JÄTÄ ILMOITUS

Majoitus- ja matkailuala Pirkanmaa, Keski-Suomi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Majatalo ja aamiaismajoitus

Perinteikäs majatalo ja cateringpalvelu

Myydään pitkään toiminut majatalo, tilausravintola ja catering palvelu. Oma tontti ja kiinteistö, mahdollisuus on ostaa vain osa liiketoiminnoista kiinteistön kanssa. Kiinteistö sijaitsee taajama alueella ja asiakkaita on joka osa-alueella kannattavasti ilman isoja markkinointi ponnisteluja. Catering toiminta käsittää perhejuhlien lisäksi yritystapahtumia sekä tapahtuma- ja festivaalicateringia. Myyjä voi auttaa osaksi rahoituksessa. Pelkkä majatalo toiminta soveltuu myös vain yhden henkilön toiminnaksi. Koko liiketoiminta soveltuu hyvin pariskunnalle tai kahdelle yhtiökumppanille, joilloin lisänä voi käyttää extra työvoimaa. Ostajan on mahdollista itse asua erillisessä rakennuksessa toimipaikassa. Valmis konsepti nettisivustoineen ja ostajaa autetaan toiminnan aloittamisessa.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Leirintäalue

Caravan leirialue etsii jatkajaa

Etsitään toiminnan jatkajaa Pirkanmaalla sijaitsevaan Caravan leirialueeseen.  Kyseessä liiketoimintakauppa, maa-alueet ja rakennukset eivät sisälly kauppaan. Maa-alue ja rakennukset edullisella ja pitkäaikaisella vuokrasopimuksella. Alueen toiminta on ollut ympärivuotista.  Alueella n. 100 vaunupaikkaa. Ravintola, jossa A-oikeudet, asiakaspaikkoja 70. Ravintolakeittiö uusittu ja terveystarkastajan hyväksymä.  Ravintolassa järjestetään viikonloppuisin tansseja, karaoke, ym muita tapahtumia, sekä ruokailua vierailijoille.  Alueella myös viihtyisä Kesäsaluuna, asiakaspaikkoja 100. Saluunassa järjestetään myös tansseja ja karaokeiltoja.  Alueella mm rantasauna ja lasten leikkikenttä ja leikkihuone. Aluelle opasteet valtatieltä. Alue mahdollista ottaa haltuun nopeasti ennen sesongin alkua kesä 2020. Nykyiset omistajat tehneet alueella paljon kunnostustöitä, joten aluetta helppo jatkaa ilman isoimpia korjaustöitä.  Päärakennuksessa pieni kunnostettu asunto, joka mahdollista myös vuokrata.  Alue on nykyisten omistajien johdossa päässyt hyvään kasvuun ja saa hyvää palautetta esim nettisivustoilla. Tässä oiva tilaisuus päästä matkailu- ja ravintola-alalle pienellä sijoituksella. 
28 000 €
Myydään
Leirintäalue

Kyläkauppa

Myydään perinteinen Kyläkauppa kauniissa maalaisympäristössä, runsaasti vapaa-ajanasutusta ympäristössä. Iso tontti 6680 nelöä - osa peltomaata.Hinta 90 000€. Hintaan sisältyy 10-15000 tavaravarasto
90 000 €
Myydään
Hotelli

HYVIN HOIDETTU BUDGET-HOTELLI PIRKANMAALLA

Pitkään toiminut ja hyvin hoidettu hotelli, jossa n. 40 vuodepaikkaa ja hyvät parkkitilat. Sopii myös sijoittajalle. Kaupankohde: liiketoiminta ja hotellikiinteistö.
1 300 000 €
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image