JÄTÄ ILMOITUS

Myydään verkkoliiketoiminta

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuus
Kärki-ilmoitukset
Alustatalous
10 000 €

Osakkaaksi fanikuva tuotteiden e-commerce startupiin

NHL-diilin 01/2021 signannut 4 hengen yritys hakee rahoitusta kiihdyttääkseen kehitystä. Yrityksen tavoitteena on kasvaa nopeasti palvelemaan ammattilaisurheiluliigoja ja -joukkueita globaalisti. UPGRD.io rakentaa maailman ensimmäistä omalla kuvalla kustomoitavien fanituotteiden online kauppa-alustaa. UPGRD on rakentanut kaupat kaikille liigan joukkueille ja palvelun soft launch on käynnistymässä. Tavoitteena on 2021 aikana saada yhteensä kolme pohjois-amerikkalaista ammattilaisurheiluliigaa käyttämään UPGRD:n alustaa. Haemme uusia osakkaita minimissään 10k€ sijoituksella, kierroksen koko on 150k€. Olisi eduksi jos jollain uudella osakkaalla olisi käytännön kokemusta lisensioinnista kansainvälisellä mittakaavalla. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää. Ensiyhteydenotot pyydetään yhteydenottolomakkeen kautta.
Koko Suomi
Osakkuus
ICT-palvelu

Myydään osakkuus kehittyvästä ohjelmistoyrityksestä

Yritys on jo vuosia toiminut ohjelmistoalalla ja sillä on jo kohtuullisen laaja asiakasjoukko Suomessa ja Baltiassa ja myös mm. Aasiassa. Yritys toimii mm. IoT- ja myös mobiiliohjelmistojen alueella. Muutenkin liiketoiminnan pohjan muodostavat jatkuvat/SaaS-palvelut ja myös osaamiseen pohjautuvat erilaiset ohjelmistoprojektit. Emoyhtiö omistaa 100% omistetun tytäryhtiön (yrityskauppa 2020). Toiminnan laajentamisen ja kehittämisen takia yritys hakee nyt sijoittajaa/osakasta tuomaan uusia näkemyksiä liiketoiminnan kehittämiseen. Myynnissä on 20 prosentin osuus yrityksestä tai mahdollisesti myös hieman enemmän. Kaikista muistakin vaihtoehdoista keskustellaan mielellään. Valitettavasti emme vastaa nimettömiin tiedusteluihin.
Etelä-Suomi
Osakkuus
Alustatalous
20 000 €

Asumisen alan innovatiivisen alustaliiketoiminnan osakkuus

Haetaan osakkaita asumisen alan innovatiiviseen yritykseen. Mukaan pääsee alkaen 20 000 euron panostuksella.  Kyseessä on uudenlainen asumisen alan palvelu ja alustaliiketoimintayhtiö, jolla on kansainvälistymispotentiaalia. Yhtiöllä on digitaaliset tuotteet asuntosijoittamiseen. Liiketoiminta on otettu vastaan asiakaskunnassa positiivisesti ja markkinassa palvelulle on havaittavissa merkittävä kysyntä. Yhtiöllä on voimakkaat kasvutavoitteet sekä Suomessa että kansainvälisesti.  Mukaan tulevalla yrittäjällä on mahdollisuus oman paikallisyhtiön perustamiseen esimerkiksi Turun tai Tampereen alueille.  Lähetä ensiyhteydenottosi viestitse.
Koko Suomi
Osakkuus
Verkkopalvelu

Osakkaaksi videokohtaamisia sote- ja palvelualoille tarjoavaan yhtiöön

Tule osakkaaksi 5-10% osuudella ainutlaatuista Vooler.fi videokommunikointi-alustaa tarjoavaan yhtiöön. Etsimme 100-250 k€ sijoitusta myynnin ja yhteistyöverkoston kasvattamiseen Suomessa ja kv-markkinoilla. Vooler on 2020 uudistunut, hyvinvointia ja osallisuutta edistävä B2B -ratkaisu SoTe-palveluntarjoajille sekä muille helppokäyttöistä videoyhteyttä etsiville kohderyhmille. Lisätietoa osoitteessa: https://www.vooler.fi/fi/palvelut/vooler-etahoito-ja-kuntoutuspalvelussa/ Soita 044 213 6072 tai lähetä viesti niin keskustellaan tarkemmin osuudestasi digitaalisen kommunikoinnin kasvavassa liiketoiminnassa!
Koko Suomi
Kohteet 1 - 1 hakutuloksista
loder image