JÄTÄ ILMOITUS
Suomen kokenein talous-, palkka- ja HR-kumppani

Suomen kokenein talous-, palkka- ja HR-kumppani

Accountor tarjoaa talous-, palkka-, ja henkilöstöhallinnon palveluja ja -ohjelmistoja. Saat meiltä avun myös laki-, vero- ja talouskysymyksiisi. Toimimme kehityksen kärjessä ja hyödynnämme työssämme uusinta teknologiaa asiakkaittemme arjen rutiinien helpottamisessa.  

Palveluksessamme on 2350 ammattilaista seitsemässä maassa: Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa.

Tutustu meihin lisää osoitteessa: www.accountor.com/fi 

Olemme olemassa sinua varten

Yritysten talous- ja HR-huolet paisuvat monesti ihan turhaan. Suurin osa arjen murheista ratkeaa, kun niistä puhuu ääneen. Meillä Accountorilla tuhat asiantuntijaa juttelee tänäänkin kirjanpidon, palkanmaksun ja HR:n asioista asiakkaiden kanssa. Voitaisiinko auttaa teidänkin yritystänne?

Hallitsemme numerot, tunnemme ihmiset

Meiltä löydät yrityksesi tilanteeseen sopivan ratkaisun, olitpa sitten käynnistämässä yritystoimintaa, kasvattamassa bisnestäsi tai ylläpitämässä vakiintunutta liiketoimintaasi. Valitse tilanteeseesi sopivin vaihtoehto:

+ Talouspalvelumme

+ Palkkapalvelumme

+ HR-palvelumme

+ Laki-, vero- ja muut konsultointipalvelumme

Jätä meille yhteydenottopyyntö alta!

 

Näytä lisää
Ravintolan luotettava taloushallinnon kumppani
Ravintolan luotettava taloushallinnon kumppani

Ravintolaelämyksiä tarjoava Buca-Rest arvostaa taloushallinnon ohjelmiston helppokäyttöisyyttä ja paikallista tilitoimistopalvelua.

Oululainen Buca-Rest on tuottanut ravintolapalveluita jo vuodesta 1992 lähtien. Yrityksen kaksi ravintolaa, Ravintola Pannu ja Ravintola Puistola, sekä kahvila ja kivijalkaleipomo palvelevat kaupunkilaisia Oulun ydinkeskustassa. 

Buca-Restin talouspäällikkö Erik Forsman arvostaa Accountor Online -palveluun kuuluvan Procountor-ohjelmiston käytettävyyttä ja paikallista tilitoimistopalvelua. Forsman odottaa, että tilitoimisto tuntee yrityksen erityispiirteet ja totta kai myös toimialan.

Perusta uusi yritys vaivattomasti
Perusta uusi yritys vaivattomasti

Asiantuntevaa apua aloittelevalle yrittäjälle.

Meiltä saat kaiken tarvitsemasi avun yrityksen onnistuneeseen perustamiseen ja yrityksen pyörittämisen ensiaskeliin. Accountorin asiantuntijoita hyödyntämällä minimoit riskit, joita liiketoiminnan aloittamiseen voi liittyä. 

Sen sijaan, että aloittelevana yrittäjänä murehtisit pakollisista teknisistä yksityiskohdista, sinun kannattaa keskittyä uuden liiketoimintasi konkreettiseen suunnitteluun ja käynnistämiseen. Asiantuntijoidemme avulla pakolliset paperityöt tulevat hoidetuiksi kerralla oikein. Näin voit varmistua, että yrityksesi taival alkaa parhaalla mahdollisella tavalla ilman mm. yrityksen perustamislomakkeiden käsittelyn ongelmia.

Avullamme uuden yrityksen perustaminen käy helposti ja nopeasti.

Myy yrityksesi helposti ja nopeasti
loder imageloder image