JÄTÄ ILMOITUS

Yrityspörssi

Kärki-ilmoitukset
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Kiinteistösijoittaminen

MYYDÄÄN SIJOITUSLIIKE- JA ASUINKIINTEISTÖ /-T NURMEKSESSA

Etsitkö vakaata sijoituksen vuosituloa ja haluat myös hiukan mielekästä toimintaa? MYYDÄÄN VUOKRATUOTTO-ANSAINTALOGIIKALLA KANNATTAVA LIIKE- JA ASUINKIINTEISTÖKOKONAISUUS TAI OSAKOKONAISUUKSIA NURMEKSESTA PIELIS-KIINTEISTÖT OY KIRKKOKATU 18, jossa vuokralaisena mm. K-MARKET KOIVUKUJA KAARLONKATU 3, jossa vuokralaisena mm. PIHLAJALINNAN LÄÄKÄRIKESKUS   ·        kiinteistöjen keskeiset sijainnit - vakaat vuosituotot - hyvin pidetyt kiinteistöt omilla tonteilla - myydään yhdessä tai erikseen - luotettavat vuokralaiset - luotettava vuokranantajan imago - sijoitusvarma - sopii erityisen hyvin kevyeen kiinteistönhoitotyöhön osallistuvalle  sijoittajalle. ·        toisessa myyntikohteessa Kaarlonkatu 3:ssa upea 130 m2 yläkerran asunto on muuttovalmiina vaikka itselle Myynnin syy: Jouko 71 v., haluaa jo reserviin. Kiinteistökokonaisuuden perustiedot: Ella Kärki, 040- 510 3289 (tekstiviestillä, soitan takaisin) Kiinteistökokonaisuuden lisätiedot ja näytöt: Jouko Kärkkäinen, 0400- 186 680 (kiinteistöjen esittelymahdollisuus)
Ei hinnoiteltu
Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Venealan yritys

Puuveneveistämö Ruotsalaisen liiketoiminta

Nyt on mahdollisuus oppia perinnetöiden tekeminen nykyaikaisilla puun työstövälineillä. Puuveneveistömä Ruotsalainen tunnetaan valtakunnallisesti laadukkaana puuveneiden valmistajana. Myyjä on valmis neuvottelemaan mestari - kisälli mallista, jossa työssä tarvittavaa erityisosaamista saadaan siirrettyä sujuvasti uudelle yrittäjälle. Käsistään kätevä ja kaupallinen henkilö työllistyy. Yrityksellä on yli 40 vuoden kokemus puuveneiden valmistuksesta, veneitä tehdään jollasta jahtiin. Kauppaan kuuluu puuveneiden valmistuksessa tarvittavat koneet ja laitteet sekä toimitilat varastoineen. Lämmintä hallitilaa on 165 m2 ja kylmää varastotilaa on n. 200 m2. Liiketoiminta muodostuu uusien puuveneiden valmistuksen lisäksi puuveneiden huolto- ja kunnostustyöstä. Yritys sijaitsee kuutostien varressa lähellä Nurmesta. Katso lisätiedot täältä.
Ei hinnoiteltu
Kohteet 1 - 1 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image