JÄTÄ ILMOITUS

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kahvila

Myytävänä Niemitalon kahvila- ravintolan toiminta

Pudasjärvellä toimiva Niemitalon kahvila-ravintolan toiminta on nyt myynnissä! Liiketilat on Kuusamontien varressa, joten asiakasvirran on helppo pysähtyä nauttimaan kahvit ja ostamaan juustot. Paikka on tunnettu hyvästä palvelustaan ja ruuasta, joten ostajalla on hyvä pohja lähteä viemään liiketoimintaa eteenpäin. Liiketilat on tällä hetkellä vuokralla, mutta ne voi halutessaan myös ostaa. Tiloissa voi tuottaa hyvin erilaisia palveluja kuten kahvila-ravintolaa täydentävälle leipomolle tila soveltuu erinomaisesti. Myyjä on ostajan tukena, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!    
Ei hinnoiteltu
Myydään
Kirjakauppa

Etsitään yhtiökumppania tai jatkajaa Pudasjärven kirjakauppaan

Haaveiletko kirjakauppiaan urasta? Tilaisuutesi on tullut. Pudasjärven Kirjakauppa Oy etsii yhtiökumppania tai uutta yrittäjää kehittämään jo uudistunutta konseptia edelleen. Perinteisen kirjakaupan toiminnan lisäksi yrityksellä on laaja paikalliskirjojen valikoima, ja yhtenä kehitysmahdollisuutena on paikalliseen kirjallisuuteen keskittyvän verkkokaupan avaaminen. Oivaltavat kotimaiset matkamuistot matkailijoille ja mökkeilijöille ovat osa uudistunutta valikoimaa, sisältäen myös  Koillismaan alueesta ja Suomesta julkaistua vieraskielistä kirjallisuutta.  Yritys näkyy aktiivisesti sosiaalisessa mediassa Facebookissa ja Instagramissa. Yrityksellä on hyvät asiakassuhteet ja useita paikallisia yrityksiä toimistotarvikkeiden laskutusasiakkaina, monipuolinen varasto ja toimivat yhteistyösopimukset. Nykyinen yrittäjä etsii yhtiökumppania tai jatkajaa paikkakunnalta poismuuton vuoksi. Yrittäjä voisi myös jäädä mukaan toimintaan erikseen sovittavaksi ajaksi tai pysyvästi, sopimuksen ja uuden yrittäjän toiveiden mukaan. Soita suoraan nykyiselle kirjakauppiaalle, niin ryhdytään selvittämään, oletko sinä etsimämme henkilö. Voit myös kysellä asiasta lisätietoja Pudasjärven Kehitys Oy:n yritysneuvojalta Auvo Turpeiselta. Yhteystiedot: Kauppias Tuija Wallgren, 040 514 4183, pudasjarven.kirjakauppa@gmail.com Yritysneuvoja Auvo Turpeinen, 045 169 3997, auvo.turpeinen@pudasjarvenkehitys.fi Verkkosivut: www.pudasjarvenkirjakauppa.fi Materiaalia Pudasjärvestä: www.jarjenaarella.fi
Ei hinnoiteltu
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image