Post an ad!

Jälleenmyyjän ilmoitukset

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät

Näytä puhelinnumero Puhelin: 050 4399 808
Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu palvelualan yritys

Myynnissä sisustajan unelma

Kuusamossa on myynnissä Kangas Siru. Kangaskauppa, joka tarjoaa upeiden kankaiden lisäksi myös sisustussuunnittelupalveluja. Kangaskaupassa on laaja valikoima laadukkaita kankaita ja palvelua on täydennetty ompelupalvelulla ja verhoilua. Sisustussuunnittelua on tehty koko Suomen alueella mm. useilla asuntomessuilla. Liiketoiminnan mahdollisuudet ovat moniulotteiset, Kuusamon matkailua hyödyntämällä, verkkokaupan perustamisella ja markkinoinnilla saa helposti lisämyyntiä aikaan. Yrityksen vahva maine on rakennettu laadukkaan ja ammattitaitoiseen palveluun. Yritys tarjoaa asiakkailleen osa- tai kokonaisratkaisuja ja toteuttaa suunnitelmat hyvien yhteistyökumppaneiden kanssa. Asiakkaina on niin yrityksiä, julkisia toimijoita kuin yksityisiä henkilöitä. Tämä yritys sopii sisustus alan ammattilaiselle, jolla on myös ompelutaitoja. Yrityskauppa toteutetaan liiketoimintakaupalla ja omistaja on ostajan tukena yrityskauppojen jälkeen.   Nyt kannattaa kysyä lisää!
Palvelutarjous
Omistajanvaihdos

Harkitsetko yrityksesi myyntiä vai haluatko ostaa yrityksen?

Yrittäjäjärjestön omistajanvaihdosasiantuntijat tarjoavat alueemme kaikille yrittäjille maksuttoman palvelun, niin ostoa kuin myyntiäkin harkitseville.   Palvelun tärkeimpänä tehtävänä on etsiä ja aktivoida omistajanvaihdosta harkitsevia yrittäjiä sekä kartoittaa heille mahdollinen jatkaja. Autamme osapuolia myös taloudellisen tilan ja kauppaan sisältyvien riskien arvioinnissa. Meillä on käytössämme laaja asiantuntijaverkosto, jota totta kai hyödynnämme. Palvelumme perustuu täydelliseen luottamukseen. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä- olemme juuri Sinua varten. Etelä-Karjalan Yrittäjät Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät Satakunnan Yrittäjät Savon Yrittäjät Varsinais-Suomen Yrittäjät Kainuun Yrittäjät Keski-Suomen Yrittäjät Lapin Yrittäjät
Etelä-Karjala
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image