JÄTÄ ILMOITUS
 • Myydään
 • Ilmoitustunnus: 109082

Myydään pienyrittäjien yhteinen verkkokauppa Nearby.fi

19 500 €
Kauppa Verkkokauppa 1
Kauppa Verkkokauppa 2
Kauppa Verkkokauppa 3
Kauppa Verkkokauppa 4
Kauppa Verkkokauppa 5

Nearby.fi on edelläkävijä, joka yhdistää kotimaiset pienyrittäjät ja käsityöammattilaiset samaan kauppapaikkaan. 

Nearby.fi verkkokaupasta löydät suomalaisten pienyrittäjien tuotteita ja palveluja, helposti ja nopeasti.  Yksi tämän päivän megatrendeistä on ekologisuus, vastuullisuus ja kotimaisuuden tukeminen. Tämä yritys vastaa näihin tarpeisiin ja kysyntään.  Kasvupotentiaali on paljon kiinni yrittäjän aktiivisesta otteesta ja sitoutumisesta liiketoiminnan kehittämiseen. 

Liiketoimintaideana on, että pienyrittäjiltä harvoin löytyy omaa osaamista perustaa verkkokauppaa tai varmistaa verkkokaupan löydettävyyttä. Nearby.fi toimii verkkokauppa-alustana, johon kauppias/yrittäjä voi rekisteröitymisen jälkeen lisätä tuotteita helposti ja vaivattomasti myyntiin helppokäyttöisen käyttöiittymän avulla. Kauppias vastaa tuotetietojen ylläpidosta, valimistamisesta sekä tilauksen toimittamisesta. Nearby huolehtii verkkokaupan kehityksestä, markkinoinnista sekä asiakkaan maksuista. Nearby tilittää kauppialle asiakkaan maksut kerran kuukaudessa. Yrityksen tuotto koostuu sopimuksen mukaisesta myyntiprovisioista, jonka Nearby vähentää tilityksen yhteydessä kauppiaan maksuista. 

Nearby.fi on toiminnut 1,5 vuotta ja mukaan on jo saatu yli kuusikymmentä kauppiasta 26 eri paikkakunnalta. 

Nearby.fi voitti uudenmaan parhaan startup-yrityksen palkinnon. Yrityksen toiminta ja prosessit on hiottu kuntoon. Esim. liiketoiminnan kannattavuuden varmistamiseksi jokaisella Nearby-kauppiaalla on edullisemmat toimitushinnat Matkahuollon yhteissopimuksen kautta kuin ilman yhteistyötä. Yrityksen potentiaali löytyy aktiivisesta kauppiaiden ja tuotevalikoiman kasvattamisessa. 

Verkkokauppa toimii verkkokauppa-alustana, joten omaa varastoa tai sitoutunutta pääomaa ei tarvita.

Työ ei vaadi erityistä IT-osaamista ja nykyiset yrittäjät sitoutuvat kouluttamaan verkkokauppahjelmiston käyttöön. Yrittäjältä vaaditaan erityisesti aktiivista otetta kauppiaiden lisäämiseen ja kauppiaiden yhteydenpitoon sekä avustamiseen tuotevalikoiman lisäämisessä. 

Vastaamme erittäin mielellämme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin. Haluamme myydä yrityksen vain hyvään kotiin, koska haluamme varmistaa kauppiaidemme positiivisen jatkon tulevaisuudessakin. 

 

 • Ilmoitustyyppi
  Myydään
 • Paikkakunta
  Nurmijärvi,Uusimaa,Etelä-Suomi
 • Toimiala
  Verkkokauppa
 • Liikevaihtoluokka
  0 - €100,000
 • Henkilöstön määrä
  1
 • Verkkosivu
loder image
loder image