Yrittäjä itse ei voi olla kaikkien alojen asiantuntija. Siksi olemme luoneet jäsenillemme kattavan valikoiman oppaita ja koulutuksia oman yrityksen tueksi. 

Oppaistamme löydät tärkeimmät työkalut, käytännön ohjeita ja vinkit, joilla pääset eteenpäin monissa avainasioissa. Tässä makupaloina muutama suosittu oppaamme:

YRITTÄJÄN ENSIMMÄINEN VUOSI

Oletko uusi yrittäjä? Opas antaa sinulle avaimia niin ensimmäisten käytännön asioiden hoitamiseen kuin liiketoiminnan kehittämiseen ja omasta hyvinvoinnistasi huolehtimiseenkin – jotta voit nauttia huoletta yrittäjyyden parhaista puolista. Tutustu oppaaseen tästä 

KIRKASTA BRÄNDISI

Kun joku kysyy sinulta, millainen yrityksesi on, sinulla on parasta olla vastaus valmiina. Yrityskaupan jälkeen yksi ensimmäistä kehityskohteista voi olla uuden yrityksesi brändi.

Yrittäjän brändioppaan avulla voit miettiä, miksi yrityksesi on olemassa, miten teet asioita ja mitä haluat kehittää. Muista, että brändi ei ole yrityksesi nykytila, vaan se, mitä haluat sen olevan. Tutustu oppaaseen tästä

OTA SOSIAALISEN MEDIAN MARKKINOINTI HALTUUN

Haluatko kasvattaa myyntiä, kertoa tarjouksista tai esitellä yrityksesi tarinan? Ostamalla julkaisullesi Facebook-mainontaa tavoitat, minkä tahansa haluamasi kohderyhmän. Ostamiseen tarvitset vain luottokortin. Voit ladata helppolukuisen oppaamme Facebook-mainontaan tästä. 

Tutustu kaikkiin oppaisiimme tästä

 

PÄIVITÄ ITSESI

Tiesitkö, että tuhannet yrittäjät osallistuvat vuosittain koulutuksiimme? 

Kaipaatko vinkkejä somemarkkinointiin? Oletko kartalla verotuksesta? Hallitsetko lainsäädännön kiemurat? Osaatko hinnoitella tuotteesi tai palvelusi kannattavasti? Näihin ja moniin muihin aiheisiin saat osaamista Yrittäjien koulutuksista. Tutustu

Oppaiden ja koulutusten lisäksi eteen tulee varmasti myös tilanteita, jossa voit tarvita asiantuntijan neuvoa. Kun olet Yrittäjien jäsen, lakineuvontapalvelumme auttaa sinua maksutta. Kysy esimerkiksi työlainsäädännöstä, verotuksesta tai muusta yritystoimintaasi liittyvästä. Me autamme.

Liity sinäkin mukaan, yhdessä olemme vahvempia!