Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pitopalvelu ja catering

Lähiruokaan panostava pitopalveluyritys Saarijärvellä

Myydään pitkään toimineen, laajan asiakaskunnan omaavan pitopalveluyrityksen liiketoiminta. Yritys on tarjonnut pitopalvelua asiakkailleen vuodesta 1999 lähtien, liiketoiminta on varsin vakiintunutta ja kannattavaa. Yritys toimii Saarijärvellä, upean suomalaisen kulttuurimaiseman ja luonnonaktiviteettien paikkakunnalla. Pitopalvelutoiminta on omistajanvaihdoksen yhteydessä tarkoitus siirtää Mannilan kartanon tiloihin, jotka ovat hiljattain remontoidut ja vaan odottavat uutta käyttäjää. Pitopalvelu Pirtin Piiras on tunnettu laadukkaasta, lähialueen raaka-aineista valmistetusta ruuastaan. Yritys tarjoaa yksilöllisesti toteutettuja juhlia ja tilaisuuksia, joko asiakkaan valitsemassa paikassa tai yrityksen omissa tiloissa. Tarjontaan kuuluu myös kotileipomotuotteet, esim. täytekakut, karjalan piirakat ja luomuruisleivät. Uuden yrittäjän on helppo lähteä viemään toimintaa haluamaansa suuntaan, toimitilat on valmiiksi neuvoteltu ja yrityksellä on paikkakunnalla erittäin hyvä maine. Saarijärvi on kehittyvä pitäjä maaseutuidyllissä, keskellä kauneinta Suomea. Nykyiset yrittäjät ovat valmiita uuden yrittäjän perehdyttämiseen tarpeen mukaan. Liiketoiminta myydään yrittäjien eläköitymisen vuoksi. Yrityskauppa tehdään liiketoimintakauppana.  Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Saarijärvi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sisustus- ja lahjatavaraliike

Matto ja Maali Koskinen Oy hakee jatkajaa yritykselle!

  Matto ja Maali Koskinen Oy on vuosikymmeniä Saarijärven alueella toiminut sisustusalan vähittäismyyntiin ja alan työpalveluihin keskittynyt ammattiliike. Yritys on alan osaajana luotettava ja asemansa vakiinnuttanut toimija niin julkisen puolen kuin yksityistenkin asiakkaiden keskuudessa.   Myydään ensisijaisesti liiketoimintakauppana kalusto, koneet, varasto ja liiketoiminta. Kiinteistö on saman omistajan ja liiketoimintayhtiö on vuokralla toimitilassa. Toimitila on myös mahdollista ostaa joko heti tai myöhemmin.  Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Vesa Leppänen Suomen Liiketoimintakaupat  04005388624 tai vesa.leppanen@wbl.fi  
Saarijärvi
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image