JÄTÄ ILMOITUS

Myydään Osakkuus alustatalousyritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuus
Alustatalous

Osakkaita rakentamaan ravintoloille uutta kotiintoimituspalvelua

Asiakkaamme hakee osakkaita ravintoloiden kotiintoimituspalveluun. Teknologia alkaa olla testivaiheessa ja myyntiä ollaan aloittamassa. Konsepti on todettu toimivaksi ja konseptiin sopivat ravintolat (testikontaktoidut) ovat ilmaiseet kiinnostuksensa liittyä palveluun lähes 100%sti.  Varsinainen myynti aloitetaan vielä tammikuun aikana.  Ansaintamalli on yksinkertainen ja ei osin sisällä nykyisten toimijoiden kipupisteita. Ravintolasektorille palvelu on enemmän kuin tervetullut. Haemme nyt osakkaita tukemaan palvelun lanseerausta, markkinointia yleensä ja rahoitukseen. Teknologia on suurimmaksi osaksi tehty tiimin voimin/omarahoitteisesti. Nyt haetaan siis enempi voimavaroja myyntiin ja markkinointiin. Tulevaisuutta silmällä pitäen ja jatkokehitystä: Yritys ei ole käyttänyt vielä euroakaan julkisia tukia, joten varojen vivutus tulee olemaan hyvin mahdollista. Varoja haetaan max. 50 000€ ensimmäisessä vaiheessa ja tämä voi jakautua useammalle sijoittajalle.   
Koko Suomi
Osakkuus
Alustatalous
20 000 €

Tule osakkaaksi menestyvään digialustaan

Innovatiivisen digialustan avulla rakennus- ja remonttialan kysynnän ja tarjonnan parempaa kohtaamista ratkaisemaan lähtenyt yritys etsii uutta osakasta mahdollistamaan jatkuvaa kasvua.Miltä kuulostaisi osakkuus alustaliiketoiminnassa, jossa ei ole varastoja eikä vuokrakuluja ja markkinointikulut minimaaliset? Alusta on myös erittäin hyvin skaalautuva myös kv-markkinoita ajatellen.Yritys on rakentanut vajaassa kolmessa vuodessa vahvan perustan yritystoiminnalle, hallitulle kasvulle ja todentanut liiketoimintamallin toimivuuden. Yrityksellä on jo nyt 350 maksavan yrityskumppanin asiakasverkosto. Palvelun käyttäjinä toimivat mm. rakennus-/remonttialan tekijää tarvitsevat kuluttaja asiakkaat, taloyhtiöt ja yritykset.Olemme toimineet menestyksekkäästi digitaalisen alustan liiketoiminnassa kohta 3 vuotta, korona vaikutti meihinkin myyntiä laskevasti, mutta olemme taas pääsemässä kovan kasvun vauhtiin ja tulevaisuus näyttää hyvältä.Yksi iso omistajamme on halukas luopumaan osakkuudestaan, osakkeita on tarjolla, minimi osakekauppa on 20.000€. Kiinnostaisiko osakkuus? Haluaisitko olla rakentamassa kasvuamme ja auttamassa esimerkiksi toimitusjohtajan roolissa, hallituksen jäsenenenä, markkinoinnin tai myynnin osaajana? Pyydämme luottamukselliset ensiyhteydenotot oheisella viestilomakkeella.  
Koko Suomi
Osakkuus
Alustatalous
11 000 €

Osakas arvokasta dataa omistavaan yritykseen

Markkinoinnin kohdistaminen täsmällisen tarkasti potentiaalisille asiakkaille on erittäin tehokasta ja edullista. Laadukkaan datan arvo on hyvin merkittävä.Tietokannastamme löytyy suuri määrä hyvin yksityiskohtaista ajoneuvoihin ja niiden huoltohistoriaan liittyvää dataa Suomesta. Tavoitteenamme on myös kansainvälistyä jatkossa. Siihenkin meillä on jo kumppanuussopimuksia valmiina.Palvelumme on valmis ja käytössä. Data- ja asiakasmäärät kasvavat nopeasti. Yrityksemme johto omaa kymmenien vuosien kokemuksen ja hyvät tulokset toimialaltamme.Järjestämme pienen osakeannin piensijoittajille, minimisijoitus on 11.000 €. Sijoituksista saatavat varat käytetään myynnin vauhdittamiseen sekä uusien kaupallisten lisäarvopalvelujen avaamiseen. Jos osakkuus skaalautuvassa pilvipalveluyhtiössä kiinnostaa, ota yhteyttä.  Pyydämme luottamukselliset yhteydenotot oheisella viestilomakkeella. 
Koko Suomi
Osakkuus
Alustatalous
5 000 €

Osakas kansainväliseen ja innovatiiviseen IT-yritykseen

Mobiilisovellukset ovat nykypäivänä yksi kannattavimpia sijoituskohteita. Yrityksemme perustaja sai erinomaisen mobiilisovellusidean ja perusti idean eteenpäinviemiseksi yrityksen.  Teimme pienimuotoisen markkinatutkimuksen, jossa esittelimme ideaamme. Saimme vastauksena mm. seuraavaa ”Miksi tuollaista ei vielä ole”, ”Tuo on erinomainen idea, tosi outoa, ettei kukaan ole vielä aiemmin keksinyt vastaavaa”.Nyt käynnistämme tuotekehityksen tavoitteenamme saada mobiilisovellus ja konsepti toimivaksi. Yrityksellämme on suurta potentiaalia kasvaa kansainväliseksi toimijaksi todella nopeasti. Lisää tästä kasvotusten. Etsin yritykseeni muutamaa osakasta, hyvä olisi, jos sijoituksen lisäksi voisit tuoda koodaamisen, yritysjohdon tai kansainvälistymisen osaamista. Osakeantimme on max 30 000 € ja minimisijoitus on 5 000 €.  Esittelemme ideamme vain niille henkilöille, jotka allekirjoittavat salassapitosopimuksen.  Osakeannin lisäksi haemme rahoitusta pankilta, ELY-keskukselta sekä Business Finlandilta
Koko Suomi
Osakkuus
Alustatalous
5 000 €

Osakas kansainväliseen, suojattuun palvelukonseptiin

Muutosjohtamisessa ja strategisessa toimeenpanossa epäonnistuminen tuottaa organisaatioille miljardiluokan menetyksiä joka vuosi. Syyt ja seuraukset tunnetaan yleisesti, mutta keinot, joilla ongelmat poistetaan ja riskit vältetään siten, että hyvällä muutosjohtamisella voidaan saavuttaa kestävää muutoskyvykkyyttä, ovat edelleen hakusessa valtaosassa organisaatioita. Innovaatiomme avulla organisaatiot vähintään puolittavat muutosten sisäänajoon tarvittavan ajan ja siihen sitoutuvat kustannukset. Lisäksi muutosprosessin eteneminen on ennakoitavaa ja erittäin tuloksellista. Käyttöönotto on sekä nopeaa että yksinkertaista. Toimitamme siis merkittävää kilpailukyvyn parantumista. Miten tämä on mahdollista? Siksi, että porauduimme epäonnistuneen muutosjohtamisen juurisyihin ja ratkaisimme ne ongelmat, joilla on onnistumisen kannalta todellista merkitystä. Valjastimme digitaaliset työkalut ja muut menetelmät älykkäällä tavalla, jolloin muutoksen toteuttamista voidaan skaalauttaa ja automatisoida. Hankitulle ainutlaatuiselle seurantatiedolle on olemassa lukuisia sovelluskohteita, markkinat ovat erittäin suuret.  Ratkaisumme on myös täysin skaalattavissa kansainvälisesti ja tavoitteenamme onkin kasvaa laajentuvilla markkinoilla hyvinkin nopeasti. Meillä on edellytykset tehdä erittäin kannattavaa liiketoimintaa ja samalla vaikuttaa positiivisesti miljoonien ihmisten työhyvinvointiin ja tuhansien organisaatioiden sekä tuottavuuden että kilpailukyvyn merkittävään parantamiseen – yhdessä ja samassa paketissa. Esittelemme kilpailukykymme ydintä (”konehuonetta”) rajoitetusti vain niille henkilöille, jotka allekirjoittavat salassapitosopimuksen. Osakeantimme on enintään 50 000 euroa. Minimisijoitus on 5000 euroa.  Tämän osakeannin avulla saamme mahdollisuuden hankkia merkittävän kokoisen rahoituksen mm. ELY-keskukselta, Business Finlandilta ja muista julkisista lähteistä. Tähän mennessä rahoituksemme on järjestetty ELY-keskuksesta, Finnveralta sekä avainhenkilöiden suorina sijoituksina ja pääomaehtoisina lainoina.
Koko Suomi
Osakkuus
Alustatalous

Osakkaaksi uudenlaiseen kansainväliseen verkkokauppaan

Tutkimusten mukaan kiinnostus yksilölliseen sistustamiseen lisääntyy jatkuvasti.Myös maksuvalmius on kasvanut. Ilmiö on globaali. Vastaavasti maailmalta puuttuu kauppapaikka, jossa esimerkiksi ammattivalokuvaajien ja digitaalisen taiteen myyjät voisivat tarjota teoksiaan myyntiin. Kehittämässämme digitaalisessa sisustamisen ratkaisussa kuluttajat voivat itse päättää teoksensa koon, materiaalin ja kehykset, ja sovittaa sitä omalle kotiseinälleen digitaalisesti ennen ostopäätöstä.Tilattu tuote toimitetaan suoraan kotiin. Lue sijoitusesite tästä. Ratkaisu on teknisesti valmis ja testattu. Palvelu on laajennettavissa globaalisti, joka on huomioitu jo kehitysvaiheessa. Haemme ensimmäisessä vaiheessa rahoitusta palvelun käyttöliittymän loppuun saattamiseksi sekä palvelun julkaisemiseksi. Osakeanti 60.000 euroa, josta on koossa lähes 20%. Minimisijoitus 5000 euroa, sijoitusmahdollisuuksia on tarjolla rajoitettu määrä. Arvostamme mikäli osakkaalla on annettavaa ohjelmointiin, markkinointiin tai kansainvälistymiseen. Pyydämme luottamukselliset ensiyhteydenotot oheisella viestilomakkeella.
Koko Suomi
Osakkuus
Alustatalous
5 000 €

Haetaan yrittäjää/sijoittajaa matkasovellus start up yritykseen

Etsimme yrittäjää eli uutta co-founderia mukaan osaksi Aarre App start up yritystä. Osakkeiden määrä riippuu sitoutumisesta ja aikaisemmasta kokemuksesta ja tietenkin summasta jolla olet valmis ostamaan yrityksen osakkeita.  Plussaa jos kokemusta start upeista, liiketoiminnan kehittämisestä, myynnistä, markkinoinnista, operatiivisesta johtamisesta, brändin kehittämisestä tai rahoituksesta. Oli taustasi mikä tahansa, niin halu lähteä tekemään on kaikista tärkeintä.   Nyt on mahdollisuus päästä mukaan kehittämään uuden sukupolven matkailu alustaa jota on kehitetty reilu pari vuotta, joten raskas pohjatyö on jo tehty ja tällä hetkellä fokus on kasvussa ja käytännön totetutuksessa. Keväällä lanseeraamme markkinapaikan sovellukseen, kehitämme paljon käyttäjätoimintoja, kuten alustalla omien kokemusten jakaminen ja muiden matkailijoiden kanssa vuorovaikuttaminen.  Laajennamme jo ensi vuonna sovelluksen toiminta-aluetta useaan Suomen maakuntaan ja vuonna 2023 on tarkoitus laajentaa muualle Pohjoismaihin ja Baltiaan. Start up yrittäjyys on todella mielenkiintoista koska luomme jotain sellaista jota ei vielä ole olemassa. Tämä tietenkin kysyy myös luonnetta ja valmiutta ottaa edelläkävijyyden roolia.   Lisäksi haemme sijoittajia mukaan Aarre Appin ensimmäiseen rahoituskierrokseen. Tiketin koko on 4000 € - 15 000 €. Yrityksetkin ovat tervetulleita sijoittamaan.   Kehitämme lähimatkailu alustaa, Aarre App sovellusta. Visio on olla maailman johtava lähimatkailu alusta. Business model on myydä omia sovellusnäkymiä kunnille ja kaupungeille ja tarjota markkinapaikka yrityksille myydä lähialueella liikkuville omia palveluita. Liikevaihto muodostuu komissioina transaktioista. Kunnat maksavat sovelluksesta avausmaksun ja kuukausimaksua. Kuntien premium on data järvet, jota hyödynnetään matkailun kehittämisessä. Yritysten Premium jäsenyys on lisänäkyvyys sovelluksessa ja paremmat toiminnallisuudet portaalissa ja omassa profiilissa. Business model siis alustatalous, B2B ja B2G Trendaavaa jakamistaloutta hyödyntämään niin, että sovelluksen käyttäjät luovat uusia hidden gem kohteita jotka Aarre kuratoi. Käyttäjät saavat sosiaalista pääomaa ja badgeja aktiivisuuden mukaan. Käyttäjillä on mahdollisuus luoda omia epävirallisia tapahtumia appiin, esim. tekno reivejä tai futsipelejä. Käyttäjät jakavat omia suosikkikohteita vierailujen jälkeen sosiaalisten verkostojen kautta, joka auttaa Aarretta leviämään viruksen lailla. Filteröinti alustoissa on ehdotonta ja jatkokehityksessä on sirin kaltainen älykäs Aarre opas joka osaa arvata mitä seuraavaksi haluaisit kokeilla. Lähimatkailu on kovassa kasvussa ja markkina kasvaa koko ajan. Lähimatkailu on edullinen ja ekologinen vaihtoehto perinteiselle lentokoneella matkustamiselle. Luonnollisesti Aarre palvelee myös kaukaa tulleita matkailijoita, mutta luo aivan uudenlaiset edellytykset toteuttaa kestävää matkailua joka on nouseva megatrendi. Matkailu on yksi maailman isoimpia markkinoita ja jo pelkästään euroopassa se on n. 780 miljardia euroa. OTA markkinoiden koko ilman lentokone on arvoltaan n. 75 miljardia euroa.  Matkailu ei ole enää entisellään! Tarvitsemme kestävämpiä vaihtoehtoja sammuttaa matkailunjanoamme toteuttamalla lyhyitä matkoja enemmän lähialueille. Yhä useampi kokee omantunnon tuskaa tehdä lukuisia reissuja vuosittain lentokoneella, vaikka rahaa olisi. Lähimatkailu, ekologinen matkailu ja matkailu pienemmille paikkakunnille tulee lisääntymään rajusti tämän vuosikymmenen aikana ja korona on vauhdittanut ilmiötä josta puhuttiin jo aikaisemmin potentiaalisena megatrendinä. Ilmiöt tarvitsevat aina alustan elääkseen ja tällä hetkellä tämänkaltainen alusta puuttuu. "The only way to make sense out of change is to plunge into it, move with it, and join the dance." Alan Watts Toimintaa on alettu kehittämään jo vuodesta 2018, yliopisto ympäristössä, ja toiminta oli alussa osa-aikaista. Olemme pilotoineet sovellusta yhdessä Suomen maakunnassa keväästä 2019 alkaen. Uudelleen brändäsimme sovelluksen ja saimme sen julkistettua heinäkuussa 2021. Tällä hetkellä neljä kaupunkia/kuntaa asiakkaana.  Olemme toimineet 1,5 vuotta Maria 01 start up kampuksella. Runsaasti kehitystyötä on tehty. Tässä esimerkkejä. -Puolen vuoden konsultointi jakso innovaatioiden kaupallistamiseen - Muutama workshop maineikkaan mainostoimiston kanssa - Innovaatio jakso Cabridgen yliopistossa - määrällistä tutkimusta sovelluksen early adoptereista - Analyysiä markkinoista ja kilpailijoista - Tuote testausta ja testimarkkinointia ja kampanjoita pilottikohteessa - 300 rekisteröitynyttä yritystä   Menesty ja sijoita jo heti ensimmäisellä rahoituskierroksella. Etsimme sijoittajia jotka jakavat saman vision ja tuovat lisäarvoa omalla kokemuksella ja verkostoilla. Haemme monipuolista sijoittaja profiilia. Kokemusta matkailualalta, alustataloudesta, kasvuyrityksistä, markkinoinnista, myynnistä tai ohjelmistokehityksestä.   Toivottavasti inspiroiduit ja sinussa heräsi kipinä muuttaa maailmaa yhä paremmaksi paikaksi. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi +358443570966 / +358505851068 / caius.fritz@aarre.app  ja kysy lisää roolista uutena co-founderina tai jos olet sijoittaja niin kysy investor deckiä. Tule tapaamaan Maria 01 tiloihin pohjoismaiden suurimpaan Start Up kampukseen. Päästään Pitchaamaan, vaihtamaan ajatuksia ja tutustumaan toisiimme.
Kohteet 1 - 7 hakutuloksista
loder image