JÄTÄ ILMOITUS

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Leipomo tai konditoria

Palkitto leipomoalan yritys Rääkkylässä

Myydään kukkoihin erikoistuneen leipomoyrityksen liiketoiminta ja toiminnassa käytettävät koneet ja laitteet. Kauppaan sisältyy myös myymälä-kahvion kalusteet. Asiakkaina pääasiassa kauppaliikkeet Itä-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla, myymälä-kahvion asiakkaat paikallisia. Yritys on voittanut v. 2019 artesaaniruokakilpailussa SM-kultaa leipomotuotteiden sarjassa nokkos-kuhakukolla. V. 2018 samassa kilpailussa ja sarjassa tuli SM-hopeaa riisipiirakalla. Yritys valittiin tänä vuonna Karelia a’ la Carte –verkoston jäseneksi. Leipomoyritys toimii Rääkkylässä kunnan omistamissa vuokratiloissa (n. 190 m2), jotka on remontoitu yritykselle v. 2019. Yrityksessä työskentelee yrittäjäparin lisäksi kaksi määräaikaista työntekijää, jotka ovat halukkaita jatkamaan uuden omistajan palveluksessa. Myös yrittäjäpari on tarvittaessa käytettävissä uuden omistajan apuna, max. 2 kk. Yritys on aloittanut toiminnan huhtikuussa 2017 tilauspohjalta ja laajentanut nykyisiin toimitiloihin helmikuussa 2019. Katso lisätiedot täältä.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Kuljetusliike

Myynnissä tilausajoja ja täyden paketin matkoja tarjoava yritys!

Taksi ja tilausajot Osmo Vänskä on täyden palvelun tilausajoyritys, joka hoitaa tilausajot sekä Suomessa että ulkomailla. Valmismatka on helppo ja mukava tapa matkustaa, sillä paketti sisältää kaiken tarvittavan tarpeisiin räätälöitynä. Yritys huolehtii kaikista matkaan liittyvistä käytännön järjestelyistä. Isona osana yritystoimintaa ovat Baltian hotellipaketit, jotka yrittäjä on itse räätälöinyt. Lähiliikenteen ja ulkomaan matkojen lisäksi tarjontaan kuuluu myös kouluretkiä ja pelimatkoja urheiluseuroille. Kun yritys myydään, siihen kuuluvat jo tehdyt tilaukset. Yrityksellä on hyvät kasvumahdollisuudet ja monipuoliset verkostot. Yrityksen markkinointi on myös tehokasta sekä modernit verkkosivut viestivät sujuvuudesta. Yritys myydään nykyisen yrittäjän ikääntymisen vuoksi. Myydään joko liiketoimintakaupalla sisältäen kiinteistön + kaluston + matkatoimistopalvelut tai matkatoimistopalvelut ja kalusto. Lisätiedot Osuva yrityspörssistä >>
290 000 €
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image