ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.

Danske Bank

OMISTAJANVAIHDOS ON YRITYKSELLE AINA AJANKOHTAINEN ASIA

Danske Bankista saat kattavan omistajanvaihdospalvelun. Yhteistyökumppaniemme kanssa toteutettu kokonaisuus varmistaa, että sinä yrittäjänä saat käyttöösi muutosprosessissa tarvitsemasi palvelut ja asiantuntija-avun.

Toimimme yhdessä EteranFennian, asianajotoimisto EvershedsinProManin sekä Suomen Yrityskauppojen kanssa. Tiiviin yhteistyön ansiosta saat yhteyden kehen tahansa verkoston edustajaan - niin yrityskauppojen järjestelyn, ostajien etsinnän, rahoituksen, vakuutuspalveluiden kuin lakiasioidenkin osalta.

Omistajanvaihdokseen varautuminen

- Ensimmäinen käytännön askel omistajanvaihdokseen valmistautumisessa on sekä sinun henkilökohtaisen että yrityksesi tilanteen kartoittaminen. Näin varmistamme, että kokonaisuus on suunniteltu ja kunnossa tulevaa muutosta varten. Lisäksi huomioidaan elämänmuutokseen liittyvät, yrittäjän henkilökohtaiseen talouteen vaikuttavat asiat.

- Omistajanvaihdoshankkeen kannalta keskeistä on se, että asiantuntijamme muodostaa yrityksen arvosta arvion, joka viitoittaa suuntaa jatkolle, oli kyseessä sitten yrityskauppa tai sukupolvenvaihdos.

- Myös vakuutusasiantuntijamme käyvät halutessasi läpi eri mahdollisuudet suojautua muutokseen liittyviltä riskeiltä.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen omistajanvaihdospalvelu@danskebank.fi tai omaan Danske Bankin yhteyshenkilöösi, ja lähdemme yhdessä omistajanvaihdospolulla eteenpäin.

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä omistajanvaihdosyhteyshenkilöömme Lenina Rautoseenlenina.rautonen@danskebank.fi, puh. 040 7159186.  

Danske Bank >> 
Yrityspörssi.fi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!