Post an ad!
Uusyrityskeskus ponnahduslautana kestävään yrittäjyyteen

Uusyrityskeskus ponnahduslautana kestävään yrittäjyyteen

Uusyrityskeskukset ympäri Suomen auttavat yrittäjäksi ryhtyvää saamaan parhaan mahdollisen alun liiketoiminnalleen, olipa kyseessä sitten täysin uusi yritys tai jo olemassa olevan yritystoiminnan jatkaminen.

Neuvomme vuosittain 15 000 yrittäjyyttä suunnittelevaa, joista lähes joka toinen ryhtyy yrittäjäksi. Uusyrityskeskusten avulla perustetuista yrityksistä on viiden toimintavuoden jälkeen toiminnassa vielä 80 prosenttia, kun vastaava osuus kaikista Suomessa perustetuista yrityksistä on vain 50 prosenttia. Yritysneuvontamme kautta syntyy siis tavallista kestävämpää liiketoimintaa.

Palvelumme on maksutonta ja ehdottoman luottamuksellista. 

Lisätietoa neuvontapalvelustamme sekä lähimmän Uusyrityskeskuksen löydät osoitteesta www.uusyrityskeskus.fi.

Osta turvallisesti

Uusyrityskeskuksen asiakkaana saat yritysneuvojalta henkilökohtaista sparrausta yrittäjäksi ryhtymiseen ja liiketoiminnan suunnitteluun. Lisäksi verkostoomme kuuluu jäsenorganisaatioita, jotka tarjoavat neuvontaa omalla toimialallaan. 

Neuvontaverkostoomme kuuluvat taloushallinnon ammattilaiset (tilitoimistot, tilintarkastajat, yrityskauppakonsultit) arvioivat, onko ostettavan yrityksen toiminta kannattavaa ja onko kirjanpito ollut luotettavaa. Ja ennen kuin allekirjoitat kauppakirjat ja muut asiakirjat, saat maksutta neuvoja myös lakiasiantuntijalta.

Luo vanhasta oma, menestyvä bisnes

Yrityskaupassa ei ole kyse vain olemassa olevan toiminnan jatkamisesta, vaan tavasta, jolla teet uutena yrittäjänä bisneksestä toimivan. Yrityksen jatkajana olet vastuussa siitä, että yritystoiminta on kannattavaa jatkossakin. Omistajanvaihdos on myös hyvä kohta terävöittää yrityksen strategiaa ja tähdätä kasvuun.

Uusyrityskeskus auttaa sinua hankkimaan tarvittavaa osaamista, kirkastamaan liiketoimintasuunnitelman ja tekemään tarvittavat laskelmat. Saat Uusyrityskeskuksesta opastusta myös muun muassa verotus- ja vakuutusasioissa.

Me autamme sinua onnistumaan!

 

Näytä lisää
Yritysneuvonnan avulla alkuun ja kohti kasvua
Yritysneuvonnan avulla alkuun ja kohti kasvua

Mika Kultti ja Sakari Rahtu ostivat puhtaanapito- ja hygienia-alan tuotteita myyvän Kapkemin vuonna 2017, kun yrityksen silloinen omistaja oli jäämässä eläkkeelle. Yrityskauppa oli kaksikolle hyppy tuntemattomaan, sillä heillä ei ollut aiempaa yrittäjäkokemusta ja alakin oli molemmille uusi. Miehet eivät tunteneet edes toisiaan entuudestaan, joten alkuun myös yhtiökumppani oli vieras.

Apua yrityksen ostamiseen ja yrittäjiksi ryhtymiseen miehet saivat Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startiasta, joka toimii paikallisen kehitysyhtiö VASEKin sisällä. Uusyrityskeskuksessa miehiä palveli omistajanvaihdoksiin perehtynyt yritysneuvoja Kjell Nydahl. Kjellin perinpohjaiset neuvot muun muassa liiketoimintasuunnitelman laatimiseen olivat kaksikon mukaan kullan arvoisia. Miehet käyttivät apunaan myös yrityskonsulttia, jonka avustuksella laadittiin yritykselle tarkka strategia. 

Huolellisten suunnitelmien laatiminen ja strategian hiominen kannattivat. Kun kaksikko osti Kapkemin, sen liikevaihto oli runsaat 500 000 euroa. Ensimmäisen vuoden jälkeen liikevaihto kasvoi 927 000 euroon, toisena vuonna se oli jo 1,45 miljoonaa ja kolmantena 1,6 miljoonaa.

Vuonna 2019 Kultti ja Rahtu palkittiin Vuoden Uusyrittäjinä Vaasan seudulla ja samana vuonna miehet saivat kunniamaininnan myös valtakunnallisessa Vuoden Uusyrittäjä -kisassa.

 

Lue Kapkemiläisten yrittäjätarina ja vinkit alkavalle yrittäjälle

Lue omistajanvaihdoksiin erikoistuneen yritysneuvoja Kjell Nydahlin yhdeksän tärppiä yrityskauppaan 

 

Perustamisopas – ensimmäinen askel kohti onnistumista
Perustamisopas – ensimmäinen askel kohti onnistumista

Perustamisopas alkavalle yrittäjälle tarjoaa perustiedot yrittäjyydestä ja listaa kysymykset, joita sinun tulee pohtia, kun suunnittelet yrittäjäksi ryhtymistä. 

Perustamisoppaassa on viimeisin tieto muun muassa yrityksen verotuksesta, rahoituksesta, työnantajavelvoitteista, kirjanpidosta sekä yrittäjän eläke- ja työttömyysturvasta.

Laajan tietosisällön lisäksi oppaassa on esitelty Uusyrityskeskusten kautta yritystoimintansa aloittaneita yrittäjiä ja nostettu esiin yritysneuvojien vinkkejä alkaville yrittäjille.

Oppaan sähköisen version voit ladata maksutta osoitteesta www.uusyrityskeskus.fi/apua-yrittajyyteen/perustamisopas/. Painettu opas jaetaan Uusyrityskeskusten asiakkaille neuvontakäynnin yhteydessä.

 

Myy yrityksesi helposti ja nopeasti
loder imageloder image