Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tämä ilmoitus on nostettu hakutulosten kärkeen.
Lisää ilmoituksesi katselukertoja ja kontaktimääriä nostamalla se tähän. Viikko hakutulosten kärjessä 50 € + alv 24% ja kuukausi 150 € + alv 24 %
Elintarviketuotanto
8 850 €
SUOSITTUPÄIVITETTY

Kylmäpuristettujen mehujen liiketoiminta

Myydään kylmäpuristettujen mehujen liiketoiminta. Kauppaan kuuluu mehupuristin, etikettikone, pullot+korkit(250ml ja 60ml, n. 5000kpl),reseptiikka ja koulutus.Valmis reseptiikka 4 makua(250ml) ja yksi shotti 60ml. Tästä oiva tilaisuus lisätä esim. kahvilamyyntiä ja myydä tuotteita kauppoihin. Energiasisällöt laskettu valmiiksi. Myös myyntieräpakkaukset suunniteltu. Koneella puristaa n. 40-60 pulloa tunnissa.Kerron mielelläni lisää.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kioski tai elintarvikemyymälä
95 000 €

Myydään päivittäistavarakaupan liiketoiminta Paraisilla

Haluatko yrittäjäksi omaan päivittäistavarakauppaan? Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus ostaa ja mahdollisesti muuttaa liiketoiminta K-Kaupaksi sopimalla asiasta Keskon kanssa.   Hinta  riippuu kokonaisuudesta/sovitaan erikseen   Tämä liiketoiminta on tähän asti toiminut itsenäisenä päivittäistavarakauppana, mutta nyt sinulla on myös mahdollisuus liittyä Keskon laajaan kauppaketjuun. Tavarat tulevat Keskolta, mikä takaa laadukkaat ja monipuoliset valikoimat asiakkaillesi. Liiketoiminnan ostamisen myötä saat myös pääsyn Keskon jatkuvasti kehittyvään ja kilpailukykyiseen logistiikkaverkostoon. Tämän kaupan pyörittämisessä pärjää hyvin suomenkielellä. Viime tilikauden aikana liikevaihto oli n. 1,2milj. euroa.   Tämä päivittäistavarakauppa sijaitsee Paraisilla, mikä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden menestyksekkäälle kaupankäynnille. Parainen on vilkas ja kasvava kaupunki, ja tällä liiketoiminnalla on suuri potentiaali kasvaa entisestään. Oli kyseessä sitten paikalliset asukkaat tai matkailijat, tämä kauppa houkuttelee päivittäistavaroiden ostajia laajalta alueelta. Kaupalta löytyy myös Postin noutopiste sekä Veikkauspiste.   Vuokratilat, joissa liiketoiminta toimii, ovat hyvät ja vuokranantaja on luotettava kumppani. Tämä antaa sinulle turvallisuuden ja joustavuuden keskittyä liiketoiminnan kasvattamiseen ilman huolta tiloista.   Varasto, joka sisältyy kauppaan, myydään sen hetkisen arvon mukaisesti. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden aloittaa liiketoiminta ilman ylimääräisiä investointeja tai huolta varastosta.   Tämä liiketoiminta on sopii esimerkiksi loistavasti kauppiaspariskunnalle. Voit jatkaa nykyisen menestyksen polkua tai tuoda omia ideoita ja innovaatioita tähän vakiintuneeseen toimintaan.   Hintapyyntö määräytyy myytävän kokonaisuuden mukaan. Tarjoamme myös erikseen sovittaessa kattavaa perehdytystä, jotta voit saada parhaan mahdollisen startin uuden liiketoimintasi kanssa.   Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus omistaa ja johtaa päivittäistavarakauppaa Paraisilla. Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä oheisella viestilomakkeella saadaksesi lisätietoja ja keskustellaksesi mahdollisesta liiketoimintakaupasta.
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image