secure.adnxs.com
Post an ad!

Ostetaan yritys, muut toimialat

Viimeisimmät ilmoitukset
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Ostetaan toimiva yritys

Etsin ostettavaksi Etelä-Suomesta toimivaa yritystä jolla vakiintunutta liikevaihtoa, asiakkaita ja myös työntekijöitä. Ajatukseni on antaa täyspainoinen työaikani ostettavalle yritykselle, ehkä kehittää yritystä perustajan eläköitymisen jälkeen.Yrityksen liikevaihtoluokka mielellään yli miljoona euroa, pienempikään vaihto ei kuitenkaan ole este mikäli kannattavan kasvun edellytykset ovat olemassa.Toimialaa en halua rajata, toimintamalli ja yrityksen tarina ratkaisevat kiinnostuksen. Yhteydenotot luottamuksella.
Etelä-Suomi
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Ostokohde vahvan liiketoimintaosaamisen omaaville yrittäjille

Vahvan taustan ja kokemuksen yrittäjyydestä sekä liiketoiminnasta omaavat ostajat etsivät toiminnassa olevaa yritystä ostettavaksi. Ostettavan yrityksen toimialaa ei ole tiukasti rajattu, mutta poisluettuja ovat kauneudenhoito-/kampaamoalan toimijat. Ostajat etsivät vakiintunutta ja edelleen kehittämiskelpoista yritystä. Yritystä etsitään ensisijaisesti Etelä Pohjanmaan / Pohjanmaan alueelta, mutta myös muualla Suomessa toimivat yritykset huomioidaan, mikäli toiminta on siirrettävissä tai laajennettavissa edellä mainitulle alueelle. Ostettavassa yrityksessä voi olla yrityskaupan mukana siirtyviä työntekijöitä. Tarjolla on erinomainen tilaisuus erilaisissa elinkaaren vaiheissa oleville yrityksille sekä esim. eläköityvälle yrittäjälle löytää yritykselleen ammattitaitoiset ja liiketoiminnan kehittämisestä innostuneet jatkajat. Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja tarjoa yritystäsi myyntiin lähettämällä viesti ostajille oheisen yhteydenottolomakkeen kautta.
Koko Suomi
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Asiakkaamme etsii ostettavaa yritystä Suomesta.

Kotimainen pääomasijoitusyhtiö etsii kauttamme ostettavaa yritystä. Ostettavan yrityksen toiminnan tulee olla vakiintunutta ja taloudellisesti kannattavaa. Asiakkaamme toimii jo entuudestaan useammalla toimialalla, joten toimialaa ei ole rajattu. Lisätietoja ja alustavia keskusteluja voi käydä puhelimitse Ilari Hassisen kanssa GSM 050 571 5555.  
Koko Suomi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image