Post an ad!

Yritykset, rahoitus- ja sijoituspalveluyritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Rahoitus- ja sijoituspalvelu
100 000 €

Osakas sijoitusyhtiöön

Vahvassa kasvussa olevaan sijoitusyhtiöömme otetaan vielä yksi osakas. Salkussamme on paljon yrityksiä, joihin olemme sijoittaneet hyvin aikaisessa vaiheessa. Monet sijoituskohteistamme on saatu kasvatettua toimiviksi ja nostettua niiden osakkeiden arvoa erittäin paljon. Seuraava tavoitteemme on listautuminen. Järjestämme mielellämme luottamuksellisen verkkopalaverin, jossa avaamme toimivaa konseptiamme ja saavutuksiamme tarkemmin. 
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Rahoitus- ja sijoituspalvelu
30 000 €

Sijoittaja sijoitus-/kehitysyhtiöön

Olisitko kiinnostunut olemaan sijoitusyhtiön osakas ja antamaan työpanoksesi sijoituskohteiden hallituksen jäsenenä tai puheenjohtajana? Haluatko olla kehittämässä suomalaisia yrityksiä, viemään niitä eteenpäin, myös kansainvälisille markkinoille? Salkussamme on paljon yrityksiä, monet niistä on saatu kasvatettua toimiviksi. Jotta voimme hankkia lisää sijoituskohteita, tarvitsemme vastuunkantajan ja osaajan tiimiimme. Ota yhteyttä niin kerromme lisää. 
Koko Suomi
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image