Post an ad!

Jälleenmyyjän ilmoitukset

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Autokorjaamo ja -huolto
690 000 €

Autohuollon kokenut ja laadukas osaaja

Myydään Oulun alueella toimiva autohuoltamo/-korjaamo, joka tarjoaa myös niihin liittyviä oheistuotteita ja -palveluita. Yhtiö on jatkuvasti kehittänyt toimintaansa ja laadukkaasti tehty työ näkyy huipputasolla olevassa asiakastyytyväisyydessä ja kannattavuudessa. Yhtiössä on huomioitu autoilun tulevaisuus ja henkilökunta on koulutettu hoitamaan myös sähkö- ja hybridiautojen huollot. Mikäli kiinnostuit, otathan yhteyttä lisätietojen saamiseksi.  
Pohjois-Pohjanmaa
Myydään
PÖRSSINOSTO
Talonrakennus

Kokenut, osaava ja vakavarainen puurakentamisen ammattilainen

Myydään kustannustehokas ja täyden palvelun puuelementtivalmistaja. Yhtiöltä löytyy kaikenlaiseen rakentamiseen kattava osaaminen ja tuotteisto sekä hyvät tulevaisuuden näkymät. Toimitilat tarjoavat mahdollisuuden huomattavaan kasvuun ja toiminnan laajentamiseen.  Kannattavuus on alansa huippua. Yhtiön jatkuva kehittäminen sekä korkean laadun ja parhaan asiakastyytyväisyyden varmistaminen ovat yhtiön perusarvoja. Alalla laadustaan ja yhteistyöstään tunnettu ja palkittu toimija. Mikäli kiinnostuit, otathan yhteyttä lisätietojen saamiseksi.  
Koko Suomi
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image