Post an ad!
 • Myydään
 • Ad ID: 109565

Tule ravintolayrittäjäksi Ouluun

Ravintola-ala Ravintola 1

Thaimaalainen ruokaravintola etsii yrittäjää jatkamaan menestyksekästä toimintaa.

Ravintola sijaitsee Oulun ydinkeskustassa erinomaisella liikepaikalla vuokratilassa. Tila on kooltaan noin 80 m2. Keittiön lisäksi tilassa on 25 paikkainen ravintolasali.

Ravintola on vakiinnuttanut kuuden toimintavuotensa aikana paikkansa markkina-alueellaan ja se on tunnettu erinomaisesta ruuastaan.

Ravintola on erityisen suosittu lounasruokailijoiden keskuudessa ja Take Away myynti on ollut myös voimakasta. Ravintolan palveluita käyttävät niin paikalliset asukkaat kuin seudulla liikkuvat matkailijatkin. 

Kauppa toteutetaan ensisijaisesti yrityskauppana, mutta myös liiketoimintakaupasta on mahdollista neuvotella. Kauppaan kuuluu ravintolan irtaimisto, koneet ja kalusteet.

Ravintolan sisustus on suhteellisen moderni, eli myös toisenlainen ravintolatoiminta on helppo aloittaa nykyisissä tiloissa. Toiminta on valmiina jatkettavaksi heti kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen.

Ravintolassa työskentelee tällä hetkellä kaksi ammattitaitoista ja osaavaa henkilöä. Ravintolan nykyiset yrittäjät ovat valmiita perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan. Ravintolan käyttämä reseptiikka sisältyy kauppaan. 

Tämä tilaisuus sopii sekä vasta aloittavalle ravintola-alan yrittäjälle että jo pidempään toimineelle yrittäjälle / yrittäjäparille. 

Ravintolan toimintaa on mahdollista edelleen kasvattaa esim. aukioloaikoja laajentamalla. Nykyiset aukioloajat ovat klo 10.00 - 19.30. Tällä hetkellä ravintola on ollut sunnuntaisin suljettuna.

Tartu nyt tähän tilaisuuteen ja ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi.

Pyydämme luottamukselliset yhteydenotot oheisella viestilomakkeella.

 

 • Ilmoitustyyppi
  Myydään
 • Paikkakunta
  Oulu,Pohjois-Pohjanmaa,Pohjois-Suomi
 • Toimiala
  Ravintola
 • Tilat
  Vuokratila
loder image
loder image