Post an ad!

Myytävät terveys- ja sosiaalialan yritykset

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Hoivakoti

Osakkuus kasvuhakuisessa vanhusten palveluja tarjoavassa yrityksessä

Toholammilla toimiva MirjamTupa Oy tuottaa palveluasumista ikääntyneille ja senioreille. Lisäksi yritys tarjoaa kotihoidon palveluita erityisesti iäkkäiden henkilöiden arjessa selviytymisen tukemiseen. Myytävän osakkuuden laajuus sekä sijoituksen suuruus neuvoteltavissa. MirjamTupa Oy toimii Toholammilla kahdessa kiinteistössä. Yrityksen omassa kiinteistössä toimii asumispalveluyksikkö, joka on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat apua esimerkiksi lääkehoidossa tai päivittäisissä toiminnoissa. Toisessa kiinteistössä asuu senioreita, jotka eivät välttämättä pärjää yksin kotona tai he eivät uskalla enää elää yksin. Tälle ”seniorikodille” saa tulla kuka tahansa ikäihminen, joka näkee asumismuotonaan yhteisöllisen asumisen. Yhteensä tilaa kahdessa toimipisteessä on 19 asukkaalle. Toiminnan tavoitteena on tarjota palveluasumista ikääntyneille kodinomaisissa oloissa, jossa arki määräytyy asukkaiden mukaan, asukas sekä asukkaan tarpeet etusijalla. Tavoitteena on, että ikäihmiset saavat mahdollisuuden kuntoutua ja olla mukana luomassa normaalia arkea. Toinen MirjamTupa Oy:n nykyisistä omistajayrittäjistä työskentelee yrityksessä päivittäin. Yritys työllistää toisen yrittäjän lisäksi 4 henkilöä (kokoaikaisiksi laskettuna). MirjamTupa Oy on kasvuhakuinen ja kehittää koko ajan uusia palvelukokonaisuuksia painopisteen ollessa tällä hetkellä kotihoidon palveluiden kehittämisessä ja laajentamisessa. Jos olet terveydenhuollon tai hoiva-alan kokenut ammattilainen, mielellään sairaanhoitajan koulutuksen omaava ja haluat tehdä työtä omaa persoonaasi käyttäen ja kokonaisvaltaisesti päättäen omasta työskentelystäsi, niin ota yhteyttä. Yhteystiedot sekä tarkemmat tiedot yrityksestä saat pyytämällä lisätietoja: 044-5875 754 (Suvi).  
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Terveysala

Osakkuus kehittyvään Sotealan henkilöstönvuokraus/kotihoiva yritykseen

Vuodesta 2020 toimintansa aloittaneeseen Sote/siivousalan henkilöstönvuokrausyritykseen etsitään uutta osakasta yhtiön laajentamisen tuksemiseksi kotihoivatoimintaan. Yritys toimii Etelä-Suomen alueella. Osakkaaksi toivotaan 100% yrittäjähenkisyyttä sekä vähintään Sairaanhoitajan ammattipätevyyttä. Osakkaana pääset aitopaikalle kehittämään uuttat toimintaa. Myytävän osakkuuden laajuus sekä sijoituksen suuruus neuvoteltavissa. 
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Terveysala
5 000 €

Kansainvälinen, patentoitu, nopeaa exitiä tavoitteleva innovaatio

Osakas kansainväliseen, patentoituun, nopeaa exitiä tavoittelevaan innovaatioon.Olemme kolmella patenttihakemuksella suojanneet ensimmäisenä maailmassa innovaation erittäin suurille kansainvälisille terveysalan markkinoille. Innovaatiomme avulla tuotteemme jakelijat saavat todella vahvat myyntiargumentit ja samalla ison markkinan ympäristökuormitus vähenee todella paljon. Tuotteemme on ensimmäinen täysin biohajoava tuote kyseisillä suurmarkkinoilla. Tuotekehityksemme ja lääkinnälliset testimme ovat valmiit, lisenssi- ja exit-neuvottelut ovat alkaneet jo 5 alan ison kansainvälisen jätin kanssa. Meillä on edellytykset tehdä erittäin iso exit ja samalla suuri kansainvälinen ympäristöteko. Tiimissämme on vahvaa suomalaista alan osaamista. Osakeantimme on maksimissaan vain 150.000€, anti on jo lähes täyteen merkitty alaa tuntevien tahojen toimesta. Minimisijoitus on 5.000€. Osakeanti mahdollistaa merkittävän tukirahoituksen saamisen. Olemme tehneet muutamia pieniä osakeanteja, ne kaikki on merkitty hyvin nopeasti täyteen. PS: yrityksemme on herättänyt kansainvälistä kiinnostusta ja esitelty mm. Nasdaqin seinällä New Yorkissa.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image