Post an ad!
Asiantuntijat apuna yrityksesi vakuutusasioissa

Asiantuntijat apuna yrityksesi vakuutusasioissa

Tarvitsetko erinomaista vakuutusturvaa yrityksellesi? Vakuutuksilla turvaat niin yrityksesi henkilöstön kuin omaisuuden ja toiminnan. Vakuuttamalla myös itsesi huolehdit omasta ja perheesi taloudellisesta tilanteesta sekä yritystoiminnan jatkuvuudesta mahdollisen vahingon sattuessa.

Pohjantähti on henkilökohtaisesti palveleva vahinkovakuutusyhtiö. Olemme tarjonneet vakuutuksia ihmiseltä ihmiselle jo 125 vuoden ajan ja toimintamme perustuukin aitoon asiakaspalveluun ja yksilöllisiin vakuutusratkaisuihin. Meiltä saat saman katon alta kaikki yrityksesi tarvitsemat vakuutukset. Eläkevakuutuksissa yhteistyökumppanimme on Veritas, henkivakuutuksissa Aktia.

Emme tarjoa yrityksellesi pakettiratkaisuja, vaan räätälöimme vakuutusturvasi yksilöllisesti juuri mittojesi mukaiseksi. Näin voit itse vaikuttaa paitsi korvausten laajuuteen, myös vakuutusmaksuihisi. Autamme tunnistamaan yritystoimintasi suurimmat riskit ja pohdimme yhdessä, millaisilla vakuutusratkaisuilla riskit saadaan mahdollisimman pieniksi.

Nopea ja asiantunteva korvauspalvelumme huolehtii siitä, että vahingon sattuessa saat ripeästi asianmukaisen korvauksen. Lähtökohtanamme on, että vahingon sattuessa ei tule yllätyksiä, vaan tiedät mitä olet vakuuttanut.

Tarjoamme myös riskienhallinnan palveluita, joiden avulla voit ennaltaehkäistä vahinkojen sattumista. Autamme tunnistamaan yritystoiminnan suurimmat riskit ja annamme suosituksia toimenpiteistä, jotka parantaisivat turvallisuutta.

Käy katsomassa ihmisen kokoisen vakuutusyhtiön 125-vuotisvideo!

Ja tutustu meihin tarkemmin verkkosivuillamme!

 

Näytä lisää
3 + 1 yrittäjän tärkeintä vakuutusta
3 + 1 yrittäjän tärkeintä vakuutusta

Yritystä ostettaessa tai perustettaessa tehtävää ja mietittävää on paljon. Silti vakuutusyhtiön kanssa kannattaa varata juttutuokio oman yritystoiminnan luotaamiseen. Vakuutusten turvin saat nimittäin siirrettyä monta huolta vakuutusyhtiön kannettavaksi, jotta voit keskittyä uuden yrityksen toimintaan.

Mitkä vakuutukset jokaisen yrittäjän kannattaisi ehdottomasti ottaa? Listasimme 3 + 1 tärkeintä vakuutusta:

1. Yrittäjän eläkevakuutus

Yrittäjän eläkevakuutus on käytännössä pakollinen jokaiselle täysi-ikäiselle yrittäjälle, joka tekee yrityksensä kautta kokopäiväisesti työtä.

YEL-vakuutus on sosiaaliturvasi perusta, jonka perusteella määräytyvät esimerkiksi vanhempainetuudet, sairauspäiväraha ja tuleva eläke.

2. Yrittäjän tapaturmavakuutus

Jos sinulla on yrityksessäsi työntekijöitä, sinun pitää hankkia heille lakisääteinen työtapaturmavakuutus. Laki ei kuitenkaan määrää, että yrittäjän pitää ottaa tapaturmavakuutus itselleen. Yrittäjälle sattunut tapaturma voi kuitenkin heilauttaa koko yrityksen kannattavuuden päälaelleen. Siksi sinun kannattaa yrittäjänä vakuuttaa itsesi tapaturmien varalta.

3. Yrityksen vastuu- ja oikeusturvavakuutus

Jos sinulla on kotivakuutus, sinulla todennäköisesti on yksityishenkilönä vastuu- ja oikeusturvavakuutus niitä tilanteita varten, jolloin aiheutat toiminnallasi vahinkoa toiselle tai joudut riidan tai rikoksen vuoksi oikeuteen. Yrityksen vastuu- ja oikeusturvavakuutus toimivat samalla tavoin. Ne turvaavat selustaasi tilanteissa, joissa yrityksesi aiheuttaa vahinkoa muille tai joudut käräjille.

+ 1 Pohdi, millainen tilanne olisi sinun yrityksellesi katastrofi.

Mieti, mikä sinun kohdallasi on se todennäköisin tilanne, joka halvaannuttaisi yrityksesi toiminnan. Yhdelle se on kalliin työkoneen rikkoutuminen, toiselle varaston tuhoutuminen ja kolmannelle oma sairastuminen. Pohdinnan jälkeen tiedät, mikä on se neljäs vakuutus, joka yrityksellesi pitää hankkia.

Mitä jokaisen aloittavan yrittäjän pitää tietää vakuutuksista? Lataa ilmainen opas sivuiltamme! Tästä oppaasta kokeneempikin yrittäjä voi löytää uutta tietoa!

 

Tyytyväiset asiakkaat takaavat tulevaisuuden
Tyytyväiset asiakkaat takaavat tulevaisuuden

Arvostan Pohjantähden ihmisläheisyyttä, asiantuntijuutta sekä asioiden hoidon sujuvuutta.

On hienoa, että Pohjantähteen saa aina yhteyden ja asiat hoituvat heti.

Emme ole ihan sattumalta Pohjantähden asiakkaana. Olemme mieluummin pienenä yrityksenä pienemmän yrityksen asiakkaana kuin hukkumassa massaan ison yrityksen asiakkaana. Olemme kokeneet sen hyväksi ratkaisuksi.

On mukavaa, että vakuutusyhtiö on riittävän pieni, jolloin pystytään taipumaan tällaisen erikoisemman toimijan tarpeisiin.

Näin yritysasiakkaamme kertovat Pohjantähdestä. 

Kävimme haastattelemassa yrittäjiä ymmärtääksemme entistä paremmin asiakkaidemme arkea. Haastatteluissa oli mukana niin yhden henkilön yrityksiä kuin pk-yritystenkin yrittäjiä. 

Haastattelujen aikana yrittäjät pääsivät kertomaan yrityksensä syntytarinan sekä ajatuksia yrittäjyydestä, kilpailijoista erottautumisesta ja ikimuistoisimmista hetkistä yrittäjätaipaleen aikana.

Yrittäjiltä kysyttiin myös, miksi he ovat valinneet Pohjantähden vakuutusyhtiökseen ja kuinka asiointi meidän kanssamme on sujunut.

Haastattelujen pohjalta koostimme yritysasiakkaidemme tarinoita, joihin pääset tutustumaan alla olevasta linkistä!

Tutustu tyytyväisten asiakkaidemme tarinoihin tarkemmin.

 

Myy yrityksesi helposti ja nopeasti
loder imageloder image