JÄTÄ ILMOITUS

Elo kulkee asiakkaidensa rinnalla työuran alusta eläkkeelle

Olemme Elo, suuri suomalainen työeläkevakuuttaja. Huolehdimme, että asiakkaamme saavat ansaitsemansa eläkkeet. Autamme asiakasyrityksiämme menestymään ja vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin.

Hoidamme asiakkaidemme eläkevaroja tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti. Sijoitusvarat on hyvin hajautettu kansainvälisesti ja eri omaisuusluokkiin. Ne turvaavat eläkkeet ja luovat pohjaa kestäville tuotoille vuosikymmeniksi eteenpäin. 

Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 prosenttia on valinnut Elon työeläkekumppanikseen. Vastaamme noin 520 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä, huolehdimme 240 000 eläkkeensaajasta ja noin 23 miljardin euron sijoitusomaisuudesta. 

Pidetään unelmat Elossa!

www.elo.fi

 
Sujuvaa ja kattavaa palvelua Elosta
Sujuvaa ja kattavaa palvelua Elosta
Elon verkkopalvelu tekee vakuutusten hoitamisesta helppoa ja nopeaa. Verkkopalvelusta löytyy myös kattavat työkalut työkykyjohtamiseen. Puhelinpalvelustamme saa tutkitusti Suomen parasta asiakaspalvelua*. Omien eläke- ja etuusasioiden hoitaminen on vaivatonta eläke- ja puhelinpalvelussamme.

Kumppaneidemme Fennian, LähiTapiolan ja Turvan ansiosta asiakkaamme tavoittavat meidät kattavasti. Lisäksi eri puolella Suomea toimivat työkykyjohtamisen kehittämispäälliköt auttavat erilaisia asiakkaitamme kehittämään johtamiskulttuuriaan, tuottavuuttaan ja työyhteisötaitojaan. Elo on luotettava kumppani myös toimitilojen ja asuntojen vuokraukseen liittyvissä asioissa.

Työnantaja, tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. 
*)= Elon vakuutuspalvelut voitti 2019 toistamiseen voiton Asiakkaan ääni -tutkimuksessa, jossa mitataan puhelinpalveluiden asiakaskokemusta. 
 
Elo tukee yrityksesi kasvua
Elo tukee yrityksesi kasvua
Elo tunnetaan työeläkevakuuttajana, mutta toimimme myös suomalaisten yritysten rahoittajana. Tarjoamme yrityslainoja yhdessä laajan kumppaniverkoston kanssa. Toimimme yrittäjähenkisesti ja palvelemme henkilökohtaisesti.

Rahoitusratkaisut tehdään tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan ja ne perustuvat aina asiakasyrityksen liiketaloudellisen tilan huolelliseen arviointiin. Tyypillisimpiä rahoitustilanteita ovat yrityskaupat, investoinnit, omistuksen ja rahoituksen uudelleenjärjestelyt sekä käyttöpääomatarpeet.

Yrityskauppojen rahoituksen edellytyksinä on, että yrityskaupasta on laadittu luotettava suunnitelma ja yhtiön liikevaihto on yrityskaupan jälkeen vähintään miljoona euroa. Rahoituksen vakuudet sovitaan tapauskohtaisesti. Elo haluaa olla mukana tukemassa suomalaisten yritysten kasvua ja kansainvälistymistä.
Ota meihin yhteyttä, rakennamme yhdessä kumppaneidemme kanssa yrityksellesi sopivan rahoitusratkaisun.

Soita 020 703 5843 tai lähetä viesti yritysrahoitus@elo.fi.
 

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder imageloder image