Post an ad!

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Verkkokauppa
9 000 €

Pt-palvelu.fi verkkokauppa

Nyt on erinomainen tilaisuus personal trainer palvelua tuottavalle henkilölle tai henkilöille ostaa oma valmis verkkokauppa. Verkkopalvelulla voit tuottaa pt-palveluja ympäri Suomea. Palvelulla voi räätälöidä asiakkaan tarpeisiin sopivan valmennuksen, jotta hän voi saavuttaa haluamansa tavoitteet. Palvelua on helppo käyttää ja on skaalattavissa tarpeen mukaan. Verkkokauppaa voi käyttää ja hallita puhelimella. Maksutavoissa löytyy kaikki verkkokaupan vaihtoehdot. Myyjä on itse kehittänyt verkkokaupan ja on valmis antamaan täyden opastuksen palveluun ja jos ostaja on halukas perustamaan osakeyhtiön voi myyjä jäädä yhtiöön osakkaaksi. Ota myyjään rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.  
Koko Suomi
Myydään
Verkkokauppa

JepJep Oy:n varaosamyynti, varasto, verkkokauppa ja yritysnimi

Myydään Joensuussa sijaitsevan JepJep Oy:n varaosien myynnin liiketoiminta, varasto jossa yli 4000 erituotetta sekä rekisteröity yritysnimi ja nettikauppa. JepJep Oy on perustettu vuonna 1999 ja se myy Harley Davidson -moottoripyörien vara- ja customointiosia, kypäriä/ajovarusteita koko Suomeen. Alalla pitkään toiminut nimi, joten helppo jatkaa toimintaa, laajentaa halutessa se myös muihin merkkeihin ja korjaamo toimintaan. Tarkemmat tiedot suoraan omistajalta, jonka yhteystiedot löydät tästä linkistä.
Koko Suomi
Ostetaan
Muu palvelualan yritys

OSTETAAN TILITOIMISTO TAI HENKILÖSTÖVUOKRAUSYRITYS

Myytävä yrityksesi voi olla pieni tai iso. Olemme aidosti kiinnostuneita kaikista vaihtoehdoista. Yhteydenotto meihin kannattaa varmasti. Tutkimme huolella kaikki mahdollisuudet. Yrittäjän on myös mahdollista jäädä palvelukseemme yrityskaupan jälkeen. Yrityskauppa voi toteutua joko osakekauppana tai liiketoimintakauppana tai voit myydän vain osan yritystoiminnastasi. Tarjoamme modernin ja kehittyvän yrityksen edut ja mahdollisuudet, digitalisaatiota unohtamatta. Jokainen yhteydenotto on luottamuksellinen. Tutustu yritykseemme ja vakuutut tarjoamastamme mahdollisuudesta, www.econia.com. Pyydä referenssejä aikaisemmista yrityskaupoistamme. Lupaamme molempia osapuolia tyydyttävän ja järkevän ratkaisun. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, mutta voi tarjota suuren mahdollisuuden. Tiedustele lisää sähköpostilla elina.salmivala@econia.com
Koko Suomi
Myydään
Autokorjaamo ja -huolto

Vakavarainen ja toimiva autohuolto & varaosakauppa

Velaton, 30 vuotta toiminut ja vakiintuneen asiakaskunnan omaava autovaraosakauppaan ja Opel-merkkihuoltoon erikoistunut yritys etsii jatkajaa toiminnalle yrittäjän eläköityessä.Yrityksellä on omaa varaosamaahantuontia sekä hyvät liikesuhteet virallisen merkkimaahantuojan ja suomalaisten tukkureiden kanssa. Kauppa toteutetaan yrityskauppana, johon sisältyy toiminnassa tarvittavat koneet ja kalusteet. Yrityskauppaan sisältyy myös varastoa, jonka avulla uusi yrittäjä pääsee jatkamaan toimintaa saumattomasti. Varastokierto on optimoitu, varaston sisältö päivitetty ja järkevällä tasolla.Yritys toimii siistissä ja toimivissa vuokratilassa hyvällä liikepaikalla.Varaosapalveluiden markkina-alue on koko Suomi ja merkkihuollon asiakkaat saapuvat pääosin ympäröivästä maakunnasta. Asiakaskunta koostuu suurelta osin yksityisasiakkaista, mutta palveluita on tarjolla myös yritysasiakkaille. Asiakkaat löytävät yrityksen palvelut mm. suosittelun ja Googlen kautta. Tämä tilaisuus sopii asiakaspalvelu- ja myyntihenkiselle yrittäjälle tai jo toimivalle yritykselle, joka haluaa laajentaa toimintaansa. Kokemus autotoimialalta on eduksi ja kiinnostus kehittyvää alaa kohtaan auttaa kasvattamaan toimintaa edelleen. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan erikseen sovittavalla tavalla. Yrittäjän vankka kokemus, erinomaiset suhteet ja näkemys liiketoiminnan pyörittämisestä ja potentiaalista tarjoavat toiminnan jatkajalle erinomaisen startin toimintaan. Yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjän lisäksi kaksi ammattitaitoista ja osaavaa henkilöä, jotka siirtyvät kaupan mukana uuden yrittäjän palvelukseen. Kauppahinta määritellään siirtyvän omaisuuden ja erillisten neuvottelujen mukaisesti. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Luottamukselliset ensiyhteydenotot pyydetään oheisella viestilomakkeella.
Koko Suomi
Myydään
Verkkokauppa
14 500 €

Myydään hyvinvointi brändi, jolla monta potentiaalista bisnesmallia

Brändillä on ollut vuoden vegeravintolaksi palkittu kahvila-ravintola ja siinä yhteydessä joogastudio. Brändillä valmiina pilviravintolakonsepti jonka toteuttaminen on keittiökumppaneiden löytämistä vaille valmis. Myyntiä ei tällä hetkellä tehdä.   Potentiaali mahdollisuudet: Brändille voi rakentaa pilviravintolakonseptin, tehdä kaupallisilla yhteistöillä liiketoimintaa, rakentaa onlinejoogaan keskittyvän alustan, rakentaa verkkokaupan vegaaneille, valmistuttaa reseptiikan avulla valmiita tuotteita kuten kastikkeita…    Soveltuvat erityisesti henkilölle/yritykselle, kenellä on intohimoa hyvinvointibisnestä kohtaan.  Tässä myös mahdollisuus startata nykyisen kivijalan rinnalle uusi liiketoiminta netissä tai kenties vaihdat olemassaolevan kahvilan brändin alle.   Miksi myymme: Aika ei yksinkertaisesti riitä kun tähän piti tulla toinen henkilö johtamaan pyörittämistä, mutta kun sitä ei löytynyt niin ajan puutteen vuoksi pakko pistää eteenpäin.   Toivottavasti löydän innokkaan jatkajan brändille! Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää :)
Koko Suomi
Myydään
Tukkukauppa
250 000 €

Safarivarusteiden suunnittelu, tukkukauppa ja verkkokauppa

Yritys on perustettu vuonna 1966 ja omistaja haluaa luopua liiketoiminnasta korkean iän ja jatkajan puutteen vuoksi. Kyseessä osakekauppa. Yritys on erikoistunut kylmäpukeutumiseen ja omistaa alaan kuuluvia hyviä tuotemerkkejä esim. Wild, ColdProtectWear, Wild and Free. Tuotteet suunnitellaan itse ja  valmistetaan tehtaissa joihin on pitkä-aikaiset vakaat suhteet. Liiketoiminta-alueet: Safarivarusteet, arktiset työvaatteet, talvipukeutuminen kuluttajille. Safari varusteita ja työvaatteita myydään suoraan yrityksille, lisäksi yrityksellä on pitkään toiminut verkkokauppa. Wild tuotemerkillä on myyty 2000 luvulla teknisiä alusasuja yli 500.000 kpl ja fleece puseroita yli 50.000 kpl joten tuotemerkki on hyvin tunnettu ympäri Suomen. Aiemmin yrityksen tuotevalikoima oli laajempi kuin nyt ja liikevaihto 1,7 milj tasolla.  Tuotevalikoimaa on supistettu nykyiselleen mutta laajemman tuotannon tietotaito on jäljellä mikäli ostajalla on mielenkiintoa palautta se. Toiminnat ovat ovat elektronisessa muodossa pilvipalvelussa kuten CRM asiakkuus ohjelma ja taloushallinnon ohjelmat. Toiminta siirrettävissä helposti eri paikkakunnalle Yritys on velaton Kaikilla yrityksen liiketoiminta-alueilla on hyvät kasvumahdollisuudet. Korona on safarituotemyynnissä vaikeuttanut toimintaa mutta 2022 näkymät ovat paranemassa. Näiden tuotteiden myynti lisääntyy tulevaisuudessa verkkokaupassa haalareiden ja työvaatteiden osalta. Työvaatteita ovat käyttäneet Ilmatieteen laitoksen Etelänapamantereen retkikunta, lisäksi Pohjoisen pelastuslaitoksilla on käytössä Wild varoväri pukuja maastopelastuskäytössä. Liiketoiminta sopii hyvin täydentämään jo olemassa olevaa liiketoimintaa tai aktiiviselle aloittelevalle yrittäjälle. Nykyinen yrittäjä on valmis avustamaan ostajaa aloittamisessa tarvittavan ajan.
Koko Suomi
Myydään
Muut toimialat
24 900 €

Suuren potentiaalinen liiketoiminta, Wiilubike, Verkkokauppa

Mitä myymme? Myymme valmiin liiketoiminnan, uniikilla tuotteella. Tämä on täydellinen vaihtoehto lähteä pyörittämään liiketoimintaa valmiilta pohjalta, jossa raskain pohjatyö on jo hoidettu. Liiketoiminta helposti siirrettävissä minne päin tahansa. Wiilubike on suomalaisesta koivusta valmistettu kaupunkipolkupyörä. Wiilubikellä liikut näyttävästi ja helposti hiekkateiltä kaupungin mukulakiville. Urbaani polkupyörä, joka kääntää katseet. Wiilubike on kevyt ja mukava polkea laadukkaiden osien ja puuronkonsa ansiosta. Wiilubike on oman alansa edelläkävijä ja tuotteella on erittäin suuri potentiaali nyt ja tulevaisuudessa. Tuotetta on helppo kehittää vastaamaan tulevaisuuden tarpeita. Wiilubiken toiminta on ollut osa-aikaista yrittäjyyttä. Tällä tuotteella on erittäin suuri potentiaali Suomen sekä ulkomaanmarkkinoilla.   Olemme myymässä liiketoimintaa, emme yhtiötä. Alla erittely, mitä kauppa sisältää: - Wiilubike liiketoiminta - Varasto      Varastossa kaikki tarvittava liiketoiminnan jatkamiseen      Varaston arvo n. 20000€      Tarkempi luettelo toimitettavissa - Kontaktit osien valmistajiin ja tukkureihin - Shopify-verkkokauppa - Pyörän valmistuskuvat ja tiedot - Domain x2 (www.wiilu.fi/www.wiilubike.fi) - Somet (Instagram 627 seuraajaa, Facebook 1303 seuraajaa) - Markkinointimateriaalin (kuvat, videot, logot etc..) - Täysimittainen perehdytys järjestelmiin ja polkupyöriin   Hinta? Kauppa toteutetaan liiketoiminta kauppana, joten uusille omistajille ei siirry vanhan yhtiön vastuut ja velvoitteet. Liiketoimintakaupan hinta on 24 900€.   Miksi Wiilubike-liiketoiminta on myynnissä? Myymme liiketoiminnan omistajien muiden kiireiden ja muuttuneiden elämäntilanteiden takia. Voimme kertoa lisää tilanteesta potentiaalisille ostajille. Oma aikamme ei valitettavasti riitä kyseiseen projektiin. Autamme uusia omistajia kaikin mahdollisin keinoin, jotta he pääsevät alkuun liiketoimissa.   Lisätiedot pyydettäessä Mikäli kiinnostuit, lisätietoja saatavilla ottamalla yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää Wiilubikestä ja sen toiminnasta.
Koko Suomi
Myydään
Muu liikenne- ja ajoneuvot
390 €

Akkulämmitin lisää sähköauton kilometrejä

Patentin myynti tai lisensointi Me olemme ratkaisseet sähkö- ja hybridiautojen toimintamatkaa rajoittavan ongelman kylmissä olosuhteissa. Tästä löytyy meidän omiin protoihin perustuvaa tutkittua ja patentoitua tietoa. Testiemme mukaan talvella kylmissä olosuhteissa toimintamatka kasvaa jopa kaksinkertaiseksi! Liikenteen sähköistymisen myötä tältä liiketoiminnalta odotettavissa voimakasta kasvua. Myös nykyinen yritystoiminta on myytävänä eläköitymisen takia.  Katso sanomalehti Kalevan lehtiartikkeli Akkulämmitin lisää sähköauton kilometrejä kylmässä Ota rohkeasti yhteyttä niin kerron lisää.   Lisätietoja: Tapio Juvani, puh. 040 5234523 tai tapio.juvani@polarheater.fi  
Koko Suomi
Myydään
Verkkopalvelu

Myynnissä kannattava verkkokauppa / vuokrauspalvelu Pesurivuokraus.fi

Wise Rental Services Oy, palvelunimeltään Pesurivuokraus.fi on tekstiilipesureiden vuokraukseen erikoistunut yritys, joka palvelee pääosin kuluttaja-asiakkaita. Asiakkaat varaavat ja maksavat laitteen vuokran verkkokauppaamme ja noutavat sen käyttöönsä joltain yhteistyökumppaniltamme. Yhteistyökumppaneina meillä on yli 100 Neste-, K-Market-, K-Supermarket-, ja Teboil kauppiasta ja palvelualueemme kattaa kaikki isommat kaupungit aina Helsingistä Rovaniemelle. Yritys on saatu kehitettyä todella hyvään tilaan, jossa ydinliiketoiminta toimii kuin itsestään ja siten mahdollistaa hyvin esim. tuoteskaalauksen. Yrityksen markkinointiin on panostettu kestävällä tavalla ja palvelun brändillä alkaa olla jo todellista tunnettuutta ja arvoa. Yritys on myös arvostettu ulkoisten sidosryhmiensä keskuudessa ja yhteistyökumppanuuksien sopiminen on helppoa hyvän maineen vuoksi. Yhtiöllä on jo kymmeniä tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ja myynti on ollut tasaisen kasvavaa, samoin yrityksen kannattavuuskin. Tekeminen on hyvin automatisoitunutta ja rutinoitunutta, eikä ydinliiketoiminnassa ole suuria riskejä, minkä vuoksi ennustettu myynti jäisi toteutumatta. Kilpailutilanne on myös pysynyt otollisena. Pesurivuokraus.fi on selkeä markkinajohtaja omassa segmentissään ja hallitsee myös näkyvyyttä hakukoneissa. Lisätietoja puhelimitse tai sähköpostilla +358404121789, juuso@pesurivuokraus.fi.
Koko Suomi
Myydään
Kiinteistönvälitys ja -vuokraus
49 000 €

KIINTEISTÖ-UNION OY - UNION REAL ESTATE Ltd

Usein kuulee sanottavan, että kaikki hyvät nimet on jo varattu. Mutta tässä on nyt myytävänä 38-vuotta vanha yritys, jolla on hyvä nimi joka erottuu joukosta. Nimi sopii hyvin myös franchising-yritysketjulle. Yritys on velaton, kaupparekisteriin, ennakonperintärekisteriin ja AVIN välittäjärekisteriin merkitty osakeyhtiö. Y-tunnus: 0662072-9 Yrityksellä on verkkotunnus / domain: KIINTEISTOUNION.FI Kotisivut on poistettu toistaiseksi. Toimialana on kiinteistönvälitys sekä kiinteistöjen, arvopapereiden ja johdannaisinstrumenttien omistus, osto ja myynti.  Olen ollut alla 60-vuotta. Joudun luopumaan ikääntymisen johdosta.  Jos tykkäät nimestä ja annat arvoa sille, että on 38-vuotta vanha yritys, niin ota yhteyttä.  
Koko Suomi
Ostetaan
Tilitoimisto

Ostetaan TILITOIMISTO

Ostetaan tilitoimisto liikevaihtoluokassa 200 - 500 t euroa. Maantieteellisellä sijainnilla ei väliä. Laaja pienasiakaskunta mielellään laajalta toiminta-alueelta toivottavaa.
Koko Suomi
Myydään
Verkkokauppa

Pitkään toiminut liikelahjayritys etsii jatkajaa

Yritys on toiminut viime vuodet verkkokatalogien avulla myyden mainoslahjoja, yrityslahjoja ja työvaatteita. Uusi yrittäjä voi lähteä kehittämään yrityksen toiminnan moderniksi verkkokaupaksi ja kasvattaa liikevaihtoa tekemällä aktiivista myyntityötä. Liiketoimintakauppaan sisältyvät nykyiset asiakassuhteet, hyvät kontaktit sekä ulkomaisiin että kotimaisiin tavarantoimittajiin, laaja asiakasrekisteri, kotisivut ja domainit. Liiketoimintaa on mahdollista harjoittaa joustavasti mistä päin Suomea tahansa. Yrityksessä on työskennellyt yrittäjäpariskunta viimeiset vuodet sivutoimisesti. Liiketoiminta myydään eläkkeelle asteittain siirtymisen vuoksi. Nykyiset yrittäjät perehdyttävät mielellään uuden yrittäjän alkuun. Tartu tilaisuuteen luoda hyvistä lähtökohdista monipuolinen liikelahjojen digikauppa. Uusi kuluttajien verkkokauppa on ollut käytössä jo yli vuoden kasvavin tuloksin. Ota yhteyttä!
Koko Suomi
Myydään
Verkkokauppa
22 000 €

Ekologinen kaupallistettu tuote ja Wouwou.fi verkkokauppa

Myytävänä valmis kestovaippoihin erikoistunut verkkokauppa ja osakeyhtiö.  Laadukas, kotimainen ja ekologinen verkkokauppayritys etsii jatkajaa, olisiko tässä sopiva tilaisuus juuri sinulle? Wouwou tarjoaa patentoitua mukavuutta pienille. WOUWOU-kestovaipat säästävät aikaa (ja hermoja), wouwou-kestovaipan Pguard imut kuivuvat hetkessä, niitä on helppo käyttää ja ne vievät kaapeistasi vain pienen tilan. Wouwou®-kuori ja PGuard®-imuosa on uniikki tuoteinnovaatio, jolle Patentti- ja rekisterihallitus on myöntänyt hyödyllisyysmallin 2011 ja mallioikeuden 2021 (26346). Tuotteelta löytyy myös Design® from Finland – merkki. Yrityksessä on valmiina verkkokauppaportaali, sähköposti, loistava tuote, tuotantokanava sekä sosiaalisen median kanavat. Toimintaa on siis helppo jatkaa ja se vaatiikin aluksi vain myyntihenkisyyttä ja verkkokauppa osaamista. Valmis tuotantokanava luotettavalta kumppanilta takaa sen, että tuotteita on helposti saatavilla ja ne ovat laadukkaita. Toimintaa on mahdollista lähteä kansainvälistämään ja myymään tuotteita Suomen lisäksi ulkomaille. Tuotevalikoimaa voi myös lähteä kasvattamaan, koska alusta on valmiina. Verkkokaupalla suuri potentiaali lähteä kasvamaan seuraavia työkaluja hyödyntäen, aktiivista asiakaskontaktointia, sosiaalisen median sisällöntuotantoa ja vaikuttajamarkkinointia. Ymmärrys ekologisuutta kohtaan, myyntihenkisyys ja sosiaalisen median osaaminen antavat hyvät edellytykset toiminnan jatkamista uudelle yrittäjälle. Myydään koko yrityksen osakekanta. Kauppaan kuuluu verkkosivut, sähköposti, myyntivarasto, materiaalivarasto tehtaalla, asiakkaat, tuotantoverkoston yhteystiedot, markkinointityökalut (IG, FB) sekä kaikki tarvittavat elementit kannattavan toiminnan jatkamiseen. Hintapyyntö 22000€ koostuu noin 90% valmisvarastosta, joten toiminnan pääsee aloittamaan ilman suuria hankintoja. Toiminta työllistää tällä hetkellä molemmat yrittäjät osa-aikaisesti. Yrittäjät uskovat, että toiminta työllistäisi aluksi yhden ihmisen täysipäiväisesti. Myynnin syynä on yrittäjien ajanpuute omien päätöiden takia. Yrittäjät ovat valmiita perehdyttämään jatkajan ja tarvittaessa antavat hankinta ja tuoteteknistä tukea uudelle yrittäjälle. Mahdollisuudesta tuotannon/tilaus-toimitusketjun tukeen jatkossa voidaan sopia. Vaippamarkkinassa ja lastentuotemarkkinassa maailmanlaajuinen trendi on ostokäyttäytymisen siirtyminen verkkoon ja ekologisuus. Tässä paketissa yhdistyvät nämä molemmat. Tässä erinomainen pohja lähteä rakentamaan jopa kansainvälistä menestystarinaa! Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää. Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.  WOUWOU kestovaippakonsepti sopii hyvin suoraan myös olemassa olevan lastentuotebrändin tai - yrityksen portfolioon ilman tuotekehityskuluja tai -aikaa. Tuote voi nostaa yrityksen ekologista imagoa ja laajentaa tuotevalikoimaa.
Koko Suomi
Ostetaan
Tilitoimisto

Ostetaan tilitoimisto (ostajana yrittäjävetoinen tilitoimisto)

Etsimämme tilitoimisto on 1-10 henkilöä työllistävä ja sijaitsee mieluiten Keski-Suomen alueella. Muita mahdollisia sijainteja ovat mm. Etelä-Suomi ja Savo.  Olemme yrittäjävetoinen auktorisoitu tilitoimisto. Olemme yritys, jolla on kasvot, ja hoidamme asiakkaidemme asioita kuin omiamme. Suurin osa asiakkaistamme tulee suositusten kautta, ja pidämme henkilökunnastamme erinomaista huolta.Mikäli etsit hyvää vaihtoehtoa tilitoimistoliiketoimintasi uudeksi kodiksi, keskustelisimme asiasta mielellämme. Ota yhteyttä luottamuksellisesti!Yrityskauppa on mahdollista toteuttaa osakekauppana tai liiketoimintakauppana.
Koko Suomi
Ostetaan
Kuljetusliike

Ostetaan kuljetus- tai taksialan yritys

Ostetaan kuljetus- tai taksialan yritys. Sijainti voi olla missä päin Suomea vain. Ostettavan yrityksen kokoluokka saisi olla n. 200.000-3.000.000 € vuosittainen liikevaihto.  Yrityksellämme on jo sekä kuljetus- että taksialan toimintaa. Haluamme nyt kasvaa ja laajentaa toimintaamme.  Meiltä löytyy kokemusta useista yritysostoista. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksella. Ota yhteyttä verkkolomakkeen kautta!  
Koko Suomi
Myydään
Paino- ja kustannustoiminta

Täydellinen digipainokalusto yrityskäyttöön

Tarjolla mainos- ja markkinointiyrityksen yhteydessä toimivan digipainon täydellinen digipainokalusto alkavalle tai jo toimivalle yrittäjälle liiketoiminnan harjoittamiseen.Kauppaan sisältyy Xerox® Versant® 2100 -painokone ja täydelliset painotuotteiden viimeistely- ja jälkikäsittelylaitteet. Kauppaan sisältyy myös uudenkarhea Rowe-rakennuspiirustuslaitteisto sisältäen suurkuvaskannauksen.Digipainokoneella tulostat laadukkaasti ja kustannustehokkaasti asiakkaiden monipuoliset painotyöt esim. käyntikortit, julisteet ja rakennuspiirustukset suoraan taiteltuina. Viimeistelylaitteilla teet vihkotaitot, folioinnit ja laminoinnit. Painotuotteiden kysyntä kasvaa esim. messujen sekä tapahtumatuotantojen käynnistyessä.Digipainokone on ollut vähäisellä käytöllä pandemian aikana ja sitä on huollettu säännöllisesti. Digipainokalusto sijaitsee pk-seudulla. Kaluston ostavan yrittäjän on mahdollista neuvotella myös liiketoiminnan harjoittamisesta nykyisen omistajan tiloissa. Digipainokalusto on mahdollista siirtää myös toiseen sijaintipaikkaan.Ota yhteyttä oheisella viestilomakkeella lisätietojen saamiseksi.
Koko Suomi
Myydään
Verkkokauppa

Korkealuokkaisten lahja- ja käyttötavaroiden verkkokauppa

Loistava tilaisuus ostaa valmiiksi rakennettu verkkokauppa tuotevarastoineen. Korkealuokkaiset kansainväliset brändit, jotka tarjoavat valmiin alustan toiminnan jatkamiselle. Tulevaisuuden kehitykselle ei ole rajoja. Toimintaa mahdollisuus pyörittää mistä tahansa, koska varasto ja logistiikka on jo olemassa.Myydään omistajan henkilökohtaisten syiden vuoksi edullisesti. 
Koko Suomi
Ostetaan
Siivous ja puhtaanapito

Ostamme siivousalan yrityksiä kaikkialta Suomesta

Etsimme kohteita kaikilta siivoussektoreilta ympäri Suomen. Tavoitekokoluokka on 200.000 - 2.000.000 euroa mutta voimme toimia sen ulkopuolellakin. Yrityksemme toimii tällä hetkellä Helsingistä Riihimäelle, Kirkkonummelta Porvooseen sekä Kuopion ja Lieksan talousalueilla. Yhtiömme on perustettu 10 vuotta sitten. Tavoittelemme ostettavia kohteita sekä nykyiseltä alueelta, että sen ulkopuolelta. Toimintamme tukijalat ovat tällä hetkellä: Toimitilasiivous, myymäläsiivous, kotisiivous. Tavoitekohteemme voivat olla millä siiivoussektorilla tahansa. Olemme hyvin kannattavia ja vakavaraisia. Omistajat ovat serkuksia keskenään ja toimivat yrityksessä. Meillä ei ole pääomasijoittajaa omistajana. Mikäli mietit yrityksesi tai siivousliiketoiminnan myyntiä niin kannattaa olla meihin yhteydessä. Saat meiltä ehdotuksen nopeasti ja koko prosessimme on todella tehokas. Huolehdimme uusista asiakkaista ja henkilöstöstä pilkuntarkasti. Yhtään asiakasta tai työntekijää emme järjestelyiden yhteydessä menettäneet. Olemme toteuttaneet neljä yritysostoa viimeisen kahden vuoden aikana ja olemme hankintoihimme olleet erinomaisen tyytyväisiä. Osassa järjestelyistä vanhat omistajat ovat jääneet töihin ja osassa olemme nostaneet tiimiesihenkilön vastaamaan ko. kohteesta. Kaikki on aina tehty yhteistyössä ja yhteisymmärryksessä myyjien ja avainhenkilöiden kanssa. Mikäli haluat yrityksesi tai liiketoiminnan jatkajaksi sitä arvostavan ja kunnioittavan niin ole reippaasti yhteydessä.
Koko Suomi
Kohteet 127 - 144 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image