Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Toimeentuleva Isännöintitoimisto

Isännöidään kymmeniä taloyhtiöita satakunnan alueella. Yhtiöissä keskimäärin 16 huoneistoa.  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Maahantuonti ja -vienti
38 000 €

Työkalujen ja koneiden maahantuontiyritys

Työkalujen maahantuontia vuodesta 1990. Vakiintunut yritysasiakaskunta ympäri Suomen. Hyvät ja luotettavat agentuurit. Toimitukset Euroopasta, Aasiasta ja USA sta. Toiminta vuokratiloissa, keskeisellä paikalla Porissa.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Etsitään jatkajaa menestyvään Maa- ja Kiviainesyritykseen?

Tule menestymään Kaakkois-Satakunnassa! Geopoliittisesti merkittävä mahdollisuus Maa- ja Kiviainesyrityksen jatkamiseen Etsitkö liiketoimintaa, joka sijaitsee geopoliittisesti merkittävällä paikalla? Tässä on sinulle ainutlaatuinen tilaisuus omistaa ja johtaa pitkään toiminutta maa- ja kiviainesyritystä, joka on osa alueen strategista kehitystä. Yrityksemme on toiminut yli 30 vuoden ajan ja tekee yli 1 miljoonan euron liikevaihtoa. Nyt etsimme uutta visionääriä jatkamaan menestystarinaamme omistajien eläköitymisen vuoksi. Miksi geopoliittinen sijaintimme on tärkeä? Sijaintimme on keskeinen alueellisen infrastruktuurin ja kehityksen kannalta. Olemme osa laajempaa geopoliittista verkostoa, joka tarjoaa mahdollisuuden vahvistaa alueen taloutta ja kasvua. Yhteistyömahdollisuudet: Geopoliittisesti merkittävällä paikalla toimiminen avaa ovet yhteistyöhön paikallisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa. Voit hyötyä yhteistyöstä ja luoda uusia kumppanuuksia. Kansainvälinen näkyvyys: Toimimme alueella, joka herättää kiinnostusta kansainvälisesti. Tämä tarjoaa mahdollisuuden laajentaa asiakaskuntaa ja tavoittaa uusia markkinoita. Mitä tarjoamme sinulle: Geopoliittisen aseman hyödyntäminen: Voit rakentaa liiketoimintaa osana alueen kehitystä ja strategista suunnittelua. Vakiintunut asiakaskunta: Yli 30 vuoden toiminta takaa vakiintuneen asiakaskunnan ja jatkuvat tilaukset. Resurssit ja omaisuus: Oma maa- ja louhosalueemme tarjoavat korkealaatuisia resursseja ja mahdollisuuden monipuoliseen tuotantoon. Kallioalueella on myös raidesepeliksi jalostettavia kerrostumia. Kestävän kehityksen merkitys: Voit jatkaa yrityksen perintöä ja samalla olla edelläkävijä kestävän kehityksen maa- ja kiviainestoiminnassa sekä kiertotalouden kehittämisessä. Yrityksen ympäristölupa antaa mahdollisuuden myös betoni- ja asfalttijätteen vastaanottamiseen ja käsittelyyn. Mikäli kiinnostuit, pyydä lisätietoja!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila

Oletko haaveillut omasta kahvilasta?

Myydään kahvilan liiketoiminta liikekeskuksessa. Kauppaan sisältyy liiketoiminta, kalusto ja kiinteistöosake.   Liiketilan suuruus on 126 m2, jossa asiakaspaikkoja 36 sekä ruuanvalmistuskeittiö, pieni kokoustila/varasto ja terassi.    Hintapyyntö 32 000 € +  huoneisto 6000 €  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu liikenne- ja ajoneuvot
129 000 €

Myydään autopurkaamo ja kierrätysmetallien vastaanottopiste

Myydään autopurkaamo ja kierrätysmetallien vastaanottopiste Satakunnassa. Yritystoiminta on kannattavaa ja asiakaskunta koostuu sekä yksityisasiakkaista että yrityksistä. Kaupan toteutus osakekauppana, ja kauppaan sisältyy osakkeiden lisäksi laajasti remontoitu hallirakennus, joka kattaa 220 neliömetriä tilaa sekä kuorma-auton, vaihtolavat, pyöräkuormaajan ja hallin irtaimiston, joka on tarpeen purkutoiminnassa.   Yrityksen nykyinen liikevaihto on luokkaa 100 000 euroa / vuosi. Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjän itse. Toiminta-alueena on Satakunta, ja yrityksellä on oma hallitila vuokratontilla, jonka pinta-ala on 6 720 neliömetriä.   Yrityksellä löytyy toimiva nettisivu osoitteessa www.aaltosenpurkaamo.fi. Kauppaan sisältyy myös voimassa oleva ympäristölupa sekä oikeus kirjoittaa romutustodistuksia. Hinta neuvotellaan myytävän kokonaisuuden mukaan ja mahdollisuudesta vuokrata hallitila erikseen voidaan keskustella.   Yrityksen myynti johtuu omistajan muuttuneesta elämäntilanteesta. Tämä on erinomainen tilaisuus yrittäjälle, joka haluaa jatkaa tällä alalla ja hyödyntää valmiiksi rakennettua toimintaa ja vakiintunutta asiakaskuntaa.   Lisätietoja ja yhteydenotot: Yhteyshenkilö: Tero Aaltonen Puhelinnumero: 0407495303 Sähköposti: purkuosataaltonen [at] gmail.com
Myydään
PÖRSSINOSTO
Metalliteollisuus

Myydään metallialan yritys

v. 1993 perustettu metallialan yritys, joka toimii hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tarjoamme laadukkaat koneistuspalvelut, erikoisalueinamme mm. alumiini ja rst-aineet. Ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä nykyaikainen konekantamme takaavat erinomaisen kilpailukyvyn ja laadun. Toimimme omistajan vuokraamissa tiloissa. Mahdollisuus myös teollisuushallin ostoon, missä kaksi muutakin vuokralaista. Myydään osa osakekannasta, tai kaikki, omistajan sairauden ja lähenevän eläkeiän vuoksi. Sitoudumme olemaan mukana uuden yrittäjän apuna, jos niin toivotaan. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
230 000 €

Menestyvä ja hyvämaineinen ravintolakokonaisuus Porissa (Kasi-Blanca)

Tässä mahtava mahdollisuus siirtyä täysin valmiin ja menestyvän konseptin puikkoihin. Tämä ravintola toimii omissa tiloissaan kaupungin keskeisellä paikalla, jossa yritys omaa hyvän markkina-aseman. Päivisin tarjolla on lounasta, ja illallakin toimintaa on aivan pikkutunneille asti. Osaava henkilöstö pystyy hoitamaan kaiken keittiöstä tarjoilupöydälle.  Yritys on toiminut omalla paikallaan jo hyvin pitkään, ja tämän vuoksi on alueella hyvin suosittu ja tunnettu paikka.  Uuden omistajan on mahdollista jäädä vuokralle tiloihin, ja halutessaan hankkia kiinteistö itselleen myöhemmin.  Kauppa suoritetaan liiketoimintakauppana ilman kiinteistöä.  Käyttökate +100 000euroa. 
Kohteet 1 - 7 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image