Post an ad!

Yritykset, isännöinti tai kiinteistöhuolto

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Isännöinti ja kiinteistöhuolto
35 000 €

Porilainen pieni kiinteistöhuoltoalan yritys

Nyt olisi mahdollisuus sellaiselle henkilölle, jolla työkalut pysyvät käsissä ja aikataulujen noudattaminen on kunnia-asia. Tässä myös mahdollisuus työllistää itsensä mielekkäälle alalle. Tämä yritys on Porilainen pieni kiinteistöhuoltoalan yritys (liikevaihto noin + 100 000e). Yritys työllistää yrittäjän lisäksi tällä hetkellä 4 vuokratyöntekijää vaihtelevin tunnein. Yrittäjän oma panos tapahtuu pääosin arkipäivisin normaaliin työaikaan, ja vuokratyöntekijät tuuraavat illat, viikonloput etc. Työ sisältää kiinteistöhuollon lisäksi paljon asiakaspalvelutyötä. Yritys palvelee yhtä suurempaa päämiestään spesifisen kiinteistön huolto- ja ylläpitotöissä. Työssä on siis sellaisia osa-alueita, joita normaaliin kiinteistöhuoltoon ei kuulu. Päämies on lupautunut neuvottelemaan uuden yrittäjän kanssa jatkosopimuksesta, joka onkin tämän yrityskaupan edellytys. Tässä myös mahdollisuus jo olemassolevalle kiintestöhuoltoyritykselle mielenkiintoiseen referenssikohteeseen  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Kiinteistöjen ja pihojenhuolto yritys.

Yli kymmenen vuotta toiminut yritys vakiintuneella asiakaspohjalla, jossa erittäin hyvät kasvumahdollisuudet. Yrityksessä on kaikki mahdollisuudet kehittää toimintaa ja liikevaihtoa haluamaansa suuntaan ja jossa kannattava liiketoiminta on heti käytettävissä. Yritys on velaton ja kalusto ym. neuvoteltavissa. 
Ostetaan
PÖRSSINOSTO
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Ostetaan isännöintitoimisto

Keskikokoinen yrittäjätaustainen isännöintitoimisto etsii isännöintitoimistoa laajentaakseen toimintaansa uudelle paikkakunnalle. Hintaluokka 0 - 1milj. euroa Mikäli olet miettimässä liiketoimintasi myyntiä tai eläköitymistä, niin nyt olisi hyvä tilaisuus myydä liiketoiminta perinteisiä arvoja kunnioittavalle, mutta kuitenkin modernille, jo toisen polven isännöintitoimistolle. Mikäli asia on ajankohtainen nyt tai tulevaisuudessa, laita luottamuksellisesti viestiä tuure.toivola@habita.com tai soita 050 524 1217 tai yrityspörssin yhteydenottolomakkeen kautta.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image