secure.adnxs.com
Post an ad!

Ostetaan yritys, muut toimialat

4 Total item(s) found
Viimeisimmät ilmoitukset
Ostetaan
Muut toimialat

Ostetaan yritys tai liiketoiminta kokeneelle yrittäjälle

Tehdään meidän molempien haaveista totta! Myy yrityksesi kokeneelle jatkajalle. Haluan ostaa yrityksen. Olen toiminut yli 20 vuotta yrittäjänä ja nyt on aika vaihtaa alaa.   Tarjoa rohkeasti yritystäsi! Olen avoin toimialan ja kokoluokan suhteen. Toiveena sijainti Keski-Suomessa. Olen kiinnostunut myös siirrettävissä olevista liiketoiminnoista, joita voi pyörittää paikasta kuin paikasta.  Ole rohkeasti yhteydessä ja selvitetään yhdessä olisinko sopiva jatkaja yrityksellesi!     
Keski-Suomi
Ostetaan
Muut toimialat

Nuori yrittäjä ostaa kannattavan yrityksen

Hei! Nuori yrittäjä ostaa kannattavan yrityksen tai hänestä tulee luotettava kumppani kokeneemmalle yrittäjälle. Tunnen hyvin matkailun ja sähköisen kaupan alan, mutta kiinnostukseni on rajaton. Tämä on myös loistava tilaisuus löytää yrityksellesi kelvollinen seuraaja! Yrityksen hinta ja liikevaihto eivät ole ratkaisevia, olen valmis harkitsemaan huolellisesti kaikki hakemukset. Yritys voidaan myydä yrityksenä, osana yrityksen osaketta, liiketoimintaprosessina tai kiinteistönä. Pidän parempana Etelä-, Keski- ja Länsi -Suomea, mutta jos liiketoimintaa voidaan laajentaa tai siirtää, sijainnilla ei ole väliä. Voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen discompanyfin@gmail.com tai soittaa 0503 5009 33. Kiitos mielenkiinnostasi tätä ilmoitusta kohtaan!
Etelä-Suomi
Ostetaan
Muut toimialat

OSTETAAN TAMPEREEN TALOUSALUEELTA TOIMIVA, KANNATTAVA PIENYRITYS

OSTETAAN TAMPEREEN TALOUSALUEELTA TOIMIVA, KANNATTAVA PIENYRITYS
Ostetaan
Muut toimialat

Asiakkaamme etsii ostettavaa yritystä Suomesta.

Kotimainen pääomasijoitusyhtiö etsii kauttamme ostettavaa yritystä. Ostettavan yrityksen toiminnan tulee olla vakiintunutta ja taloudellisesti kannattavaa. Asiakkaamme toimii jo entuudestaan useammalla toimialalla, joten toimialaa ei ole rajattu. Lisätietoja ja alustavia keskusteluja voi käydä puhelimitse Ilari Hassisen kanssa GSM 050 571 5555.  
Koko Suomi
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista
loder image