ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.

Fennia - Elo

Tiesitkö, että vakuutusyhtiösi voi toimia myös liiketoimintasi rahoittajana?  Fennia ja Elo tarjoavat rahoitusratkaisuja yritysostoihin yhteistyössä muiden rahoittajien, kuten pankkien, Finnveran ja pääomasijoittajien kanssa.

Fennia-konserni on vakuutusten ja niihin liittyvien palveluiden asiantuntija.
Tarjoamme yrityksille, yrittäjille ja kotitalouksille riskienhallinta-, vakuutus- ja varainhoitopalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme palveluja myös työturvallisuuden ylläpitoon ja kehittämiseen sekä asiakasrahoitukseen. Fennia-konserniin kuuluu kolme yhtiötä: vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia ja varainhoidollisia palveluja tarjoava Fennia Varainhoito Oy.

Elo on Suomen suosituin työeläkevakuuttaja.
Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Uskomme asiakkaidemme kasvuun ja siihen, että hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys

Ota yhteyttä:

Fennia: 010 503 8818

Elo: p. 020 703 5843

[email protected]

Fennian rahoituspalvelut

article1_logo

Tuemme asiakkaitamme eri käyttötarkoituksiin soveltuvin lainoin ja takauksin. Osallistumme tavanomaisten investointi- ja käyttöpääomahankkeiden rahoittamisen ohella yritysjärjestelyihin.

Olemme osarahoittaja, mutta toteutamme mahdollisesti muista rahoittajista poikkeavia ratkaisuja. Ratkaisut perustuvat muiden rahoittajien tavoin asiakkaan liiketaloudellisen tilan arviointiin, mutta päätöksenteossa korostuu pitkäaikaisista asiakassuhteista huolehtiminen myös hankalissa suhdannetilanteissa. Myönnämme myös takausvakuutuksia.Takausvakuutus on pankkitakaukseen verrattava vakuus, joka sisältää takauksen, sitoumuksen asiakkaan solmiman sopimuksen täyttämisestä.

Takausvakuutus myönnetään yleensä limiittinä vuodeksi kerrallaan. Tällöin yksittäinen takaus voidaan toteuttaa parissa työpäivässä. Hakemuksia käsiteltäessä ja uudistettaessa tavoittelemme pitkäjänteisyyttä vaikka asiakkaan tunnusluvut hetkellisesti muuttuisivat.Tämän vuoksi edellytämme asiakkaalta vastavakuutta osalle takausmäärää.


Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi tai ota yhteys Yrityspalvelukeskukseen, p. 010 503 8818. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön >>

Lue lisää »

Elosta ratkaiseva pala rahoitukseen

article2_logo

Elo tunnetaan työeläkevakuuttajana, mutta toimimme myös suomalaisten yritysten rahoittajana. Tarjoamme yrityslainoja yhdessä laajan kumppaniverkoston kanssa. Toimimme yrittäjähenkisesti ja palvelemme henkilökohtaisesti.

Rahoitusratkaisut tehdään tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan ja ne perustuvat aina asiakasyrityksen liiketaloudellisen tilan huolelliseen arviointiin. Tyypillisimpiä rahoitustilanteita ovat yrityskaupat, investoinnit, omistuksen ja rahoituksen uudelleenjärjestelyt sekä käyttöpääomatarpeet.

Yrityskauppojen rahoituksen edellytyksinä on, että yrityskaupasta on laadittu luotettava suunnitelma ja yhtiön liikevaihto on yrityskaupan jälkeen vähintään miljoona euroa. Rahoituksen vakuudet sovitaan tapauskohtaisesti. Elo haluaa olla mukana tukemassa suomalaisten yritysten kasvua ja kansainvälistymistä.


Ota meihin yhteyttä, rakennamme yhdessä kumppaneidemme kanssa yrityksellesi sopivan rahoitusratkaisun. Soita 020 703 5843 tai lähetä viesti [email protected] Lisätietoja: Elon yritysrahoituspalvelut

Lue lisää »

Yrityspörssi.fi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!