ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
Kannattava konepaja
Hinta: Ei hinnoiteltu

Myydään enemmistöosuus tai koko osakekanta useampia vuosikymmeniä toimineesta konepajasta. Konepajan toimintoja on kehitetty pitkäjänteisesti ja asiakkaina ovat mm. kone- ja laitevalmistajat. Asiakaspohjan laajentamiseen ja palvelukonseptin kehittämiseen on myös panostettu ja laajennuttu uusille toimialoille ja asiakkaisiin.


Yrityksen liikevaihto on vaihdellut noin 1,5-2,5 miljoonan luokassa ja yrityksellä on vahva tilausvirta ja toiminta on kannattavaa.


Yritys on mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa, uusinvestoinnit aloitettu ja yrityksellä on hyvät mahdollisuudet astetta suurempaan yrityssarjaan nykyisessä vahvassa kysyntä- ja markkinatilanteessa. Yritys sopii hyvin esim. konepajasijoittajalle, laajenevan konepajakonsernin osaksi ja myös omistajayrittäjälle.


Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää. Yhteydenottosi käsitellään luottamuksellisesti.

 • Ilmoitustunnus:
  4974
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Teollisuus
 • Liikevaihtoluokka:
  1 000 001 € - 2 000 000 €
 • Työntekijöitä:
  16-20
 • Paikkakunta:
  Pirkanmaa

Ilmoittaja

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.


Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
 •  
  Vireä metallialan
  Vireä metallialan yritys Sastamalassa

  Valmistamme käsityökaluja maa- ja metsätalouteen sekä puutarhanhoitoon. Markkina-alueena on koko Suomi.  Toimitamme tuotteitamme keskusliikkeille (Kesko, S-ketju, Hankkija) sekä kaikille maatalous- ja rautakaupoille. Yrityksessä on kolme...

 • ASIANTUNTIJA VäLITTää
  XCS
  Menestyvä konepaja Pirkanmaalla

  Yhtiöllä mittavaa alihankintayhteistyötä alueen päähankkijoiden kesken. Maine erittäin luotettavana ja laadukkaana toimittajana. Valittu alueellisesti mm. Vuoden Yrittäjäksi. Pystyy kokonaisvaltaisiin toimituksiin, sisältäen koneistuksen isoilla...

Pirkanmaan Yrityspörssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!