Post an ad!

Yritykset, kukkakauppa tai puutarha

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kukkakauppa ja puutarha-ala
100 000 €

Tule yrittäjäksi Kukka- ja puutarhakauppa Lillukkaan Säkylään!

Satakunnassa, Säkylässä sijaitseva kukkakauppa ja puutarhakauppa -  etsii toiminnalleen jatkajaa yrittäjän siirtyessä eläkkeelle. Olemme toimineet vuodesta 1985, asiakaskunta koostuu sekä yksityisasiakkaista kuin myös yrityksistä, kunnista ja seurakunnista. Tarjoamme palveluja monipuolisesti; erilaisia kukkasidontoja, vihersuunnittelua, pihakonsultaatiota sekä pihan kunnossapitoa yksityisasiakkaille ja yrityksille. Teemme myös yhteistyötä pihanrakentajien kanssa ja huolehdimme Attendo hoivakotien pihojen kesähoidosta Länsi-Suomen alueella. Meillä on toimiva verkkokauppa, Interfloran kukkienvälityspalvelu ja kuulumme valtakunnalliseen yksityisten puutarhakauppiaiden Viherrinkiketjuun. Toimimme vuokratiloissa mutta kiinteistö on mahdollista saada mukaan kauppaan, mikäli ostaja niin toivoo. Kauppa toteutuu liiketoimintakauppana, johon kuuluu kaikki tarvittava laitteisto sekä toimivat verkkosivut ja verkkokauppa. Tarjoamme myös perehdytyksen alkuun. Hintapyyntö on 100 000 sekä varaston arvo. Mikäli kiinnostuit ota rohkeasti yhteyttä. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kukkakauppa ja puutarha-ala
345 000 €

Myydään Kauppapuutarha ja kukkakauppa

1,9 hehtaarin omalla jokiranta tontilla oleva puutarha  tontilla on omakotitalo noin 160m2 sekä huoltorakennus 285m2 5kpl kasvihuoneita joista 4kpl on viljelys käytössä ja 1 varastona huoneiden pinta-alat on 1212m2, 1410m2, 712m2, 108m2 ja 450m2 sekä myymälä/ sosiatilat 380m2 jossa sijaitsee myös vara generaattori ja pannuhuone. Myylän koko noin 100m2 ja myymälässä 2 kylmiötä jotka noin 10m2 per kylmiö  rantaviivaa noin 300m Hinta sisältää tontin, rakennukset ja varaston/irtaimiston eli nyt pääsee suoraan jatkamaan   mahdollisuus jatkaa toimintaa suoraan koska puutarha/ kukkakauppa omaa hyvän ja ison asiakas kunnan niin kuluttaja kun yrityspuolelta.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Myydään kauppapuutarha Raumalla

Myydään Rauman kaupunkialueella sijaitseva toiminnassa oleva Kauppapuutarha A. Ryynänen ky, joka on toiminut omalla 1,4 hehtaarin tontilla jo vuodesta 1977. Tontilla on 2-kerroksinen omakotitalo lisäsiivellä sekä asfaltoidut piha-alueet. Neljä kasvihuonetta: Kasvihuoneiden pinta-alat ovat: 480m2, 480m2, 1000m2 ja 360m2. Kaikissa kasvihuoneissa on tälläkin hetkellä viljelyä. Isoimmassa huoneessa on automatisoitu ruukkusalaattituotanto. Muut tilat:  - Myymälä 160m2. Myymälässä sosiaalitilat sekä 40m2 kylmiö. - 447m2 kellari, jossa on ollut taimivarasto sekä kukkasipulien juurrutustilat. - n. 300m2 varastorakennus - Lämpökeskus, lämmitysmuotona hake ja öljy, lisäksi 180kW generaattori 44 vuoden aikana kauppapuutarha on kerännyt laajan asiakaskunnan, hyvän maineen sekä se on hyvin tunnettu Raumalla ja sen talousalueella. Tälläkin hetkellä toimitamme kukkia ja vihanneksia ympäri Raumaa ja Satakuntaa. Ota rohkeasti yhteyttä Anssiin ja tule tutustumaan kauppapuutarhaan ja sen toimintaan.   
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image