JÄTÄ ILMOITUS

Myydään verkkoliiketoiminta

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuus
Alustatalous
5 000 €

Tule osakkaaksi menestyvään digialustaan

Innovatiivisen digialustan avulla rakennus ja remonttialan kysynnän ja tarjonnan parempaa kohtaamista ratkaisemaan lähtenyt startup-yritys etsii muutamia uusia osakkaita mahdollistamaan jatkuvaa kasvua. Yritys on rakentanut reilussa kahdessa vuodessa vahvan perustan yritystoiminnalle, hallitulle kasvulle ja todentanut liiketoimintamallin toimivuuden. Yrityksellä on jo nyt 350 maksavan yrityskumppanin asiakasverkosto. Palvelun käyttäjinä toimivat mm. rakennus-/remonttialan tekijää tarvitsevat kuluttaja asiakkaat, taloyhtiöt ja yritykset. Vastuullisesti ja kestävän yritystoiminnan mukaisesti johdettu yritys on kannattava jo toisen tilikauden jälkeen ja oma pääoma on positiivinen. Yrityksen operatiivisessa tiimissä toimii tällä hetkellä omistajan lisäksi 2 henkilöä. Jatkuva kysyntä ja vahva perusta ovat valmiina ja juuri nyt on oikea hetki suunnata tavoitteet kohti seuraavaa vaihetta. Osakashaun tavoitteena on tukea uusien osaamisten avulla toiminnan edelleen kehittämistä ja kasvua sekä vahvistaa yrityksen hallitustyöskentelyä. Kasvun kannalta kriittisiksi osaamisalueiksi on tässä kehitysvaiheessa tunnistettu:- Palvelu- ja ratkaisumyynnin suunnittelu, toteutukset ja johtaminen (B2C ja B2B)- Digitaalinen myynti ja markkinointi ja sosiaalisen median hyödyntäminen- Palvelumuotoilun ja alustatalouden tuntemus Tällä käynnistyneellä, pienellä antikierroksella vahvistamme osaamista ja mahdollistamme erilaisten tukirahoitusten mahdollisuuden, osakeannin maksimikoko on 65.000€, minimisijoitus on 5000 euroa. Tämä on hieno tilaisuus päästä mukaan rakentamaan suomalaista kasvutarinaa kansainvälisille markkinoille asti. Tule mukaan loistamaan ja rakentamaan yhteistä menestystarinaa. Kerrothan taustastasi ja osaamisestasi, otamme yhteyttä. Pyydämme luottamukselliset ensiyhteydenotot oheisen yhteydenottolomakkeen kautta.  
Koko Suomi
Osakkuus
Alustatalous
10 000 €

Osakkaaksi fanikuva tuotteiden e-commerce startupiin

NHL-diilin 01/2021 signannut 5 hengen yritys hakee rahoitusta kiihdyttääkseen kehitystä. Yrityksen tavoitteena on kasvaa nopeasti palvelemaan ammattilaisurheiluliigoja ja viihdebrändejä globaalisti. NHL myynnit alkavat Pohjois-Amerikassa huhtikuun aikana! UPGRD.io rakentaa maailman ensimmäistä omalla kuvalla kustomoitavien fanituotteiden kauppa-alustaa. Tavoitteena on 2021 aikana saada yhteensä kolme pohjois-amerikkalaista ammattilaisurheiluliigaa käyttämään UPGRD:n alustaa ja aloittaa toiminta eurooppalaisten liigojen ja viihdebrändien kanssa. Haemme uusia osakkaita minimissään 10k€ sijoituksella, kierroksen koko on 150k€. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää. Ensiyhteydenotot pyydetään yhteydenottolomakkeen kautta.
Koko Suomi
Osakkuus
Alustatalous
20 000 €

Asumisen alan innovatiivisen alustaliiketoiminnan osakkuus

Haetaan osakkaita asumisen alan innovatiiviseen yritykseen. Mukaan pääsee alkaen 20 000 euron panostuksella.  Kyseessä on uudenlainen asumisen alan palvelu ja alustaliiketoimintayhtiö, jolla on kansainvälistymispotentiaalia. Yhtiöllä on digitaaliset tuotteet asuntosijoittamiseen. Liiketoiminta on otettu vastaan asiakaskunnassa positiivisesti ja markkinassa palvelulle on havaittavissa merkittävä kysyntä. Yhtiöllä on voimakkaat kasvutavoitteet sekä Suomessa että kansainvälisesti.  Mukaan tulevalla yrittäjällä on mahdollisuus oman paikallisyhtiön perustamiseen esimerkiksi Turun tai Tampereen alueille.  Lähetä ensiyhteydenottosi viestitse.
Koko Suomi
Osakkuus
Verkkopalvelu
50 000 €

Sijoittaja/osakas etäpalveluiden alustalle

Vooler.fi -palvelun myynti on kasvussa - nyt kannattaa lähteä osakkaaksi! Helppo ja turvallinen etäyhteys on merkittävässä roolissa kun halutaan tarjota henkistä tukea ja edistää siten hyvinvointia osana ikääntyneiden peruspalveluita. Markkina kasvaa väestön ikääntymisen rinnalla ja palveluiden tuotannossa tarvitaan ympäristöystävällisiä innovaatioita. Kotimaiselle, helppokäyttöiselle ja turvalliselle ratkaisulle on nyt vahvaa kysyntää. Kohderyhmäämme ovat yritykset ja organisaatiot, jotka haluavat tarjota "lähipalveluita etäyhteydellä" esimerkiksi ikääntyville ja kaikille  helppokäyttöisyydestä hyötyville asiakkaille.  Sijoittamalla Vooleriin, pääset mukaan hyvinvointia lisäävään liiketoimintaan ja voit olla edistämässä nykyaikaisia palveluita, jotka säästävät luontoa.  Tarkemmin Voolerista osoitteessa: https://www.vooler.fi/fi/palvelut/vooler-etahoito-ja-kuntoutuspalvelussa/ Soita (044 213 6072) ja keskustellaan lisää! 
Koko Suomi
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista
loder image