JÄTÄ ILMOITUS

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Metalliteollisuus
65 000 €

Metallialan yritys vankalla asiakaspohjalla Sastamalassa

Valmistamme käsityökaluja maa- ja metsätalouteen sekä puutarhanhoitoon. Markkina-alueena on koko Suomi. Toimitamme tuotteitamme kaikille maatalous- ja rautakaupoille. Yrityksessä on kolme työntekijää. Toimimme vuokralla 500 m2:n tiilisessä tehdasrakennuksessa. Yritys on hyvin vakavarainen ja kuuluu AAA-luokitukseen. Osakeyhtiömuotoisen yrityksen liiketoiminta myydään omistajan ikääntymisen ja sairastumisen vuoksi. Myös kiinteistö, jossa olemme vuokralla, on mahdollista ostaa erikseen.
Myydään
Ravintola
195 000 €

Perinteikäs ravintola Vammalan Saluuna

Myydään Pirkanmaalla Sastamalan keskustassa sijaitseva ravintola Vammalan Saluuna. Ravintola on toiminut vuodesta 1981 samalla yrittäjällä ja jatkajaa etsitään eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Ravintola on avoinna joka päivä ja se on tunnettu maittavasta ruoastaan hyvästä palvelusta. Ravintolalla on A-oikeudet sekä sisätiloissa että terassilla. Ravintola sijaitsee omassa liiketilassa, jossa asiakaspaikkoja on 79. Rakennuksen katolla sijaitsevalta kesäterassilta on näkymät Sastamalan torille ja siellä asiakaspaikkoja on 79. Taloyhtiössä on isot remontit tehty: ikkunat, katto, vesijohdot ja viemärit. Taloyhtiö kuuluu kaukolämpöön. Yhtiövastike on edullinen. Siirtyviä työntekijöitä ei ole. Ravintola myydään kokonaisuutena siinä kunnossa kuin tilat ja laitteet ovat kaupantekohetkellä. Ravintolatila sopii monenlaiseen toimintaan, joten uusi yrittäjä voi uudistaa ravintolan omannäköisekseen ja halutessaan laajentaa aukioloaikoja. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Myydään pitkään toiminut kukkakauppa Pirkanmaalta

Myydään pitkään toiminut kukkakauppa yrittäjän eläköitymisen johdosta. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja liikepaikalla onkin toiminut kukkakauppa lähes 50 vuotta. Alueella ei ole muita kukkakauppoja. Yritys on alueella tunnettu ja toimintamallia on mahdollisuus kehittää yhä entisestään. Yrityksessä työskentelee yrittäjän lisäksi yksi tilapäinen henkilö tarpeen mukaan. Vuokratiloissa toimivan liikkeen myymälä ja työ/varastotilat ovat hieman alle 100 neliötä. Liike sijaitsee Pirkanmaalla Sastamalassa.
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
loder image