ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.

Vauraus

Vauraus Suomi Oy

Vaurastu auttamalla

Puhelin: 020 33 2233
www.vauraus.fi

00100,
Vauraus Suomi Oy on vuonna 2011 perustettu suomalainen joukkorahoitusalan pioneeri ja suunnannäyttäjä. Missiomme on yhdistää ainutlaatuisella tavalla kiinnostavia kohteita etsivä sijoittaja ja tehokasta rahoitusratkaisua hakeva yritys.

Tähän mennessä olemme saattaneet yhteen yli 1000 suomalaista yritystä yli 4000 sijoittajan kanssa ja kauttamme välitetty rahoitus on yli 70 miljoonaa euroa. Kasvava, 70:stä Vaurauslaisesta koostuva tiimimme toimii Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Porissa.

Yrityslainat-palvelumme kautta sijoittajat voivat lainata varojaan suomalaisten pk-yritysten käyttöön. Sijoittajamme saavat tasaista tuottoa joka kuukausi ja voivat itse valita yritykset, joihin he haluavat varojaan lainata.Lainanottajille tarjoamme vakuudetonta lainaa nopeasti, joustavasti ja helposti. 

Tyypillisesti lainarahoja käytetään esimerkiksi kasvun kiihdyttämiseksi, käyttöpääoman lisäämiseksi tai yrityskauppaan. 

Lue lisää palvelustamme osoitteessa www.vauraus.fi tai www.yrityslainat.fi.

Yrityslainalla rakennusliike kasvuun

article1_logo Rytmi Rakennus Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva rakennusliike, joka on erikoistunut rakennusten remontointiin, saneeraukseen ja korjausrakentamiseen sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Firma valittiin vuonna 2015 Kauppalehden menestyjäyritykseksi. 

Helsingissä toimivan yrityksen toimitusjohtaja Theo Raukomaa päätyi kesällä 2016 hakemaan lainaa Vauraudelta yrityksen kassatilanteen parantamiseksi. Raukomaa kertoo valinneensa Vaurauden yrityslainan hakuprosessin yksinkertaisuuden sekä selkeyden vuoksi. “Lainan saamiseksi riitti kaikkien tarvittavien dokumenttien toimittaminen rahoitusasiamiehelle ja asia oli sillä selvä”, Raukomaa kertoo. 

Laina mahdollisti yritykselle turvallisen kasvun, sillä maksuvalmiuden parantuminen loi edellytyksiä uusille tilauksille. Raukomaa suosittelee Vaurauden yrityslainaa erityisesti käyttöpääomatarpeisiin ja kehuu palvelua aktiiviseksi sekä suoraviivaiseksi.

Karhulan Valimolle joukkorahoituksella jatkoa

article2_logo
Valimo- ja konepaja-ammattilaisten Pekka Kemppaisen, Ilkka Hakalan ja Jyrki Laitisen perustama Karhulan Valimo Oy toteutti yrityskaupat ja osti Sulzer Pumps Finland Oy:n valimotoiminnan. Taustalla on tilanne, jossa Sulzer ilmoitti sulkevansa yli 120 vuotta toiminnassa olleen Karhulan valimon syyskuun loppuun mennessä. 

 Tämä olisi tarkoittanut myös koko henkilöstön irtisanomista. Kemppaisen, Hakalan ja Laitisen uusi, heinäkuussa 2016 perustettu yhtiö pääsi kuitenkin Sulzerin kanssa sopimukseen valimon ostamisesta, jos rahoitus vain saataisi kasaan. Rahoitusneuvottelut käynnistettiin, ja lopulta elokuussa 2016 rahoitus varmistui yhteistyössä pankin ja Vauraus Suomi Oy:n kanssa. Toteutuneen yrityskaupan myötä Karhulan Valimo jatkaa valimon toimintaa sen nykyisellä henkilöstöllä sekä jo olemassa olevilla koneilla ja tilaratkaisuilla. 

 Yhtiö tavoittelee merkittävää toiminnan ja liiketoiminnan kasvua tulevan kahden vuoden aikana, ja pyrkii tuottamaan kilpailukykyisiä tuote- ja palveluratkaisuja uutta teknologiaa ja tuotantotapoja hyödyntäen. Vauraudelta saadun joukkorahoituksen ansiosta tämän 1800-luvulla perustetun tehtaan purkutyöt peruutettiin, ja 30-50 yrityksen alkuperäistä työntekijää pystyi säilyttämään työpaikkansa.
Yrityspörssi.fi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!