JÄTÄ ILMOITUS
Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi

Harkitsetko uuden yrityksen ostamista? Onko pää täynnä ideoita ja intoa piisaa? Hienoa, on siis aika pistää pyörät pyörimään!

Olitpa ostamassa uutta yritystä miltä tahansa alalta tai mistä tahansa Suomesta, me autamme sinua. 

On suuri apu, että Yrittäjiltä saa tarvittaessa esimerkiksi juridista neuvontaa. Ja on tärkeää, että joku ajaa meidän yhteistä asiaamme. Sillä yrittäjäthän tätä maata kannattelevat, niin pienet kuin suuret. Jonkun on syytä pitää meteliä meistäkin!” Tuulikki Huotari, eläinlääkäriasema Aitovet, Kouvola

Meihin Yrittäjiin kuuluu ihan kaikenlaisia yrityksiä kaikkialta Suomesta: ravintoloitsijoita, kukkakauppiaita, verkkokauppiaita, hoivakotiyrittäjiä ja esimerkiksi kampaamoyrittäjiä. Haluamme, että Suomi on maailman paras maa yrittää. 

Suomen suurimpana elinkeinojärjestönä meihin kuuluu jo 115 000 jäsenyritystä. Toimintamme rakentuu lähes 380 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja 58 toimialajärjestöstä. Kun kuulut Yrittäjiin, kuulut samalla automaattisesti myös paikalliseen yrittäjäyhdistykseen. Saat tukea ja verkostoja oman alueen yrityksistä.

Yrittäjä ei ole yksin

Yrittäjien jäsenenä saat laajan kirjon palveluita, etuja ja edunvalvontaa: 

Saat lakiapua heti. Kun soitat meille, ohjaamme sinut suoraan asiasi tuntevalle lakimiehelle. 

Säästät rahaa, kun hyödynnät jäsenetumme. Saat alennuksia mm. bensasta, vakuutuksista, puhelinlaskusta, majoituksesta, ammattikirjallisuudesta ja -lehdistä.

Käytössäsi on asiakaskirjapankkimme ja 70 asiakirjapohjaa, esimerkiksi työsopimuspohja. 

Voit osallistua monipuolisiin koulutuksiimme jäsenetuhinnoin.

Saat käytännön neuvoja. Esimerkiksi korona-aikana olemme koonneet tietoa yrittäjille koronatuista sivuillemme ja kertoneet hakuajoista ja -tavoista.

Olen tavannut Yrittäjien kautta paljon tärkeitä kumppaneita. Asenne on sellainen, että jos on jotain missä voin jeesata, niin kerro! Juuri nyt yrittäjien yhteishenki on erityisen tärkeää.” Jävla sås -kastikkeiden isä Kaius Gestranius 

Liity mukaan, yhdessä olemme enemmän!

 

Näytä lisää
Mielessä uusi yritys? Hyödynnä nämä käytännönläheiset oppaamme ja koulutuksemme
Mielessä uusi yritys? Hyödynnä nämä käytännönläheiset oppaamme ja koulutuksemme

Yrittäjä itse ei voi olla kaikkien alojen asiantuntija. Siksi olemme luoneet jäsenillemme kattavan valikoiman oppaita ja koulutuksia oman yrityksen tueksi. 

Oppaistamme löydät tärkeimmät työkalut, käytännön ohjeita ja vinkit, joilla pääset eteenpäin monissa avainasioissa. Tässä makupaloina muutama suosittu oppaamme:

YRITTÄJÄN ENSIMMÄINEN VUOSI

Oletko uusi yrittäjä? Opas antaa sinulle avaimia niin ensimmäisten käytännön asioiden hoitamiseen kuin liiketoiminnan kehittämiseen ja omasta hyvinvoinnistasi huolehtimiseenkin – jotta voit nauttia huoletta yrittäjyyden parhaista puolista. Tutustu oppaaseen tästä 

KIRKASTA BRÄNDISI

Kun joku kysyy sinulta, millainen yrityksesi on, sinulla on parasta olla vastaus valmiina. Yrityskaupan jälkeen yksi ensimmäistä kehityskohteista voi olla uuden yrityksesi brändi.

Yrittäjän brändioppaan avulla voit miettiä, miksi yrityksesi on olemassa, miten teet asioita ja mitä haluat kehittää. Muista, että brändi ei ole yrityksesi nykytila, vaan se, mitä haluat sen olevan. Tutustu oppaaseen tästä

OTA SOSIAALISEN MEDIAN MARKKINOINTI HALTUUN

Haluatko kasvattaa myyntiä, kertoa tarjouksista tai esitellä yrityksesi tarinan? Ostamalla julkaisullesi Facebook-mainontaa tavoitat minkä tahansa haluamasi kohderyhmän. Ostamiseen tarvitset vain luottokortin. Voit ladata helppolukuisen oppaamme Facebook-mainontaan tästä. 

Tutustu kaikkiin oppaisiimme tästä

 

PÄIVITÄ ITSESI

Tiesitkö, että tuhannet yrittäjät osallistuvat vuosittain koulutuksiimme? 

Kaipaatko vinkkejä somemarkkinointiin? Oletko kartalla verotuksesta? Hallitsetko lainsäädännön kiemurat? Osaatko hinnoitella tuotteesi tai palvelusi kannattavasti? Näihin ja moniin muihin aiheisiin saat osaamista Yrittäjien koulutuksista. Tutustu

Oppaiden ja koulutusten lisäksi eteen tulee varmasti myös tilanteita, jossa voit tarvita asiantuntijan neuvoa. Kun olet Yrittäjien jäsen, lakineuvontapalvelumme auttaa sinua maksutta. Kysy esimerkiksi työlainsäädännöstä, verotuksesta tai muusta yritystoimintaasi liittyvästä. Me autamme.

On välttämätöntä vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia, joita yrittäjän elämään kuuluu. Vaikka paljon hyvääkin tehdään, Suomessa ei aina ole helppoa olla yrittäjä. Byrokratia ja yritystoiminnan haasteet laittavat välillä kapuloita rattaisiin. Toisten kannustus on siksi äärimmäisen tärkeää. Eniten arvostan neuvontaa lakiasioissa – apua saa nopeasti, helposti ja ilmaiseksi. Olemme tehneet 25 vuotta ulkomaankauppaa, ja monenlaisiin kysymyksiin on tarvittu vastauksia

Juuso Luodesmeri, Eurajoen Romu, Eurajoen Yrittäjien jäsen ja Eurajoen Yrittäjien puheenjohtaja

Liity sinäkin mukaan, yhdessä olemme enemmän!

 

Yrittäjien jäsen Mariia Harjunheimo: ”Taidan olla vähän hullu, kun kesken koronakriisin uskalsin laajentaa.”
Yrittäjien jäsen Mariia Harjunheimo: ”Taidan olla vähän hullu, kun kesken koronakriisin uskalsin laajentaa.”

Lapualla on lastenvaatteisiin erikoistunut Kirppis Sakura, jonne tullaan varta vasten jopa pääkaupunkiseudulta saakka. Vaikka aika on vaikea, yrittäjä Mariia Harjunheimo rakensi puotiinsa myös kahvilan. Kollegoilta hän sai rohkaisua ja Yrittäjistä löytyy aina joku, joka osaa auttaa nopeasti – esimerkiksi postituksen kiemuroissa. 

Kuusi vuotta sitten veljeltään Kirppis Sakuran ostanut Mariia Harjunheimo osui täydellisesti käytettyjen lastenvaatteiden myyntibuumiin. 

– Ensin meillä oli yleiskirppari, mutta erikoistumisen idea lähti omista tarpeista, sillä oma poikani on kohta nelivuotias. Lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kierrättäminen on järkevää ja trendikästä. Etenkin suomalaisten valmistajien pienet tuote-erät säilyttävät hyvin jälleenmyyntiarvonsa, ja niiden ostajat ovat valmiita matkustamaan kaukaakin haluamiensa tuotteiden perään, Mariia Harjunheimo sanoo.

Vähän hullu täytyy olla

Korona iski myös Sakuraan, ja ensimmäisessä aallossa liike jouduttiin sulkemaan kahdeksi kuukaudeksi. Syksyyn mennessä liikevaihdon notkahdus oli kuitenkin jo kurottu kiinni, ja Mariia Harjunheimolla oli täydessä vauhdissa uusi suunnitelma: liikkeen yhteyteen avattiin kahvila ja yritykseen palkattiin kondiittori. Kirpparilla oli jo ennestään imetysnurkkaus ja leikkinurkkaus – ja nyt siis myös kahvila. 

Asiakkaat arvostavatkin mahdollisuutta istahtaa nauttimaan. Ja asiakkaiden tarpeita on yrittäjän ajateltava, jos haluaa onnistua. 

– Taidan olla vähän hullu, kun kesken koronakriisin uskalsin laajentaa. Mutta ei pidä jäädä tuleen makaamaan, Mariia Harjunheimo sanoo.

Suuri tuki on tullut toisilta Lapuan Yrittäjien jäseniltä. 

– Mielestäni jokaisen kannattaa liittyä Yrittäjiin. Sitä ei osaa etukäteen aavistaakaan, miten paljon verkostoitumisesta on hyötyä. Olipa kyse siivouksesta tai markkinoinnista, minulla on kontakteja kaikenlaisiin yhteistyökumppaneihin.

Mariia Harjunheimo on käyttänyt myös Yrittäjien maksuttomia jäsenpalveluita. 

– Sain aivan loistavia neuvoja esimerkiksi postituksen kiemuroista. Yrittäjiltä saa vastauksen heti, kun jo puhelinvaihteesta ohjataan suoraan oikealle henkilölle. Se säästää paljon aikaa.

Liity mukaan, yhdessä olemme enemmän!

 

Myy yrityksesi helposti ja nopeasti
loder imageloder image