Post an ad!

Yritykset, ravintola-ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
230 000 €

Menestyvä ja hyvämaineinen ravintolakokonaisuus Satakunnassa

Tässä mahtava mahdollisuus siirtyä täysin valmiin ja menestyvän konseptin puikkoihin. Tämä ravintola toimii omissa tiloissaan kaupungin keskeisellä paikalla, jossa yritys omaa hyvän markkina-aseman. Päivisin tarjolla on lounasta, ja illallakin toimintaa on aivan pikkutunneille asti. Osaava henkilöstö pystyy hoitamaan kaiken keittiöstä tarjoilupöydälle.  Yritys on toiminut omalla paikallaan jo hyvin pitkään, ja tämän vuoksi on alueella hyvin suosittu ja tunnettu paikka.  Uuden omistajan on mahdollista jäädä vuokralle tiloihin, ja halutessaan hankkia kiinteistö itselleen myöhemmin.  Kauppa suoritetaan liiketoimintakauppana ilman kiinteistöä.  Käyttökate +100 000euroa. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pitopalvelu ja catering

Myydään lounas- ja pitopalvelun liiketoiminta

Yritys on perustettu 1978  ja sen liiketoiminta koostuu lounas- ja pitopalvelutoiminnasta. Yritys sijaitsee vilkkaalla ja kasvalla kauppakeskus/teollisuusalueella. Alueella on iso maksuton pysäköintialue. Toimimme vuokrakiinteistössä, jossa kilpailukykyinen vuokra. Vuokraan sisältyy vesi ja lämmitys. Asiakaspaikkoja noin 100:lle.  Yrityksellämme on hyvä ja laaja asiakaskunta. Hintaan sisältyy toimivat keittiölaitteet, kalusteet ja astiat. Hintapyyntö 135 000 € Mahdollisuus ostaa myös sisustuksessa käytetyt somisteet (20 000€)    
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kahvila
135 000 €

Suosittu kahvila Ruukin Sydän Kauttualla (50 paikkaa + terassi)

Kauttuan historiallinen Ruukkialue on tunnettu matkailukohde Satakunnan sydämessä Eurassa. Kauttuan Ruukinpuistosta löytyy Alvar Aallon ja useiden muiden tunnettujen arkkitehtien suunnittelemia rakennuksia. Upea ruukkimiljöö vanhoine rakennuksineen tarjoaa matkailijoille myös taidenäyttelyitä, tapahtumia sekä luontomatkailua Pyhäjärven rannalla. Alueeseen pääset tutustumaan netissä www.ruukinpuisto.fi Myytävänä on Kahvilan liiketoimi, rekisteröity liikenimi sekä kiinteistö.  Ruukin Sydämessä toimii kahvila, joka on tunnettu kakuistaan ja monipuolisesta valikoimastaan. Toimii myös kokous- ja juhlatilana. Kahvilassa on lisäksi alueen info, taidemyyntinäyttelytila ja myymälä (vuokrattu tällä hetkellä). Kahvila myydään kalusteineen ja logoastioineen, kylmä vitriini, keittiössä 2 uunia, 3 jääkaappia, 2 pakastinta, metos astianpesukone.   Kahvilassa on 50 asiakaspaikkaa, ja mahdollisuus pitää ulkoterassia. Kiinteistön pinta-ala on 160 m2. Kiinteistö on rakennettu 1900, viimeisin peruskorjaus tehty 2020. Kiinteistö kuuluu kaukolämpöverkkoon. Kiinteistön yläkerta/vintti on mahdollisuus saneerata asunnoksi.  Oma tontti 1190 m2.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola

Hotelli-Ravintola

Myydään Hotelli-Ravintola, toiminnan pääpainopiste on ravintolatoiminnassa. Liikevaihto noin 600Teur ja on ollut kasvussa, toiminnan tulos reilusti positiivinen myös koronavuosina. Yritystoimii omissa tiloissa, mahdollisuus vuokrata tilat tai ostaa myös toimitilat. Myydään liiketoimintakauppana. Tutustumisen arvoinen kohde, lisätietoja salassapitosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Ravintola
110 000 €

Myydään kannattava lounasravintola ja catering liiketoiminta

Toimiva lounasravintola, ateriapalvelu ja catering-yritys etsii uutta innokasta yrittäjää jatkamaan kannattavaa liiketoimintaa Raumalla. Liiketoimintaa harjoitetaan vuokrakeittiössä vanhusten palvelutalossa. Keittiön vuokra on kohtuullinen ja sisältää nykyaikaiset keittiölaitteet sekä astiaston lounaslinjastossa, huoltomiehen palvelut sopimuksen mukaan, veden ja jätehuollon. Vuokralaisella on huolto ja korjaus vastuu. Sähkö laskutetaan erikseen. Liiketoiminta on keskittynyt pääosin yksityisten ja yritysten ateriapalveluun Rauman seudulla sekä juhlapalveluun, joka voidaan järjestää ravintolan tai asiakkaan tiloissa. Ravintolassa tarjolla kaikille avoin lounas ma-pe. Yrityksellä on hyvä maine asiakkaiden keskuudessa. Markkina-asema on vakiintunut ja tarve ateriapalvelulle on kasvava. Sijainti on hyvä ja ravintolaan on esteetön kulku. Liikevaihtoa pystyy kasvattamaan nykyisellä kapasiteetilla. Yrityksellä on selkeä toimintatapa ja toimiva logistiikkajärjestelmä. Yritys työllistää yrittäjän lisäksi 4 henkeä keittiössä kokoaikaisesti ja 3 kuljetuksessa osa-aikaisesti. Yrityskauppa sisältää: - tunnettu nimi (yritys toiminut 8,5 vuotta) - nettisivut, Facebook-sivu - laaja-asiakaskunta, asiakasrekisteri - siirtyvä vuokrasopimus, sopimus voimassa tällä hetkellä vuoden 2024 loppuun eikä esteitä uusimiselle ole tiedossa - kaikki astiat ja välineet liiketoiminnan harjoittamiseen - hyvä kuljetuskalusto (3 pikku pakettiautoa) - myyjän opastus liiketoiminnan katkeamattomaan jatkumiseen - siirtyvää ammattitaitoista henkilökuntaa ostajan niin halutessa Liiketoiminta myydään henkilökohtaisista syistä. Omistajan vaihdos ajankohta sovittavissa.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pizzeria
130 000 €

Suosittu ravintola toimivalla konseptilla

Myydään erittäin suosittu ravintola toimivalla konseptilla Kokemäellä. Viimeisen päälle suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu kokonaisuus.  Toimitilat ovat erinomaisessa kunnossa ja toiminnan voi aloittaa vaikka heti ilman mitään remonttia. Vanha perheyritys, jonka ruokalistalla on pizzaa, kebabia ja á la carte-annoksia. Asiakaspaikkoja 40 salissa ja 12 terassilla. Myymme ravintolan liiketoiminnan, laitteet, kalusteet ja varaston. Tervetuloa tutustumaan!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Grillit ja pikaruoka

Gluteenittomia grilliherkkuja tarjoava yritys

Sinustako yrittäjä liikkuvaan gluteenittomaan grilliautoon? Nyt etsinnässä valmiille asiakaskunnalle hyvä jatkaja.   Myytävänä Iloiset Ässät Oy:n enemmistö osakkuus tai koko osakekanta. Yritys tarjoaa kotimaisia, tuoreita ja laadukkaita gluteenittomia grilliherkkuja. Annokset ovat luontaisesti gluteenittomia, täysin kananmunattomia sekä suurin osa myös maidottomia. Yritys on valittu vuoden 2021 Gluteenittomaksi Yritykseksi. Liikkuva myyntiauto mahdollistaa myynnin missä päin maata tahansa esim. festareilla, yksityisjuhlissa, toreilla jne.   Toimintaa on mahdollisuus kasvattaa esimerkiksi Franchisingin tai kansainvälistymisen voimin. Kyselyjä onkin tullut jo mm. Saksasta ja Ruotsista. Vuoden 2023 kalenteri on jo huhti-lokakuun osalta melkein täynnä, mutta uudella ahkeralla yrittäjällä on mahdollisuus ottaa vielä lisäkeikkoja. Näin yritystoiminnassa pääsee hyvin ja turvallisesti alkuun.   Kauppaan kuuluu yrityksen valmis liiketoiminta, vakiintunut asiakaskunta, myyntiauto, laitteet, tarvikkeet ja kaikki toiminnan jatkamiseen tarvittavat elementit. Hintapyyntö on neuvoteltavissa myytävän kokonaisuuden mukaan.   Yrityksellä ei ole tällä hetkellä omia varastotiloja, mutta sellaiset olisi suositeltavat uudelle yrittäjälle. Toiminta on työllistänyt yrittäjän lisäksi harjoittelijoita sekä festareilla ja isommilla keikoilla vuokratyövoimaa.   Myydään yrittäjän elämäntilanteen muutoksen vuoksi.   Kiinnostuitko? Luottamukselliset lisätiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 7 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image