JÄTÄ ILMOITUS

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kahvila

Aktiivisen kylän olohuone

Metsän tuoksua, loraus moponketjuöljyä, rutkasti rokkenrollia ja koko kahvilallinen hyvää yhteisöllistä menoa. Haluaisitko työllistää itsesi ja mahdollisesti puolisosikin aktiivisen ja rempseän kylän yhteisessä olohuoneessa? Kahvila-ravintola EloTähkä Pälkäneen Rautajärvellä etsii jatkajaa. Olen toiminut kahvilayrittäjänä melkein 20 vuotta, nykyisissä viihtyisissä ja tunnelmallisissa tiloissa kylän keskustassa vuodesta 2012 lähtien. Työni on minulle rakas, mutta joudun luopumaan siitä terveydellisistä syistä. Kahvilassa kun tarvitaan ripeitä jalkoja ja nopeita käänteitä. Nyt on loistava tilaisuus uudelle energialle ja kehitykselle! Kahvilani on kylän sydän ja oman kylän palveluita halutaan aidosti käyttää jatkossakin. Tässä kahvilassa jokainen päivä on ihanien asiakkaiden ansiosta hauska, erilainen, antoisa ja työntäyteinen. Rautajärvellä on omaleimainen tunnelma, johon mahtuvat mukaan niin lapset kuin aikuisetkin. Minulla on vakaa ja uskollinen asiakaskunta, joka koostuu oman kylän ja muiden Kukkian kylien vakituisista ja vapaa-ajan asukkaista, erilaisista harrastajaporukoista ja lukuisista ohikulkijoista. Toiminta on hyvin kannattavaaa, liikevaihto vuonna 2018 oli 160 000€. Kahvilassani on tarjolla tuoreen kahvin kanssa päivittäin itse leivottuja munkkeja ja muita leivonnaisia, suolaisia leipiä, sämpylöitä, piirakoita sekä maistuvia X-Meal -hampurilaisia. Keittolounasta tarjotaan arkipäivisin ja sen suosio on kestänyt jo 19 vuotta! Kahvilassa on A-oikeudet. Järjestän karaoke-, bändi - ja muita tapahtumailtoja, esim. lasten halloween- ja vappubileitä. Teen myös suolaisia ja makeita kakkuja ja ruokatilauksia. Myyn myös jonkin verran elintarvikkeita, erityisesti lähituottajien vihanneksia ja muita tuotteita. Veikkauksen ja Matkahuollon palvelut tuovat lisää asiakkaita, kuten myös kyläyhdistyksen Smartpost-pakettiautomaatti. Kahvilani toimii vuokratiloissa ja suurin osa kahvilan laitteista ja kalusteista kuuluu kiinteistöön. Myydään liiketoiminta ja vaihto-omaisuus, sis. Veikkauksen ja Matkahuollon takuut kaupantekohetkellä inventoituna, toimivana valmiina kokonaisuutena.     Uuden yrittäjän on näin vaivattomampaa jatkaa, koska kaikkea ei tarvitse hankkia alusta alkaen. Tarjolla hyvä perehdytys tehtäviin! Toivottavasti kiinnostuit, ota yhteyttä!
15 000 €
Myydään
Ravintola

Paikkakunnan Ykkösravintolalle haetaan jatkajaa!

Pälkäneen Luopioisissa, Pirkanmaan kauneimmassa kuntakeskuksessa, Kukkianjärven kainalossa toimii laajastikin tunnettu "Ravintola Liekki". Liekki on kuuluisa hyvästä ruuasta, laajasta kesäterassista puutarha- ja sisustuspuoteineen. Liekissä on sisällä 80 ap ja osin katetulla terassilla esiintymislavoineen 160 ap. Liekki on roihunnut vahvasti jo vuodesta 2004. Yritys on hyvin kannattava, tulevan kauden liikevaihto yli 800.000,- ja henkilökuntaa 5 + kausiapulaiset. Toiminta on ympärivuotista ja kaikki talouden tunnusluvut ovat erinomaisia. Hyvä tilaisuus uusille yrittäjille, perhe- tai kimppayritykseksi alan ammattilaisille. Liekki toimii vuokratiloissa, mutta liikekiinteistöstä on mahdollista neuvotella liiketoiminnan ostajalle hyvätuottoinen kiinteistökauppa. Myydään liiketoiminta, koneet ja laitteet sekä vaihto-omaisuus inventoituna kaupantekohetkellä, toimivana valmiina kokonaisuutena neuvottelujen ja tarjousten perusteella. Myydään terveydellisistä syistä! Tarvittaessa perehdytys toimintaan.  
Ei hinnoiteltu
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image