi ja www.asuntokaupoille.com jatkajaa. Palvelun liikevaihto tulee vuosisopimuksista kiinteistönvälittäjien kanssa. Ennen koronaa (1/2020 - 3/2020) laskutus oli yht. noin 40 000 euroa +alv, eli palvelu tuottaa noin 10 000 - 15 000 euroa/kk + alv liikevaihtoa normaalina aikoina. Realistinen mahdollisuus markkinointia ja myyntiä lisäämällä nostaa vuosiliikevaihto noin max. 230 000 euroon/vuosi. Kulut matalat, käytännössä vain yrittäjän oma palkka ja markkinoinnin kulut.  Palveluun tulee uusia rekisteröintejä noin 70 - 100 kpl/kk, ja liidejä ja vinkkejä kiinteistönvälittäjille toimitamme eteenpäin noin 50 - 60 kpl/kk. Palvelu on avattu noin kolme vuotta sitten, ja se on noussut yhdeksi Suomen suosituimmaksi asuntomyynti- ja -ostosivustoksi ja löytyy Googlen etusivulta kaikilla tärkeillä avainsanoilla ensimmäisten kolmen hakutuloksen joukosta.  Työaikaa verkkopalvelun pyörittäminen vie noin 20 tuntia viikossa, kesäaikana noin 10 tuntia viikossa. Ostajan tulisi hallita somesisällön tuottaminen, Facebook-pikselimarkkinointi ja GoogleAds-markkinointi. Tarvittaessa (erillisellä sopimuksella) voimme kouluttaa ja opastaa näihin tehtäviin ja auttaa uuden omistajan alkuun.  Jos haluat elättää itsesi lyhyemmällä työajalla, etätöissä ja pidät somemarkkinoinnin tuottamisesta, tässä voisi olla sinulle hyvä business tuleviksi vuosiksi.  Kerro itsestäsi ja osaamisestasi ja jätä yhteystietosi, niin voimme soitella ja kerron mielelläni lisää.   
Koko Suomi
Myydään
ICT-palvelu

Pilvipalveluita tarjoava ohjelmistoyritys

Myydään pilvipalveluita tarjoava ohjelmistoyritys. Voidaan myydä osakkuus tai koko yritys. Yritys tarjoaa pilvipalveluna laadunhallinnan prosesseja tukevaa ohjelmistoratkaisua. Palvelu tarjoaa systemaattisen ja selkeän tavan hoitaa reklamaatioita, auditointeja, aloitteita, palautteita ja työturvallisuustoimintoja. Yrityksen keskeisimpänä kohderyhmänä ovat keskisuuret ja suuret yritykset. Yritys tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden myyntihenkiselle osakkaalle lähteä mukaan toimintaan tai jo toimivalle yritykselle laajentaa palvelutarjontaansa. Yrityksellä on hyvä ja vakaa asiakaskunta, jota voi aktiivisella myyntityöllä kasvattaa huomattavasti. Tuote on testattu ja hyväksi todettu. Markkina-alueena on koko Suomi ja kilpailu alalla on vähäistä. Toiminta ei ole paikkaan sidottua ja se on siirrettävissä minne vain. Yritys työllistää tällä hetkellä kaksi henkilöä.  Tässä erinomainen mahdollisuus kasvuun sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Ota yhteyttä luottamuksella lisätietojen saamiseksi. 
Koko Suomi
Kohteet 1 - 6 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image