JÄTÄ ILMOITUS
Videorekrytoinnin pioneeri

Videorekrytoinnin pioneeri

RecRight on kotimainen videorekrytoinnin pioneeri, joka on uudistanut rekrytointimarkkinaa jo vuodesta 2011 saakka. Helppokäyttöisen videorekrytointiohjelmistomme avulla jo sadat yritykset ympäri maailman tehostavat rekrytointiaan ja edistävät työnantajamielikuvaansa.

Videon käyttö rekrytoinnissa mahdollistaa oikeiden hakijoiden helpon löytämisen jo prosessin alkuvaiheessa ja vie rekrytointia aimo askeleen keskustelevampaan suuntaan, verrattuna perinteisiin rekrytointitapoihin. Video sopii rekrytoinnin moniin vaiheisiin alkaen jo hakemusvaiheessa käytettävästä videosisällöstä jatkuen myöhemmissä rekrytointivaiheissa käytettäviin videohaastatteluihin. Olipa käyttövaihe mikä hyvänsä, tuo video mitattavia säästöjä ja hyötyjä rekrytoivalle yrityksille.

Tutustu tarkemmin tuotteeseemme: https://www.recright.com/fi/product/videohaastattelu/index.html

Näytä lisää
Videohaastattelu rekrytoinnissa?
Videohaastattelu rekrytoinnissa?

Nauhoitettujen videohaastatteluiden ja live-haastatteluiden hyödyntäminen rekrytoinnissa on vauhdilla yleistyvä käytäntö. Silti “videohaastatteluista” puhuttaessa nämä kaksi videohaastattelun muotoa sekoitetaan usein toisiinsa.

Nauhoitetut videohaastattelukysymykset takaavat, että saat tietää hakijasta juuri ne asiat, joilla on merkitystä työpaikkaa silmälläpitäen. Videoiden avulla tiedät jo hakemusvaiheessa hakijoista enemmän, ja kutsut vain oikeat henkilöt kasvokkain haastatteluun. Live-haastattelu taas on omiaan korvaamaan fyysisen haastattelun ja tuomaan etuja mm. Siinä, että kenenkään ei tarvitse matkustaa haastattelua varten tiettyyn paikkaan vaan kukin osallistuu sieltä missä sattuu kulloinkin olemaan.

Yhä isompi osa houkuttelevista työnantajista luottaa videohaastatteluun
Yhä isompi osa houkuttelevista työnantajista luottaa videohaastatteluun

Niin kutsutuilla ihannetyönantajilla on varmasti montakin yhteistä nimittäjää, mutta yhdeksi merkittävimmistä yhteisistä tekijöistä näyttää nousevan vahva (suomalainen) brändi. Pitkäjänteinen bändin rakennus kestää aikaa ja kantaa yli yksittäisten kuprujen.

Siihen panostaminen jatkossakin näkyy varmasti myös pitkälle tulevaisuuteen.

Eräs toinen yhteinen tekijä on näiden yritysten panostaminen modernin rekrytoinnin menetelmiin ja ratkaisuihin, kuten RecRightiin.

Myy yrityksesi helposti ja nopeasti
loder imageloder image