secure.adnxs.com
Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Ostetaan yritys, muut toimialat

Viimeisimmät ilmoitukset
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Ostetaan kannattava liiketoiminta Kainuusta tai Pohjois-Pohjanmaalta

Etsinnässä valmiiksi kannattava osakeyhtiö, jossa kasvulle mahdollisuudet. Sijainti Kajaanin ympäristö ja Pohjois-Pohjanmaan kaupunkialueet.      Odotamme kannattavuuden lisäksi yritykseltä seuraavia ominaisuuksia: Valmista asiakaskuntaa Selkeät kasvun näkymät  Liikevaihtoluokka noin 500.000-1 300.000€ Koko osakekannan/ liiketoiminnan osto tai vaihtoehtoisesti enemmistöosakkuus Emme ole kiinnostuneita ihan pienistä yrityksistä, odotamme että yrityksessä työskentelee useampi henkilö.   Meitä kiinnostaa useat toimialat, mutta majoitus-, ravintola- ja matkailualat jää ulkopuolelle. Isoin kiinnostus löytyy myyntiorganisaation omaaviin yrityksiin ja omaa tuotantoa tekevään yhtiöön. Pystymme sitoutumaan meille uuteen liiketoimintaan tarvittaessa nopealla aikataululla.    Yhteydenotot luottamuksella aluksi yhteydenottolomakkeen kautta ja tarvittaessa ennen tarkempaa tutustumista voimme laatia NDA sopimuksen.
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Asiakkaamme etsii ostettavaa yritystä Suomesta.

Kotimainen pääomasijoitusyhtiö etsii kauttamme ostettavaa yritystä. Ostettavan yrityksen toiminnan tulee olla vakiintunutta ja taloudellisesti kannattavaa. Asiakkaamme toimii jo entuudestaan useammalla toimialalla, joten toimialaa ei ole rajattu. Lisätietoja ja alustavia keskusteluja voi käydä puhelimitse Ilari Hassisen kanssa GSM 050 571 5555.  
Koko Suomi
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image