ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.

Elo

Elo tukee yrityksesi kasvua

Elo tunnetaan työeläkevakuuttajana, mutta toimimme myös suomalaisten yritysten rahoittajana. Tarjoamme yrityslainoja yhdessä laajan kumppaniverkoston kanssa. Tomimme yrittäjähenkisesti ja palvelemme henkilökohtaisesti.

Rahoitusratkaisut tehdään tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan ja ne perustuvat aina asiakasyrityksen liiketaloudellisen tilan huolelliseen arviointiin. Tyypillisimpiä rahoitustilanteita ovat yrityskaupat, investoinnit, omistuksen ja rahoituksen uudelleenjärjestelyt sekä käyttöpääomatarpeet.

Yrityskauppojen rahoituksen edellytyksinä on, että yrityskaupasta on laadittu luotettava suunnitelma ja yhtiön liikevaihto on yrityskaupan jälkeen vähintään miljoona euroa. Rahoituksen vakuudet sovitaan tapauskohtaisesti. Elo haluaa olla mukana tukemassa suomalaisten yritysten kasvua ja kansainvälistymistä.

Ota meihin yhteyttä, rakennamme yhdessä kumppaneidemme kanssa yrityksellesi sopivan rahoitusratkaisun. Soita 020 703 5843 tai lähetä viesti [email protected].

Elosta ratkaiseva pala rahoitukseen

 

Työeläkeyhtiö Elo huolehtii asiakkaidensa lakisääteisestä työeläketurvasta. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 prosenttia on valinnut Elon työeläkekumppanikseen. Autamme asiakkaitamme menestymään ja vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin. Kumppaneidemme Fennian, LähiTapiolan ja Turvan ansiosta asiakkaamme tavoittavat meidät kattavasti. Lisäksi eri puolella Suomea toimivat työhyvinvointiasiantuntijamme auttavat erilaisia asiakkaitamme kehittämään johtamiskulttuuriaan, tuottavuuttaan ja työyhteisötaitojaan. 

Elo on merkittävä sijoittaja, ja yhtiön sijoitusomaisuuden arvo on noin 23 miljardia euroa. Vastuullisuus on kiinteä osa Elon sijoitustoimintaa. Elon vuonna 2017 julkaistu ilmastostrategia pyrkii huomioimaan ilmastoriskit monipuolisesti sekä hyödyntämään ilmastonmuutoksen tarjoamia sijoitusmahdollisuuksia kattavasti koko sijoitustoiminnassa. Uskomme, että vain kestävä liiketoiminta mahdollistaa kestävät tuotot. Elon sijoitustoiminta on saanut kansainvälistä tunnustusta: Elo sijoittui kansainvälisen ilmastojärjestön AODP:n arvioinnissa parhaaseen AAA-kategoriaan ja oli sijalla 10 maailmanlaajuisesti 500 sijoittajasta ilmastoriskin huomioimisessa.

 

Lue lisää »

article2_logo  
Yrityspörssi.fi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!