Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto

Vakaan asiakaskunnan omaava kolarikorjaamo ja automaalaamo

Myydään yrittäjän eläköitymisestä ja sairastumisesta johtuen pitkään toiminut, tunnettu ja hyvämaineinen automaalaamo ja kolarikorjaamo.Sopimukset kaikkien Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden kanssa takaavat tasaisen asiakasvirran. Osaava ja motivoitunut henkilökunta pitävät laadun yllä. Hyvä maine tuo asiakkaita myös kauempaa. Asiakkaiden antama palaute laadukkaasta työstä on huippuluokkaa. Alueella ei ole varsinaista kilpailua. Tässä on hyvä mahdollisuus uudelle yrittäjälle kannattavaan liiketoimintaan. Myydään liiketoimintakauppana kiinteistöineen. Kysy rohkeasti lisää ja tee tarjous!
Etelä-Karjala
Myydään
PÖRSSINOSTO
Rautakauppa

Rautakauppa ja lahjatavaraliike sekä kahvio

Myydään vilkkaan 6-tien varrella oleva rautakauppa ja lahjatavaraliike sekä kahvio. Yritys on kehittänyt jatkuvasti toimintaansa jotta asiakkaat pystytään palvelemaan hyvin ja kilpailukyky säilyy. Viimeisimpiä suuria investointeja on ollut syksyllä 2022 asennetut aurinkopaneelit, valaistuksen optimointi ja nyt talvella 2023 kahvilan ja lahjatavaraliikkeen pintaremontti lattioineen ja kassatiskiremontteineen. Kauppa toimii pienellä paikkakunnalla ja onkin vilkas kohtaamispaikka kyläläisille, loma-asukkaille sekä lähialueen asukkaille. Ammattitaitoinen henkilökunta ja halu palvella asiakkaat mahdollisimman hyvin on saanut yritykselle ison joukon vakioasiakkaita. Ole yhteydessä reippaasti ja tule keskustelemaan kanssamme yrityksestä! Olemme valmiita keskustelemaan kaikista vaihtoehdoista!   
Rautjärvi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hoivakoti

Vuodesta 2008 toiminut ja hyvää tulosta tekevä hoivakoti Etelä-Karjala

  Oletko joskus haaveillut omistavasi oman hoivakodin, jossa voisit tehdä sydämelläsi työtä vanhusten kanssa ja tarjota heille arvokkaan vanhuuden jäljellä olevaksi ajaksi? Jos vastauksesi on kyllä, niin Rautjärven Simpeleellä sijaitseva Silamuskoti (Änkilän Hoivapalvelu Oy) on silloin oikea kohde sinulle. Ympärivuorokautista hoitoa tarjoavassa Silamuskodissa on 16 paikkaa, joista yksi on varattu lyhytaikaishoidettaville. Asukkaina on 11 vanhusta ja viisi lähes omatoimista nuorehkoa kehitysvammaista, joista osa käy kodin ulkopuolella työtoiminnassa ja osa työskentelee Silamuskodissa. Ammattitaitoinen henkilöstömme (yhteensä 18 kpl) muodostuu sairaanhoitajasta, lähihoitajista, hoiva- avustajista, hoitoapulaisista, omasta emännästä, siivoojasta, talonmiehestä ja virkistäjästä. Toistaiseksi olemme saaneet melko helposti uusia työntekijöitä positiivisen työnantajamaineemme ansiosta. Yritys tarjoaa myös kotipalveluja. Meiltä asiakkaamme voivat ostaa esimerkiksi siivousta, ruohonleikkuuta, aidanleikkausta tai lumitöitä ja maksaa ne palveluseteleillä tai omalla rahalla. Yrityksellämme on luvat henkilökohtaiseen avustukseen sekä kotisairaanhoitoon (vuodesta 2022 lähtien), joten nekin palvelut kuuluvat tuoteperheeseemme. Olemme yksi kilpailutuksen kautta valituista Etelä-Karjalan hyvinvointialueen yhteistyökumppaneista jonne he sijoittavat jonoistaan asukkaita, jos vapaita paikkoja on. Vuosien saatossa Silamuskodissa on ollut myös useampi itsemaksava asukas. Toimimme vuonna 2008 ostetussa, juuri toimintansa lopettaneesta Änkilän kyläkoulusta täydellisesti saneeratussa rakennuksessa.  Rakennuksessa on 14 huonetta, yhteiset oleskelutilat sekä alhaalla että ylhäällä, keittiö ja saunatilat.  Lämmintä tilaa on yhteensä n. 750 m2.  Samassa pihapiirissä on lisäksi kylmä varastorakennus.  Lämmitysmuotona on vesikiertoinen keskuslämmitys, jossa energianlähteenä on öljy.  Toimintaympäristömme on idyllinen maalaismaisema järvinäköalalla, mutta kuitenkin lähellä Simpeleen kylän palveluita (kaupat, apteekki, hyvinvointiasema n. 3 km).  Myös kulkuyhteydet ovat hyvät: valtatie 6:lle matkaa on n. 1 km ja rautatieasemalle n. 2,5 km. Voit tutustua toimintaamme tarkemmin kotisivuillamme www.silamuskoti.com ja Facebook:issa. Yritys (liiketoiminta ja kiinteistö) tulee myyntiin omistajien eläköitymisen vuoksi. Lisätietoja antaa tj. Eeva Siitonen, puh. 050 381 6958 tai eeva.siitonen@silamuskoti.com.
Rautjärvi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
75 000 €

Autokorjaamo Lappeenrannassa

Myydään autokorjaamon liiketoiminta kokonaisuudessaan. 31 vuotta toiminut osakeyhtiö Asennuspaikka 28 Oy myydään eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Kuulumme kansainväliseen AD ketjuun. Laaja asiakaskunta!! Toimimme vuokra tiloissa simolantiellä lappeenrannassa. Kolme nosturi paikkaa, pieni asiakas tila,tauko tupa,pukuhuone,rengasvarasto.Vanha kiinteistö mutta homma toimii. Vuokra n.2500e /kk sis.alv.  Lämpö+vesi+paineilma+pihatyöt kuuluvat vuokraan. Korjaamon laitteet ,nosturit ,käsityökalut ,rengaskoneet,ilmastointi huoltokoneet (2) sijais auto. kaikki kuuluu kauppaan. Ei voi olla helpompaa aloittaa korjaamo yrittämistä !! Ostat perjantaina yrityksen ,Käyt ruuvaamaan maanantaina. Autamme alkuun uuden yrittäjän !!
Lappeenranta
Myydään
PÖRSSINOSTO
Baari
75 000 €

Perinteikäs pub Imatran keskustassa

Myydään perinteikkään vuonna 1993 perustetun pubin liiketoiminta Imatran keskustasta koneineen ja kalustoineen. Vakiintunut asiakaskunta. Asiakaspaikkoja sisällä 80, ympärivuotisella katetulla ja lasitetulla terassilla 32, kesäterassilla 24. Ravintolan ohjelmatarjontaan kuuluu mm live-musiikki, pubivisat, biljardi, darts, lautapelit. Ei rajoituksia anniskeluaikoihin. Vuokra 1750€ (+alv)/kk, mahdollisuus vuokrata autohallista paikka, sekä varastotilaa. Mahdollista ostaa myös yritys, jolloin hinta edullisempi. Hinta 75 000€ (liiketoiminta) + varasto inventaarion mukaan.
Ketjuyrittäjyys
PÖRSSINOSTO
Kauppa
10 000 €

R-kioskiyrittäjäksi parhaille liikepaikoille Lappeenrantaan

R-kioski tarjoaa yrittäjyydestä kiinnostuneelle nopeamman ja helpomman tavan ryhtyä yrittäjäksi valmiiksi testatulla liiketoimintamallilla. Tätä menestyskonseptia on hiottu yli 30 vuotta ja siksi R-kioski onkin tänä päivänä Suomen suurin franchisingketju noin 400 kioskillaan.  R-kioski on yrittäjävetoinen convenience–ketju, joka tarjoaa asiakkailleen syötävää ja juotavaa sekä tärkeitä jokapäiväisiä tuotteita ja palveluita – nopeasti ja mukavasti silloin ja sieltä mistä asiakas niitä haluaa. Ärrällä henkilökohtainen palvelu ja hyvä hinta-laatusuhde ylittää asiakkaan odotukset. Kaikki valmiina uudelle R-yrittäjälle • Kattava valmennus ennen toiminnan aloittamista ja runsaasti tukea aloittamisen jälkeen • Parhaalla liikepaikalla toimiva valmis kioski asiakkaineen, kalustoineen, laitteineen ja järjestelmineen – avaimet käteen periaatteella • Aina ajankohtainen ja laadukas tuote- ja palveluvalikoima • Helppo tilausjärjestelmä, jonka avulla saat tilattua tuotteet suoraan kioskillesi • Mittava valtakunnallinen markkinointi tukemaan liiketoimintaasi vuoden jokaisena päivänä • Pieni kokonaisrahoitustarve, investoinneista vastaa R-kioski Oy • Maksat toiminnastasi kioskikohtaista franchisemaksua, joka lasketaan kioskin myyntikatteesta. • Tukiorganisaatio hoitaa kirjanpitosi ja palkanlaskennan.   • Sopimuskausi on 3 vuotta. Matala rahoitustarve yritystoimintaan Uskomme, että vahva sitoutuminen ja palava halu tehdä tuloksia tekevät sinusta hyvän kauppiaan, ei se onko sinulla paljon alkupääomaa. Investoinneista vastaa R-kioski Oy. Kauppias sijoittaa yritykseensä ennen aloitusta 10.000 € SVOP-sijoituksena (Sijoitetun vapaan oman pääoman rahasto). Aloitusmaksu on 6.000 €, joka kattaa aloittamiseen liittyvät kustannukset (valmennus, yrityksen perustaminen, kioskin avaaminen, tarvittavat luvat). Aloitusmaksu maksetaan 12kk:n erissä toiminnan käynnistyttyä. Vakuustarve kioskikohtaisesti 18.000 €, 30.000 € tai 40.000 €. Vakuus voi olla esim. pankkitakaus tai talletuspanttaus, jolle R-kioski Oy maksaa korkoa. Tavaravarastoon R-kioski Oy antaa lainan, jonka vuosilyhennys on 5 % vuodessa tai tavaravaraston voi lunastaa kerralla pois. Mitä tarvitset menestyäksesi yrittäjänä Ärrällä? Motivaation lisäksi tarvitset sujuvan suomen kielitaidon suullisesti ja kirjallisesti. Suurin osa asiakkaistamme odottaa suomenkielistä palvelua. Lisäksi R-Kioskin kauppiaskoulutus ja sopimustekstit ovat suomeksi.  Tarjontamme painottuessa kahvila- ja ruokatuotteisiin, hyödyt aiemmasta kokemuksesta ravintola-alalta. Myös kaupan alan osaamisesta on etua, kun lähdet yrittäjäksi Ärrälle.  >> Lähetä oma hakemuksesi tästä Katso myös muut avoimet yrittäjäpaikat Ärrällä tästä. Avoimia paikkoja runsaasti ympäri Suomen. 
Lappeenranta
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola

MYYTÄVÄNÄ RAVINTOLA JUSSIN TUPA LAPPEENRANNASSA

  Myytävänä Pontuksen kaupunginosassa, hyvällä liikepaikalla vuodesta 1989 toimineen ravintolan liiketoiminta ja kiinteistö.  Kauppa voidaan tehdä tarvittaessa myös pelkästä liiketoiminnasta. Paikka on alueen olohuone, jonne tullaan viihtymään ja ruokailemaan. Erityisesti ravintolan pizzat ovat hyvin suosittuja, valmistamme mm. gluteenittomat pizzapohjat itse. Ravintolan ohjelmatarjontaan kuuluu elävän musiikin lisäksi mm. karaoke, biljardi, darts, lautapelit sekä tietysti pubivisat. Kesäisin lähialueen lomailijat lisäävät asiakasmäärää. Ravintolasalissa (n. 100 m2) on 70 asiakaspaikka ja kesäisin terassilla (50 m2) vielä 40 paikkaa lisää.  Viereinen piha-alue on myös anniskelualuetta, joten terassia on mahdollisuus laajentaa tai toteuttaa pihalla isompia tapahtumia. Ravintola työllistää yrittäjät mukaan luettuna vakituisesti kolme henkilöä, erityisesti kesäisin myös muutaman osa-aikaisen työntekijän. Vuonna 1967 valmistunut rakennus, joka remontoitu kaupasta ravintolaksi 1989, sijaitsee omalla tontilla (1.614 m2) ja siinä on em. ravintolan lisäksi tilava (n. 90 m2) kaksio, jonka voi vuokrata ulkopuoliselle tai asua siinä itse. Ota yhteyttä, niin keskustellaan vaihtoehdoista ja hinnasta. Lisätietoja ja yhteydenotot: Tiina Haikonen 040 869 9792 tai Janne Janhunen 040 500 7345. Sähköpostilla tiina.haikonen@jussintupa.fi
Lappeenranta
Myydään
PÖRSSINOSTO
Liikekiinteistö

Tuottavalle liiketoiminnalle 2 kiinteistöä yrittäjäystävällisesti

TUOTTAVALLE LIIKETOIMINNALLE 2 KIINTEISTÖÄ – VOIDAAN SOPIA YRITTÄJÄYSTÄVÄLLINEN VUOKRA TAI MAKSAT VAIN OSAN TULOKSESTA VUOKRAA (KIINTEISTÖN OMISTAJA VOI SIJOITTAA TILAT YRITYKSESI KÄYTTÖÖN). MOLEMMAT KIINTEISTÖT VOIDAAN VUOKRATA TAI MYYDÄ YHDESSÄ TAI ERIKSEEN. Aloita yritystoimintasi, meiltä tilat. Markkina-alueella useita kylpylä- ja lomakeskuksia sekä kauppakeskukset kävelemällä 10 minuuttia.  6–tieltä Lappeenranta – Joensuu liittymät. Läheisyydessä 3 asutuskeskittymää esim. ravintolan tuotteiden myyntiin. Alueella Holiday Club, Imatran kylpylä, Ukonniemen lomaparatiisi Saimaan rannalla, satama, stadion ja erilaisia urheilu- ja liikunta- aktiviteettejä.  Kiinteistö 1: nyt palvelukoti -toimenpideluvalla, muutos asunnoksi tms. voidaan hoitaa - 480 m2, 14 huonetta, wc, sauna, keittiö isot piha-alueet, josta lenkkipolut lähellä - soveltuvuus ESIM. LASTENTARHALLE JA PÄIVÄKODILLE, HOIVA- JA PALVELUKODILLE, PARANTOLA TMS. LUONNOTUOTE TAI A-KLINIKKA, SOVELTUU MYÖS VIIKKO-OSAKKEEKSI SAIMAAN LÄHEITYSYYDESSÄ (YHTIÖJÄRJESTYS MAHDOLLISTAA VIIKKO-OSAKKEIDEN MYYNTILIIKETOIMINNAN) - huoltovapaa; lämmitys ja kiinteistöhuolto kuuluu vuokraan, turvavalaistus- ja palohälytysjärjestelmät  - vuokra voidaan yhdistää liikevaihtoon; edullinen aloittaa heti, myös myynti - remontoidaan käyttötarkoituksen mukaan  - tontti 6446 m2, osoite piikatu 14 - sähköliittymä - voidaan muuttaa esim. 5 huoneiston asunnoksi Kiinteistö 2: myymälä, kauppa, ravintola tms. Kaupalle, pienmuotoiselle tuotannolle, ravintolalle tms. pizzeria – leipomotoiminnalle vilkkaan tien varrella omalla tontilla ja rakennuksella, n. 120 m2 kokonaisala. Rakennettu 2016 vuonna. - kiinteistö on lomakeskuksille johtavan tien vieressä, näkyvä liikepaikka sekä oma valomainos. - tilassa vielä savu-uuni 100 kg sekä pakastinhuone 6 lavapaikkaa ja kylmähuone 8 lavapaikkaa - työntekijätilat ja asiakkaille inva WC, myymälätila 8 x 5 m - ulkoterassi 5 x 5 m2 - edulliset lämmityskulut - remontoidaan käyttötarkoituksen mukaan avaimet käteen, myös myynti - sähköliittymä - kiinteistö 3179 m2 ja lisätilaa mahdollista saada  Yhteydenotot ja näytöt, puh. 050 546 5100, office@piitekno.com, tule ja tutustu. Näyttötilaisuudessa annetaan tontista ja kiinteistöstä tarkemmat tiedot. Läheisyydessä Saimaa ja Ukonniemen alue.  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Verkkokauppa

Kivijalka- ja Verkkokauppa

15 vuotta Markkinassa mukana ollut Makkosen Pumppu ja Paneli jolla rekisteröitynä aputoiminimenä Makkosen Marketti.http://www.pumppujapaneli.fi/nettikauppa
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola

Uniikki tilausravintola Lappeenrannassa

Upea tilaisuus innokkaalle ja kunnianhimoiselle ravintola-alan ammattilaiselle tai yrittäjäpariskunnalle aloittaa yritystoiminta ja tarjota kulinaarisia nautintoja ainutlaatuisessa, historiallisessa miljöössä. Tämä Lappeenrannan keskustan tuntumassa sijaitseva kulttuurihistoriallisesti arvokas ja merkittävä tilausravintola on toiminut jo vuodesta 2005 lähtien Lappeen vanhassa rovastin pappilassa. UUTTA! Lappeen Ruustinnan yhteyteen on avattu historiallinen Pehtoorin Tuvan kesäkahvila, joka on avoinna päivittäin. Piha-alueella voit nauttia  teatteritaiteesta, musiikkiteatteri- ja kesäteatteriesityksistä sekä muista tapahtumista, kuten bandikeikoissta. Katsomot sijaitsevat anniskelualueella. Pehtoorin tuvan kahvila on remontin jälkeen ympärivuotisessa toiminnassa keväästä 2022 lähtien. Palvelut: • juhlapalvelu- ja kokoustilaisuudet • seminaarit, yritystilaisuudet ja -juhlat; järjestöjen tapahtumat • perhejuhlat ja yksityistilaisuudet • ryhmämatkajärjestäjien tapahtumat   Ravintola: • 150 asiakaspaikkaa • koostuu seitsemästä ravintolasalista, joista voi muokata neljä erillistä tilaa (n. 30 asiakaspaikkaa kussakin) • puistoon avautuva lasiveranta • täydet anniskeluoikeudet • kustavilainen tyylihuonekalusto ja astiasto omin logoin • täydellisesti varustettu valmistuskeittiö kalusteineen; kokoustekniikka • kaupungin vuokratilat; toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka siirtyy ostajalle  Henkilöstö: • yrittäjän lisäksi 2-3 henkilöä Kaupan toteutus ja hinta: • kaupan toteutus sovitaan erikseen. Hinta tarjouksen mukaan. Muuta:  • yrittäjä voi toimia sovitun siirtymäajan yrityksessä varmistamassa toiminnan menestyksellisen jatkumisen • tilausravintola antaa mahdollisuuden toimintastrategian kehittämiselle ja laajentamiselle   
Lappeenranta
Ketjuyrittäjyys
PÖRSSINOSTO
Liikenne ja ajoneuvot

Scandia Rent -autovuokraamoketjun yrittäjäksi Imatralle

Haluatko mukaan menestyvään Scandia Rent -autovuokraamoketjuun? Yli 70-vuotias autonvuokraamo Scandia Rent aloitti toimintansa Seinäjoella. Sittemmin se on laajentunut Suomen kattavimmaksi ja yhdeksi suurimmista autovuokraamoketjuista. Scandia Rent on täysin kotimainen ja Suomen vanhin autovuokraamo. Palveluverkosto kattaa yli 100 toimipistettä ja autovalikoimaan kuuluu 2 500 henkilö- ja pakettiautoa. Scandia Rent -ketjun keskeinen tavoite on tarjota asiakkailleen laadukasta palvelua. Etsimme uutta yrittäjää Imatran alueelle huolehtimaan alueen asiakkaiden autonvuokraustarpeista. Autovuokraamotoiminta on helposti yhdistettävissä esim. mahdolliseen aiempaan autoalan liiketoimintaan. Valmiit, autovuokraamotoimintaan soveltuvat, liiketilat ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Autokalusto pystytään toimittamaan ilman alkuinvestointeja. Liiketoiminnan menestyksekäs hoitaminen vaatii kuitenkin yrittäjältä vakaata taloudellista pohjaa ja resursseja panostaa toimintaan. Menestyt ketjumme yrittäjänä, kun sinulla on oikea asenne ja halu sitoutua yhteiseen tekemiseen! Kaikkia Scandia Rent -yrittäjiä yhdistää halu kehittää autovuokraamoketjun toimintaa, palveluhenkisyys sekä auto-/logistiikka-alan vahva osaaminen. Uskomme, että onnistut ketjussamme, jos olet myyntihenkinen, aidosti kiinnostunut liiketoiminnan kehittämisestä ja näet autojen vuokraamisessa potentiaalia. Olet lisäksi hyvä kommunikoimaan ja omaat mahdollisesti jo laajan suhdeverkoston toimialueellasi. Me tarjoamme valmiin liiketoimintakonseptin sekä ketjun tuen ja opastuksen liiketoiminnan hoitamiseen. Jätä yhteydenottopyyntö oheisen lomakkeen kautta tai ota yhteyttä toimitusjohtajaamme Timo Raimovaaraan, puh. 050 5474 007. Lähde sinäkin franchising-yrittäjäksi laajaan ja hyvin toimivaan vuokraamoketjuun!
Ketjuyrittäjyys
PÖRSSINOSTO
Liikenne ja ajoneuvot
30 000 €

Scandia Rent -autovuokraamoketjun yrittäjäksi Lappeenrantaan

Haluatko mukaan menestyvään Scandia Rent -autovuokraamoketjuun? Yli 70-vuotias autonvuokraamo Scandia Rent aloitti toimintansa Seinäjoella. Sittemmin se on laajentunut Suomen kattavimmaksi ja yhdeksi suurimmista autovuokraamoketjuista. Scandia Rent on täysin kotimainen ja Suomen vanhin autovuokraamo. Palveluverkosto kattaa yli 100 toimipistettä ja autovalikoimaan kuuluu 2 500 henkilö- ja pakettiautoa. Scandia Rent -ketjun keskeinen tavoite on tarjota asiakkailleen laadukasta palvelua. Etsimme uutta yrittäjää Lappeenrannan ja Imatran alueelle huolehtimaan alueen asiakkaiden autonvuokraustarpeista. Toimialueella tulet palvelemaan kansainvälisiä ja kotimaisia asiakkaita lentoasemalla, valtionhallinnon asiakkaita, yritys- ja kuluttaja- asiakkaita.  Autovuokraamotoiminta on helposti yhdistettävissä esim. mahdolliseen aiempaan autoalan liiketoimintaan. Valmiit, autovuokraamotoimintaan soveltuvat, liiketilat ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Autokalusto pystytään toimittamaan ilman alkuinvestointeja. Liiketoiminnan menestyksekäs hoitaminen vaatii kuitenkin yrittäjältä vakaata taloudellista pohjaa ja resursseja panostaa toimintaan. Menestyt ketjumme yrittäjänä, kun sinulla on oikea asenne ja halu sitoutua yhteiseen tekemiseen! Kaikkia Scandia Rent -yrittäjiä yhdistää halu kehittää autovuokraamoketjun toimintaa, palveluhenkisyys sekä auto-/logistiikka-alan vahva osaaminen. Uskomme, että onnistut ketjussamme, jos olet myyntihenkinen, aidosti kiinnostunut liiketoiminnan kehittämisestä ja näet autojen vuokraamisessa potentiaalia. Olet lisäksi hyvä kommunikoimaan ja omaat mahdollisesti jo laajan suhdeverkoston toimialueellasi. Me tarjoamme valmiin liiketoimintakonseptin sekä ketjun tuen ja opastuksen liiketoiminnan hoitamiseen. Jätä yhteydenottopyyntö oheisen lomakkeen kautta tai ota yhteyttä toimitusjohtajaamme Timo Raimovaaraan, puh. 050 5474 007. Lähde sinäkin franchising-yrittäjäksi laajaan ja hyvin toimivaan vuokraamoketjuun!
Lappeenranta
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tämä ilmoitus on nostettu hakutulosten kärkeen.
Lisää ilmoituksesi katselukertoja ja kontaktimääriä nostamalla se tähän. Viikko hakutulosten kärjessä 50 € + alv 24% ja kuukausi 150 € + alv 24 %
Sosiaaliala

Perhekotitoiminnan yritys Itä-Suomessa

Myytävänä yli 20 vuotta toiminut yksityiseen perhekotitoimintaan erikoistunut yritys. Yritys myy koko osakekannan. Kauppaan kuuluu osakkeiden lisäksi kiinteistö ja neuvoteltavissa on perhekodissa tarvittava irtaimisto. Toimitilat sijaitsevat taajaman tuntumassa rauhallisella ja kauniilla paikalla. Toimitilat on rakennettu vuosina 2002-2010. Yritys työllistää 3-5 työntekijää. Perhekodin toimintaa voi jatkaa keskeytyksettä vaikka heti. Myydään yrittäjän siirtyessä eläkkeelle. Kiinnostuitko? Luottamukselliset lisätiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Itä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hotelli

Myytävänä erittäin kannattava majoitus- ja ravitsemusliiketoiminta

Myytävänä erittäin kannattava majoitus- ja ravitsemusliiketoiminta matkailukeskuksen yhteydessä. Liikevaihto noin 3,4 miljoonaa euroa / 12kk ja käyttökate >10%.
Itä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

Kerman Kone ja Saha

Myydään pienkoneiden myyntiin ja huoltoon erikoistuneen yrityksen liiketoiminta Heinävedellä nykyisten yrittäjien keskittyessä yrityksen muihin liiketoimintoihin. Edustuksessa on useita huippumerkkejä, kuten Yamaha perämoottorit ja mönkijät, Stihl ja Husqvarna -pienkoneet, Suvi-veneet jne. Toimitilat, n. 500 m2 voidaan myydä tai vuokrata. Katso lisätiedot Business Joensuun Osuva-yrityspörssistä tästä linkistä ”pyydä lisätietoja” -painikkeen alta tai voit olla suoraan yhteydessä myyntiä hoitavaan Suomen Yritysmyynnin Jukka Tuunaseen, p. 050 5177 825, jukka.tuunanen@sym.fi
Itä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kuljetusliike

Kuljetusalan menestynyt ammattilainen

Myynnissä konserni, joka tarjoaa yrityksille pääasiassa kuljetuspalveluita, mutta lisäksi esimerkiksi nosto- , korjaamo- ja kaluston vuokrauspalveluita. Laajalla ja nykyaikaisella kalustolla vastataan vakavaraisten ja monipuolisten asiakkaiden tarpeisiin nopeasti ja tehokkaasti. Konsernilla on ollut kannattavaa kasvua vuodesta toiseen investoinneista ja kehittämisestä tinkimättä. Tehokas ja toimiva liiketoimintamalli mahdollistaa kannattavan kasvun myös tulevaisuudessa. Ensisijaisena kaupan kohteena on osakekanta, mutta myös liiketoimintakauppa on mahdollinen. Käy allekirjoittamassa salassapitosopimus TÄÄLLÄ, niin saat kohteesta lisätietoja.    Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi . 
Itä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Maanrakennus

Kannattava maanrakennusyritys Savonlinnassa

Maanrakennus Arto Jääskeläinen Oy on n. yli 20 vuotta Savonlinnan alueella toiminut maanrakennukseen monipuolisesti erikoistunut yritys. Yritys tuottaa infraa eri mittakaavassa urakka- ja tuntityönä, niin Savonlinnan kaupungille, rakennusliikkeille, yrityksille, kuin yksityisillekin. Yritys rakentaa mm. –   vesi- ja -hule ja jätevesiviemäröinnit pumppaamoineen –   sähkökaapeleiden asennukset, jalustat, valaisimet, sähkökaapit, muuntamot –   teiden rakentaminen, viherrakentaminen, louhinta –   rakennuksien pohjien teko Yritys on vuosien saatossa tehnyt lukuisia urakoita Savonlinnan alueella. Referensseinä muun muassa Savonlinnan kaupungin, lomakylien, päivä- ja hoivakotien, Savonlinnan motonetin ja harjoitusjäähallin katujen saneeraukset ja uusien katujen rakentaminen. Myös muut maanrakennustyöt sekä monet omakotitalojen pohjatyöt. Yrityksellä on monipuoliset, uudehkot ja siistit laitteet ja kalusteet, jotka on huollettu ajallaan. Yrittäjä on tehnyt hyvää ja pitkäjänteistä työtä yrityksen henkilökunnan, – maineen ja – kunnon eteen.  Tämä on taannut hyvät ja pitkään jatkuneet yhteistyökumppanuudet. Yritys on INFRA-alan jäsenyritys ja luokituksessa AAA. Maarakentaminen näyttää hyvältä myös tulevaisuutta, joten ala tarjoaa hyvän kasvun mahdollisuuden. Toiminta on vakiintunut ja kannattavaa, ja se on turvannut omistajalleen hyvän toimeentulon. Yritys on velaton ja myydään yrittäjän eläköitymisen vuoksi. Lisätiedot ja yhteydenotot: Yritysvalmentaja Pekka Turunen, pekka.turunen@savonlinna.fi, puh. +358 41 311 7309
Itä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tukkukauppa

Myynnissä design suunnittelu-maahantuonti ja tukkukauppa

Tuotteemme ovat korkealaatuisia (hienot pakkaukset, ean koodit yms.) ja täyttävät vaativammankin ostajan laatuvaatimukset. Kerran piirretyistä kuvista on helppo jalostaa uusia tuotteita eri asiakkaille. Kilpailu tällä alalla ei ole kovaa, koska ala on ainutlaatuinen. Meillä on laaja ja kansainvälinen yhteistyökumppanien verkosto kuten myös asiakaskunta.  Kivijalkamyymälälle on myös hyvät mahdollisuudet, koska koko bisneksen voi rakentaa omien tuotteiden varaan.  Pähkinän kuoressa lyhyesti mitä myydään: 1.Yritys jolla on tulevaisuutta 2.Varasto valmiilla tuotteilla, ei tuotannon odottelua 3.Immateriaalioikeudet satoihin tuotteisiin  4.Tehdas kontaktit suosituksineen 5.Asiakaskortistot 6.Kuvastot ja originaalit tuotteisiin 7.Halutessa valmis suunnittelija 8.Perehdyttäminen alan salaisuuksiin 9.Tuotantolaitteita 10.Varastokalusteet 11.Erinomaiset logistiikka sopimukset kotimaassa ja ulkomailla Ota rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti. 
Itä-Suomi
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image