JÄTÄ ILMOITUS
Elo tukee yrityksesi kasvua

Elo tukee yrityksesi kasvuaElo tunnetaan työeläkevakuuttajana, mutta toimimme myös suomalaisten yritysten rahoittajana. Tarjoamme yrityslainoja yhdessä laajan kumppaniverkoston kanssa. Toimimme yrittäjähenkisesti ja palvelemme henkilökohtaisesti.

Rahoitusratkaisut tehdään tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan ja ne perustuvat aina asiakasyrityksen liiketaloudellisen tilan huolelliseen arviointiin. Tyypillisimpiä rahoitustilanteita ovat yrityskaupat, investoinnit, omistuksen ja rahoituksen uudelleenjärjestelyt sekä käyttöpääomatarpeet.

Elo haluaa olla mukana tukemassa suomalaisten yritysten kasvua ja kansainvälistymistä. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa.

Ota meihin yhteyttä, rakennamme yhdessä kumppaneidemme kanssa yrityksellesi sopivan rahoitusratkaisun. 

Soita 020 703 5843 tai lähetä viesti yritysrahoitus@elo.fi 


Näytä lisää
Miten rahoittaa yrityskauppa? Valitse yrityksesi kokoon sopiva ratkaisu
Miten rahoittaa yrityskauppa? Valitse yrityksesi kokoon sopiva ratkaisu

Yrityskauppa soveltuu kasvukeinoksi yrityksille kokoluokasta riippumatta. Yksi onnistuneen yrityskaupan kulmakivistä on rahoitus. Missä vaiheessa rahoitusta kannattaa lähteä suunnittelemaan ja miten? 

Yrityskaupan rahoitusta kannattaa lähteä selvittämään mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, sillä rahoituksen saatavuudella ja riittävyydellä voi olla ratkaiseva vaikutus kaupan toteutumiseen. Ostajana sinun kannattaa asettua myyjän kenkiin ja pohtia, mitä tekisit tilanteessa, jossa sinulla on kaksi ostajaehdokasta yrityksellesi, joista toisella on rahoitus valmiina ja toisella ei? 

Yrityskaupassa rahoitusta tarvitaan sekä varsinaisen kauppahinnan maksamiseen että yritystoiminnan pyörittämiseen kaupan jälkeen, eli käyttöpääomaan. Useimmiten rahoitus tulee useista eri lähteistä, joista yksi voi olla työeläkevakuutusyhtiösi. Yrityksen ja kaupan koko vaikuttaa myös suuresti siihen, miten rahoituskysymyksiä lähdetään ratkomaan. Kokosimme tämän artikkelin kuvaan yhteenvedon siitä, minkälaisia ratkaisuja erilaisille yrityksille on tarjolla yrityskaupan rahoitukseen liittyen. 

Elon tarjoama kasvulaina sopii esimerkiksi yrityskauppojen ja -järjestelyiden sekä investointien tai käyttöpääoman rahoittamiseen. Rahoitusratkaisut perustuvat asiakasyrityksen liiketaloudellisen tilan huolelliseen arviointiin, ja ne toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Laina-ajat kasvulainoissa ovat 1–10 vuotta, ja laina voi olla vaihtuva- tai kiinteäkorkoinen. Korko muodostuu viitekorosta ja asiakaskohtaisesta marginaalista. Kokonaiskorkoon vaikuttavat laina-aika, yrityksen taloudellinen tilanne, luottokelpoisuus ja tarjottu vakuus. Kasvulainoissa käytetään normaalia vakuuskäytäntöä. Muita Elon tarjoamia rahoitusratkaisuja ovat Pk-laina sekä TyEL-vakuutuksenottajan takaisinlaina.

Elo on aktiivisesti mukana yrityskaupoissa ja omistajanvaihdoksissa. Tarjoamme rahoitusratkaisuja myös kasvuun ja kansainvälistymiseen, sekä innovaatioihin ja investointeihin. Voimme toteuttaa rahoituksen yhdessä pankkisi tai muiden rahoittajien kanssa.

Nyt käytössäsi on Elon uusi rahoitusbotti, joka auttaa sinua rahoitusvaihtoehtojen kartoittamisessa ja antaa lisätietoja rahoituksen hakemiseen: www.elo.fi/tyonantaja/rahoituspalvelut 

Elon yritysrahoituksen asiantuntijat auttavat sinua mielellään yrityksen rahoitusasioissa. 

Ota yhteyttä: soita 020 703 5843 tai lähetä viesti yritysrahoitus@elo.fi 

 

 Elosta rahoitusratkaisuja yrityskauppaan
Elosta rahoitusratkaisuja yrityskauppaan

Yrityskauppa toteutetaan joko liiketoiminta- tai osakekauppana. Omistajanvaihdoksessa esimerkiksi uudet yrittäjät ostavat myyjäyrityksen liiketoiminnan tai osakekannan perustamalleen yhtiölle. Yrityskauppa on myös mahdollisuus kasvaa. Sen avulla yritys voi esimerkiksi monipuolistaa tarjontaa, hankkia uutta osaamista tai laajentaa toimintaa maantieteellisesti.

Yrityskauppojen rahoituksen edellytyksenä on, että yrityskaupasta on laadittu luotettava suunnitelma ja yhtiön liikevaihto on yrityskaupan jälkeen vähintään miljoona euroa. Rahoituksen vakuudet sovitaan tapauskohtaisesti.

Elo on aktiivisesti mukana yrityskaupoissa ja omistajanvaihdoksissa. Tarjoamme rahoitusratkaisuja myös kasvuun ja kansainvälistymiseen, sekä innovaatioihin ja investointeihin. Voimme toteuttaa rahoituksen yhdessä pankkisi tai muiden rahoittajien kanssa.

PS. Tiesitkö, että Elo tarjoaa myös kattavat työkykyjohtamisen palvelut liiketoimintasi tueksi sekä toimitiloja erilaisiin tarpeisiin, tarvitsitpa sitten toimisto- tai liiketilaa, varasto- tai tuotantotilaa? Meillä myös YEL- ja TyEL-vakuutusasiat hoituvat niin helposti, että voit keskittyä olennaiseen. Lue lisää www.elo.fi/tyonantaja 

 

Myy yrityksesi helposti ja nopeasti
loder imageloder image