Tuemme asiakkaitamme eri käyttötarkoituksiin soveltuvin lainoin ja takauksin. Osallistumme tavanomaisten investointi- ja käyttöpääomahankkeiden rahoittamisen ohella yritysjärjestelyihin.

Olemme osarahoittaja, mutta toteutamme mahdollisesti muista rahoittajista poikkeavia ratkaisuja. Ratkaisut perustuvat muiden rahoittajien tavoin asiakkaan liiketaloudellisen tilan arviointiin, mutta päätöksenteossa korostuu pitkäaikaisista asiakassuhteista huolehtiminen myös hankalissa suhdannetilanteissa. Myönnämme myös takausvakuutuksia. Takausvakuutus on pankkitakaukseen verrattava vakuus, joka sisältää takauksen, sitoumuksen asiakkaan solmiman sopimuksen täyttämisestä.

Takausvakuutus myönnetään yleensä limiittinä vuodeksi kerrallaan. Tällöin yksittäinen takaus voidaan toteuttaa parissa työpäivässä. Hakemuksia käsiteltäessä ja uudistettaessa tavoittelemme pitkäjänteisyyttä vaikka asiakkaan tunnusluvut hetkellisesti muuttuisivat. Tämän vuoksi edellytämme asiakkaalta vastavakuutta osalle takausmäärää.

Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi tai ota yhteys yrityspalvelukeskukseen, p. 010 503 8818. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön.