Post an ad!

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Lomakylä
1 300 000 €

Maatilamajoitus huippusijainnilla

Myydään Etelä-Suomessa toimiva maatilamajoitus liiketoimintoineen. Erinomainen sijainti meren rannalla, Naantalin Muumimaailmaan n. 15 km ja Turkuunkin vain puolen tunnin ajomatka. Alun perin kalastajatilana toimineeseen kiinteistökokonaisuuteen kuuluu 9 kpl vuokrattavaa mökkiä (n. 50m2/mökki) joissa n. 80 vuodepaikkaa. Mökit rakennettu 2000-luvun puolella. Lisäksi kiinteistöön kuuluu n. 300m2 päärakennus, 7-paikkainen hevostalli (n.300m2) ja 1950-luvulla valmistunut omakotitalo, jossa nykyinen omistaja asuu. Rannalla myöskin kolme hyväkuntoista saunarakennusta ja venevaja 150 m2. Päärakennuksessa 50-paikkainen ravintolatila, jonka keittiö saneerattu viisi vuotta sitten. Kiinteistöllä oma 13 hehtaarin maa-alue ja 12 hehtaarin vesialue. Nykyinen liiketoiminta koostuu pääosin ympärivuotisesta majoitustoiminnasta. Ravintola on toiminut tilausravintolana aiemmin. Asiakaskunta koostuu kesäaikaan pääasiassa koti- ja ulkomaisista lapsiperheistä Muumimaailman läheisen sijainnin vuoksi. Syksyllä majoittuu paljon kalastajia ja talvisin myös läheisten telakoiden työntekijöitä. Liiketoimintaa vetänyt viimeiset vuodet vuokralainen ja tämän lopetettua etsitään kokonaisuudelle ostajaa. Liiketoiminta on vaatinut nykyisellään 1-2 henkilön työpanoksen. Kauppaan kuuluu kiinteistöt ja majoitustoimintaan tarvittava käyttöomaisuus (astiastot jne.), erikseen mahdollista ostaa myös kiinteistöhuoltoon soveltuva Valmet Valtra A93 traktori varusteineen. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.   
Myydään
Ravintola

Suosittu kesäravintola Varsinais-Suomessa

Myytävänä menestyvän länsisuomalaisen, meren rannalla sijaitsevan kausiravintolan liiketoiminta koneineen ja laitteineen.   Hyvä sijainti runsaiden asiakasvirtojen äärellä sekä laadukkaat tuotteet ja palvelut yhdistettynä kannattavana pysyneeseen liiketoimintaan tekee tästä kohteesta tutustumisen arvoisen. Tilat, koneet ja laitteet on hyväkuntoiset ja toimivat. Ei investointitarpeita. Asiakaspaikkoja sisällä yhteensä 188   Terassipaikkoja yhteensä 280 Vuokrasopimus on liikevaihtosidonnainen ja sitä on jäljellä 2 kautta   Hintapyyntö: myydään tarjousten perusteella
Myydään
Tilitoimisto

Kannattava tilitoimisto Merimaskusta

Rymättylän Tili- ja Kiinteistö Oy tarjoaa Turun alueella luotettavaa ja asiantuntevaa tilitoimistopalvelua yli 30 vuoden kokemuksella. Yritys työllistää vakituisesti kolme henkilöä ja toimii vuokratiloissa Merimaskussa. Valmis vuokrasopimus toimitilaan mahdollistaa ostajan halutessa liiketoiminnan jatkamisen asiakkaiden hyvin tuntemassa paikassa. Kaupan kohteena on koko osakeyhtiö. Kaupan mukana siirtyy vakiintunut kaikenkokoisista yrittäjistä ja yhdistyksistä koostuva asiakaskunta ja tilitoimistoliiketoimintaan tarvittavat tarvikkeet ja laitteet. Omistaja on siirtymässä ansaituille eläkepäiville. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi!   
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image