JÄTÄ ILMOITUS

Myydään Osakkuus kaupan alan yrityksiä

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuus
Verkkokauppa

Etsimme osakasta

Oletko kiinnostunut lähtemään osakkaaksi kasvavaan Marko-jalkineketjuun? Marko-ketju on uusi, suomalainen, laadukkaita jalkineita markkinoiva ja myyvä ketju. "Meillä on mieletön brändi, huikea kasvusuunnitelma ja auvoinen tulevaisuus. Verkkokauppamme on toiminnassa. Sinulla täytyy olla kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä, kasvattamisesta ja johtamisesta sekä alan kokemusta. Annan lisätietoja mielelläni, kunhan ensin teemme salassapitosopimuksen. Lähestythän minua sähköpostitse", yrittäjä Elena Ponkkonen. PS. Toivomme saavamme osakkuushakuun keskittyviä yhteydenottoja. Pyydämme, ettet tarjoa tämän yhteydenottokanavan kautta tuotteitasi myyntivalikoimaamme, kiitos. 
Koko Suomi
Osakkuus
Autokauppa

Haetaan osakasta / pääomasijoittajaa

Pohjois-Pohjanmaalla sijaitseva yritys etsii osakasta / pääomasijoittajaa liiketoiminnalleen. Haemme pääomasijoittajaa autokaupan liiketoiminnan laajentamiseen ja varaston kasvuun. Tässä olisi loistavat mahdollisuudet sijoittaa kasvavaan yritykseen. Meillä on vankka kokemus autonmyynnistä sekä kouluttautuva henkilöstö. Ota rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti!
Pohjois-Pohjanmaa
Osakkuus
Tekninen kauppa
10 000 €

Osakas kansainväliseen, patentoituun innovaatioon

Tulevaisuudessa esim. veden riittävyys on erittäin iso ongelma. Vesipula aiheuttaa suuria haasteita maailmanlaajuisesti. Meillä on tähän ratkaisu.  Olemme patentoineet mullistavan innovaation kansainvälisille markkinoille. Innovaatiomme avulla esimerkiksi erilaisten nesteiden, esimerkiksi veden, kulutusta voidaan pienentää monissa tapauksissa 70-95% ja kustannuksia saadaan säästettyä myös toiminnan muissa osa-alueissa kuten energiankulutuksessa. Tavoitteenamme on kasvaa todella nopeasti. Meillä on edellytykset ja olemme asettaneet tavoitteeksi vuodelle 2022 tehdä erittäin kannattavaa liiketoimintaa ja samalla säästää luonnonvaroja ja ympäristöä. Innovaatioratkaisun ja pääfokuksemme sovelluksista esimerkkinä on ruokateollisuus, jossa ratkaisu on jo pilotoitu sekä testattu toimivaksi. Positiivisten tilausnäkymien myötä olemme jo käynnistäneet laitteiden sarjavalmistuksen ja markkinointi- sekä myyntitoimenpiteet.  Myös toimitukset ovat alkaneet. Saavutimme tämän tärkeän vaiheen elokuussa tehdyllä osakeannilla, joka meni nopeasti täyteen. Edellisen rahoituskierroksen avulla varmistimme mm. laiteratkaisumme valmiudet sarjavalmistukseen. Lisäksi vahvistamme piakkoin tiimiämme kahdella uudella ammattilaisella. Vaikka innovaatiomme on patentoitu, esittelemme sitä rajoitetusti ja vain henkilöille, jotka allekirjoittavat salassapitosopimuksen. Osakeantimme on max 50.000€. Minimisijoitus on 10 000€.
Koko Suomi
Osakkuus
Vaate- ja asusteliike

Osakkuus erilaisessa, menestyvässä vaateliikeketjussa

Miltä kuulostaisi vaatekauppa, jossa asiakas saa juuri itsensä kokoisen, tyylisen ja värisen vaatteen? Entä jos vaihtoehtojakin olisi muutamien sijaan satoja? Miltä kuulostaisi osakkuus vaatekaupassa, jossa ei ole varastoja, vuokrakulut ovat olemattomat ja markkinointikulut minimaaliset? Olemme toimineet menestyksekkäästi vaatekaupassa vuosia, korona vaikutti meihinkin myyntiä laskevasti, mutta olemme taas päässeet kovan kasvun vauhtiin ja tulevaisuus näyttää hyvältä. Yksi iso omistajistamme on halukas luopumaan osakkuudestaan, osakkeita on tarjolla minimissään 10.000€, maksimissaan 80.000€. Kiinnostaisiko osakkuus? Haluaisitko olla rakentamassa kasvuamme ja auttamassa esimerkiksi hallituksen jäsenen, markkinoinnin tai myynnin osaamisella?
Koko Suomi
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista
loder image